Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

• Απαντήσεις 320
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοσίευση

@Maria98 να ξεκουραζεσαι όσο μπορείς κ να τ παρακολουθείς. Εγω πρέπει να αναβάλλω τη β επιπέδου γτ ο άντρας μ ξύπνησε με γαστρεντεριτιδα οπότε δ μπορεί να με πάει, μένουμε επαρχία, για τους μεγάλους υπερηχους πηγαίνω θεσσαλονικη, οπότε θα πάρω να τ αλλαξω τ ραντεβού.

Δημοσίευση
  στις On 15/1/2025 at 6:26 ΠΜ, ο/η Diwni είπε:

@Maria98 να ξεκουραζεσαι όσο μπορείς κ να τ παρακολουθείς. Εγω πρέπει να αναβάλλω τη β επιπέδου γτ ο άντρας μ ξύπνησε με γαστρεντεριτιδα οπότε δ μπορεί να με πάει, μένουμε επαρχία, για τους μεγάλους υπερηχους πηγαίνω θεσσαλονικη, οπότε θα πάρω να τ αλλαξω τ ραντεβού.

Expand  

Ωχ κορίτσι μου μακάρι να μην αργήσει το επόμενο ραντεβού που θα έχετε 🫶 εύχομαι να μην σας ταλαιπωρήσει η γαστρεντεριτιδα

Δημοσίευση

Κορίτσια μου καλησπέρα!

@Diwni περαστικά στον συζυγο,πρόσεχε μην κολλήσεις. Είναι το χειρότερο μου η γαστρεντεριτιδα.

@Maria98 είδατε φατσουλα 4D?

Εγώ αύριο έχω να πάω για υπέρηχο.  Βρε κορίτσια εσείς έχετε υγρα? Εγώ έχω πολλά. Έχω και λευκα αοσμα αλλά και διαφανή σαν να μου φεύγουν τσισακια ένα πράγμα. Αλλάζω 4-5εσωρουχα τη μέρα σχεδόν. 

Τα υπόλοιπα κορίτσια πως είστε? 

Δημοσίευση
  στις On 15/1/2025 at 7:31 ΜΜ, ο/η ΜαρίαΔημήτρης είπε:

Κορίτσια μου καλησπέρα!

@Diwni περαστικά στον συζυγο,πρόσεχε μην κολλήσεις. Είναι το χειρότερο μου η γαστρεντεριτιδα.

@Maria98 είδατε φατσουλα 4D?

Εγώ αύριο έχω να πάω για υπέρηχο.  Βρε κορίτσια εσείς έχετε υγρα? Εγώ έχω πολλά. Έχω και λευκα αοσμα αλλά και διαφανή σαν να μου φεύγουν τσισακια ένα πράγμα. Αλλάζω 4-5εσωρουχα τη μέρα σχεδόν. 

Τα υπόλοιπα κορίτσια πως είστε? 

Expand  

Είδαμε και φατσουλα ναι ,με τον έγχρωμο υπέρηχο,  αυτό είναι το 4D;  είναι γλυκούλα 🩷 

Εγώ υγρά στο εσώρουχο δεν έχω, έχω καμία φορά στο σκούπισμα λευκά υγρά ή σαν κλωστουλες, στο ραντεβού μας είπα στον γιατρό να με δει και δεν του φαίνεται τίποτα ανησυχητικό στο κόλπο που με είδε, οπότε προς  το παρόν δε το σκέφτομαι πως μπορεί να έχω κάτι 

Δημοσίευση

@ΜαρίαΔημήτρης σ ευχαριστώ κορίτσι μου! Ναι κ γω έχω πάρα πολλά υγρά σε όλη την εγκυμοσύνη. 2 με 3 εσωρουχα τ αλλαζω σίγουρα τη μέρα. Αλλα κ πριν την κυηση είχα αρκετά υγρα σε όλο τ κύκλο. Και τωρα στο 2ο τρίμηνο φουλ.

Δημοσίευση

Επίσης αισθάνομαι πάρα πολυ χαμηλά την μπέμπα πολλές φορές μέσα στην ημέρα.  Πλέον κάνει και εξογκώματα η κοιλιά μου. Μαζεύεται σε ένα σημείο για λίγο και μετά ξαναρχίζει τις βόλτες. 

Ο γιος μου την βάφτισε πατατουλα! 

