Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

Εχετε απολυτο δικιο και με εχετε βοηθησει πολυ με αυτα που λετε και για τα πραγματα του μωρου, αλλα και απο ψυχολογικης αποψης. Ακομα δεν το πιστευω οτι εφτασα ως εδω και κανω το σταυρο μου ❤️❤️@ΜαρίαΔημήτρης τελος καλο ολα καλα χαιρομαι πολυ που δεν καταλαβες ενοχληση απο το χαπι και ελπιζω να μειωθηκαν τα ενοχληματα. Το εντερο σου πως ειναι τωρα;; Αα επισης εμεις ειμαστε να γεννησουμε στην Πατρα στο νοσοκομειο του Ριου.☺️☺️

• Απαντήσεις 701
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοσίευση
στις πριν 39 λεπτά, ο/η Sotiria_94 είπε:

Εχετε απολυτο δικιο και με εχετε βοηθησει πολυ με αυτα που λετε και για τα πραγματα του μωρου, αλλα και απο ψυχολογικης αποψης. Ακομα δεν το πιστευω οτι εφτασα ως εδω και κανω το σταυρο μου ❤️❤️@ΜαρίαΔημήτρης τελος καλο ολα καλα χαιρομαι πολυ που δεν καταλαβες ενοχληση απο το χαπι και ελπιζω να μειωθηκαν τα ενοχληματα. Το εντερο σου πως ειναι τωρα;; Αα επισης εμεις ειμαστε να γεννησουμε στην Πατρα στο νοσοκομειο του Ριου.☺️☺️

Τώρα με έχουν πιάσει πονοι περιοδου και είναι αρκετά ενοχλητικοί, σε λίγο θα πιω το χάπι ιατι τον πρωί άργησα να το πιω το πήρα 10.30 και μου είπε η μαία να αφήσω να πάει 9 καλύτερα.  Έκανα ένα μπάνιο σήμερα που χαλάρωσα και με το που βγήκα από το μπάνιο άρχισε ο πόνος περιόδου. Ελπίζω να περασει. Το έντερο χθες ήταν μια χαρά σήμερα πάλι έκανα 2 φορές διάρροια ελπίζω να ηρεμήσει και αυτό. 

Εσείς πονακια περιόδου έχετε?

Δημοσίευση

Καποιες φορες μου συμβαινει να εχω αισθηση λες και θα αδιαθετησω σαν βαρος δηλαδη, οχι ακριβως πονακια. Το ειχα περιγραψει στο γιατρο μου και μου ειπε οτι ειναι συσπασεις και αυτο και το ενιωσα στον 7ο πρωτη φορα. Το ζεστο νερακι σε ανακουφιζει καθολου;; Εμενα με χαλαρωνει καπως και υποχωρει προσωρινα αυτη η αισθηση. 

Δημοσίευση

Και εγώ έχω πόνους περιόδου και όσο περνάει ο καιρός νιώθω σαν να αυξάνονται. Βέβαια νιώθω ότι παίζει ρόλο και η κούραση μου.

Εγώ θα γεννήσω στο Πανεπιστημιακό της Ζυριχης. Μάλλον η μόνη από την ομάδα μας τόσο μακριά 😂

Δημοσίευση
στις πριν 1 ώρα, ο/η Sotiria_94 είπε:

Τώρα όσο περνάνε οι μέρες νομίζω ότι φθάνουμε ολοένα και πιο κοντά στο στόχο. Κουράγιο και ήδη είμαστε σε μεγάλες εβδομάδες 😊

Δημοσίευση

Και εγώ νομίζω συσπασεις είναι. Γιατί πετρωνει και η κοιλιά. Προχθές στο nst είχα μόνιμα τον πονο χαμηλά  παρόλο που ηρεμούν τα πετρώματα.  Λογικά θα με πιάσουν μέχρι αύριο τα χάπια και θα ηρεμήσω περισσότερο. 

Δημοσίευση

Πάντως βρε κορίτσια καμία σχέση η κάθε εγκυμοσύνη. Στον γιο μου δεν είχα τίποτα απολύτως, μόνο μια αποκόλληση στην αρχή και αναγουλες και αυτες για πολύ λίγο. Σε αυτή εδώ όλα διαφορετικά! 

