Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

• Απαντήσεις 1k
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοσίευση

Κορίτσια επιτέλους έκανα την αρχή και έφτιαξα την βαλιτσουλα μας , θέλει βέβαια προσθήκες τελευταίες στιγμής

Μου έλεγε και μου ξανά έλεγε το αγορι μου , κανόνισε να έχεις σπασμένα νερά και να μου λες βάλε αυτό και βάλε αυτο και να τρέχουμε χαχαχα

Δημοσίευση
στις πριν 1 ώρα, ο/η Maria98 είπε:

Κορίτσια επιτέλους έκανα την αρχή και έφτιαξα την βαλιτσουλα μας , θέλει βέβαια προσθήκες τελευταίες στιγμής

Μου έλεγε και μου ξανά έλεγε το αγορι μου , κανόνισε να έχεις σπασμένα νερά και να μου λες βάλε αυτό και βάλε αυτο και να τρέχουμε χαχαχα

Α καλά εγώ στον γιο μου δεν είχα φτιάξει βαλίτσα, είχα βάλει μέσα μόνο ένα νυχτικο και μια πιτζαμα, με έπιασαν οι πονοι ανά 5 λεπτο, σηκώθηκα έφτιαξα καφέ, άναψα θερμοσίφωνα να κάνω μπάνιο και μάλιστα είχα πει στον γιατρό θα κάνω και ένα τσιγάρο πριν ξεκινήσω που το έχω καημό,βέβαια μια που το άναψα και μια που το πέταξα. Μέχρι μα ζεστάνει το νερό έλεγα στον άντρα μου τι να βάλει στην βαλίτσα. Και να σκεφτείς ήμουν 39+5. Τώρα την έφτιαξα νωρίς νωρίς,μόνο τις σαγιονάρες ξεχνώ κάθε μέρα να βάλω μέσα. Τώρα αν κάτι χρειαστώ θα μου το φέρουν!

Δημοσίευση
στις πριν 53 λεπτά, ο/η ΜαρίαΔημήτρης είπε:

Α καλά εγώ στον γιο μου δεν είχα φτιάξει βαλίτσα, είχα βάλει μέσα μόνο ένα νυχτικο και μια πιτζαμα, με έπιασαν οι πονοι ανά 5 λεπτο, σηκώθηκα έφτιαξα καφέ, άναψα θερμοσίφωνα να κάνω μπάνιο και μάλιστα είχα πει στον γιατρό θα κάνω και ένα τσιγάρο πριν ξεκινήσω που το έχω καημό,βέβαια μια που το άναψα και μια που το πέταξα. Μέχρι μα ζεστάνει το νερό έλεγα στον άντρα μου τι να βάλει στην βαλίτσα. Και να σκεφτείς ήμουν 39+5. Τώρα την έφτιαξα νωρίς νωρίς,μόνο τις σαγιονάρες ξεχνώ κάθε μέρα να βάλω μέσα. Τώρα αν κάτι χρειαστώ θα μου το φέρουν!

Ααα ήσουν τόσο χαλαρή, απλά αν τυχόν γινόταν έτσι και σε μένα και ξεκινούσα και έλεγα βάλε αυτό βάλε αυτό κλπ , 1ον δεν θα τα έβαζε όμορφα μέσα στη βαλίτσα και 2ον θα τα έψαχνε όπως να ναι , οπότε πάλι εγώ θα την έφτιαχνα συν τους πόνους χαχαχαχα 🤣

Δημοσίευση

Κορίτσια τώρα σας γράφω από το κρεβάτι,  το μωρό πραγματικά το έχει πιάσει δε ξέρω και γω τι , μαζεύεται από την μια πλευρά λες και θα ανοίξει η κοιλιά να βγει έξω,  μου κάνει αρκετές περίεργες κινήσεις, να δω πως θα κοιμηθούμε σήμερα 🤣

