Μετάβαση σε περιεχόμενο

Μωράκια Μαΐου 2025 🧸

Recommended Posts

Καλησπέρα κορίτσια,σήμερα είχα κουραστική μέρα και έχω τώρα τον άντρα μου άρρωστο και εγώ με τρελό πονοκέφαλο. Το επόμενο ραντεβού μου είμαι τώρα στις 17 εμένα για να μου ανανεώσει την αναρρωτική κιόλας και μου έκλεισε και 30/12 β επιπέδου να κάνω.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

• Απαντήσεις 245
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Καλημέρα κορίτσια ! 
ευτυχώς όλα έχουν πάει καλά κ το πέρασα στο πόδι ! Δεν κόλλησε μέχρι ώρας ο άντρας μου κ μάλιστα βγει με αρνητική από την τέταρτη, αυτός χθες που έκανα ένα τεστ ήταν αρνητικός !

εμείς έχουμε στις 24/12 β επιπέδου κ περιμένω πως κ πως μήπως βγάλουμε κ αυτές τις 3d φωτογραφίες να δούμε λίγο την φατσούλα του επιτέλους ! 
εγώ τρώω καθημερινά ένα ακτινίδιο κ 2 αποξηραμένα δαμάσκηνα για να με βοηθανε στην τουαλέτα κ έχω δει διάφορα ! Συνήθως τρώω κ κάνα έξτρα φρούτο μέσα στη μέρα ωστόσο αυτά τα έχω στάνταρ μαζί με το σίδηρο συνήθως για να κάνει κ καλή απορρόφηση ..

επίσης έχω ακούσει για κεφιρ ότι βοηθάει πολύ, όπως κ το γιαούρτι με βρώμη! Κ φυσικά όσπρια κ λαδερά τακτικά στη διατροφή , αλλαγή άσπρου σε μαύρο ψωμί κοκ..
εγώ προσπάθησα πολύ με την διατροφή να βελτιώσω τη δυσκοιλιότητα γιατί δεν μπορούσα άλλα φάρμακα, είναι κ το οικονομικό κ λέω ας προσπαθήσω πρώτα ! 

Καλημέρα κορίτσια. Εγω έχω την πρώτη βδομάδα μετά τις διακοπές την Β επιπέδου. Γενικα πέρασα μια φάση με συσπάσεις και πόνους. Τώρα με μαγνήσιο ξεκούραση νιώθω καλύτερα. Εσείς πως είστε; Με την δυσκοιλιότητα είμαι με τις μέρες μου.

Καλησπέρα κορίτσια,  εγώ είμαι ψιλοκρυωμενη αλλά καλά,  έχω λίγες περίεργες καούρες καψίματα που έρχονται και φεύγουν 

Πόνους δεν έχω παρά μόνο το πρωί στο κρεβατι , δε ξέρω μήπως από την στάση του σωματος, εσείς κοιμάστε με κάποιο συγκεκριμένο τρόπο; δε ξέρω πως είναι ο πόνος των συσπασεων αλλά κάποια δυνατή ενόχληση δεν έχω 

Κορίτσια δε ξέρω,  εσείς με την επαφή όταν έχετε, υπάρχει κάποιος πόνος-τσούξιμο εσωτερικά στο κόλπο; είχαμε μια επαφή και δεν ήταν τόσο ευχάριστη από αυτή την άποψη,  δε ξέρω μήπως έχω μύκητες εξαιτίας της αγωγης ή το ουρεοπλασμα τελικά δεν καταπολεμηθηκε, ο γιατρός τις προάλλες που ένιωθα ερεθισμό είχε προτείνει πλυσεις με χαμομήλι, είχα νιώσει καλύτερα,  αλλά τώρα κάπως ξανά έχω πολύ λιγοτερο ερεθισμό,  ίσως είναι πιο ευαίσθητη η περιοχή τώρα; δε ξέρω παρατήρησα επίσης στις πλυσεις λίγες εκκρίσεις μαστιχωτες πως να το πω ελαστικές...θα δω τώρα πως θα εξελιχθεί μέχρι το ραντεβού μας μήπως χρειάζεται ξανά μια καλλιέργεια, τσούξιμο εξωτερικά ή ερεθισμό εξωτερικά δεν έχω  , ούτε εκκρίσεις στο εσώρουχο