Δημοσίευση

Μαρακι μου εχεις δικιο οπως τα λενε και οι μεγαλυτερες γυναικες καθε εγκυμοσυνη ειναι διαφορετικη ομως οτι και να προκυπτει ας μην απογοητευομαστε απο τη στιγμη που αντιμετωπιζεται. Σημασια εχει να τα καταφερουμε να παρουμε αγκαλιτσα τα μπεμπινια μας υγιεστατα και αφρατουλικα. Λενε οτι μετα ξεχνας τις δυσκολιες και εσυ που εισαι μανουλα σιγουρα το εχεις νιωσει αυτο. @Katerinioo στη Ζυριχη ζει η κουμπαρα μου που γενναει μεσα στις επομενες 2 εβδομαδες και θα τη ρωτησω αν τυχον γενναει σε αυτο το νοσοκομειο να σου πω την εμπειρια της αν θες😁😁. Ειχα καταλαβει οτι ζεις στο εξωτερικο αλλα δεν ηξερα που ακριβως. 

Δημοσίευση
στις πριν 8 ώρες, ο/η Sotiria_94 είπε:

Μαρακι μου εχεις δικιο οπως τα λενε και οι μεγαλυτερες γυναικες καθε εγκυμοσυνη ειναι διαφορετικη ομως οτι και να προκυπτει ας μην απογοητευομαστε απο τη στιγμη που αντιμετωπιζεται. Σημασια εχει να τα καταφερουμε να παρουμε αγκαλιτσα τα μπεμπινια μας υγιεστατα και αφρατουλικα. Λενε οτι μετα ξεχνας τις δυσκολιες και εσυ που εισαι μανουλα σιγουρα το εχεις νιωσει αυτο. @Katerinioo στη Ζυριχη ζει η κουμπαρα μου που γενναει μεσα στις επομενες 2 εβδομαδες και θα τη ρωτησω αν τυχον γενναει σε αυτο το νοσοκομειο να σου πω την εμπειρια της αν θες😁😁. Ειχα καταλαβει οτι ζεις στο εξωτερικο αλλα δεν ηξερα που ακριβως. 

Καλημέρα κορίτσια!!

Κοίτα γενικά έχω περάσει αρκετές δυσκολίες στην ζωή μου ,ειδικά τα τελευταία 10 χρόνια,με θέματα υγείας δικά μου,του γιου μου και γενικά της οικογένειας μου αλλά δεν το βάζω κάτω, τώρα και λόγω ορμονών ίσως είμαι λίγο περισσότερο συναισθηματική, πιστεύω με τον καιρό θα στρώσω! Σήμερα έχω γιατρό το βράδυ, ελπίζω να έχει πάρει λίγο βάρος από την Κυριακή γιατί είχε πέσει καξ άλλο εκατοστιαια θεση από 29 πήγε 22. 

Δημοσίευση

Καλημερα κι απο μενα κοριτσακια μου. @ΜαρίαΔημήτρης ευχομαι να πανε ολα καλα στο ραντεβου και να χει μεγαλωσει κι αλλο η μπεμπουλα. Να μας πεις καλα νεακια και να εισαι αισιοδοξη τα χεις παει ηδη περιφημα μεχρι εδω που φτασαμε❤️

Δημοσίευση

κοριτσια μου τι κάνετε;; Διάβασα τα νέα σας!!

@ΜαρίαΔημήτρης χαίρομαι που είσαι καλύτερα! προσέχουμε για να έχουμε ωστόσο, ακολούθησε τις συμβουλές του γιατρού σου για να φτάσεις όσο πιο μακριά γίνεται!

@Maria98 με το καλό κορίτσι μου!! όλα θα πάνε καλά, ο χρόνος δεν είναι πάντα αντιπροσωπευτικός για το πόσο δεμένο είναι ένα ζευγάρι! σίγουρα πρέπει να υπάρχουν γερές βάσεις όταν έρχεται ένα μωρό, αλλά αυτό δεν έχει σημασία..

@Sotiria_94 να κάνετε κ εσείς με το καλό τις διαδικασίες, γιατί είναι μεγαλύτερη βαβούρα η αναγνώριση.. στην τελική μισή ώρα υπόθεση είναι άλλωστε!

@Diwni εσύ ως έμπειρη να μας πεις γενικά τι να περιμένουμε από εδώ και πέρα...