Δημοσίευση

Μπραβο @Maria98 καλοριζικη η βαλιτσουλα σου με το καλο να ρθουν τα μπεμπακια μας και να χρησιμοποιησουμε και τις βαλιτσουλες. @ΜαρίαΔημήτρης εισαι υποδειγμα ψυχραιμιας μας δινεις κουραγιο. Ωραια που τα μπεμπινια κουνιουνται ειναι υγεια αυτο και τοσο ωραιο να το νιωθεις. Εγω εκοψα τα χαπακια για τις συσπασεις και εχω πετρωματα αρκετα αλλα ελπιζω να με παρει ο υπνος. Εφυγε ο παππους του αγοριου μου σημερα το απογευμα και το αγορι μου πηγε στο πατρικο του για την κηδεια που θα γινει αυριο (ειναι εκτος Πατρων) και ισως ειναι επειδη στεναχωρηθηκα. Οταν πετρωνει η κοιλια αραγε ενοχλειται ο μπεμπης μου; Απο εκεινη την ωρα εχει ησυχασει. 

Δημοσίευση

Συλλυπητήρια @Sotiria_94.

Με τα πετρώματα δεν παθαίνουν τίποτα τα μωρά, εγώ παρόλο τα χαπια εχω πετρώματα και από την Παρασκευή είναι πολύ πιο έντονα.

@Maria98 εμένα το κανει συνεχεια αυτο η μπεμπα μου. Μαζευεται μια απο την μια ,μια απο την άλλη . 

Δημοσίευση

Συλλυπητήρια @Sotiria_94. Ισως από την φόρτιση να έχεις όντως παραπάνω. Πριν λίγο καιρό έμαθα και εγώ ένα νέο και εκείνο το βράδυ είχα συνέχεια πονάκια και πετρώματα. Έλεγα στον εαυτό μου να ηρεμίσει και όσο δεν ηρεμούσα αγχωνόμουν και για το μωρό. Φαύλο κύκλο είχα φτιάξει. 

Εμένα κορίτσια ο άντρας μου έπαθε κάτι σε λουμπάγκο και δεν μπορεί κυριολεκτικά να κουνηθεί. Οπότε είναι χειρότερα από μένα και έχω αναλάβει όλη μέρα τον μεγάλο μου. Ελπίζω πραγματικά να πάει καλύτερα από αύριο γιατί είναι πολύ δύσκολο με την κοιλιά στο στόμα να μην έχω ούτε ένα λεπτό βοήθεια. Επίσης, τον βλέπω να ταλαιπωρείτε και δεν μπορώ να βοηθήσω καθόλου. Εγώ συνεχίζω χωρίς πονόλαιμο αλλά με αρκετό μπούκωμα. Πόσο μου έχει λείψει ένα οτριβιν! Να ανασάνω σαν άνθρωπος. Δυσκολεύομαι να κοιμηθώ. Σήμερα πάλι αϋπνία. Το μεσημέρι με έπιασε νύστα δεν την πάλευα και το βράδυ είμαι με το μάτι γαρίδα.

@Maria98  νομίζω κάτι φορτιστές κλπ θα μπουν σε όλες τελευταία στιγμή. Αλλα και εγώ είμαι στο μουντ της @ΜαρίαΔημήτρης, θα μου φέρει ο άντρας μου ότι ξεχάσω ή δεν έχω βάλει. Την πρώτη φορά ήμουν αγχωμένη και πίστευα ότι πρέπει να μην ξεχάσω ούτε χαρτομάντηλο. Τώρα είμαι πολύ πιο κουλ. Αλλωστε, τελικά είδα ότι χρειάστηκα πραγματάκια που απλά πήγαινε και μου τα έφερνε. Οπως, τα κοχύλια για παράδειγμα. 

Δημοσίευση

Καλημέρα κοριτσια!

@Sotiria_94 κορίτσι μου λυπαμαι... Να είστε καλά να τον θυμάστε. Τα πετρώματα αφορούν τη μητρα κ δ επηρεάζουν ατ μωρο. Ίσα ίσα στη βδομάδες π εομαο τα θέλουμε. Πάει να πει ότι η μητρα κάνει δουλιτσα κ δ ειναι αδρανης. Προετοιμάζει για τη μεγάλη εξοδο.

