Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

@Katerinioo και γω 31+2 ειμαι σημερα.

Πόνους στη μεση εχω ειδικα όταν θελω να αλλαξω πλευρό η να σηκωθώ από τ κρεβατι όταν καθομαι ωρα. Αλλα νομίζω ότι με βοηθάει η γυμναστική αρκετα. Χθες στεναχωρεθηκα παρα πολυ με κατι π εγινε με μια φιλη μου κ ειχα τ μισο βραδυ συσπασεις. Οποτε σίγουρα η στεναχωρια κ η κακη ψυχολογία σε κάνουν να σφιγγεσαι κ να εχεις συσπασεις. Γενικά δ έχω αμαν συσπάσεις κτλ αν κ κουράζομαι παρα πολυ μέσα στη μερα. Πολυ ελαφριές όταν ξαπλωνω τ βραδυ αλλα πιστεύω φυσιολογικες. Επισης δ κοιμαμαι καλά γτ δ βολευεομαι αλλα οκ. Ολα.καλα να πάνε μέχρι τελους κ τίποτα άλλο δ θελω.

• Απαντήσεις 713
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοσίευση

@Diwni μου να προσπαθεις να μην παιρνεις τοις μετρητοις οτι συμβαινει, οτι προκυπτει εδω θα εισαι και μετα τον τοκετο να το σκεφτεις και να το διαχειριστειτε. Και γω ετσι το παθαινω επειδη λειπει το αγορι μου συνεχεια εκτος Πατρων και συχνα στεναχωριεμαι, μετα με πλακωνουν οι συσπασεις αν και ηπιες, αλλα οταν ειμαι καλα ψυχολογικα μου περνανε ολα. Περασε ο καιρος εισαι στον 8ο φυσιολογικα ερχονται συσπασεις, καπου διαβασα οτι τις ελαφρες οι περισσοτερες κοπελες δεν τις καταλαβαινουν καν ειδικα αν ειναι λιγο πιο γεματουλες. 

Δημοσίευση

Αυτο με την στεναχώρια το έχω παρατηρήσει και εγώ αλλα δεν ξέρω πόσο εύκολο είναι να μην στεναχωριέσαι για τίποτα. Εγω στεναχωριέμαι για κάτι και μετά στεναχωριέμαι που στεναχωρήθηκα και κάνω συσπάσεις…

@Diwni τι γυμναστική κάνεις; Έκανα και εγώ μετά μου την έκοψαν λόγω της μικρής αιμορραγίας που είχα τις γιορτές και μετά όταν μου είπα μπορείς να κάνεις ξανά φοβήθηκα και δεν ξεκίνησα και το έχω μετάνοιωσε λίγο. Νομίζω θα βοηθαγε πολύ. 

Δημοσίευση

@Sotiria_94 ναι μέχρι τώρα δ ειχα κατι. Χθες συγχυστηκα πολύ από άποψη στεναχωριας. Αλλα σήμερα είναι μια άλλη μέρα.

@Katerinioo εκανα πιλατες, κυκλική και φιτ μπολ πριν μεινω εγκυος, ανάλογα δηλ τι είχε τ προγραμμα, ποιες μέρες μπορούσα να πάω κτλ. Σταμάτησα με τ π ειδα θετικο τεστ. Ήμουν χεσμενη πάνω μου και ξεκινησα δειλα δειλα με πιλατες μετά τις γιορτές κ εν συνεχεία έβαλα στο προγραμμα κ φιτ μπολ. Είδα τεράστια διαφορά εδώ κ 2 μήνες στο σώμα μου. Κανω τ κανονικο προγραμμα όπως πριν, δ έχει ειδικό για εγκύους αλλά μ προσαρμόζει αν κάτι χρειαστεί στις ασκήσεις. Όταν δηλ κανουμε ασκήσεις π πρέπει να ξαπλωσεις στο στρώματα κι, εμενα μ δινεισ ασκήσεις στο πλάι.

Δημοσίευση

@Diwni ποσο σε θαυμαζω που συνεχιζεις τη γυμναστικη και γω ετσι σταματησα τον Αυγουστο και εκτοτε δεν ξαναπηγα γιατι με βρηκαν ολα. Ειναι οτι καλυτερο και φανταζομαι οτι θα σε ευνοησει και στον τοκετο. Εγω κοριτσια μου θα τη βγαλω ξαπλα με χαπια για αλλες 3 εβδομαδες που θα εχω κλεισει 38. Ειχα μια ελπιδα οτι μπορει να αλλαζε κατι αλλα ο γιατρος αμετακινητος. Ας ειναι για καλο εστω αν και ειμαι αρκετα στεναχωρημενη πια. 