@Katerinioo Ζυρίχη ε; εκεί έχουν το σύστημα να σε ξεγεννήσει όποιος γιατρός εφημερεύει και όχι απαραίτητα αυτός που σε παρακολουθεί;;;

Εγώ κορίτσια μου είμαι καλά, έτρεχα με κάτι μαστόρους και ετοιμασίες στο σπίτι, τελειώνουμε όμως.. Περιμένω αύριο να έρθει ένας ηλεκτρολόγος κάτι με το ίντερνετ, αναμένω και τις κουρτίνες του μωρού ελπίζω άμεσα..

Ήρθαν το τριήμερο η μαμά μου και η αδερφή μου, κάναμε τα τελευταία, φτιάξαμε την βαλίτσα για το μαιευτήριο, παρέμεινα λιτή, δεν πήρα παραπάνω πράγματα από αυτά που ζητάνε, ΄΄αλλωστε κοντά είμαστε και όλο και κάποιος θα πηγαινοέρχεται αν δω ότι κάτι έξτρα χρειαζόμαστε...

Εγώ έχω κλείσει από αγορές κλπ αν θέλετε έχω να σας προτείνω τα ε΄ξής

1) shein εκπληκτικά σουτιέν θηλασμού και τιραντακια εσώρουχα για εμάς που ανοίγουν με τον ίδιο τρόπο για το θηλασμό (μπορεί να έχει ζέστη στο μαιευτήριο σκέφτηκα), το ίδιο και εσώρουχα, αν και όλοι λένε για τα μιας χρήσης για μέσα στο μαιευτήριο, ενώ όταν βγαίνεις καλά είναι κι αυτά που έχουμε για περίοδο. Επίσης από εκεί έχω πάρει και κάποιες μουσελίνες 100%  βαμβάκι εκπληκτικές για το μωρό, ένα σαν στρωματάκι το οποίο μπαίνει στην καλαθούνα του καροτσιού, σελτεδάκια λευκά για να αλλάζω το μωρο και διάφορα σκατολοϊδια για το μωρό. όλα πολύ οικονομικά σε σχέση με τα βρεφικά! επίσης πήρα κοχύλια και ψευδοθηλές για μένα εξαιρετικά οικονομικές και δεν έχουν τίποτα να ζηλέψουν από αυτές από το φαρμακείο!! επίσης έχει δραστηριότητες για μετά (το λέω γιατί τα χαζεύω, δεν τα έχω πάρει ακόμη) όπως αυτές τις κάρτες που χαζεύουν με σχέδια αρχικα ασπρόμαυρες, μετα με χρώμα κλπ κλπ, το λέω γιατί μπορεί σε άλλα μαγαζία μπορεί να έχουν 10-15 ευρώ, ενώ εκεί 2-3...

2) jumbo εκπληκτικό μπανάκι βρήκα, πήρα και ένα δίχτυ που μπαίνει έξτρα από temu, γιατί στα βρεφικά πουλούσαν κυριολεκτικά μια λεκάνη με 35 και 40 ευρώ, έλεος!! Επίσης έχει ωραία σελτεδάκια , βρεφικές κτενούλες, επιθέματα για το στήθος κ τέτοια

3) ονλαιν φαρμακεία μέσω σκρουτζ για βρεφικά καλλυντικά και πάνες μηνιαίο πακέτο, αν κ έχω ακούσει ότι και από λιντλ είναι εξαιρετικά τα καλλυντικά.. Επίσης πήγα την Δευτέρα λιντλ και είχε 50% τα pampers που έχω διαλέξει εγώ , δεν ξέρω αν τα συνεχίζει (10,4 αν δεν κάνω λάθος ενώ εμένα το μηναιο μου βγήκε 9 κάτι, μικρή διαφορά δηλαδή)

4) anesis home κάπως έτσι, πολύ ωραία και οικονομικά σεντονάκια για κούνια, για λίκνο πήρα από εκεί πραγματάκια μαζί με κουβερτούλα και μια κάπα για το μπάνιο από γνωστές εταιρείες σε έκπτωση.

Έχω βέβαια και κάποια πράγματα σεντονάκια και πετσέτες κυρίως που μου έδωσαν, ή που είχε φυλάξει η μαμά μου και η πεθερά μου. Γενικά μην παιρνετε πολλά ειδικά πράγματα, εγώ αυτό κατάλαβα! 

Επίσης αποστειρωτή αν έχετε κάποιον να σας δανείσει πάρτε τον γιατί είναι πραγματικά για λίγο, μπορεί και για καθόλου αν πάει καλά ο θηλασμός.. Εγώ μπιμπερό είχα πάρει μόνο 2, αλλά η μαμά μου επέμενε και μου πήρε άλλα δ΄υο διαφορετικά γιατί μπορεί να μην βολευτεί το μωρό και να τρέχουμε πρώτες μέρες, αν δεν πηγαίνει καλά ο θηλασμός ή θέλει συμπλήρωμα. 

