Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

Αχ βρε κορίτσια πόσο δύναμη μου δίνεται. Θα κάνω υπομονή 2-3 εβδομάδες και μετά νομίζω θα χαλαρώσω τελείως.  

Χθες έκανα και το εμβόλιο του κοκκυτη, το έχετε κάνει εσείς? Το χέρι μου με έχει ξερανει από τον πόνο. 

• Απαντήσεις 564
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοσίευση

Μαρακι μου εμενα κανενα εμβολιο δε με βαλε να κανω, παει το καημενο το παιδι θα μεινει χωρις αντισωματα. Ειχα παει στον 5ο μηνα σε μια λοιμωξιολογο και μου ειχε πει να τα κανω απαραιτητως τα εμβολια αυτα που εχετε κανει, αλλα τωρα λογω της καταστασης που ημουν ξαπλα δεν τα εκανα. Περαστικα για το χερακι σου νομιζω θα υποχωρησει η ενοχληση στο τριημερο λιγο υπομονη. 

Δημοσίευση
  στις On 15/3/2025 at 6:41 ΜΜ, ο/η Diwni είπε:

@ΜαρίαΔημήτρης και γω χθες τ έκανα. Έχει ένα πρηξιματακι αλλά τίποτα σπουδαίο.

Expand  

Εμένα έχει πιαστεί όλο το χέρι, κοιμάμαι κιόλας από εκείνη τη μεριά και μετά πονάει πιο πολύ.  Μου το είπε και η φαρμακοποιός πριν το κάνω ότι για 3-4 μέρες θα πονάει.

Τελικά ο πόνος που είχα χαμηλά μάλλον είναι από το έντερο.  Το πρωι πήγα τουαλέτα και ηρεμησα και τώρα το απόγευμα με έπιασε πάλι έντονα και μόλις συγνώμη κιόλας αεριστηκα μου πέρασε.

Δημοσίευση
  στις On 15/3/2025 at 3:13 ΜΜ, ο/η ΜαρίαΔημήτρης είπε:

Αχ βρε κορίτσια πόσο δύναμη μου δίνεται. Θα κάνω υπομονή 2-3 εβδομάδες και μετά νομίζω θα χαλαρώσω τελείως.  

Χθες έκανα και το εμβόλιο του κοκκυτη, το έχετε κάνει εσείς? Το χέρι μου με έχει ξερανει από τον πόνο. 

Expand  

Εγώ το έκανα και όντως ποναγα στο χέρι 3 μέρες. Δεν μπορούσα να ξαπλώσω. Από την μια με κλώτσαγε ο μικρός από την άλλη ποναγε το χέρι. Τρία βράδια παιδεύτηκα. Αλλά μετά περνάει!!

Δημοσίευση
  στις On 15/3/2025 at 12:07 ΜΜ, ο/η Sotiria_94 είπε:

Ξεχασα να σας πω για τις ελιτσες στο σωμα εμενα εχουν μεγαλωσει και σκουρυνει αρκετες αλλα μου το ειχε πει ο γιατρος εξ αρχης να το περιμενω γιατι εχω και αρκετες. 

Expand  

Μου έδωσες μεγάλη ανακούφιση. Θα ρωτήσω βέβαια και την γιατρό αλλά τουλάχιστον να μην το σκέφτομαι όλη μέρα. Γιατί είμαι, δυστυχώς, αυτός ο άνθρωπος.

Δημοσίευση

Κορίτσια πως είστε σήμερα; όσον αφορά τα πονάκια και τις συσπασουλες η μαία στα μαθήματα αυτά μας είπε να κάνουμε την εισπνοή εκπνοή μέχρι να περάσει το ποναλακι , βοηθαει στο να είμαστε ήρεμες 

Αύριο έχω ξανά μάθημα, σε αυτό το μάθημα θα γεννησουμε και θα είμαστε και μια ώρα μετά τον τοκετό,  για να δούμε!!!