Δημοσίευση
στις πριν 4 λεπτά, ο/η Sotiria_94 είπε:

@Diwni ποσο σε θαυμαζω που συνεχιζεις τη γυμναστικη και γω ετσι σταματησα τον Αυγουστο και εκτοτε δεν ξαναπηγα γιατι με βρηκαν ολα. Ειναι οτι καλυτερο και φανταζομαι οτι θα σε ευνοησει και στον τοκετο. Εγω κοριτσια μου θα τη βγαλω ξαπλα με χαπια για αλλες 3 εβδομαδες που θα εχω κλεισει 38. Ειχα μια ελπιδα οτι μπορει να αλλαζε κατι αλλα ο γιατρος αμετακινητος. Ας ειναι για καλο εστω αν και ειμαι αρκετα στεναχωρημενη πια. 

Να μην στεναχωριέσαι κορίτσι μου! Λίγο έμεινε,  πόσο ζυγίζει το μπεμπακι τώρα? 

@Diwni σε ζηλευω με την γυμναστική, εχω να γυμναστω χρονια αλλα τα τελευταία 2 χρόνια περπατουσα πολύ και στην δουλειά μου σήκωμα βάρη οπότε κρατιόμουν σε μια φόρμα,όχι από άποψη σώματος αλλα από ευελιξία! 

Δημοσίευση

Εγώ κορίτσια από τις 8.30 μέχρι πριν λίγο είχα τρομερό πόνο περιόδου σε σημείο που λέω μου έρχεται περίοδος και δεν μπορουσα να κουνηθω.Ηπια το χάπι και ηρέμησα. Τρέμω στην ιδέα ότι θα το κόψω την άλλη βδομάδα για το πως θα ανταπεξέλθω.

Δημοσίευση

@Sotiria_94κουραγιο και κάνε μια υπομονή ακόμα, ώστε να έρθει το μωράκι σου στην ώρα του. Εύκολο να το λες απ έξω το ξέρω αλλά εδώ είμαστε να μιλάμε!!

@ΜαρίαΔημήτρης μην φοβάσαι. Για να σου πει ο γιατρός να τα κόψεις κάτι θα ξέρει. Εγώ θυμάμαι μαγνήσιο και το αντιπηκτικό το έκοψα στον 8ο μήνα στην πρώτη μου εγκυμοσύνη. Και εγώ είχα αγχωθεί αλλά σωστά μου το έκοψε ο γιατρός τελικά. 

Δημοσίευση

@Sotiria_94 για να σε εχει ακόμα ο γιατρός ξαπλα λογικα μολις ερθει η ωρα τους θα γεννηθει ευκολα κ γρήγορα. Προφανώς κ εχετε τ φοβο προωρου τοκετου, να σκεφτεσαι οτι βδομαδα βδομασα παλεψες να φτασετε ως εδω. Αρα μολις σ πει σηκω να είσαι βέβαιη οτι θα βγει κιολας.

@ΜαρίαΔημήτρης κορίτσι μου αμα δει ο γιατρός οτι συνεχίζονται οι συσπασεις θα στο ξανα ξεκινήσει. Μην το σκέφτεσαι καν αυτό.

Όσο για τη γυμναστική που λέτε γυμνάζομουν κ πριν την κυηση..οχι τρομερα πράγματα αλλά κρατιόμουν καλά. Το έκανα για μενα. Όταν έμαθα ότι ειμαο εγκυος σταματησα κ όταν πήρα τ οκ από τ γιατρό ήμουν πολύ επιφυλακτική. Το είχα αγχος. Αλλα βλεπω οτι με ωφελεί πολύ. Και φυσικά βοηθάει το οτι είμαι πλήρως λειτουργικξ αν είχα θέματα με συσπάσεις αιμοραγια κτλ προφανώς κ δ θα πήγαινα. 