Δημοσίευση

Καλως την @Elenaki12  με γεια σας τα πραγματακια σας. Απο anesis πηρα και γω σεντονακια και πετσετουλες αλλα εχει αρκετη αναμονη η παραγγελια, ομως εχει πολυ καλες εταιρειες σε καλες τιμες. Εισαι σχεδον πανετοιμη για το μπεμπινι. Εχετε συζητησει καθολου με το γιατρο σου σχετικα με τον τοκετο; Ρωταω επειδη πρεπει να ειμαστε σχεδον συγχρονες σε εβδομαδα κυησης και σκεφτομαι και γω τωρα δειλα δειλα να τον ρωτησω. 

Δημοσίευση
στις πριν 42 λεπτά, ο/η Sotiria_94 είπε:

Καλως την @Elenaki12  με γεια σας τα πραγματακια σας. Απο anesis πηρα και γω σεντονακια και πετσετουλες αλλα εχει αρκετη αναμονη η παραγγελια, ομως εχει πολυ καλες εταιρειες σε καλες τιμες. Εισαι σχεδον πανετοιμη για το μπεμπινι. Εχετε συζητησει καθολου με το γιατρο σου σχετικα με τον τοκετο; Ρωταω επειδη πρεπει να ειμαστε σχεδον συγχρονες σε εβδομαδα κυησης και σκεφτομαι και γω τωρα δειλα δειλα να τον ρωτησω. 

Εχω ραντεβού αύριο κ έχω σκοπό να συζητήσουμε ..

αν κ γενικά εξ αρχής ξέρει ότι θέλω να πάω φυσιολογικά μέχρι εκεί που φυσικά είναι ασφαλές ! Γενικά έχω πει αν μου πει καισαρική θα πάω την ίδια στιγμή (μην σου πω χθες)αν πρέπει , ενώ αν περνάει από το χέρι μου θα προσπαθήσω φυσικό λογικά σίγουρα ..

Το μωρό είναι ήδη με θέση από 29 εβδομάδων τώρα δεν ξέρω τι μπορεί να αλλάξει ..

εσυ τι θέλεις ιδανικά ;

Δημοσίευση

@Elenaki12ιδανικα θα ηθελα φυσιολογικα και ελπιζω να υπαρξουν οι προυποθεσεις. Οταν αλλαξα γιατρο κ’ πηγα σ’ αυτον πρωτη φορα ειχα την ενημερωση οτι δεν ειναι της καισαρικης, ωστοσο τον επελεξα γιατι ειχα τις επιπλοκες και δεν σκεφτηκα τοσο μακρια. Μεχρι ωρας δεν εχουμε πει τιποτα μελλοντικο, ουτε ξερω σαν περιβαλλον το μαιευτηριο και νιωθω λιγο αμηχανα με την ολη φαση. Αν θελεις γραψε μας αυριο τα νεακια σου και μολις παω θα σας πω και γω, αν μου απαντησει σε κατι περι τοκετου. 

Δημοσίευση

Κοριτσια μου ξεχασα να σας ρωτησω εχει τυχει σε καμια να πεσουν τα αιμοπεταλια;; Αυτον τον μηνα μου πεσαν στο 128 και εχω φοβηθει γιατι διαβαζω διαφορα. Επεφταν προοδευτικα σε ολη την εγκυμοσυνη αλλα πρωτη φορα βγηκαν εκτος οριων. 

Δημοσίευση

Καλησπέρα κορίτσια, γύρισα και εγώ από τον γιατρό, το μωρό μια χαρά πήρε και 200 γρ από την Κυριακή μέχρι σήμερα και ευτυχώς πήγαμε πάνω από τα 2 κιλά.  Του είπα πως από χθες το απόγευμα όλη μέρα σέρνομαι και δεν ανοίγουν τα μάτια και μου είπε πως μπορεί να είναι από τα χάπια αλλά να μην τα σταματήσω. Θα τα πίνω μέχρι το επόμενο Σάββατο που θα είμαι 35 εβδομάδων και μετά θα τα κόψω καθώς και το μαγνησιο. Το κεφάλι της είναι πολύ χαμηλά και τα πόδια της είναι στο στομαχι μου και στα πλευρά με αποτέλεσμα να έχω λίγο δυσκολία στην αναπνοή αλλά αφού είναι καλά δεν παραπονιέμαι. 