Με την δυσκοιλιοτητα όπως το πες ακριβώς,  με τις μέρες μου και γω αλλά λίγο καλύτερα ευτυχώς

@Maria98 κανονικά δεν πρεπει να έχεις ενοχλησεις. Τωρα ειναι μεν πιο ευαίσθητη η περιοχή εκεί αλλά με την καλή έννοια όσον αφορά τις επαφές. Επειδή αιματωνεταο καλύτερα όλη η περιοχή θα έπρεπε να σ ειναι πιο ευχάριστο. Ίσως ησουν αγχωμένη κ σφιγμενη κ βγήκε έτσι. Υποτίθεται ότι σ αυτό τ τρίμηνο η λίμπιντος ειναι αυξημένη και οι επαφές πιο ευχάριστες.

στις πριν 48 λεπτά, ο/η Diwni είπε:

@Maria98 κανονικά δεν πρεπει να έχεις ενοχλησεις. Τωρα ειναι μεν πιο ευαίσθητη η περιοχή εκεί αλλά με την καλή έννοια όσον αφορά τις επαφές. Επειδή αιματωνεταο καλύτερα όλη η περιοχή θα έπρεπε να σ ειναι πιο ευχάριστο. Ίσως ησουν αγχωμένη κ σφιγμενη κ βγήκε έτσι. Υποτίθεται ότι σ αυτό τ τρίμηνο η λίμπιντος ειναι αυξημένη και οι επαφές πιο ευχάριστες.

Εκτός αν όντως υπάρχει κάποιο θεματακι που δεν έχει τόσο εμφανή συμπτώματα, ίσως με μπλοκάρει και το γεγονός πως ο γιατρός μας έχει πει αραιά και που λόγω χαμηλού πλακούντα, δε ξέρω τώρα όπως και να χει θα το παρακολουθώ να δούμε αν και σε επόμενη επαφή είναι το ίδιο 

@Maria98ναι εννοείται πως μπορεί να έχεις κάποια ηπια λοίμωξη εκει κατω. Απλά ηθρλα να εστιαστω στο οτι δ θα επρεπε να εχεις ενοχλησεις. Η ησουν σφιγμενη η κατι σε ψιλο ταλαιπωρεί.

Καλησπέρα κορίτσια,εγώ υποφέρω αυτές τις μέρες απο πονοκεφάλους και δυστυχώς με depon δεν μου περναει απλά μαλακώνει για κάνα μισάωρο.

Επίσης αυτές τις μέρες με έχει πιάσει ένας φόβος αν θα πανε όλα καλά μέχρι το τέλος.  Δεν το λέω σε κανέναν γιατί δεν με καταλαβαίνουν. Κατά τ'αλλα το νινί κλωτσάει πολλές φορές μέσα στην μετά κυρίως όταν κάθομαι ή όταν φιλάει ο μικρός λου την κοιλιά μετά απο λίγο αρχίζει και κλωτσάει. 

στις πριν 9 λεπτά, ο/η ΜαρίαΔημήτρης είπε:

Καλησπέρα κορίτσια,εγώ υποφέρω αυτές τις μέρες απο πονοκεφάλους και δυστυχώς με depon δεν μου περναει απλά μαλακώνει για κάνα μισάωρο.

Επίσης αυτές τις μέρες με έχει πιάσει ένας φόβος αν θα πανε όλα καλά μέχρι το τέλος.  Δεν το λέω σε κανέναν γιατί δεν με καταλαβαίνουν. Κατά τ'αλλα το νινί κλωτσάει πολλές φορές μέσα στην μετά κυρίως όταν κάθομαι ή όταν φιλάει ο μικρός λου την κοιλιά μετά απο λίγο αρχίζει και κλωτσάει. 

Και γω είχα παρατηρήσει πως δεν μου περνούσε με το depon, όπως το λες μαλακωνε και μετά ξανά το ίδιο,  δεν ξέρω μήπως φταίει και το ψιλοκρυωματακι 

Αχ τι όμορφα που το νιώθεις!!!! Εγώ ακόμα δεν το νιώθω τόσο πάρα μόνο μια μέρα που το ένιωθα έντονα τώρα ίσως από σπόντα να έχω ξανανιωσει κάτι, μάλλον επειδή ο πλακούντας είναι προσθιος 

@ΜαρίαΔημήτρηςρώτα το γιατρό σου αν μπορεις να παρεις κατι αλλο? Όταν λες οτι σε έχει πιάσει φόβος, σε ανησυχεί κατι συγκεκριμένο? Έχεις κάποιο ενστικτο?

