Μετάβαση σε περιεχόμενο

Αναφορά

• Απαντήσεις

• Καλά είμαι κορίτσι μου γλυκό!! Τίποτα το ιδιαίτερο τα γνωστά υπνηλία, αϋπνία κ ενοχλησουλες.. Ελα στο club… 05:40 σήμερα… Κ όλη τη μέρα κουτουλαω… Κ γω κατι βλέπω κορίτσι μου, εύχομαι να είναι θετικό!! Εμένα μια φορά μου έβγαλαν γραμμή κ ήμουν έγκυος. Σχετικά με το πόσο έντονη πρέπει να είναι εξαρτάται από το πότε έκανες ωορρηξία.. Αν πήρες ταινίες πρώιμης κ ήρθανε κάνε ένα τεστακι το απόγευμα…🤞🏻🤞🏻🤞🏻
    • Βγήκε η χοριακη σου κοπέλα μου;; Όχι όχι δε βιάστηκες όλα θα πάνε καλά!! Κοντά είμαστε, βάσει περιόδου έχω 12/11 πητ αλλά ο γιατρός το είδε λίγο μεγαλύτερο. Αχ σε καταλαβαίνω εγώ έχω τα δίδυμα από εξωσωματική κ αυτό τώρα είναι από φυσική σύλληψη. Εχω πολύ άγχος καθώς πέρυσι είχα την πρώτη μου φυσιολογική σύλληψη αλλά δεν προχώρησε ήταν βιοχημική κ τώρα τρέμω στην ιδέα μήπως δεν πάει κ αυτή καλά.. Πότε έχεις ξανά γιατρό.  
    • Το πρώτο ήταν τριπλό κιολας! 😁 για τον πυρετό μας είπε αν πάει από 38 και πάνω ντεπον. Τα μισά κιλά σε ml. Δηλαδή για 5 κιλά μωρό 2.5ml.  Δεν ήταν κάτι φοβερό, απλά ήταν λήθαργικο το μωράκι. Με τον ύπνο κι εγώ όσο και να κοιμηθεί κάθε 2-3 ώρες ξυπνάω σίγουρα. Χώρια ότι κάνει και θορύβους στον ύπνο της και με ξυπνάει 😂
    • @ΜαρίαΔημήτρης και μας ενα από τ καθίσματα π έχουμε ειναι joie. Θεωρουνται απο τ καλυτερα. Καλη η ιδεα αυτη με τ καλύμματα θα τ ψαξω κ γω.
    • Τι κακό είναι αυτό με τη τηλεόραση ρε φίλε!! 🤣🤣 Και άντε να την έχεις κάπου να κάθεται πλάτη.. όταν την έχεις αγκαλιά που όλο και κάπως θα γυρίσεις, εκεί αυτή θα γυρίσει το κεφάλι να δεί!! Ωω έχετε κάνει κιόλας 2 εμβόλια!! Ωχ ωχ τι μας περιμένει!!! Για το πυρετό σας είπε τι να κάνετε; Χρειάζεται να κάνουμε κάτι ή απλά υποχωρεί από μόνο του;  Όχι δε μπορώ να πω έχουμε πολύ καλοβολο μωράκι φτου φτου φτου μη το ματιασω!!🫣😶‍🌫️ Και έγινε σε μια νύχτα ξαφνικά.. και έμεινα εγώ να ξαγρυπναω μόνη μου για μέρες μέχρι να ξαναμπώ σε ανθρώπινους ρυθμούς να μπορώ να κοιμάμαι το βράδυ.. 🤭
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...