@Katerinioo περαστικα του κορίτσι μου. Δύσκολο με μικρο παιδι κ χωρις βοηθεια. Απο αϋπνίες ειναι βραδια π ξεραινομαι κ βραδιά π περιφέρομαι στο σπίτι μέχρι τ ξημερώματα.

Εγω βαλίτσα ακόμα δ εκανα. Απο βδομαδα λεω να την ετοιμασω κι αυτήν μιας π μπαινω στο μήνα μου. Επισης πλέον έχω κάθε μέρα συσπασουλες. Κ μέσα στη μέρα κντ βράδυ αλλά πολύ ακανονιστες. Δ με αγχώνουν. Πως θα τ πείτε τ μωρακια σας ? Έχετε σκεφτεί?

Δημοσίευση

Καλημέρα κορίτσια και απο εμένα,πριν λίγο ξύπνησα, σηκώθηκα τον πρωί για την ενεση και το χάπι και ξανακοιμηθηκα, θα κοιμόμουν ακόμα νιώθω εξαντλημενη,νιώθω βαριά και τα πόδια μου! Ευτυχώς κοιμήθηκε και η μικρή και με άφησε,αλλά είχα να την καταλάβω ώρες και πείραζα την κοιλιά μου να ξυπνήσει και τώρα άρχισε να χαζοκουνιεται.  Με έχει συνηθίσει να ταρακουνιεται και αν για λίγο δεν την αισθανθώ τρομάζω. 

Εμείς την μικρή θα την βγάλουμε Σοφία-Ειρήνη.  Θα την φωνάζω Σοφία όμως γιατί δεν μου έρχεται κάποιος συνδυασμός για τα 2 μαζί. Αν σας έρχεται εσάς ρίξτε καμία ιδέα!!

Δημοσίευση

Κορίτσια χρόνια πολλά Χριστός ανέστη ! 
Χάθηκα γιατί ήταν δύσκολη εβδομάδα κ όντως ανοίξαμε την αυλαία κ έχω δίπλα μου τον ομορφότερο άντρα της γης τον γιο μου!! Γεννήσαμε 21/4 01.42 το ξημέρωμα , ωστόσο από Κυριακή του Πάσχα ξεκίνησε ο τοκετός !

ειχαμε γενικά γεμάτη εβδομάδα , είχα ξεκινήσει από μεγάλη Δευτέρα να κάνω συσπάσεις πονάκια κλπ (αγχώθηκα κιόλας που ο άντρας μου έλειπε τη νύχτα), μεγάλη τρίτη με είχε δει ο γιατρός κ έλεγε ότι έχω καλές συνθήκες για φυσιολογικό κ να μην κάνω υπερβολές , μεγάλη τέταρτη έκανα ένα 3ωρο συσπάσεις κ πόνους κ πήγα μαιευτήριο που μου είπαν ότι είναι προπαρασκευαστικά όλα κ να χαίρομαι για ένα φυσιολογικό τοκετό κ πως μπορεί να είναι από 1-3 εβδομάδες μακριά … μετά όλα ήσυχα κ Κυριακή του Πάσχα ξεκίνησα ήδη από τις 5 το πρωί να είμαι ανήσυχη, αλλά πολλά βράδια μου συνέβαινε κ στις 8 ένιωσα ένα πανάκι κ εκεί είχα κάτι υγρά που νόμιζα ότι μου έφυγαν ούρα, έβαλα σερβιέτα κι κ κάθε φορά που είχα ένα πονακι είχα κ λίγο υγρό αλλά τύπου μια σταγόνα με λίγη πρόσμιξη από ροζ (έλεγα βλέννη θα είναι προ τοκετού).. ε κ λίγο αργότερα όταν μέτρησα 2 ώρες πόνους συσπάσεις κ τα υγρά πήρα τον γιατρό κ μου είπε να πάω μαιευτήριο .. εκεί έγινε κ πλουτς (ακριβώς την ώρα που πήγαν να μου κάνουν το τεστ αν είναι σπασμένα νερά) οπότε επιβεβαιωθήκαμε ότι ήταν ήδη σπασμένα από το πρωί) .. μέχρι τις 7 δεν είχα εξέλιξη αλλά μετά πήγε πιο γρήγορα κ γεννήσαμε 01.42 έναν κούκλο 3530 με φυσιολογικό τοκετό !!!