Δημοσίευση

Για να μην ειμαι και αχαριστη βεβαια πλεον σηκωνομαι και παω στην κουζινα για φαγητο και καθομαι και καθιστη στην καρεκλα και στο κρεβατι εδω και αρκετες εβδομαδες επομενως δεν ειναι τοσο χαλια οσο τον προηγουμενο καιρο που καθομουν ξαπλα εντελως. Τωρα ειναι 2.5 κιλα ο μπεμπης μου αλλα ο γιατρος θεωρει οτι πριν την 38 υπαρχει μια πιθανοτητα να μην εχουν ωριμασει τα πνευμονια, οποτε προτιμαει να μεινει στην κοιλιτσα. Στο μεταξυ εγω χαιρομαι να τον εχω στην κοιλιτσα αλλα ηθελα να περπατησω λιγο γιατι ειμαι αδυναμη, εχουν πεσει οι μυες μου και ειμαι σαν ρεγγα που λεει και το αγορι μου. Και η χαριστικη βολη ηταν οτι στο νοσοκομειο δεν επιτρεπουν ατομο μεσα στον τοκετο και γω πιστευα οτι θα ειναι και το αγορι μου και το περιμεναμε πως και πως, αμ δε😭. Εσας θα σας επιτρεψουν;

Δημοσίευση

@ΜαρίαΔημήτρηςΜαρακι μου ποσα χαπακια παιρνεις; Μηπως ειναι μεγαλο το κενο μεταξυ τους; Συνηθως τα 20αρια τα δινουν ανα 8 ωρες δηλαδη 3 την ημερα. Επισης καθεσαι χαλαρη ή σηκωνεσαι κιολας; Θυμαμαι οτι για λιγες μερες με ειχε πιασει και εμενα μια εξαρση με τετοια αισθηση περιοδου, αλλα μετα υποχωρησε και δεν με ξαναεπιασε. Αν δεις οτι επιμενει να το πεις και στο γιατρο μηπως θελησει να αλλαξει κατι στη δοση εγω αρχικα επαιρνα μικροτερη δοση και υστερα αυξησα γιατι δε με καλυπτε. 

Δημοσίευση
στις πριν 2 ώρες, ο/η Sotiria_94 είπε:

@ΜαρίαΔημήτρηςΜαρακι μου ποσα χαπακια παιρνεις; Μηπως ειναι μεγαλο το κενο μεταξυ τους; Συνηθως τα 20αρια τα δινουν ανα 8 ωρες δηλαδη 3 την ημερα. Επισης καθεσαι χαλαρη ή σηκωνεσαι κιολας; Θυμαμαι οτι για λιγες μερες με ειχε πιασει και εμενα μια εξαρση με τετοια αισθηση περιοδου, αλλα μετα υποχωρησε και δεν με ξαναεπιασε. Αν δεις οτι επιμενει να το πεις και στο γιατρο μηπως θελησει να αλλαξει κατι στη δοση εγω αρχικα επαιρνα μικροτερη δοση και υστερα αυξησα γιατι δε με καλυπτε. 

Πρωί βράδυ μου έχει δώσει ανά 12ωρο δηλαδή. Θα δω και αύριο πως θα πάει και θα του το πω.  Χαλαρή τελείως δεν κάθομαι, σηκωνομαι για τουαλέτα ή πχ να βάλω να φάω ή γιατί κάτι θα ζητήσει ο μικρός που δεν θα μπορεί να κάνει μόνος του. 

Δημοσίευση

Καλημέρα κορίτσια μου πως είστε; σας διαβάζω και βλέπω όλες είμαστε στις ετοιμασίες μας 🤗 τι ωραία 

Κορίτσια ας έχουμε καλη ψυχολογία τώρα που φτάνουμε προς το τέλος ώστε να μην επηρεάσουμε παραπάνω το σώμα μας με τα ποναλακια και τις συσπασεις , θα το παλέψουμε και αυτό τώρα στο τέλος που φτάνουμε ✌️✌️✌️

Εγώ κορίτσια το έκοψα ήδη το μαγνησιο , παίρνω μόνο το σαλοσπιρ και την αντιπηκτικη,  αυτά δεν ξέρω ακόμα πότε θα τα σταματήσω,  ποναλακια έχω κλασσικά στη μέση και στο ηβικο οστο αλλά να σας πω έχω παρατηρήσει και στο βάδισμα ποναλακια , βάρκα γιαλό γιαλό 🤣🤣

Η ζυγαριά δεν ανεβαίνει και αναρωτιέμαι αν στο επομενο ραντεβου θα είναι όλα καλά με το βάρος του μωρου 🤔

Δημοσίευση

Παράγγειλα από το ofarmakopoiosmou διάφορα για την περιποίηση του μωρου 

Είδα και το anesishome σεντονακια λικνου κ.α. στα 70 ευρώ σύνολο τέλεια τιμή!!!!