Δημοσίευση

Καλημέρα κορίτσια 🩷 και γω πολλές φορές αισθάνομαι πίεση χαμηλά και με έχει πιάσει κάτι σαν νευροπονος χαμηλά εκεί στη περιοχή,  μόλις ξυπνάω και κατά την διάρκεια της μέρας όλα καλά, το βράδυ νιώθω την κοιλιά να εκραγεί από το πρήξιμο 

Τι ωραία η πατατουλα σας🩷🩷🩷

Δημοσίευση

Καλησπέρα κορίτσια, εγώ σήμερα έχω γιατρό και εννοείται πως πάλι έχω αγχωθεί. Εν τω μεταξύ σήμερα από το πρωί που ξύπνησα έχω αναγούλα πολύ έντονη,μακάρι να περάσει, δεν θα ήθελα να ξαναρχίσει αυτό το μαρτύριο! 

Δημοσίευση

Κορίτσια τι κάνετε? Εγώ πήγα προχθές 23+5 στο γιατρό όλα πολύ καλά, η πατατουλα μας είναι 630gr μου είπε είναι πάρα πολύ καλά για την εβδομάδα μου. Σήμερα πήγα και έκανα καμπύλη σακχάρου. Ζήτησα το μπουκαλάκι με γεύση λεμόνι και καλά είχαν πει πως είναι καλύτερο. Χάλια μαύρα και αυτό. Με πείραξε πάρα πολύ η γλυκόζη,πήγαμε μετά μα δούμε για καροτσι και κούνια και με έπιασε μια σκοτοδινη, έγινα μούσκεμα και με επιασε ταχυκαρδία. Μετα απο κανενα 20λεπτο ηρεμησα.

Δημοσίευση

Καλημέρα κορίτσια, @Diwni μπράβο, με το καλό η μπεμπούλα σας.Πρέπει να σου εφυγε ενα τεραστιο βάρος τώρα.

Τα άλλα κορίτσια πως είστε?

Εμένα κορίτσια η καμπύλη μου βγηκε πολύ χαμηλά. Σακχαρο νηστείας 83,στα 60 λεπτά μετά την γλυκόζη 101 με φυσιολογικές τιμές 130-180 και στα 120 λεπτά 48 με φυσιολογικές τιμές 80-153.

Το Σάββατο αυτό που έπαθα τελικά μόλις έφυγα ήταν από την υπογλυκαιμία. Ο γυναικολόγος μου είπε να με δει διαβητολογος και έκλεισα αύριο ραντεβού να πάω. 

Δημοσίευση
  στις On 20/1/2025 at 8:12 ΜΜ, ο/η Diwni είπε:

Καλησπέρα κορίτσια! Έκανα κ γω τη β επιπέδου σήμερα! 21+5. Ολα καλα.τα βρηκε. Μου είπε ότι είναι ζωηρό μωρό χαχα. Τη Δευτέρα έχω ραντεβού κ στο γιατρό μου.

Expand  

Μπράβο τέλεια, όλα μια χαρά και προχωράμε 🫶

Δημοσίευση
  στις On 21/1/2025 at 8:18 ΠΜ, ο/η ΜαρίαΔημήτρης είπε:

Καλημέρα κορίτσια, @Diwni μπράβο, με το καλό η μπεμπούλα σας.Πρέπει να σου εφυγε ενα τεραστιο βάρος τώρα.

Τα άλλα κορίτσια πως είστε?

Εμένα κορίτσια η καμπύλη μου βγηκε πολύ χαμηλά. Σακχαρο νηστείας 83,στα 60 λεπτά μετά την γλυκόζη 101 με φυσιολογικές τιμές 130-180 και στα 120 λεπτά 48 με φυσιολογικές τιμές 80-153.

Το Σάββατο αυτό που έπαθα τελικά μόλις έφυγα ήταν από την υπογλυκαιμία. Ο γυναικολόγος μου είπε να με δει διαβητολογος και έκλεισα αύριο ραντεβού να πάω. 

