Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

@ΜαρίαΔημήτρηςκατσε καλε μη βιαζεσαι αστην να εμπεδωθει με την ησυχια της εχεις καιρο ακομα. Οσο πιο πολυ κατσει μεσα τοσο το καλυτερο και να δεις που θα κατσει κανονικοτατα. Βεβαια δε διαφωνω οτι θα ηταν το καλυτερο δωρο γενεθλιων. Τα χαπακια τα σταματησες ή οχι ακομα; 

• Απαντήσεις 788
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοσίευση
στις πριν 3 ώρες, ο/η Sotiria_94 είπε:

@ΜαρίαΔημήτρηςκατσε καλε μη βιαζεσαι αστην να εμπεδωθει με την ησυχια της εχεις καιρο ακομα. Οσο πιο πολυ κατσει μεσα τοσο το καλυτερο και να δεις που θα κατσει κανονικοτατα. Βεβαια δε διαφωνω οτι θα ηταν το καλυτερο δωρο γενεθλιων. Τα χαπακια τα σταματησες ή οχι ακομα; 

Εγώ θέλω να κάτσει και αλλο τουλάχιστον άλλες 2 βδομάδες για σίγουρα!  Τα χαπάκια όχι θα μιλήσω πάλι με τον γιατρό Δευτέρα. Έχω κόψει όμως εδώ και μέρες μαγνησιο και όλα τα συμπληρώματα για το έντερο.

Δημοσίευση

@ΜαρίαΔημήτρης εκτιμω οτι οσο παιρνεις τα χαπακια δε θα εχεις ευτραπελα και μακαρι να μεινει μεσα οσο θελεις και φυσικα να ρθει με εναν πονο. Μαγνησιο εχουν μεσα και τα χαπια, φαντασου εγω δεν πηρα ποτε ακριβως επειδη επαιρνα τα χαπια. Παντως ειναι πολυ θετικο το γεγονος οτι μπαινει στη λεκανη γιατι το πας για φυσιολογικο τοκετο. Εγω βρε κοριτσια μου προς τα κατω δε νιωθω τιποτα. Φανταζομαι αν ειχε κατεβει κατι θα ενιωθα ε;

Δημοσίευση
στις πριν 4 ώρες, ο/η Sotiria_94 είπε:

@ΜαρίαΔημήτρης εκτιμω οτι οσο παιρνεις τα χαπακια δε θα εχεις ευτραπελα και μακαρι να μεινει μεσα οσο θελεις και φυσικα να ρθει με εναν πονο. Μαγνησιο εχουν μεσα και τα χαπια, φαντασου εγω δεν πηρα ποτε ακριβως επειδη επαιρνα τα χαπια. Παντως ειναι πολυ θετικο το γεγονος οτι μπαινει στη λεκανη γιατι το πας για φυσιολογικο τοκετο. Εγω βρε κοριτσια μου προς τα κατω δε νιωθω τιποτα. Φανταζομαι αν ειχε κατεβει κατι θα ενιωθα ε;

Κοίτα και εγώ στον γιο μου και που ένιωθα κάτι δεν καταλάβαινα τι είναι. Τώρα ξέρω οπότε για αυτό το καταλαβαίνω. Φυσιολογικά πάμε,γενικά ο γιατρός μου μπορεί να κάτσει και 2 μέρες συνεχόμενες μαζί σου μέχρι να γεννήσεις. Σε εμένα βέβαια δεν χρειάστηκε γιατί 2,5πμ με έπιασαν πονοι,5,30πμ πήγα στο μαιευτήριο και 8 πμ ακριβώς είχα γεννησει,τσακ μπαμ.

Τώρα να σου πω με φοβιζει λίγο με τις αντιπηκτικες που κάνω,μην με πιάσουν πονοι και έχω κάνει ενεση. Δεν ξέρω τι γίνεται σε αυτή την περίπτωση. 

Δημοσίευση

Καλημερουδια σε ολες. Μαρια μου ουτε εγω το ξερω αυτο με την αντιπηκτικη αλλα σημειωσε το να ρωτησεις το γιατρο σου για να εισαι ησυχη. Πωπω κοριτσια εχω παρα πολλα υγρα αυτες τις μερες απο κατω, βεβαια ειναι λευκα και κρεμωδη αλλα ανησυχω λιγο μην μου σπασουν τιποτα νερα και δεν το καταλαβω ως πρωταρα. Κουνιεται ο μπεμπης μου και με σπρωχνει απο κατω σημερα αλλα δε φαινεται να εχει πια πολυ χωρο. 