Δημοσίευση
στις πριν 25 λεπτά, ο/η Elenaki12 είπε:

Κορίτσια χρόνια πολλά Χριστός ανέστη ! 
Χάθηκα γιατί ήταν δύσκολη εβδομάδα κ όντως ανοίξαμε την αυλαία κ έχω δίπλα μου τον ομορφότερο άντρα της γης τον γιο μου!! Γεννήσαμε 21/4 01.42 το ξημέρωμα , ωστόσο από Κυριακή του Πάσχα ξεκίνησε ο τοκετός !

ειχαμε γενικά γεμάτη εβδομάδα , είχα ξεκινήσει από μεγάλη Δευτέρα να κάνω συσπάσεις πονάκια κλπ (αγχώθηκα κιόλας που ο άντρας μου έλειπε τη νύχτα), μεγάλη τρίτη με είχε δει ο γιατρός κ έλεγε ότι έχω καλές συνθήκες για φυσιολογικό κ να μην κάνω υπερβολές , μεγάλη τέταρτη έκανα ένα 3ωρο συσπάσεις κ πόνους κ πήγα μαιευτήριο που μου είπαν ότι είναι προπαρασκευαστικά όλα κ να χαίρομαι για ένα φυσιολογικό τοκετό κ πως μπορεί να είναι από 1-3 εβδομάδες μακριά … μετά όλα ήσυχα κ Κυριακή του Πάσχα ξεκίνησα ήδη από τις 5 το πρωί να είμαι ανήσυχη, αλλά πολλά βράδια μου συνέβαινε κ στις 8 ένιωσα ένα πανάκι κ εκεί είχα κάτι υγρά που νόμιζα ότι μου έφυγαν ούρα, έβαλα σερβιέτα κι κ κάθε φορά που είχα ένα πονακι είχα κ λίγο υγρό αλλά τύπου μια σταγόνα με λίγη πρόσμιξη από ροζ (έλεγα βλέννη θα είναι προ τοκετού).. ε κ λίγο αργότερα όταν μέτρησα 2 ώρες πόνους συσπάσεις κ τα υγρά πήρα τον γιατρό κ μου είπε να πάω μαιευτήριο .. εκεί έγινε κ πλουτς (ακριβώς την ώρα που πήγαν να μου κάνουν το τεστ αν είναι σπασμένα νερά) οπότε επιβεβαιωθήκαμε ότι ήταν ήδη σπασμένα από το πρωί) .. μέχρι τις 7 δεν είχα εξέλιξη αλλά μετά πήγε πιο γρήγορα κ γεννήσαμε 01.42 έναν κούκλο 3530 με φυσιολογικό τοκετό !!!

Να σας ζήσει κορίτσι μου ο παιδαρος! Το πρώτο μωράκι της παρέας μας ήρθε !🥰🥰🥰 Να είναι γερός και καλότυχος στην ζωή του και εσύ να έχει καλή λοχεία!!

Με έβαλες σε σκέψεις με τα υγρά που λες,σε κάθε μικρό πονακι απι προχθές έχω και εγώ σταγονίτσες και νομίζω πως μου φεύγουν τσισα και σήμερα έχω πόνους και στην μέση! 

Στις πόσες εβδομάδες γέννησες?

Να μας βάλεις φωτογραφία πατουσακια!!

