Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

@Elenaki12 και γω εχω λυσσαξει θελω να βγει με το καλο να τον δω αλλα αφου χαπακωνομαι ακομα για τις συσπασεις μεχρι Μ Σαββατο δε θα μου ερθει τιποτα λογικα. Σε εχει δει απο κατω αν ετοιμαζεται, αν εχει κατεβει η εχει μαλακωσει ο τραχηλος κλπ; Τα οσπρια με ενοχλουσαν και μενα και τα σταματησα νωρις. Επισης δυστυχως μου επανηλθε αποτομα η δυσκοιλιοτητα ειδα κι επαθα χθες 😭

• Απαντήσεις 880
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοσίευση

Καλησπέρα κορίτσια,εγώ σήμερα πήγα για αιματολογικες να δω λίγο που βρίσκομαι και έκανα και για χολοσταση εξετάσεις γιατί έχω φαγούρα,μετά είπα στον άντρα μου να πάμε σούπερ μάρκετ και εκεί τα είδα όλα,πήγα και κάθισα και περίμενα να ψωνίσει ο άντρας μου. Εχω τετοια πιεση χαμηλα και πολλά υγρά σε σημείο να μην μπορώ να περπατήσω. Με έκραξε ο άντρας μου που ήθελα να πάω μαζί αλλά πήγα να πάρω και σερβιέτες πάνες για το μαιευτήριο δεν ήξερε τι να πάρει.

Δημοσίευση

@ΜαρίαΔημήτρης θυμησε μου σε ποια βδομάδα εισαι. Θεωρητικά μετά την 36η χρειάζεται τ περπάτημα. Αν κ ήδη μ φαίνεται βουνό. Και η πιο μικρή απόσταση πλέον.

@Elenaki12 καταλαβαίνω πως τ λες. Ηδη σκέφτομαι να ρθει η ωρα να γεννησω να νιώσω κ γω πιο αναλαφρη αλλά να μπούμε κ σε σειρά. Αλλα οποτε είναι έτοιμο θα έρθει. Και μια παραπάνω μερα στην κοιλιά.. σημαινει ότι την χρειάζεται το μωράκι σου. Ούτως ή άλλως από στιγμή σε στιγμή μπορεί να ξεκινήσει ο τοκετός. Ολα πιθανά είναι.

Δημοσίευση
στις πριν 2 ώρες, ο/η Diwni είπε:

@ΜαρίαΔημήτρης θυμησε μου σε ποια βδομάδα εισαι. Θεωρητικά μετά την 36η χρειάζεται τ περπάτημα. Αν κ ήδη μ φαίνεται βουνό. Και η πιο μικρή απόσταση πλέον.

@Elenaki12 καταλαβαίνω πως τ λες. Ηδη σκέφτομαι να ρθει η ωρα να γεννησω να νιώσω κ γω πιο αναλαφρη αλλά να μπούμε κ σε σειρά. Αλλα οποτε είναι έτοιμο θα έρθει. Και μια παραπάνω μερα στην κοιλιά.. σημαινει ότι την χρειάζεται το μωράκι σου. Ούτως ή άλλως από στιγμή σε στιγμή μπορεί να ξεκινήσει ο τοκετός. Ολα πιθανά είναι.

Σήμερα είμαι ακριβώς 36. Κορίτσια έφαγα για μεσημέρι ομελέτα και με εχει τσακίσει πάλι το στομάχι μου. Δεν ξέρω γιατί αλλά πλέον με πειράζει το αυγό από ότι κατάλαβα σε όποια μορφή και να το φάω.

Δημοσίευση

@ΜαρίαΔημήτρης θα σε μαλωσω απο τη μια συνεχιζεις τα χαπια, αλλα απο την αλλη μου κανεις περα δωθε. Καλα θυμαμαι οτι τα συνεχιζεις ή λεω βλακειες; Εισαι κοντα και τα πολλα υγρα και η πιεση ειναι καλο σημαδι αλλα απο την αλλη μην κουραζεσαι αν οντως ειπατε με το γιατρο να την κρατησετε μεσα. Οσο για το στομαχι σου κανε λιγο κουραγιο λιγο εμεινε. 