Δημοσίευση
στις πριν 1 ώρα, ο/η Sotiria_94 είπε:

Καλημερουδια σε ολες. Μαρια μου ουτε εγω το ξερω αυτο με την αντιπηκτικη αλλα σημειωσε το να ρωτησεις το γιατρο σου για να εισαι ησυχη. Πωπω κοριτσια εχω παρα πολλα υγρα αυτες τις μερες απο κατω, βεβαια ειναι λευκα και κρεμωδη αλλα ανησυχω λιγο μην μου σπασουν τιποτα νερα και δεν το καταλαβω ως πρωταρα. Κουνιεται ο μπεμπης μου και με σπρωχνει απο κατω σημερα αλλα δε φαινεται να εχει πια πολυ χωρο. 

Νομίζω συμβαίνει σε όλες μας αυτό. Εγω το έχω πάρει ως φυσιολογικό. Ελπίζω και να είναι! 😂

Παντως χθες έκανα και το τεστ του στρεπτόκοκκου & μίλησα με την γιατρό και όλα τα βρήκε φυσιολογικά και κακώς που συμβαίνουν. Οπότε δεν ανησυχούμε, νομίζω.

Δημοσίευση

Καλησπέρα κορίτσια,μίλησα σήμερα με τον γιατρό και θα πάρω και απόψε το χάπι για τις συσπασεις και τέρμα μετά. Τον ρώτησα για τις ενεσεις και μου είπε είναι νωρις ακόμα να τις κόψω. Πέμπτη θα πάω να με δει και λογικά θα μου κάνει και κολπικό υπέρηχο οπότε θα δει τον τράχηλο. Το Σάββατο θα είμαι ακριβώς 36 οπότε λογικά μπαίνω στον μήνα μου και απλά θα αναμένουμε. 

Από υγρα εγώ δεν μπορώ να καταλάβω γιατί ακόμα βάζω προγεστερονη οπότε έχω συνέχεια. Και εμένα η μπέμπα νομίζω πλέον δεν έχει τόσο χώρο και κουνιεται συνέχεια σε σημείο να με πονάει,επίσης έχει συνέχεια λοξυγκα για πάνω απο 20 λεπτά κάθε φορά. Ειδικά όταν θελ να κοιμηθώ την πιάνει και από την μία γελαω από την άλλη είναι ενοχλητικό.Λιγο έμεινε κορίτσια και μετά θα τα έχουνε αγκαλίτσα.

@Diwni εσύ πως είσαι?

Η @Maria98 έχει καιρο να γράψει.

Τα υπόλοιπα κορίτσια πως είστε?

Δημοσίευση

@ΜαρίαΔημήτρης καλα είμαι κορίτσι μου. Αρχισα βαραίνω νομιζω. Ευτυχώς ανοιξε λίγο ο καιρός και βγηκαμε καμια βόλτα τ σκ. Έχουμε απο δω κ περα παρα πολλές δουλειές. Έχουμε βάψιμο μέσα στη βδομάδα. Σαλονι κουζινα μπανιο διάδρομο κ ένα μικρό δωμάτιο. Οπουε θα επικρατει ένας χαμός.  Είναι κ.οι μικρες παρα μα πάρα πολύ ζωηρές κ αρχισα να κουράζομαι. Ο άντρας μ δουλεύει. Οι γονείς μ.περα βρεχει... για να καταλάβεις οι γονείς μ είναι μικροί, 62 χρονων κ οι 2. Η μάνα μ δουλεύει αλλά μεγαλη βδομάδα θα βάλει άδεια να πάει στους παππούδες στο χωριό να φτιάχνει τσουρέκια κ λαμπαδες για συγγενείς π.θα ρθουβ από μακρυα για Πάσχα. Λεω θα πάρεις κ κανα 2 μερες τ παιδια μαζί? Δ μπορω μ λεει να κοιτάω παιδια εκεινες τις μερες θα έχω ένα σωρό να κανω. Θα ρθουν δηλ αλλοι να κάνουν διακοπές με.παιδια κ εγγόνια και γω με την κοιλιά στο στόμα με 2 παιδια ολη μερα μονη μου. Περα βρεχει σ λεω. Λεω καταλαβαίνεις ότι.ειμαι στον 8ο? Δηλ αν πάρεις ετοιμα τσουρέκια θα γίνει τίποτα? Κανε κανα 2 αμα θες για τη μερα τ Πάσχα. Πρέπει να κάνεις να μοιράσεις σε ολο τ σόι? Εγώ αυτά μ.λεει π ειναι να τα κάνω θα τ κανω. Με έχει πιάσει λίγο τ παραπονο αλλα οκ. Σιγα σιγα ολα θα τα κάνω.