Δημοσίευση

Εμείς κορίτσια σήμερα είχαμε ραντεβου με τον γιατρό, με έβγαλε 31 εβδομάδες και το βάρος 1630γρ , κάναμε και το ντοπλερ όλα καλά, δεν μου είπε για τράχηλο κλπ και πως αν δεν κάνω συσπασουλες ας κόψω το μαγνησιο που παίρνω 

Τα βρήκε όλα καλά και ραντεβού ξανά μετά από μήνα όταν μπαίνω στον μήνα μου ! Ευτυχώς τώρα το μωράκι κλωτσάει και η αναμονή για το επόμενο ραντεβού είναι πιο γλυκιά 🫶

Δημοσίευση

Σήμερα κορίτσια πήρα βρεφικό απορρυπαντικο,  το αρκαδι baby! Δεν θα ξεκινήσω το πλυσιμο ακόμα βέβαια γιατί θέλω να κάνω 2 3 παραγγελίες που έχω δει κάποια πραγματάκια....ένιωσα περίεργα που το έβαλα στο καλάθι,  λέω πωπω θα αλλάξουν και τα ψώνια του σούπερ τώρα χαχα

Δημοσίευση

Καλησπέρα κορίτσια.

@Maria98 μια χαρά το μπεμπακι σας!!

εγω θα παω καλώς εχόντων των πραγμάτων 27/3 πάλι στον γιατρό μου να με δει θα είμαι 33+5. Τα μωρά μας είναι κοντά στο βάρος τους. Εμένα 31+1 ήταν 1670. 

Δημοσίευση

Για το εμβόλιο εμένα μου είπε πως το κάνουμε για να πάρει αντισωματα το μωρό και για αυτό το έκανα,επειδή έχω και τον μεγάλο με το σχολείο μην κουβαλήσει τίποτα. Δεν μπορώ να τον κόψω γιατί είναι τρίτη δημοτικού.  

Εγώ από απορρυπαντικο πηρα baby planet, νομίζω μου μύριζε καλύτερα από τα άλλα. Και το pharmasept που μου είχαν δώσει δείγμα μυρίζει τέλεια αλλά νομίζω κάνει πολύ σαπουναδα ή εγώ είχα βάλει πολύ. 

Δημοσίευση

Καλησπερα κοριτσια μου πολυ ωραια τα νεα σας!! @Maria98 να μας κανεις update για τα μαθηματα οσο μπορεις γιατι εγω δεν θα εχω την τυχη να παω και θα θελα να ξερω ποσο απαιτητικη ειναι η διαδικασια, σε ευχαριστουμε παρα πολυ. Μακαρι να αφρατεψουν κι αλλο τα μπεμπακια μας ειναι σε πολυ καλο δρομο. Εχει καποια κοπελα λιστα με το τι χρειαζεται στο μαιευτηριο; Εχω βρει μια απο παλιοτερα forums αλλα ειπα μηπως τυχον σας εδωσε καποια μαια. 

Δημοσίευση
  στις πριν 3 ώρες, ο/η Sotiria_94 είπε:

Καλησπερα κοριτσια μου πολυ ωραια τα νεα σας!! @Maria98 να μας κανεις update για τα μαθηματα οσο μπορεις γιατι εγω δεν θα εχω την τυχη να παω και θα θελα να ξερω ποσο απαιτητικη ειναι η διαδικασια, σε ευχαριστουμε παρα πολυ. Μακαρι να αφρατεψουν κι αλλο τα μπεμπακια μας ειναι σε πολυ καλο δρομο. Εχει καποια κοπελα λιστα με το τι χρειαζεται στο μαιευτηριο; Εχω βρει μια απο παλιοτερα forums αλλα ειπα μηπως τυχον σας εδωσε καποια μαια. 

Expand  

Εμένα μου έδωσε η μαία μου την παρακάτω είναι για το Ρέα 

20250317_225551.jpg

Δημοσίευση

Ευχαριστω παααρα πολυ Μαρία μου, αυτη που ειχα βρει εγω ηταν παλια και δεν ελεγε για το μπεμπακι σχεδον τιποτα ☺️❤️. θα τη φτιαξω αυτη την εβδομαδα την τσαντα, πηραμε κατι πραγματακια και τα πλυναμε και τωρα η καημενη η μανα μου σιδερωνει μονη της γτ εγω ειμαι ξαπλα. Και τωρα ειδα τα επλυνε με ενα απορρυπαντικο της chicco που το πηρε απο το μαγαζι με τα μωρουδιακα. Εγω ιδεα δεν ειχα οτι υπαρχουν ολα αυτα χρειαζομαι σοβαρα σεμιναρια αμα γεννησω πρωτα ο Θεος. 

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...