Expand  

Και γωω τώρα είμαι στα πρόθυρα να τη κάνω, γενικά πως είναι το ζάχαρο νηστείας σου ; επειδή και μένα είναι χαμηλό κάθε φορά  

Να μας πεις τα νεότερα σου με τη διαβητολογο

Θέλουμε και μεις να πάμε κάποια στιγμή στα μαγαζιά να κοιτάξουμε για καρότσι τώρα που είναι οι εκπτώσεις 

Δημοσίευση

@ΜαρίαΔημήτρης δεν μπορώ να σ πω οτι τ ειχα αγχος. Ειχα κάνει κ την τροφοβλαστη κ ηξερα οτι απο αποψη συνδρομων ηταν ολα οκ. Αλλα ναι ειναι μια σημαντικη εξεταση.

@Maria98 τι ωραια ψωνια είναι αυτα! Με τ καλο!

Δημοσίευση
  στις On 21/1/2025 at 11:48 ΠΜ, ο/η Maria98 είπε:

Και γωω τώρα είμαι στα πρόθυρα να τη κάνω, γενικά πως είναι το ζάχαρο νηστείας σου ; επειδή και μένα είναι χαμηλό κάθε φορά  

Να μας πεις τα νεότερα σου με τη διαβητολογο

Θέλουμε και μεις να πάμε κάποια στιγμή στα μαγαζιά να κοιτάξουμε για καρότσι τώρα που είναι οι εκπτώσεις 

Expand  

Πάντα είχα χαμηλό σακχαρο πχ νηστείας έχω τύπου 70. Σήμερα έφαγα ψωμί του τοστ με βούτυρο και μέλι και πήγε με το ζόρι 99. Μετά από 2 ώρες άρχισα να ζαλίζομαι και είχα 77. Ίσως μου δώσει διατροφή ο διαβητολογος. Θα σας πω αύριο νεότερα.  Τώρα ετοιμάζομαι να πάω για τον έλεγχο 6μηνου στον ρευματολογο. Έχω πάρει σβάρνα τους γιατρούς 🤣🤣🤣

Δημοσίευση

Καλησπερα σε ολες πολυ χαιρομαι για τα καλα νεα σας παει επιτελους και η Β επιπεδου για ολες. Και γω πρωτα ο Θεος αυτες τις μερες θα κανω την καμπυλη ζαχααρου και μου χει γραψει να κανω και οοολες τις εξετασεις αιματος που ειχα κανει και στην αρχη σχεδον νομιζω. Αλλα επειδη ειμαι ξαπλα ερχεται ο μικροβιολογος στο σπιτι και μου παιρνει αιμα λες και ειμαι γιαγιουλα εγω. Μου πε να πιω 50 gr γλυκοζη και να μου παρει αιμα μετα απο μια ωρα. Αντε να δουμε τι θα δουμε και μ αυτη την εξετασουλα. Δινει κανενα σημαδι ο διαβητης ή θα νου ερθει κεραμιδα αραγε;🤣

Δημοσίευση
  στις On 21/1/2025 at 4:10 ΜΜ, ο/η Sotiria_94 είπε:

Καλησπερα σε ολες πολυ χαιρομαι για τα καλα νεα σας παει επιτελους και η Β επιπεδου για ολες. Και γω πρωτα ο Θεος αυτες τις μερες θα κανω την καμπυλη ζαχααρου και μου χει γραψει να κανω και οοολες τις εξετασεις αιματος που ειχα κανει και στην αρχη σχεδον νομιζω. Αλλα επειδη ειμαι ξαπλα ερχεται ο μικροβιολογος στο σπιτι και μου παιρνει αιμα λες και ειμαι γιαγιουλα εγω. Μου πε να πιω 50 gr γλυκοζη και να μου παρει αιμα μετα απο μια ωρα. Αντε να δουμε τι θα δουμε και μ αυτη την εξετασουλα. Δινει κανενα σημαδι ο διαβητης ή θα νου ερθει κεραμιδα αραγε;🤣

Expand  

Μια λήψη θα κάνεις? Εγώ δεν είχα κάποιο σημάδι απλά πήρα πολλά κιλά και συνεχίζω να περνώ κιλά παρόλο που προσέχω την διατροφή μου,ωστόσο μου βγήκε υπογλυκαιμικη η καμπύλη μου. 

Αν επιτρέπεται γιατί είσαι ξάπλα? Σορρυ αν το έχεις πει και μου διαφεύγει .

Και μιας που το είπα τώρα, κορίτσια ξεχνάω πάρα πολύ σε αυτή την εγκυμοσύνη. 

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...