Δημοσίευση

Αχχ @Diwni δε βγαζεις ακρη με την ελληνιδα μανα δεν ξερω τι τις πιανει στις γιορτες και θελουν να ευχαριστησουν πρωτιστως ολους τους αλλους και μετα τους κοντινους τους. Μακαρι να τις παρει εστω για λιγες μερες να παρεις μια ανασα και συ, πραγματικα χαρα στο κουραγιο σου που κουμανταρεις εγκυος 2 παιδια. @ΜαρίαΔημήτρης να σου πω την αληθεια καλυτερα να στα κοψει γιατι εγω δε βλεπω να μου ρχεται να γεννησω. Λες να σου κανει τωρα κολπικο; Οταν ειχα παει στην 35 κλεισμενη, μου ειχε πει οτι δεν θα με ξαναδει κολπικα μεχρι την 38. Εγω ειμαι στην 37 και ακομα δεν μου εχει κανει εξεταση για στρεπτοκοκο και ανησυχω κλασσικα. 

Δημοσίευση

@Sotiria_94 η μάνα μ έτσι είναι όλο τον καιρό. Μόνο θεωρία κ κηρυγμα κ απο βοηθεια τ βασικά κ σπανια. Τοσους μηνες δ τους ζορισα πουθενα. Μονη μου τα πηγαίνουν φέρνω παντου, σχολεια, δραστηριότητες κτλ. Γτ όλο κάτι έχουν να κάνουν κ δ θελω κ να υποχρεωνομαι. Αλλα προχθες επιασαν τις θεωρίες παλι κ λέω στη θεωρία όλα εύκολα ειναι εγω τρεχω μονη μ ολη μερα με 2 παιδια. Και τώρα τις λεω έχω βαψίματος, ταιριασματα κτλ κ περα βρεχει. Κ σήμερα μ.λεει α έβαλα άδεια θα λείπω στο χωριό.Τελος πάντων δ ειναι κάτι π δ ξέρω χρόνια τώρα. Απλά μ βγαίνει ολη η κούραση μάλλον τώρα. 

Δημοσίευση
στις πριν 1 ώρα, ο/η Diwni είπε:

@ΜαρίαΔημήτρης καλα είμαι κορίτσι μου. Αρχισα βαραίνω νομιζω. Ευτυχώς ανοιξε λίγο ο καιρός και βγηκαμε καμια βόλτα τ σκ. Έχουμε απο δω κ περα παρα πολλές δουλειές. Έχουμε βάψιμο μέσα στη βδομάδα. Σαλονι κουζινα μπανιο διάδρομο κ ένα μικρό δωμάτιο. Οπουε θα επικρατει ένας χαμός.  Είναι κ.οι μικρες παρα μα πάρα πολύ ζωηρές κ αρχισα να κουράζομαι. Ο άντρας μ δουλεύει. Οι γονείς μ.περα βρεχει... για να καταλάβεις οι γονείς μ είναι μικροί, 62 χρονων κ οι 2. Η μάνα μ δουλεύει αλλά μεγαλη βδομάδα θα βάλει άδεια να πάει στους παππούδες στο χωριό να φτιάχνει τσουρέκια κ λαμπαδες για συγγενείς π.θα ρθουβ από μακρυα για Πάσχα. Λεω θα πάρεις κ κανα 2 μερες τ παιδια μαζί? Δ μπορω μ λεει να κοιτάω παιδια εκεινες τις μερες θα έχω ένα σωρό να κανω. Θα ρθουν δηλ αλλοι να κάνουν διακοπές με.παιδια κ εγγόνια και γω με την κοιλιά στο στόμα με 2 παιδια ολη μερα μονη μου. Περα βρεχει σ λεω. Λεω καταλαβαίνεις ότι.ειμαι στον 8ο? Δηλ αν πάρεις ετοιμα τσουρέκια θα γίνει τίποτα? Κανε κανα 2 αμα θες για τη μερα τ Πάσχα. Πρέπει να κάνεις να μοιράσεις σε ολο τ σόι? Εγώ αυτά μ.λεει π ειναι να τα κάνω θα τ κανω. Με έχει πιάσει λίγο τ παραπονο αλλα οκ. Σιγα σιγα ολα θα τα κάνω.