Δημοσίευση
στις πριν 14 λεπτά, ο/η Sotiria_94 είπε:

@ΜαρίαΔημήτρης θα σε μαλωσω απο τη μια συνεχιζεις τα χαπια, αλλα απο την αλλη μου κανεις περα δωθε. Καλα θυμαμαι οτι τα συνεχιζεις ή λεω βλακειες; Εισαι κοντα και τα πολλα υγρα και η πιεση ειναι καλο σημαδι αλλα απο την αλλη μην κουραζεσαι αν οντως ειπατε με το γιατρο να την κρατησετε μεσα. Οσο για το στομαχι σου κανε λιγο κουραγιο λιγο εμεινε. 

Ναι τα συνεχίζω αλλά μου είπε πως μπορώ να πηγαίνω κάπου με το αμάξι αρκεί να μην περπατάω πολύ ώρα. Επίσης βρε κορίτσια την κολπική αλοιφη την έχω κόψει,Δευτέρα βράδυ έβαλα τελευταία φορά και πριν λίγο έβγαλα υπολείμματα και μάλιστα με σκούρο καφέ. Είχα διαβάσει βέβαια πως η αλοιφη αυτή αν μείνει βγάζει κομμάτια και σκουρόχρωμα. 

Θα στείλω ένα μήνυμα για καλό και Γιαννάκη στον γιατρό. 

Δημοσίευση

Μην ανησυχεις στειλε να τον ενημερωσεις απλα και πες μας τι σου ειπε. Στις εβδομαδες που ειμαστε κιολας παιζει να φυγει και καμια καφε βλεννα απο το τραχηλικο πωμα, αλλα δεν ειναι κακο αυτο. Ξεκουρασου ομως εσυ.

Δημοσίευση
στις πριν 17 λεπτά, ο/η Sotiria_94 είπε:

Μην ανησυχεις στειλε να τον ενημερωσεις απλα και πες μας τι σου ειπε. Στις εβδομαδες που ειμαστε κιολας παιζει να φυγει και καμια καφε βλεννα απο το τραχηλικο πωμα, αλλα δεν ειναι κακο αυτο. Ξεκουρασου ομως εσυ.

Του έχω στείλει και περιμένω. Ήταν καθαρά υπολείμματα από την κρέμα. Εμένα με ανησυχούν οι πονοι περιοδου που έχω συνεχόμενα,είναι ενοχλητικοί.  Τώρα μπορεί να είναι και η τουαλέτα που δεν πήγα σήμερα ή επειδή αλλάζω μήνα,τι να πω. Εμεις θέλουμε να πάρουμε 2 βδομαδες ακόμα σίγουρα να βάλει βάρος.

Δημοσίευση
στις πριν 16 λεπτά, ο/η Sotiria_94 είπε:

Θα τις παρεις 2 εβδομαδες ειναι ισχυρα τα χαπια την χαλαρωνουν πολυ τη μητρα. Να εισαι και εσυ χαλαρη και ψυχραιμη και θα παει μια χαρα.🌹

Να σου πω την αλήθεια αν συνεχιστούν έτσι οι πονοι περιοδου θα ήθελα να γεννησω αλλά το βάρος της μπεμπας είναι λίγο ακόμα.  Πραγματικά νομίζω κουράστηκα, από την μία θέλω να γεννησω και από την άλλη όχι. Πάντως το σίγουρο είναι πως θέλω να γεννησω γρήγορα και εύκολα όπως τον γιο μου. 2.5πμ με έπιασαν πονοι, 5,30πμ πήγα στο μαιευτήριο χωρίς να έχω πάρει τηλέφωνο τον γιατρό(με κοίταζαν σαν ουφο στο μαιευτήριο όταν είπα να τον ειδοποιήσουν εκείνοι) και 8 πμ είχα γεννησει, τσακ μπαμ. 10 πμ ήμουνα στο δωμάτιο και έτρωγα πρωινό 🤣

Δημοσίευση

Αχ Μαρακι μου το ευχομαι ολοψυχα σε εσενα και σε ολα τα κοριτσια να εχουμε ομαλο και γρηγορο τοκετο με ενα πονο. Υπαρχει ανυπομονησια σε νιωθω αλλα αστα τα μπεμπινια να αφρατεψουν λιγο ακομα για καλο τους ειναι. Θα περασουν 2-3 εβδομαδες γρηγορα τωρα πια τρεχει ο καιρος. Πονας πολυ ή σε ενοχλει σαν αισθηση;

Δημοσίευση

@ΜαρίαΔημήτρης μέχρι να περάσει τ πασχα θα έχουν περάσει και οι 2 βδομαδες. Ουτε π θα τ καταλαβεις.