Να σου πω την αλήθεια αιμοπετάλια δεν έχω παρακολουθήσει να σου πω, εγώ έχω χαμηλά ερυθρά αιμοσφαίρια αλλά είναι από τις αντιπηκτικες που κάνω.

Δημοσίευση

@ΜαρίαΔημήτρης τελεια νεα εχει παρει μπολικο βαρος η μπεμπουλα αφου περασε και τα 2 κιλα, αναπτυσσεται σουπερ.!!Τωρα που ειπες οτι θα κοψεις τα χαπια την 35 εβδομαδα διερωτωμαι εγω θα τα κοψω ποτε αραγε; Αντε με το καλο να περασει ο καιρος να γνωρισουμε τα μπεμπινια μας λιγο εμεινε. 

Δημοσίευση
στις πριν 18 λεπτά, ο/η Sotiria_94 είπε:

@ΜαρίαΔημήτρης τελεια νεα εχει παρει μπολικο βαρος η μπεμπουλα αφου περασε και τα 2 κιλα, αναπτυσσεται σουπερ.!!Τωρα που ειπες οτι θα κοψεις τα χαπια την 35 εβδομαδα διερωτωμαι εγω θα τα κοψω ποτε αραγε; Αντε με το καλο να περασει ο καιρος να γνωρισουμε τα μπεμπινια μας λιγο εμεινε. 

Λογικά και εσένα θα σου πει να τα κόψεις σιγά σιγά,σε ποια εβδομάδα είσαι? Ίσως θέλει να κλείσει και 36 και να μπεις 37 για να στα κοψει. 

Εμένα πάντως μου είπε πως υπάρχει περίπτωση και μεγάλη εβδομάδα να γεννήσω. 

Την μπέμπα την έβγαλε 2137γρ ενώ την Κυριακή ήταν 1925γρ. Βέβαια έχουν απόκλιση τα μηχανήματα αλλά τουλάχιστον πιάσαμε τα 2 κιλά και ηρέμησα.

Η αλήθεια είναι πως έχω πλακώσει ζυμαρικά και ρύζι και τρώω για να πάρω. Βέβαια εγώ έχω χάσει 1,5 κιλό από τον προηγούμενο μήνα αλλα το κυριότερο είναι πως το μωρό παίρνει βάρος. Θα ξαναπάω αν δεν έχει προκύψει κάτι ενδιάμεσα την παραπάνω Πέμπτη να με δει.

Δημοσίευση

Μου ειχε πει οτι θελει να φτασουμε 38 οπωσδηποτε αλλα τα χαπια πρεπει να κοπουν σταδιακα αποσο ξερω. Μολις τα κοψεις δεν σημαινει απαραιτητα οτι θα γεννησεις τοσο αμεσα. Η κουμπαρα μου τα πηρε 3 εβδομαδες και υστερα μειωθηκαν οι συσπασεις της και τωρα που ειναι 39 δεν εχει καμια ενδειξη οτι θα γεννησει. Ενω πριν ειχε αρκετες συσπασεις και πονακια. Επομενως μη σου κανει εντυπωση αν φτασεις μεχρι τελους Μαρακι μου και παρεις ολες σου τις εβδομαδες. Εχεις εικονα σε τι ειδους τοκετο προσανατολιζεστε το εχετε συζητησει;

Δημοσίευση
στις πριν 8 λεπτά, ο/η Sotiria_94 είπε:

Μου ειχε πει οτι θελει να φτασουμε 38 οπωσδηποτε αλλα τα χαπια πρεπει να κοπουν σταδιακα αποσο ξερω. Μολις τα κοψεις δεν σημαινει απαραιτητα οτι θα γεννησεις τοσο αμεσα. Η κουμπαρα μου τα πηρε 3 εβδομαδες και υστερα μειωθηκαν οι συσπασεις της και τωρα που ειναι 39 δεν εχει καμια ενδειξη οτι θα γεννησει. Ενω πριν ειχε αρκετες συσπασεις και πονακια. Επομενως μη σου κανει εντυπωση αν φτασεις μεχρι τελους Μαρακι μου και παρεις ολες σου τις εβδομαδες. Εχεις εικονα σε τι ειδους τοκετο προσανατολιζεστε το εχετε συζητησει;

Για φυσιολογικό πάμε όπως και στον γιο μου,γενικά είναι πολύ υπέρ του φυσιολογικού ο γιατρός μου και περιμένει όσο και να χρειαστεί δεν τον νοιάζει αν είναι Χριστούγεννα, Πάσχα ή 15Αυγουστος. 