@Diwni μου μην κάθεσαι να σκας,το ξέρω πως σε παίρνει το παραπονο γιατί κάτι αντίστοιχο ζω και εγώ με τα πεθερικά, ειναι μεγαλοι βεβαια αλλα μενουν μακρια σε νησι. Ούτε ένα τηλέφωνο δεν παίρνουν να δουν τι κανουμε. Και γενικά ποτέ δεν νοιαστηκαν,τρέχουν για όλους τους άλλους και τα αλλα παιδια και τον άντρα μου τον έχουν χεσμενο. Τον βλέπω στεναχωριεται αλλα δεν μιλάει. Είχαν πει πως θα ανέβουν για Πάσχα και να είναι εδώ στην γεννα και όταν ρώτησα ποτέ θα ανέβουν μου απάντησαν πως δεν θα ανέβουν. Είχαν πει πως θα μας πάρουν το καροτσι και μετά ούτε λόγος, επίσης το καλυτερο είχαν πει θα βοηθήσουν με τα έξοδα της γεννας γιατί δεν ήθελαν να αλλάξω γιατρό και τώρα το έκαναν γαργάρα. Δεν πειράζει λεω στον άντρα μου,μόνοι μας και ας χρεωθουμε αλλα αν ρου λεω ανέβουν μόλις γεννήσω το παιδί ηα το δουν αφού σαραντησει. Δεν μπορώ να βλέπω την αδικία και να ξεχωρίζουν τα παιδιά τους. 

@Sotiria_94 κολπικά μου εχουν κανει υπερηχο και τοτε με την αιμοραγια και τοτε που πηγα με τις συσπασεις. Δεν εχω θεμα να μου κανουν,νομίζω καλύτερα κιόλας αν αρχίσει να μικραίνει να ξέρουμε και για τις ενεσεις τι θα κάνω.

Δημοσίευση
στις πριν 7 λεπτά, ο/η Diwni είπε:

@Sotiria_94 η μάνα μ έτσι είναι όλο τον καιρό. Μόνο θεωρία κ κηρυγμα κ απο βοηθεια τ βασικά κ σπανια. Τοσους μηνες δ τους ζορισα πουθενα. Μονη μου τα πηγαίνουν φέρνω παντου, σχολεια, δραστηριότητες κτλ. Γτ όλο κάτι έχουν να κάνουν κ δ θελω κ να υποχρεωνομαι. Αλλα προχθες επιασαν τις θεωρίες παλι κ λέω στη θεωρία όλα εύκολα ειναι εγω τρεχω μονη μ ολη μερα με 2 παιδια. Και τώρα τις λεω έχω βαψίματος, ταιριασματα κτλ κ περα βρεχει. Κ σήμερα μ.λεει α έβαλα άδεια θα λείπω στο χωριό.Τελος πάντων δ ειναι κάτι π δ ξέρω χρόνια τώρα. Απλά μ βγαίνει ολη η κούραση μάλλον τώρα. 

Σε πιάνει το παραπονο λογικό είναι. Είναι και οι ορμόνες οι κακουργες και η κούραση μαζί και δεν θες και πολύ. 

Δημοσίευση

@ΜαρίαΔημήτρης ξέρεις ποιο είναι τ θεμα? Ότι κατα τ άλλα μου κάνουν θεωρία για τ παιδια ενώ συμμετέχουν ελάχιστα κ όταν υπάρχει ανάγκη. Αν είναι τόσο εύκολα οσο τ λες γτ δ τις παίρνεις 2 μερες μαζί σου στο χωριό. Οχι ολη τη βδομάδα. 2 μερες. Αλλα θα χει δουλειές εκεί. Ενώ εγώ εδώ με φουλ καθημερινότητα αμα φωναξω κανω λαθος π τ φωναζω. Δ θελω βοηθεια δόξα τ θεό είμαι πλήρως λειτουργικη. Μη με κρίνεις κ μη μου πουλάς θεωρίες όταν δ μπορείς εν τέλη να αναλάβεις 2 μεγαλα παιδια για 2 μερες.