Εγώ ποναω πολύ αναμεσα στα πόδια, στα κόκαλα. Ειδικά άμα καθομαι πολύ ωρα κ πάω να σηκωθώ πρεπει να περάσει λιγη ώρα για να ισορροπησω. Και στη μεγαλη μ θυμαμαι ειχα σ αυτές τις βδομαδες. 

Δημοσίευση
στις πριν 1 ώρα, ο/η Sotiria_94 είπε:

Αχ Μαρακι μου το ευχομαι ολοψυχα σε εσενα και σε ολα τα κοριτσια να εχουμε ομαλο και γρηγορο τοκετο με ενα πονο. Υπαρχει ανυπομονησια σε νιωθω αλλα αστα τα μπεμπινια να αφρατεψουν λιγο ακομα για καλο τους ειναι. Θα περασουν 2-3 εβδομαδες γρηγορα τωρα πια τρεχει ο καιρος. Πονας πολυ ή σε ενοχλει σαν αισθηση;

Πονάω σε σημείο που θα έπαιρνα ένα παυσίπονο να με χαλαρώσει. 

στις πριν 1 ώρα, ο/η Diwni είπε:

@ΜαρίαΔημήτρης μέχρι να περάσει τ πασχα θα έχουν περάσει και οι 2 βδομαδες. Ουτε π θα τ καταλαβεις.

Εγώ ποναω πολύ αναμεσα στα πόδια, στα κόκαλα. Ειδικά άμα καθομαι πολύ ωρα κ πάω να σηκωθώ πρεπει να περάσει λιγη ώρα για να ισορροπησω. Και στη μεγαλη μ θυμαμαι ειχα σ αυτές τις βδομαδες. 

Κάπου είχα διαβάσει πως χαλαρώνουν οι σύνδεσμοι και σε συνδυασμό και το μωρό που μεγαλώνει και παίρνει θέση υπάρχει αυτός ο πόνος χαμηλά αλλά και στην μέση. 

Εμένα σήμερα η κοιλιά μου μια είναι πάνω μια κάτω,με είδε πάλι μια γιαγιά μου λέει κοντεύεις λίγο έμεινε έχει κατέβει πολύ η κοιλιά σου.

Αλλά γενικά και στις 2 εγκυμοσύνες η κοιλιά μου δεν ήταν ποτέ ψηλά.

Δημοσίευση

Καλημερα σε ολα τα κοριτσια. @Diwni μου και ο δικος σου ο πονος αβολος μου ακουγεται και κανεις και ενα σωρο πραγματα μεσα στη μερα, χαρα στο κουραγιο σου που δεν παραπονιεσαι. @ΜαρίαΔημήτρης καταλαβα ειναι ενοχλητικοι πονοι αλλα θα συμφωνησω με @Diwni ειναι γιορτες και θα περασουν νερακι οι μερες και πολυ ευχαριστα. Υπομονη πολυ λιγο εμεινε🌹

Δημοσίευση

Τι κάνετε κορίτσια? Πως περνάει τ σκ σας? Εμείς έχει 5 μερες τωρα έχουμε ψοφήσει στις δουλειές. Βάψαμε οπβς σας είπα, κάναμε μια σύνθεση στο ένα δωμάτιο γραφείο,βιβλιοθήκη,ντουλάπια, ηταν το δωμάτιο το μικρό που προσπαθούμε να τ συνεφερουμε. Τα έπιπλα από κει προσπαθούμε να τ βολέψουμε. Ολο μετακινούμε κ καθαρίζουμε. Να δω πότε θα συμμαζευτουμε. Τουλ ανοιξε λίγο ο καιρός σήμερα. 

