Μετάβαση σε περιεχόμενο

Αναφορά

• Απαντήσεις

• @ΜαρίαΔημήτρης και μας ενα από τ καθίσματα π έχουμε ειναι joie. Θεωρουνται απο τ καλυτερα. Καλη η ιδεα αυτη με τ καλύμματα θα τ ψαξω κ γω.
    • Τι κακό είναι αυτό με τη τηλεόραση ρε φίλε!! 🤣🤣 Και άντε να την έχεις κάπου να κάθεται πλάτη.. όταν την έχεις αγκαλιά που όλο και κάπως θα γυρίσεις, εκεί αυτή θα γυρίσει το κεφάλι να δεί!! Ωω έχετε κάνει κιόλας 2 εμβόλια!! Ωχ ωχ τι μας περιμένει!!! Για το πυρετό σας είπε τι να κάνετε; Χρειάζεται να κάνουμε κάτι ή απλά υποχωρεί από μόνο του;  Όχι δε μπορώ να πω έχουμε πολύ καλοβολο μωράκι φτου φτου φτου μη το ματιασω!!🫣😶‍🌫️ Και έγινε σε μια νύχτα ξαφνικά.. και έμεινα εγώ να ξαγρυπναω μόνη μου για μέρες μέχρι να ξαναμπώ σε ανθρώπινους ρυθμούς να μπορώ να κοιμάμαι το βράδυ.. 🤭
    • Καλησπέρα κορίτσια και καλό Σαββατοκύριακο σε όλες!! Κοριτσι μου ούτε εγώ έχω εμπειρία από το συγκεκριμένο τεστ αλλά το έχω ακούσει και εγώ ότι κάνουν κάποιες φορες λάθος. Όπως σου είπαν τα κορίτσια δοκίμασε αύριο ένα άλλο!! Εύχομαι σύντομα να δεις θετικό!!!
    • Το joie finiti πήρα, είμαι ευχαριστημένη από την εταιρία, έχω καθισμα και στον γιο μου. Και αντίστοιχα πήρα και το αυγό της joie  που κουμπώνει στον σκελετό.  Μου άρεσε πολύ από όσα καρότσια είδα στα χρήματα που μπορούσα να διαθέσω. Είναι ελαφρύ πολύ και όχι ογκώδες και με καλές αναρτήσεις.  Πήρα και απο temu καλυμα για τις ρόδες για να το βάζω μέσα στο σπίτι γιατί δεν έχω χώρο να το αφήνω στην είσοδο. Είναι όλο τζαμαρία και μια που το άφησα μια που το πήραν. 
    • @ΜαρίαΔημήτρηςκαλες βολτες! Τι καροτσι πηρατε? Εγώ αυτή την αίσθηση την έχω εδώ κ μερες. Με ποναει δηλαδή ανάμεσα στα πόδια χαμηλα αρκετα.
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...