Δημοσίευση

Καλησπέρα κορίτσια βλέπω όλες στο τρέξιμο... Αυτό με τους γονείς σχεδόν όλες το έχουμε έως ένα σημείο και εμένα οι δικοί μου είπαν θα έρθουν από μακριά τώρα το αλλάξουν στο δεν ξέρω... Οπότε κρατάω μικρό καλάθι και βασίζομαι στις δυνάμεις μου 💪 

Αύριο μπαίνω 34 εβδομάδες νιώθω σιγά σιγά να πέφτει η ενέργεια, για το τεστ του στρεπτόκοκκου δεν το θυμόμουν πρέπει να το ψάξω? 

Έχω αρχίσει να αγχώνομαι κάπως με την γέννα .. Δεν φοβάμαι την γέννα αλλά τις συνθήκες του νοσοκομείου μιας και θα είναι δημόσιο.

Το πρώτο μου παιδί ήταν κ.τ και το δεύτερο φ.τ στην  οποία τελευταία στιγμή έμεινα σπίτι να γεννήσω... Οπότε μετά από την απόλυτη φυσική εμπειρία, φοβάμαι για τις παρεμβάσεις που μπορεί να προκύψουν στο νοσοκομείο 

Δημοσίευση
στις πριν 56 λεπτά, ο/η Diwni είπε:

@ΜαρίαΔημήτρης ξέρεις ποιο είναι τ θεμα? Ότι κατα τ άλλα μου κάνουν θεωρία για τ παιδια ενώ συμμετέχουν ελάχιστα κ όταν υπάρχει ανάγκη. Αν είναι τόσο εύκολα οσο τ λες γτ δ τις παίρνεις 2 μερες μαζί σου στο χωριό. Οχι ολη τη βδομάδα. 2 μερες. Αλλα θα χει δουλειές εκεί. Ενώ εγώ εδώ με φουλ καθημερινότητα αμα φωναξω κανω λαθος π τ φωναζω. Δ θελω βοηθεια δόξα τ θεό είμαι πλήρως λειτουργικη. Μη με κρίνεις κ μη μου πουλάς θεωρίες όταν δ μπορείς εν τέλη να αναλάβεις 2 μεγαλα παιδια για 2 μερες.

Έτσι κάνουν τα πεθερικά μου και εμένα στον γιο μου,πριν 2 χρόνια είχα σκοτωθεί μαζί τους. 

Επίσης εγώ δεν κρατάω μέσα μου τίποτα,ότι έχω να πω θα το πω με οποίες συνέπειες,Κριός βλέπεις. Και επίσης θυμάμαι και λόγια που μπορεί να μου έχουν πει και τα κρατάω. Θυμάμαι στην πρώτη εγκυμοσύνη ήμουν με αποκόλληση και είχα ζητήσει από την πεθερά μου αν μπορεί να μου ψήσει λίγο μπέικον και η απάντηση της ήταν έγκυος είσαι εγώ 4 έκανα και δεν έπαθα τίποτα. 

Αλλά είπα μακρυα και αγαπημένοι και πλέον δεν παίρνω καν τηλέφωνο να δω τι κάνουν, αν θέλουν να πάρουν και αυτοί. Πραγματικά κουράστηκα. 

Ευτυχώς έχω την μάνα μου η οποία με βοηθάει πάρα πολύ με το παιδί και αν πάει να μου πει κάτι της το ξεκοβω.

Ξέρεις τι είναι να είμαι σε δουλειά με 500€ τον μήνα ο άντρας μου άνεργος και να έχουμε δάνειο και να μην ρωτήσουν αν είμαστε εντάξει κια να μου λένε και με θράσος πως έχουν έξοδα γιατί βοηθάνε το άλλο παιδί. Δεν ζήτησα ποτέ τίποτα καινουτε θα ζητήσω αλλά βλέπω τον άντρα μου να στεναχωριεται και στεναχωριεμαι και εγώ.

Δημοσίευση

@ΜαρίαΔημήτρης και μενα τ πεθερικά μ καπως έτσι είναι. Οχι σ αυτό τ βαθμο. Αλλα επισης περα βρεχει. Ειναι 2 ωρες μακρυα, εχουν να έρθουν από τ 2020 στη βάφτιση της μικρής μου. Εμεις παμε 3 4 φορες τ χρονο. Αλλα δ ασχολούνται καθολου εκεί. Ουσιαστικα κ εκει είμαστε οι 2 μας με τ παιδια ολη μερα. Πάμε πιο πολύ για να αλλάξουμε παραστάσεις, να κάνουμε κ τ ψωνια μας κτλ. Μένουν σε χωριό της Λάρισας. Πηγαμε τωρα 25η Μαρτίου και ψοφησα από κουραση. Ούτε μοα βολτα ως την πλατεία τ χωριού. Παρέλαση τους λέω αντε παμε ολοι μαζί να πιούμε κ ένα καφέ στην πλατεία. Ούτε που κουνήθηκαν. Δ έχω απαιτήσεις εμεις να μαστε καλα. Απλά με τους γονείς μ Π είμαστε στην ίδια πόλη, δ μπορώ το να μου τη λένε κιολας.