Δημοσίευση
στις πριν 3 ώρες, ο/η Diwni είπε:

Τι κάνετε κορίτσια? Πως περνάει τ σκ σας? Εμείς έχει 5 μερες τωρα έχουμε ψοφήσει στις δουλειές. Βάψαμε οπβς σας είπα, κάναμε μια σύνθεση στο ένα δωμάτιο γραφείο,βιβλιοθήκη,ντουλάπια, ηταν το δωμάτιο το μικρό που προσπαθούμε να τ συνεφερουμε. Τα έπιπλα από κει προσπαθούμε να τ βολέψουμε. Ολο μετακινούμε κ καθαρίζουμε. Να δω πότε θα συμμαζευτουμε. Τουλ ανοιξε λίγο ο καιρός σήμερα. 

Μην κουραζεσαι όμως! Όλα θα γίνουν σιγά σιγά. 

Εγώ σήμερα είμαι καλά μπορώ να πω φτου φτου... Έχω κάποια πιεση χαμηλα αλλά είναι φυσιολογικό νομίζω πλέον.

Βρε κορίτσια από υγρα πως πάτε? Εγώ είμαι μόνιμα σαν να έχω κατουρηθει,συνέχεια με σερβιετακια είμαι όσο και αν δεν τα θέλω.

Σήμερα βγάζω και πιο γαλακτερα υγρα και διάφανα ενώ είχαν σταματήσει αρκετές μέρες. Συγνώμη για την περιγραφή. 

Δημοσίευση

Καλησπέρα κορίτσια.

σας διαβάζω και λέω ευτυχώς τα λένε και νιώθω οκ. Και εγώ έχω πίεση χαμηλά και πολλά υγρά. Προχθές πήγαινα να πάρω το παιδί από το σχολείο και σκέφτηκα μέχρι ότι μου έσπασαν τα νερά . Τελικά όπως καταλαβαίνετε δεν ήταν αυτό. Αλλά τα χρειάστηκα για λίγο.

απο ναυτία και ζαλάδα εγώ πω τόσο καλά που έχασα στον 8ο ένα κιλό. Δεν έχω κουράγιο να τρώω. 

Δημοσίευση
στις πριν 5 ώρες, ο/η Diwni είπε:

Νομίζω μετά το Πάσχα θα είστε πανέτοιμοι!!!

Δημοσίευση

@Kateriniooαχ μακάρι γτ είναι και οι μέρες τώρα φουλ με επισκέψεις νονες λαμπαδες κτλ θα περάσει αέρα η βδομάδα. Την επόμενη να πιαστω κ μς τα του μωρου επιτέλους κ μετα να μπω κ γω στο μηνα μ να ειμαι πανετοιμη από ολα.

Δημοσίευση

@Katerinioo και εγώ στον 8ο έχασα 1 κιλό γιατι δεν μπορουσα να φαω πολύ αλλα και τωρα ειμαι με τις μερες μου. Σημερα εχω φαει πρωινο και μεσημεριανό το οποιο μεχρινκαι τωρα ρευομαι και τωρα για βράδυ έφαγα λίγα bake rolls δεν παει τίποτα κάτω.

Κορίτσια αύριο πρέπει να πάω να κοιτάξω και να αγοράσω κούνια, μου έφερε ο αδερφός μου την δικιά του και είναι τεράστια δεν χωράει στο δωμάτιο μου, όσο κολλητά και να την βάλω πρέπει να μετακινηθεί το δικό μας κρεβάτι τόσο που δεν θα ανοίγει η ντουλάπα μας. Θέλω να βρω μια πολύ απλή και οικονομική γιατί τωρα αυτό μας βγήκε από τον πουθενά.

Δημοσίευση
στις πριν 9 λεπτά, ο/η ΜαρίαΔημήτρης είπε:

@Katerinioo και εγώ στον 8ο έχασα 1 κιλό γιατι δεν μπορουσα να φαω πολύ αλλα και τωρα ειμαι με τις μερες μου. Σημερα εχω φαει πρωινο και μεσημεριανό το οποιο μεχρινκαι τωρα ρευομαι και τωρα για βράδυ έφαγα λίγα bake rolls δεν παει τίποτα κάτω.