Προβληματιζομαι αν κάνω παραγγελία από τεμυ ή σειν γιατί βλέπω στο σειν αλλάζει τις τιμές στο καλάθι όταν πας για αγορά,  πρέπει να κάνω ίσως και εντός ημέρας αυτά τα τελευταία πράγματα μη τυχόν καθυστερησουν 

Δημοσίευση

Εγώ κορίτσια από την άλλη, είμαι 3η μέρα λίγο πιο έντονα με παραγωγικό βηχα , βγάζω φλεματακια και το βράδυ εχθές ζορίστηκα να κοιμηθώ, είχα πλανταγμα σχεδόν σε όλες τις στάσεις,  θα δούμε τώρα πως θα εξελιχθεί, δεν το έχω αναφέρει στο γιατρό για το αν χρειάζεται να πάρω κάτι 

Δημοσίευση

Καλημερα σε ολα τα κοριτσια!! @ΜαρίαΔημήτρης προφανως για να σου εχει δωσει ανα 12ωρο θεωρει οτι αρκει, αλλα βγαζει νοημα να εχεις ακομα ενοχληματα ομως σιγουρα περιοριζονται. Σημερα πως αισθανεσαι; Οσον αφορα την ξεκουραση ετσι και γω σηκωνομαι καθε τοσο παω στην κουζινα ή στην τουαλετα και συμφωνει ο γιατρος, νομιζω μια χαρα το πας.  @Maria98 μην ανησυχεις για το βαρος σου και γω δυο μηνες τωρα στα ιδια κιλα ειμαι αλλα ο μπεμπης μου πηρε βαρος. Ετσι και το μπεμπινι σου θα εχει αφρατεψει. Περαστικα για το βηχαλακι σου. Σημερα μαλλον θα παραγγειλω 2 μπιμπερακια μικρουλικα απο το pharmacy295.☺️

Δημοσίευση
στις πριν 1 ώρα, ο/η Maria98 είπε:

Καλημέρα κορίτσια μου πως είστε; σας διαβάζω και βλέπω όλες είμαστε στις ετοιμασίες μας 🤗 τι ωραία 

Κορίτσια ας έχουμε καλη ψυχολογία τώρα που φτάνουμε προς το τέλος ώστε να μην επηρεάσουμε παραπάνω το σώμα μας με τα ποναλακια και τις συσπασεις , θα το παλέψουμε και αυτό τώρα στο τέλος που φτάνουμε ✌️✌️✌️

Εγώ κορίτσια το έκοψα ήδη το μαγνησιο , παίρνω μόνο το σαλοσπιρ και την αντιπηκτικη,  αυτά δεν ξέρω ακόμα πότε θα τα σταματήσω,  ποναλακια έχω κλασσικά στη μέση και στο ηβικο οστο αλλά να σας πω έχω παρατηρήσει και στο βάδισμα ποναλακια , βάρκα γιαλό γιαλό 🤣🤣

Η ζυγαριά δεν ανεβαίνει και αναρωτιέμαι αν στο επομενο ραντεβου θα είναι όλα καλά με το βάρος του μωρου 🤔

Μην ανησυχείς δεν σημαίνει τίποτα ότι δεν ανεβαίνει η δική σου ζυγαριά. Το πρώτο τρίμηνο εγώ έχασα κιόλας και το μωρό είχε πάρει. Και εγώ τρώω λιγότερο πάντως. Δεν αντέχει πια το στομάχι. Ενώ πονάω δεν το μπορώ κιόλας. Ειδικά βράδυ μόνο τοστ άντε και κάνα γιαούρτι. 