Δημοσίευση
στις πριν 6 λεπτά, ο/η Diwni είπε:

@ΜαρίαΔημήτρης και μενα τ πεθερικά μ καπως έτσι είναι. Οχι σ αυτό τ βαθμο. Αλλα επισης περα βρεχει. Ειναι 2 ωρες μακρυα, εχουν να έρθουν από τ 2020 στη βάφτιση της μικρής μου. Εμεις παμε 3 4 φορες τ χρονο. Αλλα δ ασχολούνται καθολου εκεί. Ουσιαστικα κ εκει είμαστε οι 2 μας με τ παιδια ολη μερα. Πάμε πιο πολύ για να αλλάξουμε παραστάσεις, να κάνουμε κ τ ψωνια μας κτλ. Μένουν σε χωριό της Λάρισας. Πηγαμε τωρα 25η Μαρτίου και ψοφησα από κουραση. Ούτε μοα βολτα ως την πλατεία τ χωριού. Παρέλαση τους λέω αντε παμε ολοι μαζί να πιούμε κ ένα καφέ στην πλατεία. Ούτε που κουνήθηκαν. Δ έχω απαιτήσεις εμεις να μαστε καλα. Απλά με τους γονείς μ Π είμαστε στην ίδια πόλη, δ μπορώ το να μου τη λένε κιολας.

Στους δικούς μας μπορούμε να μιλήσουμε και όπως θέλουμε. Πραγματικά εγώ είμαι υπόχρεη στην μαμά μου. Κάνει τα πάντα για εμάς. Και ειδικά από όταν χάσαμε τον μπαμπά είναι εκεί για εμάς οπότε την χρειαστούμε για οτιδήποτε. Αλλά και εγώ και ο άντρας μου τρέχουμε για αυτή. Και το καλό είναι πως ο άντρας μου έχει άριστες σχέσεις μαζί της και αναγνωρίζει πως κανει τα πάντα για εμάς. Αυτό και μόνο μου αρκεί. 

Δημοσίευση

Κοριτσια μου και δω μια απο τα ιδια να ξερετε, αν και εγω δεν εχω τοσες υποχρεωσεις οσες εσεις που εχετε παιδακια. Σας θαυμαζω παρα πολυ που τα καταφερνετε εγκυες και με τα θεματα σας και σεις. Εμεις φανταστειτε εχουμε εγκατασταθει στη μανα μου 5 μηνες επειδη εγω ειχα το προβλημα με την αποκολληση και τις συσπασεις και τα πεθερικα μου δεν τον βοηθησαν καθολου τον καημενο τον αντρα μου ουτε εμφανιστηκαν. Ο κακομοιρης με το ζορι τα πληρωνει ολα καθε μηνα αφου εγω δεν πηρα ουτε ευρω τοσους μηνες. Αλλα οπως τα λετε καταλαβαινω οτι ειστε τυχερες που εχετε τους αντρες σας και καλυτερα αυτο γιατι στην τελικη αυτη ειναι η οικογενεια μας τωρα πια. Ακουω τα δικα σας και βλεπω οτι τελικα ολοι αντιμετωπιζουν χοντρες δυσκολιες καλη δυναμη να εχετε. ❤️

Δημοσίευση
στις πριν 2 ώρες, ο/η ΜαρίαΔημήτρης είπε:

Έτσι κάνουν τα πεθερικά μου και εμένα στον γιο μου,πριν 2 χρόνια είχα σκοτωθεί μαζί τους. 

Επίσης εγώ δεν κρατάω μέσα μου τίποτα,ότι έχω να πω θα το πω με οποίες συνέπειες,Κριός βλέπεις. Και επίσης θυμάμαι και λόγια που μπορεί να μου έχουν πει και τα κρατάω. Θυμάμαι στην πρώτη εγκυμοσύνη ήμουν με αποκόλληση και είχα ζητήσει από την πεθερά μου αν μπορεί να μου ψήσει λίγο μπέικον και η απάντηση της ήταν έγκυος είσαι εγώ 4 έκανα και δεν έπαθα τίποτα. 

