Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

• Απαντήσεις 404
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοσίευση

Ούτε εγώ βγάζω κάτι από το στήθος, βέβαια έχει μεγαλώσει αισθητά και είναι αρκετά ευαίσθητο ακόμα κ σε ρούχα μερικές φορές. Αρκετή τοπική ξηροδερμία στις θηλές..

Εγώ από κρεμούλες στην κοιλίτσα βάζω αυτην https://www.wecare.gr/vendors/inpa/inpa-creme-simulcium-g3-100ml.htm?tm=tt&ap=gads&aaid=adagZV5A1PtGB&gad_source=1&gclid=EAIaIQobChMInve-hczKiwMVWpNoCR2RTwDREAQYASABEgJl5_D_BwE , εναλλάξ με λαδάκι bio oil για εγκυμοσύνη και δεν έχω κάνει καμία μέχρι ώρα και ελπίζω να μην κάνω.. Κιλά βέβαια είμαι εκει στα 7-7.5... 

Αύριο έχει εξετάσεις αίματος, να δούμε τι θα κάνουμε με το σάκχαρο, αν θα επαναλάβω καμπύλη κλπ.. Το απόγευμα έχουμε και γιατρό! κάναμε να τον δούμε έναν μήνα (4 εβδομάδες) αυτή τη φορά και μου έλειψε. Αύριο ημερομηνιακά θα είμαι 30 ενώ βάση υπερήχου 29+3... πως περνάει ο καιρός...

Το ΠΣΚ έρχεται η μαμά μου να πλύνουμε τα πρώτα μωρουδιακά και έχω τόση χαρά!!

Όσο για τις προετοιμασίες κορίτσια της γαμοβάφτισης, εμείς είχαμε κλείσει για θρησκευτικό πριν την εγκυμοσύνη και πήγαμε χθες στον παπά και δεν κάνει διπλά μυστήρια και τρέχουμε να βρούμε τώρα εκ νέου εκκλησία, πολύ άγχος.. Από τα υπόλοιπα τα έχω κλείσει σχεδόν όλα, ή ξέρω ποια θα πάρω/κλείσω, εκτός από γλυκό για το τραπέζι...

Δημοσίευση

Με το καλο @Elenaki12 να κανετε τις ετοιμασιες πολυ χαιρομαι και με το καλο να δειτε και το μωρακι σας σημερα. Και γω οταν ειναι να παω γιατρο ειμαι πολυ χαρουμενη αν και πηγαινω πιο συχνα λογω της καταστασης. Υπομονη με τις ετοιμασιες θα τα καταφερετε να βρειτε εκκλησια κλπ μην αγχωνεσαι ολα θα γινουν. Να τες παλι οι παραξενιες των παπαδων και μη χειροτερα. Εγω εξετασεις αιματος πρωτα ο Θεος την αλλη εβδομαδα ποιος ξερει ποσο θα χει πεσει ο αιματοκριτης 🤣🤣

Δημοσίευση

Τι όμορφα που θα δείτε το μικρούλι σας, μακάρι να μπορούσα να το βλέπω κάθε μέρα 🫶

Όλα θα γίνουν κορίτσι μου!!!

Εγώ κορίτσια σήμερα έκανα εμετό τον σίδηρο ξανά, θα δω τώρα αύριο μήπως τα καταφέρω,  εντωμεταξύ νιώθω πως θα αρρωστήσω , για να δούμε 

Δημοσίευση

@Maria98 Μαρια μου μηπως σε ενοχλει το σκευασμα σιδηρου;; Μηπως σου προτεινει κατι αλλο ο γιατρος;; Οχι οτι δεν υπαρχουν και στομαχικες ενοχλησεις στις εβδομαδες π ειμαστε, μια αναγουλα ενιοτε με βρισκει και μενα. Πες μας αν βγαλεις ακρη ελπιζω να μην ξανασυμβει να ειναι ηρεμο το στομαχακι σου. 

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...