πάρε το γιατρό σου για να μην ταλαιπώρησε. Σίγουρα κάτι θα σου δώσει. Εγώ έπαιρνα ένα φυτικό όταν δεν ήμουν καλά. Ο γιος μου είναι άρρωστος εδώ και 3 μέρες και ελπίζω ειλικρινά να μην κολλήσουμε πάλι. Χθες κοιμήθηκα μόνο 4 ώρες. Ξύπνησα κλασσικά για τουαλέτα και μετά γαρίδα το μάτι ως τα ξημερώματα που νύσταξα αλλά ξύπνησε ο μικρός 😂

Δημοσίευση

Καλησπέρα κορίτσια,είμαι λίγο καλύτερα,το βράδυ πονουσα σε σημείο που ξύπνησα και δεν μπορούσα να κοιμηθώ και σήμερα ειμαι ολη μέρα σαν ζόμπι. Έστειλα τον σύζυγο σούπερ μάρκετ και ο γιος μου ήθελε να πάρει πάνες για την μπέμπα. Πήρε το pampers premium care no1 τα 72 τμχ 13,50. Νομίζω καλή τιμή. Έβρισκα τα 50 τμχ στα 11€. 

@Maria98 για την αντιπηκτικη τι σου έχει πει? Εγώ κάθε φορά τον ρωτάω ποτέ θα την κόψω γιατί φοβάμαι μην με πιάσουν οι πονοι και έχω κάνει ενεση και πάθω αιμοραγια και πάθω τίποτα και γελάει, το είπα και στον εμβρυομητρικο που με είχε δει έκτακτα την Κυριακή που πήγα με τις συσπασεις και γελούσε και αυτός.  Μου είπαν δεν παθαίνω τίποτα. 

Γενικά έχετε άγχος για την γεννα? @Diwni εσένα που είναι η τρίτη γεννα πως το έχεις πάρει? Εγώ αγχώνομαι αλλά και στον γιο μου ετσι ημουν και την ωρα που με επιασαν οι πονοι ειπα τωρα δεν μπορεις να το χωνεψεις οποτε πηγα τελειως χαλαρά.  Να φανταστειτε δεν εφυγα αμεσως,εφτιαξα εναν καφε και ηπια 3 το πρωι και εφυγα 5.30 και 8 ειχα γεννησει.

Δημοσίευση

@ΜαρίαΔημήτρης μπορεις να κοιμασαι λιγακι και μεσα στη μερα αν το εχεις αναγκη. Τωρα ανοιξες φλεγον θεμα για τον φοβο της γεννας. Εγω τρεμω μη με πιασουν πονοι γιατι δεν εχω ξαναζησει την εμπειρια. Απο την περιγραφη που εκανες με τον καφε σε βρισκω ειδωλο, κρατησες φουλ ψυχραιμια. Το δευτερο παιδακι διαβασα οτι ερχεται ακομα πιο ευκολα απο το πρωτο και σας το ευχομαι. Η @Diwni ειναι βετερανος δε το συζηταω.<3

Δημοσίευση
στις πριν 2 ώρες, ο/η Sotiria_94 είπε:

@ΜαρίαΔημήτρης μπορεις να κοιμασαι λιγακι και μεσα στη μερα αν το εχεις αναγκη. Τωρα ανοιξες φλεγον θεμα για τον φοβο της γεννας. Εγω τρεμω μη με πιασουν πονοι γιατι δεν εχω ξαναζησει την εμπειρια. Απο την περιγραφη που εκανες με τον καφε σε βρισκω ειδωλο, κρατησες φουλ ψυχραιμια. Το δευτερο παιδακι διαβασα οτι ερχεται ακομα πιο ευκολα απο το πρωτο και σας το ευχομαι. Η @Diwni ειναι βετερανος δε το συζηταω.<3

Κοίτα εγώ τους πόνους τους ανεχομουν γιατί και στην περίοδο είχα τρελούς πόνους,φαντάσου μου έλεγαν έχεις ανά 1,5 λεπτό συσπαση και με ρωτούσαν αν θα κάνω επισκληριδιο και έλεγα σε λίγο.

Έχει να κάνει και με την ανοχή που έχει ο καθενας στον πονο. Πάντως τους καταλαβαίνεις τους πόνους της γέννας, καμία σχέση με τους πόνους που μπορεί να έχουμε τώρα,  δεν ξέρω πως ακριβως να στο εξηγήσω.

Όσο για τον ύπνο κοιμάμαι σχεδόν συνέχεια, είναι αναπόφευκτο αν είσαι ξαπλωμένη. 