Αλλά είπα μακρυα και αγαπημένοι και πλέον δεν παίρνω καν τηλέφωνο να δω τι κάνουν, αν θέλουν να πάρουν και αυτοί. Πραγματικά κουράστηκα. 

Ευτυχώς έχω την μάνα μου η οποία με βοηθάει πάρα πολύ με το παιδί και αν πάει να μου πει κάτι της το ξεκοβω.

Ξέρεις τι είναι να είμαι σε δουλειά με 500€ τον μήνα ο άντρας μου άνεργος και να έχουμε δάνειο και να μην ρωτήσουν αν είμαστε εντάξει κια να μου λένε και με θράσος πως έχουν έξοδα γιατί βοηθάνε το άλλο παιδί. Δεν ζήτησα ποτέ τίποτα καινουτε θα ζητήσω αλλά βλέπω τον άντρα μου να στεναχωριεται και στεναχωριεμαι και εγώ.

😡☹️

Δημοσίευση

Πωπω περαστικα σας Μαρια μου, τι γινεται κοριτσια μου με τις ιωσεις ολοι μας οι γνωστοι ειναι τεζα και τα μικρα τους. Προσεχε μην σε κολλησει τωρα μπαινουμε τελικη ευθεια εχουμε γιατρους κλπ😁😁

Δημοσίευση
στις πριν 25 λεπτά, ο/η Sotiria_94 είπε:

Πωπω περαστικα σας Μαρια μου, τι γινεται κοριτσια μου με τις ιωσεις ολοι μας οι γνωστοι ειναι τεζα και τα μικρα τους. Προσεχε μην σε κολλησει τωρα μπαινουμε τελικη ευθεια εχουμε γιατρους κλπ😁😁

Τώρα και να έχω κολλήσει κολλησα,δεν μπορώ να κάνω κάτι! Ο καημενος έβαλε τα κλάματα γιατί φοβόταν μην καταλήξει πάλι νοσοκομείο. Γενικά έχουμε περάσει πολλά με τον μικρό και έχουμε και πολλές νοσηλείες ορισμένες αρκετές μέρες κιολας και φοβάται.  Άσε που αμέσως σκέφτηκε την αδερφή του μην την κολλήσει! 

Δημοσίευση

Αχ χαράς στο κουράγιο σας με τα παιδιά που ήδη έχετε! Εμείς προσπαθούμε ένα σπίτι όλο κ όλο να φέρουμε βόλτα με δυσκολία … 

θεωρώ ότι καλύτερα από μακριά κ αγαπημένοι με πεθερικά κ γονεισ αν δεν μπορείς να τα βρεις .. ευτυχώς εγώ ενώ έχω μόνο τα πεθερικά μου κοντά με βοηθάνε πολύ οποτε το χρειάζομαι , η μαμά μου ήρθε μερικές φορές να κάνουμε κάποια πραγματάκια , ευτυχώς έχω μια κυρία που με βοηθάει με τις δουλειές .. κάνω τον σταυρό μου που έχω αυτές τις συνθήκες …

εγώ κορίτσια έχω ξεκινήσει τοκογραφηματα μια βδομάδα έχω κάνει ήδη 2 , καλά είμαστε σε κιλά κ αμνιακό υγρό , αρνητική καλλιέργεια κολπικού για στρεπτόκοκκο (πολύ σημαντικό όσες δεν έχετε κάνει να ζήσετε να σας το κάνει!!) 

ωστόσο την παρασκευή προχθές μου έκανε ένα μεγάλο νούμερο ο μικρός στο τοκογραφημα, είχε πάρα πολλές σφυξεις αγχώθηκαν όλοι, ήρθε η προϊσταμένη της μαιευτικής , πήραν τον γιατρό μου αφήστε τα .. εν τελει ήταν όλα επειδή είχα λιώσει από την ζέστη λες κ είχα τρέξει μαραθώνιο κ μόλις μου άλλαξαν αίθουσα κ ήπια λίγο νεράκι όλα ήρθαν στα φυσιολογικά .. έγραψα πολύ ώρα στο μηχάνημα κ θα πάω πάλι αύριο! Εντομεταξυ ήμουν κ χωρίς τον άντρα μου κ ήμουν σε φάση να τον πάρω να τον ανησυχήσω είναι κ στη δουλειά ή όχι ακόμη ;;  