Κορίτσια αύριο πρέπει να πάω να κοιτάξω και να αγοράσω κούνια, μου έφερε ο αδερφός μου την δικιά του και είναι τεράστια δεν χωράει στο δωμάτιο μου, όσο κολλητά και να την βάλω πρέπει να μετακινηθεί το δικό μας κρεβάτι τόσο που δεν θα ανοίγει η ντουλάπα μας. Θέλω να βρω μια πολύ απλή και οικονομική γιατί τωρα αυτό μας βγήκε από τον πουθενά.

Εμείς πήραμε από Ικεα μια πάρα πολύ απλή και φθηνή. Την είχαμε στον πρώτο και θα έχουμε την ίδια στον δεύτερο. Μπορείς να τσεκάρεις.

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Εγώ κορίτσια έχω να πιω 2 βδομαδες σίδηρο που είχα το στομαχι μου και τώρα επειδή δεν πάω τουαλέτα πάλι δεν τον έχω αρχίσει. Ο αιματοκρίτης όμως έχει ανέβει στο 35,7 και πρώτη φορά μετά από πολλά χρόνια έχω και αιμοσφαιρίνη πάνω από 12.  Τα χαπια με έπιασαν αλλά γενικά έχω συσπασεις αλλά όχι τόσες πολλές.  Επίσης και οι καούρες με έχουν τσακίσει πάλι απο χθες και τρώω ελαφρά.  Βρε κορίτσια να σας πω κάτι που με βαραίνει? Νιώθω περίεργα απέναντι στον γιο μου. Φοβάμαι μην δεν με αγαπάει επειδή θα δίνω σημασία στο μωρό, επίσης σκέφτομαι τα λάθη που έχω κάνει μαζί του και με παίρνει απι κάτω. Ειδικά τώρα το βράδυ του έπλενα τα δόντια και επειδή νυσταζε δεν άνοιγε καλά το στόμα αλλά επειδή φοράει ένα μηχάνημα στα πάνω δοντια μόνιμο έπρεπε να το πλύνω και του φώναξα και άρχισε τα κλάματα. Ένιωσα άχρηστη. Γενικά φοβάμαι πως θα με αποφεύγει μόλις γεννήσω. Ήθελε να βοηθήσει και με το λικνο ο καημενος αλλά δεν βγάζαμε άκρη με τις οδηγίες και μας ανακάτευε και αυτός και του είπαμε να κάτσει πιο εκεί και κατσουφιασε.  Φοβάμαι μην αρχίσει να νιώθει παραμελημενος. 
    • @Sotiria_94 ναι δ έχω συμπτώματα με ζαλάδες εξάντληση κτλ. Δηλ.οκ εχω μια κουραση στο τελος της μερας αλλα πιστευω ειναι φυσιολογικό. Ναι μ τ ειπε κ ο γιατρός αυτό οτι θα ανεβει.Δεν τον ανησυχει κατι. Απλά ενόψει τοκετου ειπαμε να τ παλέψουμε να τ αυξήσουμε. Εσύ πως είσαι?πότε έχεις γιατρο τωρα?
    • @Diwni μου το θυμαμαι τοτε που το ελεγες Τουλαχιστον αισθανεσαι καλα απο ενεργεια;; Να προσεχεις μην κανεις ζαλαδες κλπ. Παντως τελη 8ου αρχες 9ου σταματαει να ρουφαει το μωρακι και ανεβαινουν ετσι αρκετα ο αιματοκριτης και η αιμοσφαιρινη, ελπιζω να ανεβει και στη δικη σου περιπτωση. 
    • Γεια σας κοριτσια μου ομορφα ελπιζω να ειστε καλα και να μεγαλωνουν οι κοιλιτσες. @ΜαρίαΔημήτρης καλοριζικο το λικνο σας ειναι υπεροχο και φαινεται φουλ λειτουργικο πολυ καλη αγορα. Και εμεις λικνο πηραμε για να χωραει στο υπνοδωματιο μας. Κατα τα αλλα πως εισαι σε πιασανε τα χαπια; Τα αλλα κοριτσια πώς ειστε; @Elenaki12 ρωταω και εσενα που προπορευεσαι☺️
    • Η χρονιά των κοριτσιών φέτος! Ακουω για πολλά κοριτσάκια το 2025!!  Με το καλό κορίτσι μου!  
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...