Δημοσίευση

Εμείς πήγαμε γιατρό την παρασκευή , όλα καλά 2520, έχει πάρει θέση,με έβαλε κ στον τοκογραφο είπε πως έχω ήπια δραστηριότητα, όχι ανησυχητική , κ πολύ καλά η καρδιά του μωρού !! 
αλλά μου είπε ένα μην ξεπατωθείς κιόλας 2 εβδομάδες τώρα , να τις πάρουμε κ αυτές να φτάσεις 37, που με προβλημάτισε … μήπως φαίνεται ότι θα γεννήσω νωρίς σχετικά κ απλά μου το είπε απέξω απέξω ; 
πάντως έχω χαζοπονακια τύπου περιόδου , που κ που κ πετρώματα βέβαια χωρίς ρυθμικότητα ..

επίσης ρε κορίτσια εμένα έχει συνέχεια λόξυγγα το παιδί το οποίο είναι τρομακτικό ώρες ώρες ειδικά νύχτα , που αντανακλά κ χαμηλά στην πύελο από κάτω δηλαδή …έχετε κ εσείς τέτοια ;;

από μέση εγώ καλά είμαι η πλάτη μου με πιάνει, ανάμεσα στις ωμοπλάτες κ λιιιιιγο πιο χαμηλά από τη στάση κορμού κ θέλω να ξαπλώνω συχνά , δεν έχω ίδιες αντοχές όπως όλο το προηγούμενο διάστημα .. επίσης η κοιλιά μεγαλώνει κάθε μα κάθε μέρα 🫣

Δημοσίευση

Καλησπέρα κορίτσια! Εγω αυριο έχω ντομπλερ. Για να δούμε που βρισκόμαστε! Και γω είναι μερες πριν νιώθω πολύ πόνο ανάμεσα στα πόδια. 

@Sotiria_94 τις συσπασεις της γέννας θ τις καταλάβεις. Θα καταλαβεις ότι κάτι είναι διαφορετικο. 

Τις πάνες ανα διαστηματα τις βγάζει κ ο μασουτης σε παρα πολυ καλη προσφορά.

@ΜαρίαΔημήτρης έχω άγχος γενικά για τον τοκετο. Να προλάβω να τ κανω ολα μέχρι τοτε, να έχω έτοιμα τ παιδια από ρουχα κτλ μιας π θα λείπω μερικες μερες από τ σπίτι κ φυσικά να πανε όλα καλα. 

Δημοσίευση

Καλησπέρα κορίτσια,εγώ 2 μέρες μπορώ να πω ήμουν καλά,σήμερα πάλι όλη μέρα δεν μπορώ να ανοίξω τα μάτια μου.

Λοξυγγα έχει και εμενα συνέχεια η μικρή ο γιατρός που του το είπα προχθες μου είπε πως τελειοποιειται το γαστρεντερικο του και τα πνευμονακια του. Μου έκανε εντύπωση το ποσό πολύ και συχνά έχει. 

Εγώ άγχος έχω καθαρά για τον τοκετο. Φοβάμαι υπερβολικά αυτή τη φορά, ξέρω βέβαια μόλις έρθει εκείνη η στιγμή θα είμαι χαλαρή όπως και την πρώτη φορά. 

Δημοσίευση

Γεια σας κοριτσια μου ομορφα, ειστε καλα; @Elenaki12 μην αγχωνεσαι καθολου, το παιδι εχει τρελο λοξυγγα πολλες φορες τη μερα και καποιες φορες τον νιωθω απο κατω ή πισω στο εντερο μου αναλογα με το προς τα που ειναι στραμμενο. Ειναι λιγο cringe αλλα το συνηθησα πια και καμια φορα κραταει κανα 10λεπτο. Κανει ασκησουλες αναπνοης οπως τα λεει η @ΜαρίαΔημήτρης.  Ο λογος που στο ειπε αυτο ο γιατρος ειναι γιατι αποδω και στο εξης το παιδι μπορει να βγει οποτε θελει καθως ειμαστε 36 εβδομαδα πια, δεν θεωρω οτι ειδε κατι ανησυχητικο. Και μενα μου τονισε την πολλη ξεκουραση. @Diwni μου καλα αποτελεσματα στο doppler περιμενουμε ωραια νεακια και απο τη μπεμπα σου. Μαρακι μου σημερα αλλαξε η ωρα ειμαστε ολοι σαν ζομπι και γω με το αγορι μου ξανακοιμηθηκαμε το μεσημερι μαλλον μας επηρεασε. 

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...