Δημοσίευση

Γεια σας κοριτσια μου, @Elenaki12 συγχαρητηρια να σας ζησει ο μπεμπης σας, να ειναι υγιεστατος και να φερει φως στην ομορφη οικογενεια σας. Εφερες το πρωτο μωρακι της ομαδας μας, ευχομαι και στα δικα μας σε ολες τις υπολοιπες με εναν πονο.  Τι ωραια που τα καταφερατε φυσιολογικα εισαι τρομερη εχω παθει σοκ που ειχαμε Πασχαλινα γεννητουρια. ❤️

Δημοσίευση

@ΜαρίαΔημήτρης εγω να πω την αληθεια εχω υγρα και μικροδιαρροες καθολη τη διαρκεια της εγκυμοσυνης, βεβαια ειναι λευκα οποτε ειναι κολπικα. Τις τελευταιες μερες ειναι και πιο πηχτα. Εσυ ομως που εισαι πιο εμπειρη θεωρω θα το καταλαβεις αμα σπασουν τα νερα γιατι φανταζομαι θα εχουν αλλη συσταση. Εγω απο την αλλη εχω τις αμφιβολιες μου αν θα το παρω χαμπαρι κοριτσια μου οποτε ευχομαι να γινει πλαφ ωστε να βεβαιωθω. Κατα τα αλλα κατι πετρωματα εχω ψηλα στην κοιλια και τιποτα αλλο ακομα. 

Δημοσίευση

@Elenaki12 να σου ζήσει κορίτσι μου! Γερο και καλότυχο! Μπαμπατσικος ο μπεμπακος σου! Αν θυμάμαι καλά πητ ειχες οριακα αρχές Μαΐου.

Για να δούμε ποια μωρακια θα πιάσουν τ Μάη.

Υγρα έχω κ γω πάρα πολλά σε όλη την εγκυμοσύνη.

Δημοσίευση
στις πριν 44 λεπτά, ο/η Sotiria_94 είπε:

@ΜαρίαΔημήτρης εγω να πω την αληθεια εχω υγρα και μικροδιαρροες καθολη τη διαρκεια της εγκυμοσυνης, βεβαια ειναι λευκα οποτε ειναι κολπικα. Τις τελευταιες μερες ειναι και πιο πηχτα. Εσυ ομως που εισαι πιο εμπειρη θεωρω θα το καταλαβεις αμα σπασουν τα νερα γιατι φανταζομαι θα εχουν αλλη συσταση. Εγω απο την αλλη εχω τις αμφιβολιες μου αν θα το παρω χαμπαρι κοριτσια μου οποτε ευχομαι να γινει πλαφ ωστε να βεβαιωθω. Κατα τα αλλα κατι πετρωματα εχω ψηλα στην κοιλια και τιποτα αλλο ακομα. 

Στον γιο μου τα νερά έσπασαν όταν έφτασα διαστολή 8. Συγκεκριμένα μου τα έσπασε ο γιατρός και με διαστολή 8 προς 9 γέννησα γιατί έπεσαν οι παλμοί του. Είχε το χέρι στο μάγουλο και πήγε και σφηνωσε το καμάρι μου. Οπότε δεν ξέρω πως είναι να σπάνε τα νερά. 

Σήμερα με εχει πεθάνει η μέση μου,λες και με κόβουν στα 2 νιώθω. Πλησιάζω...

Εν τω μεταξύ το λέω συνέχεια πως Πλησιάζω και στο τέλος θα γεννήσω από τις τελευταίες 🤣

Δημοσίευση

Αχ κοριτσια μου μακαρι να παμε με τη σειρα γιατι θα σκασω απο την αγωνια. Με πιανει μια συγκινηση που ακουω για τις νεες μανουλες και σκεφτομαι μακαρι να μου ερθει και μενα ο μπεμπης μου επιτελους πώς και πώς το περιμενω. Αλλα ενταξει τα μπεμπακια ξερουν καλυτερα ποτε ειναι ετοιμα δεν επιμενω☺️

Δημοσίευση

Ειχαν γραψει και καποια αλλα κοριτσια ενδιαμεσα αλλα μετα δεν επανηλθαν. Αντε να δουμε αυριο και μεθαυριο τι θα δουν οι γιατροι μας μηπως ξεκαθαρισει το τοπιο. Να μας πειτε νεακια αυριο οποιες πανε γιατρο. 

