Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

Στο ηβικο οστο που εννοεις; Μπροστα δηλαδη και χαμηλα η απο κατω. Μηπως ειναι επειδη αλλαζει λιγο σιγα σιγα το σωμα και ανοιγει η λεκανη; Εγω εχω και κατι ενοχλησουλες απο κατω ωρες ωρες σαν τραβηγματα ή και πονακια. Στη βουβωνικη περιοχη ομως εννοω εγω. 

• Απαντήσεις 351
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοσίευση
στις πριν 1 ώρα, ο/η Sotiria_94 είπε:

Στο ηβικο οστο που εννοεις; Μπροστα δηλαδη και χαμηλα η απο κατω. Μηπως ειναι επειδη αλλαζει λιγο σιγα σιγα το σωμα και ανοιγει η λεκανη; Εγω εχω και κατι ενοχλησουλες απο κατω ωρες ωρες σαν τραβηγματα ή και πονακια. Στη βουβωνικη περιοχη ομως εννοω εγω. 

Ναι μπροστά και χαμηλά όχι από κάτω,  μάλλον γιαυτό πιστεύω και γω επειδή ανοίγει η λεκάνη η περιοχή εκεί 

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Ο,τι λες μου είναι πολύ γνώριμο. Και το ότι έκλαιγε σαν να το βασάνιζαν, και ότι κοιμάται μόνο στήθος και λίγο να αναπνεύσεις θα ξυπνήσει, και το ότι παράταγε τη θηλή για να βάλει το χέρι στο στόμα ή ότι μπερδευε το χέρι του με τη θηλή και πιπιλαγε για ώρες εκείνο 🤣 αλλάζουν αυτά, στρώνουν ευτυχώς. Και το χέρι να βάζει στο στόμα μπορεί να το κάνει για να ηρεμήσει μόνο του, για self soothing που λέμε στο χωριό μου. Έτσι κι αλλιώς μετά από λίγο θα βάζει το χέρι στο στόμα σε κάποιο αναπτυξιακό ορόσημο, και μετά όταν θα βγάζει δόντια. Δεν γλιτώνεις με το χέρι στο στόμα 😆 Τώρα ευτυχώς εμάς είναι στην περίοδο που δεν έχει άλμα κι έχουμε βρει την υγειά μας κάπως. Μπορεί και στο τσακιρ κέφι να κάνει και 4ωρο ύπνο, συνήθως είμαστε στο 2,5ωρο πάντως τα βράδια 🥲 Βαμπίρ κανονικό το πρώτο διάστημα. Ούτε εμάς του αρέσει ο ήλιος απευθείας πάνω του, μόνο λίγο στα πόδια το βάζω να τον χτυπάει. Αλλά το πρωί συνήθως είναι ήρεμος στο ριλαξ. Τα απογεύματα τιποτα... Σήμερα πχ, από τις 4 μέχρι τις 9 δεν έκατσε στο ριλαξ, από αγκαλιά σε αγκαλιά ήταν 🥲
    • Πάντως κ εμείς είμαστε σε άλμα ανάπτυξης.... 8η βδομάδα εδώ.  Μιλάμε δεν ξεκολλάει από το βυζι ..... 
    • Κορίτσι μου ναι ήδη έχω ρωτήσει μια γνωστή παιδίατρο και θα δούμε αν θα αλλάξουμε και γενικά γτ την τελευταία φορά θεωρώ ότι μας ξεπεταξε! Προσπαθεί να μπουσουλησει η Ισμήνη -Μαρία; Ωω πάει πολύ καλά η μπουμπού! 🧿 Όχι, ούτε εγώ νιώθω έτοιμη να αποθηλασω ακόμη, απλώς θα ήθελα να τρώει κι άλλα για να αυξηθεί ο χρόνος μεταξύ των θηλασμών λίγο..γτ με την πιπίλα μου πλήγωσε πάλι το στήθος.. τώρα που είναι κοιμισμένος κατάφερα να του δώσω λίγο και το αριστερό που δε θέλει..μόνο έτσι κάποιες φορές το δέχεται..τι κρύες κομπρεσέρ βάζω, block feeding κτλ αυτός θέλει μόνο το δεξί..αχχ 🥴🥴 δεν πειράζει, το αποδέχτηκα και προχωράω!
    • Αχ εμένα το κακόμοιρο προσπαθεί να κλείσει τα μάτια το πρωί αλλά η αδερφούλα της τραγουδάει κ τσιριζει.... δεν υπάρχει ποτέ ησυχία το πρωί. Φαντάζομαι για αυτό πέφτει ξερό το βράδυ 
    • Έστειλε η αιματολογος με email τον εξωσωματικό πως θα ήθελε αυτή να πορευτούμε, και μου είπε εγώ δεν συμφωνώ με αυτήν την τακτική όταν έρθει η ώρα θα το συζητήσουμε ! Τέλος πάντων , καλά λες ας έχουμε αρχικά γερό έμβρυο και βήμα βήμα βλέπουμε μετά πως θα το χειριστούμε ! Το πιο βασικό είναι αυτό ένα γερό να υπάρχει !
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...