Δημοσίευση

Καλημερα κοριτσια!! Ειστε καλα; @ΜαρίαΔημήτρηςεχεις κανει πολυ καλη επιλογη γιατρου και μπραβο του γιατι γενικα φοριεται πολυ η καισαρικη αποτι ακουω. Μολις εχω κατι νεοτερο για την περιπτωση μου θα σας πω☺️

Δημοσίευση

Καλημέρα κορίτσια, μόλις μου ήρθε η παραγγελία από τα jumbo που έκανα προχθές για σελτεδακια,πανάκια για γουλιτσες και πήρα και 2 πετσέτες κάπα. Πολύ καλή ποιότητα. Πήρα και 2 κουδουνιστρες 🥰🥰

Κορίτσια από μέση πως πάτε? Εγώ από χθες έχω πόνο ίσως επειδή το μεσημέρι ξάπλωσα στον κρεβάτι μου και όχι στον καναπέ που έχω συνηθίσει αλλά δεν λέει να με αφησει.  Το βράδυ δεν μπορούσα να βολευτώ με τίποτα. 

Δημοσίευση

@Sotiria_94 τέλεια! Αν και έχω φουλ ενημερωθεί γιατί καμία σχέση με τη γέννα του πρώτου μου παιδιού, ότι πληροφορία είναι ευπρόσδεκτη! Με το καλό στην κουμπάρα σου! @Elenaki12 ναι γέννας με τον γιατρό της βάρδιας. Βέβαια αν πληρώσεις μπορείς να έχεις και δικό σου γιατρό αλλά δεν είναι τόσο συνηθισμένο εδώ. Επισης, οι περισσότερες γέννες είναι σε δημόσια νοσοκομεία. Και εγώ σε δημόσιο θα γεννήσω αλλά καμία σχέση με της Ελλάδας, δυστυχώς. Εχω ήδη πάει δύο φορές να γνωρίσω το χώρο, τις μαίες κλπ. Σου στέλνουν γράμμα με όλα τα απαραίτητα. Σε καλούν για πληροφορίες. Γενικά δεν έχω αγχωθεί για κάτι, έχω σε κάθε βήμα βοήθεια. Την οποία την παρέχει το κράτος δωρεάν. Επίσης, δικαιούσαι μαία που έρχεται στο σπίτι μετά τον τοκετό για 16 συναντήσεις και σε βοηθάει με ράμματα, τομές, θηλασμό κλπ. Βέβαια όταν γεννήσω κιόλας θα μπορώ να κρίνω την συνολική εμπειρία των δύο χωρών. Προς το παρόν είμαι ευχαριστημένη και παρά τις μικρεσ επιπλοκές που είχα.

Δημοσίευση
στις πριν 3 ώρες, ο/η ΜαρίαΔημήτρης είπε:

Καλημέρα κορίτσια, μόλις μου ήρθε η παραγγελία από τα jumbo που έκανα προχθές για σελτεδακια,πανάκια για γουλιτσες και πήρα και 2 πετσέτες κάπα. Πολύ καλή ποιότητα. Πήρα και 2 κουδουνιστρες 🥰🥰

Κορίτσια από μέση πως πάτε? Εγώ από χθες έχω πόνο ίσως επειδή το μεσημέρι ξάπλωσα στον κρεβάτι μου και όχι στον καναπέ που έχω συνηθίσει αλλά δεν λέει να με αφησει.  Το βράδυ δεν μπορούσα να βολευτώ με τίποτα. 

Και εμενα άλλες φορές πονάει η μέση άλλες τα πλευρά. Χαχαχ γενικά να είμαι ειλικρινής κάθε μέρα που περνάει νιώθω ότι πέρασε!! Ισως επειδή έχω και τον μικρούλη μου να κουράζομαι παραπάνω από την πρώτη εγκυμοσύνη που δεν είχα νιώσει τίποτα. Και όταν πήγα να γεννήσω με ρώτησαν αν πονάω και τους είπα «όχι, Μόνο τα νερά έσπασαν».

