Μετάβαση σε περιεχόμενο

Αναφορά

• Απαντήσεις

• Αχ κορίτσι μου πράγματικα πόσο επικίνδυνοι είναι μερικοί γιατροί ο διαβητολογος που με παρακολουθεί εκτός εγκυμοσύνης μου ρύθμισε το ζάχαρο και ήταν ο μόνος όμως όταν έμεινα έγκυος τώρα δεύτερη φορά ήταν απίστευτα άσχετος μου έδωσε ότι να ναι όρια μεταγευματικα 180 και νηστείας 110 που αν δεν είχα εμπειρία από την πρώτη εγκυμοσύνη θα τον άκουγα και θα είχα θέμα αργότερα 
    • Κορίτσι μου δεν κόβουμε όλους τους υδατάνθρακες τους χρειαζόμαστε με μέτρο και σωστά. Τώρα για την ινσουλίνη μη την φοβάσαι εγώ έκανα στην πρώτη εγκυμοσύνη μου από την αρχή και τώρα αν χρειαστεί θα ξανακάνω δεν είναι τίποτα έτσι είχα τρομάξει και εγώ. Όσο αφορά την πρόκληση η αλήθεια είναι ότι η γιατρός μου μου είπε ότι συνήθως με διαβήτη κύησης με ινσουλίνη μέχρι 39 εβδομάδες βάζουν με πρόκληση αλλά ανάλογα και το ποσό ρυθμισμένος είναι εγώ γέννησα 38+4 με πρόκληση όχι μόνο διαβήτη βέβαια αλλά είχα υπέροχο τοκετό ή γιατρος μου με περίμενε όσο χρειάστηκε και γέννησα φυσιολογικα . Σου εύχομαι να πάνε όλα καλά υπομονή ο διαβήτης είναι δύσκολος και ύπουλος κάτι που δεν σε ανεβάζει σήμερα μπορεί να σε ανεβάζει αύριο ή λόγω στρες και άγχους το επηρεάζουν τα πάντα.  
    • Αχ εμείς ήρθαμε από χθες διακοπές και παρόλο που δροσιζομαι στη θάλασσα στον ήλιο δεν μπορώ να πάρω ανάσα 
    • Καλημερα κοριτσια μου ομορφα. Τωρα θα ξανασηκωθουμε και θα ξαναφαμε εμεις. @Kn1 ετσι και γω μετα τον δευτερο μηνα καπως χαλαρωσα με το θεμα της πολλης αποστειρωσης, σκεπτομενη οτι μεγαλωσε και προς ωρας φαινεται καλα. @Diwni μου ας ειναι μονο του μωρου για σιδερωμα εστω, γιατι ακουω τοσες ωρες που παλευετε και λεω θα παθουν θερμοπληξια. Αμα δειτε πως τα απλωνω στην εντελεια για να αποφυγω το σιδερωμα θα κλαψετε στα γελια🤣🤣. Εσυ αδιαθετησες τελικα;; Εγω καπως νιωθω την κοιλια μου χαμηλα σημερα λες και εχω φουσκωμα. @ΜαρίαΔημήτρης κανατε τσιμπι τςιμπι παλι περαστικα σας. Και με το γιοκα σου ομως μου φαινονται καλα ειναι τα πραγματα , ευχομαι να δωσει μια και να αναπληρωσει την αναπτυξη να ησυχασεις. Ετοιμαζεστε για διακοπουλες;
    • Εχθες κοιμηθηκα απο της 9:30 ξυπνησα στις 4 το πρωι για να φαω επειδη δεν ειχα φαει τιποτα και να κανω και την ινσουλινη και ξανα κοιμηθηκα. Μεχρι της 6:30 που μας ξυπνησε ο γειτονας με τα κουδουνια.
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...