Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

Καλημερουδια και γω μια απο τα ιδια πειναω πολυ εδω και μια βδομαδα αλλα με τοση καουρα τιποτα περισσοτερο δεν τρωω. Μεχρι τις 2 τη νυχτα ολο παλινδρομηση ειμαι αφου εχω βραχνιασει μονιμα. @Elenaki12 πολυ ωραια νεα μπραβο π εισαι ετοιμη σε αντιθεση με μενα π παιζει εχουμε ιδια ΠΗΤ και αμφιβαλλω αν θα φτασω. Στο μεταξυ ηθελα να σας ρωτησω πως νιωθετε σωματικα; Εγω εδω κ μια βδομαδα εχω δυσφορια στη μεση καποιες στιγμες και γενικα βαρυνα λιγο αποτομα κ εχω ανησυχησει. Και πολυς αερας στο εντερακι μου επισης σορρυ για τη λεπτομερια. ☺️☺️

• Απαντήσεις 433
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοσίευση

Καλησπέρα κορίτσια! Εγω μάλλον εομαι από τις τελευταίες μιας π έχω 28/5 πητ. Σήμερα μπήκα κ επίσημα 3ο τρίμηνο. Σκέφτομαι ότι έχω 2.5 με 3 ολόκληρους μηνες μπροστά μου κ είμαι ανετη χαχα. Από ετοιμασίες εννοω. Εγω έχω πάρει 10 κιλα. Έχω βαρύνει γενικά, όταν σηκώνομαι πχ από τ κρεβατι το νιώθω η όταν καθομαι αρκετή ώρα κ ειναι να σηκωθώ. Κατά τ άλλα δόξα το θεό είμαι πλήρως λειτουργική, ολη μέρα στο πόδι με σχολεια, δραστηριότητες κτλ. Πάω και το γυμναστήριο μου. Παραπονο δ έχω. Τα βράδια νιώθω βαρύ τ στομαχι μου. Κοιμαμαι εδώ κ πολύ καιρό στον καναπέ καθιστή, ζαρωνω στη γωνία γτ ξαπλωμενη με πιάνει δυσφορία κ κατά τ ξημερωμα πάω στο κρεβάτι μου.

Δημοσίευση

Καλησπέρα κορίτσια. 
και εγώ τώρα μπήκα στο 3ο 3μηνο. 25-27/5 έχω Πητ. Εμένα γύρισαν πίσω όλες οι αναγούλες, τάση για εμετός και τρομερός πόνος στο στομάχι. Γενικά μια βδομάδα τώρα είμαι πάλι ζαβλακωμένη. Εχω όρεξη τρομερή αλλά δεν αντέχω να φάω τίποτα. Έκοψα ακόμα και ντεκαφ και πράσινο τσάι. Πίνω μόνο νερό. Τόσο με ενοχλούν όλα. Αύριο έχω καμπύλη. Επίσης, το βράδυ το τι αϋπνία πέφτει. Δεν μπορώ να κοιμηθώ με τίποτα. Το πρωί μετά σέρνομαι. 

Δημοσίευση

Καλησπέρα κορίτσια! Εγώ σήμερα είμαι 29+5. Πήγα προχθές στον γιατρο η μπουμπού μια χαρά,1370γρ. Από χθες όμως είμαι με πονόλαιμο, πόνο στα κόκαλα και γενικά μια κακουχία. Είναι χάλια καινο άντρας μου και επίσης η μαμά μου με γρίπη Α που δεν φαινόταν στα τεστ από την μύτη.  Θα πάω στον παθολογο μετά τον σύζυγο και θα του πω να με ακροαστεί και εμένα. 

Εγώ πητ έχω 10/5 αλλά νιώθω πως θα είμαι Απρίλιο. Οπότε θέλει και είναι έτοιμη ας έρθει!!

Δημοσίευση

Κουραγιο σε ολες κοριτσια μου και εγω παιρνω πολυ θαρρος απο εσας οταν γραφετε. Ο εβδομος νομιζω περναει καπως γρηγορα, το λεω για οσες εχουν συμπτωματα ελπιζω να ειναι περαστικα. Εγω σημερα εξετασεις αιματος που λετε και ο αιματοκριτης 31.8. Κι ολο Κατεβαινει αι στο καλο δηλαδη ολο κρεας τρωω τι να κανω πια;; (Αρνουμαι να παρω δευτερο χαπι σιδηρου οπως καταλαβαινετε γιατι ειμαι δυσκοιλια). ☺️☺️. Εσεις πως πατε απο αιματοκριτη;

Δημοσίευση

Γειά σας κοριτσουδια,  βλέπω όλες είμαστε πάνω κάτω στα ίδια! Εγώ σήμερα είμαι 28+5 βάση τελευταίας μέτρησης!

Αλλάξαμε τον σίδηρο σε αμπούλα viofer , προτείνει 3 την ημέρα,  εγώ τώρα 2 μέρες έχω πιει από 2, θα δούμε πως θα πάει μέχρι να κάνω εξετασουλες 🤞 

Το μακρόστενο μαξιλάρι με έχει βοηθήσει στον ύπνο και ευτυχώς πάει καλά μέχρι στιγμής! 

Δημοσίευση

@Sotiria_94 και γω κάπου εκεί έχω αιματοκρίτη αλλά ο γιατρος μου μ ειπε ότι κοιτάμε την αιμοσφαιρινη κ όχι τ αιματοκρίτη. Ιδανικα τον θέλει πάνω από 11. Εγω λογο στίγματος τ κρατουσα πάνω από 10 με ενα χάπι τη μερα. Έπεσε στο 9 κατι τ προηγ μηνα κ μ ειπε να τ αυξήσω σε 2. Δ τ τηρώ πάντα γτ δ ειμαο σχεδόν ποτέ νηστικη χαχα. 

Δημοσίευση

@ΜαρίαΔημήτρης εγω στην μικρή μ ειχα πητ 8/5 και γεννησα τελικά στις 3/5 με αυτόματη εναρξη τοκετου ασχετα αν κατέληξε σε καισαρικη.

@Katerinioo κοντά είμαστε εμείς. Και γω από τον 5ο μέχρι κ την προηγ βδομάδα, έκανα 3 4 φορές εμετο τη βδομάδα. Αυτη τη βδομάδα καλύτερα μπορω να πω πως ειμαι.

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...