Με βάζουν στο μηχάνημα και είχα ήδη συσπάσεις 100. Εγώ δεν είχα πάρει γραμμή. Τώρα τα καταλαβαίνω όλα νιώθω.😂

Εγω είμαι στις πιο πίσω καθώς είμαι ακόμα 31η και κάτι ημερών. 

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Και εγώ αυτή την εβδομάδα έχω ντόπλερ! Με έχει πιάσει μια μανία να τα κάνω όλα και παράλληλα κορίτσια δεν κάνω και πολλά. Ξεκινάω και κουράζομαι.    Αύριο έχω σκοπό να κάνω μια παραγγελία και εγώ από φαρμακείο για τα πραγματάκια τα καλλυντικά, κρεμουλες, σαμπουάν κλπ.   Βαλιτσα έχετε κάνει;;;
    • Καλώς ήρθες! Με το καλό το μωράκι σου!! Το 3ο!!! 
    • Καλησπέρα κορίτσι μου, έχει φορτσάρει ο μικρός για τα καλά ε; Χαχαχα  καλα είμαστε και εμείς!! Σήμερα είδα ότι έσκασε το πρώτο δοντάκι κάτω… σοκ και συγκίνηση🥹.    Η μικρή τα πάει καλά με το φαγητό. Υπάρχουν φορες που τρώει και φορες που δεν θέλει ούτε να το βλέπει😂 Παρ όλα αυτά συνεχίζομε και από τον 7ο λέμε να ξεκινήσουμε πατημένα έτσι ώστε στον 8ο πρώτα ο θεος να εχουμε πετάξει το μπλέντερ.    Η σαλιαρα μπλούζα που λες είναι τέλεια!! Εννοείται να πάρεις με τα 1000! Οι λεκέδες ειδικά από τα φρούτα δεν φεύγουν καθόλου εύκολα!!    Εμεις εχουμε τέτοια σαλιαρα και εχουμε και την κλασική και την σιλικόνη πιυ έχει και την «τσεπούλα» που πέφτουν εκεί τα φαγητά. Της βάζω η την ολόσωμη που πιάνει και μανίκια ή την κλασική και από πάνω την σιλικόνη! Και έτσι αντί για το ρούχο λερώνεται η απλή σαλιαρα που μάλιστα μπροστά έχει σαν αδιάβροχη υφή και μετά ρίχνω νερό και φεύγει επι τόπου!!😅 αυτή με βολεύει πιο πολύ τώρα, γιατί η ολόσωμη στο λαϊκό της είναι λίγο μεγάλη και περνάει το φαΐ..  ωστοσο επειδή και πάλι μπορεί να περάσει κάπως το φαγητό καμία φορα, σκέφτηκα να έχω 2 απλά μπλουζάκια εναλλάξ μόνο για το φαΐ που δεν με νοιαζει αν θα λερωθούν!! 
    • Καλησπέρα Ιωάννα μου!! Τι κάνετε;;; Εμείς καλά είμαστε..ο μικρός έβγαλε και το 4ο δόντι σήμερα και είναι σαν δρακουλινι 🤣 έχει τα δύο κάτω και τα δύο πάνω τα πλαϊνά, όχι τα μπροστινά! Ο ατμομαγειρας μέχρι στιγμής καλά μου πάει, γιατί τα βάζω όλα τα λαχανικά μέσα, τον ρυθμίζω σε χρόνο και κλείνει μόνος του! Από την Τετάρτη ξεκινάω να βάζω και κοτόπουλο στο φαγητό του! Μέχρι στιγμής τα λαχανικά τα πατάω με πιρούνι και με πιο μεγάλα κομμάτια και μια χαρά τα τρώει! Τον δίνω και το κουτάλι και το βάζει στο στόμα του αν και γίνεται χάλια και σκέφτομαι να αγοράσω σαλιαρα μπλούζα, γιατί δε φεύγουν οι λεκέδες από τα ρούχα, ειδικά αν πέσει γλυκοπατάτα. Επίσης άρχισε να κάθεται και μόνος του, σκύβει μπροστά και σηκώνει ξανά το σώμα του! Εσένα πως τα πάει η μικρή σου;;
    • Καλησπέρα κορίτσια!! Όλα καλά στην αυχενική. Μας είπε φάνηκε το φύλο αλλά είναι νωρίς να μας το πει. Έχω ξανά υπέρηχο στις 14/04 και ελπίζω να αντέξω έως τότε 🤍🤍🤍
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...