Δημοσίευση
στις πριν 4 λεπτά, ο/η Sotiria_94 είπε:

Ειχαν γραψει και καποια αλλα κοριτσια ενδιαμεσα αλλα μετα δεν επανηλθαν. Αντε να δουμε αυριο και μεθαυριο τι θα δουν οι γιατροι μας μηπως ξεκαθαρισει το τοπιο. Να μας πειτε νεακια αυριο οποιες πανε γιατρο. 

Εγώ λέω για πλάκα στον άντρα μου λες να πάμε αύριο και αντί να γυρίσουμε σπίτι να μας στείλει μαιευτήριο? 

Ο άντρας μου θέλει να γεννησω 1/5 για να λείψει όλο το μήνα απο τη δουλειά και να μην το σπασει. Να αναθέσει την ομάδα του άλλου για ολόκληρο μήνα. Θα πάρει άδεια 14 μέρες που δίνει το κράτος και είχε κρατήσει και την πασχαλινή να την πάρει με την γεννα οπότε θα κάτσει 1 μήνα, θα έχω βοήθεια και με τον μεγάλο. 

Δημοσίευση

@ΜαρίαΔημήτρης μια χαρά! Θα κλείσουν κ τ σχολεια μετά, δ θα έχεις τ αγχος τ προγράμματος για τον μεγάλο. Και μενα ο άντρας μ δικαιούται 15 μερες. Να αναλάβει λίγο τ παιδια με σχολεια κτλ. Ευτυχώς μετά δ μενει πολύ.

@Sotiria_94 ο γιατρός σου δ σ ειπε πλέον να κινεισαι λίγο παραπάνω? Τωρα στις βδομαδες που εισαι?

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• @ΜαρίαΔημήτρης μια χαρά! Θα κλείσουν κ τ σχολεια μετά, δ θα έχεις τ αγχος τ προγράμματος για τον μεγάλο. Και μενα ο άντρας μ δικαιούται 15 μερες. Να αναλάβει λίγο τ παιδια με σχολεια κτλ. Ευτυχώς μετά δ μενει πολύ. @Sotiria_94 ο γιατρός σου δ σ ειπε πλέον να κινεισαι λίγο παραπάνω? Τωρα στις βδομαδες που εισαι?
    • Εγώ λέω για πλάκα στον άντρα μου λες να πάμε αύριο και αντί να γυρίσουμε σπίτι να μας στείλει μαιευτήριο?  Ο άντρας μου θέλει να γεννησω 1/5 για να λείψει όλο το μήνα απο τη δουλειά και να μην το σπασει. Να αναθέσει την ομάδα του άλλου για ολόκληρο μήνα. Θα πάρει άδεια 14 μέρες που δίνει το κράτος και είχε κρατήσει και την πασχαλινή να την πάρει με την γεννα οπότε θα κάτσει 1 μήνα, θα έχω βοήθεια και με τον μεγάλο. 
    • Ειχαν γραψει και καποια αλλα κοριτσια ενδιαμεσα αλλα μετα δεν επανηλθαν. Αντε να δουμε αυριο και μεθαυριο τι θα δουν οι γιατροι μας μηπως ξεκαθαρισει το τοπιο. Να μας πειτε νεακια αυριο οποιες πανε γιατρο. 
    • Εγώ είμαι 31🙏🏻 δεν ξέρω γτ Μ εχει κολλήσει να την κάνω σε αυτή την εγκυμοσύνη. Ενώ η αυχενική ηταν πολύ καλή!   Πώς τα πάτε με συμπτώματα; Εγώ 15 βδομάδα και έχω πονοκεφάλους, ναυτίες, παρά πολλή κούραση. Ψυχολογία χάλια. Ίσως φταίει και η κούραση με τον μικρό. Δεν ξεκουράζομαι καθόλου. 
    • Αν πάμε με την σειρά πρώτα ειναι @Sotiria_94, μετά εγώ,μετά η @Maria98 ή το @Katerinioo? Και τέλος η @Diwni? Ξεχνάω κάποια κοπέλα?
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...