Δημοσίευση

@Elenaki12 θα σκασω τωρα εγω δεν εχω κανει τιποτα ακομα ελπιζω να εχω συντομα νεοτερα γιατι ανησυχω. Θα τον ρωτησω μολις τον δω. Ειδικα για το στρεπτοκοκο καιγομαι να κανω εξεταση. Τα ραντεβου μου στο γιατρο ειναι παντα βραδυ γιατι το πρωι ειναι στο νοσοκομειο και κανει ιατρειο μονο το απογευμα, επομενως δεν νομιζω οτι μπορει να μου παρει δειγμα εκεινη την ωρα γιατι δε λειτουργει κανενα εργαστηριο. Τι να πω ισως με στειλει απευθειας σε καποιο μικροβιολογικο.

Δημοσίευση

Τυχαιο γεγονος θεωρω θα ηταν η ταχυπαλμια, προφανως και εσυ ειχες δυσφορια και ταχυπαλμια απο τη ζεστη και περασε και στο μωρακι. οταν παω γιατρο απο το αγχος ανεβαζω και γω παλμους και ταυτοχρονα κανει και ο μπεμπης μου κατι παλμους τρελους. Ευτυχως που κρατησες ψυχραιμια. 

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Καλησπερα να σας ζησουν! Το αν τρωει η οχι θα φανει και απ τις μετρησεις του μωρου. Το εχει δει ο παιδιατρος; καποιες φορες νομιζουμε οτι δεν τρωνε επειδη εχουν γκρινιτσα αλλα γενικα αν παιρνουν ικανοποιητικο βαρος δεν προτεινουν να δινουμε φορμουλα. Απο κει και περα αν θεωρειτε οτι δεν τρωει το μωρο σας μπορειτε να δωσετε ξενο. Προσωπικα αυτο εκανα επειδη δεν ηρεμουσε με τιποτα οποτε εκανα μεικτη σιτιση. 
    • Δεν έχω ιδέα ακόμα..μόλις λέω να πάω να κάνω τσουπ ξεκινάνε τα πονάκια και απογοητεύομαι οπότε όσο αντέχω θα το αφήσω λίγο ακόμα μη πετάξω κι άλλα λεφτά για το τίποτα..ήδη η απογοήτευση έχει αρχίσει και με καταβάλλει
    • Περαστικά!!! Παίζει δυστυχώς πολύ ίωση!
    • Αχ κορίτσια σας διαβάζω και πραγματικά σας στέλνω κουράγιο και αγκαλιές . Εγω μεγάλωσα από τα 8 σε ένα σπίτι που η μητέρα μου λόγω υγείας είναι με 90%και βάλε αναπηρία, οπότε βοήθεια δεν είχα ποτέ αλλά ήταν το τελευταίο που με πείραξε μέσα στην κατάσταση της. Και μετά η μαμά του άντρα μου επίσης έχει τρομερό θέμα 3 χρόνια τώρα υγείας. Οπότε από το πρώτο παιδί τελείως μόνοι και τώρα στο 2ο σκεφτείτε που μένουμε έξω έχουμε 1-2 φίλους μονο που θα κρατήσουν τον μικρό την ώρα του τοκετού να έρθει ο άντρας μου, αλλιώς θα τον πάρουμε μαζί στο νοσοκομείο και θα με περιμένουν απ έξω. Καμία φορά και εγώ λέω με παράπονο «γιατί;», αλλά λέω έτσι είναι και προχωράω. Το καλό είναι ότι εμάς δεν έχουν θεωρίες. Δεν μας λένε τίποτα. Μόνο ότι μπράβο που τα φέρνουμε βόλτα όλοι μόνοι και πόσο χαίρονται που τα καταφέρνουμε. Οπότε δεν έχουμε γκρίνια.    Εχει και τα καλά του να μεγαλώνεις μόνος τα παιδιά. Δεν έχεις καμία παρεμβολή σε αυτό που πιστεύεις εσύ για το μεγάλωμα. 
    • Καλημέρα κορίτσι μου! Χαίρομαι που είστε καλά! Ε η κόρη μου γενικά καλά το πήρε, την αγαπάει πολύ, την προσέχει, αλλά είναι και φορές που βγάζει ζήλια μεγάλη, αλλά εντάξει θα το ξεπεράσει! Πιστεύω όταν επιστρέψει στο σχολείο μετά το Πάσχα θα ναι κι εκείνη καλύτερα! Εσένα τα παιδάκια σου?
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...