@Maria98 και γω δ τ νιώθω να σ πω την αλήθεια. Η εομαι σε κίνηση ολξ μερα κ δ τ καταλαβαίνω.

Καλησπέρα κορίτσια,σήμερα είναι λίγο πιο ήπιος ο πονοκέφαλος ευτυχώς. 

Δεν έχω κάποιο ένστικτο απλά φοβάμαι διαβάζω διαφορά που χάνουν τα μωρά και σε προχωρημένες κυησεις και φοβάμαι μην το πάθω και εγώ,έχω περάσει στο άλλο άκρο της παράνοιας!

@ΜαρίαΔημήτρης ναι ΜΗΝ διαβάζεις! Και γω τ εχω στο πισω μερος τ μυαλου μ οτι σε οποιαδήποτε σταδιο μπορεί να συμβει κατι.. και μαλιστα εχω κ στο κοντινό μ περιβαλλον φιλη π τ εχασε σε προχωρημενη κυηση. Αλλα προσπαθω να μην τα σκεφτομαι. Με την ίδια λογικη ανα πασα ωρα κ στιγμή μπορεί να παθω κατι εγω, τ παιδια μου, ο άντρας μου κτλ. Υπερηχο υπερηχο και ολα θα πάνε καλά. Φτάσαμε σχεδόν στα μισά. Ολα καλα θα πάνε.

Καλημέρα κορίτσια μου δεν σας κρύβω πως κι εγώ μια ανασφάλεια την έχω, υπάρχει ένας φόβος όμως προσπαθώ να μη το σκέφτομαι και να σκέφτομαι πως το μωράκι μας θα είναι μια χαρά 🫶 περιμένω πως και πως να το ραντεβού μας στις 23 του μηνα και από την άλλη όσο πλησιάζουν οι μέρες ανησυχώ 🫣

Κορίτσια μου πήγα στο γιατρό,όλα πολύ καλά,είναι 292 γραμμάρια και είναι κοριτσάκι!!🥰🥰

Με έκραξε παλι λιγο γιατί από 4 του μήνα που είχα πάει πάλι έχω πάρει αλλά 2 κιλά αλλά του είπα δεν με νοιαζει όσα και να πάρω 🤣🤣 αρκεί να είναι γερο το μωρό μου!!!

Κορίτσια τι κάνετε;

Εγώ ακόμα παλεύω με τις αναγούλες, το στομάχι και την άσχημη γεύση. Μάλλον δεν θα το γλιτώσω. Με ενοχλούν όλα. Εχω λίγο απηυδήσει πια να πω την αλήθεια.

πονοκεφάλους πέρασα και εγώ για 5 μέρες σε σημείο να μετράω και πίεση. Ήταν ζόρι αλλά ξαφνικά εξαφανίστηκαν.

στις πριν 50 λεπτά, ο/η Katerinioo είπε:

Κορίτσια τι κάνετε;

Εγώ ακόμα παλεύω με τις αναγούλες, το στομάχι και την άσχημη γεύση. Μάλλον δεν θα το γλιτώσω. Με ενοχλούν όλα. Εχω λίγο απηυδήσει πια να πω την αλήθεια.

πονοκεφάλους πέρασα και εγώ για 5 μέρες σε σημείο να μετράω και πίεση. Ήταν ζόρι αλλά ξαφνικά εξαφανίστηκαν.

Ακόμα αναγούλες ε? Δεν έχεις βρει κάτι να σε βοηθάει κάπως? Ο γιατρός σου τι σου λέει?

Εγώ αυτές τις μέρες που είχα πονοκεφάλους είχα και ανακατοσουρα πολύ αλλά ευτυχώς μου πέρασαν. 

Καλημέρα κορίτσια, εγώ σήμερα πήγα για εξετασουλες 

Πωπω και γω 2 μέρες πέρασαν κακά με τον πονοκέφαλο,  με το depon απλά ήταν λίγο υποφερτος, πιστεύω σήμερα να μην έχω 

@Katerinioo έχεις και εμετό; αχ υπομονη κορίτσι μου , εγώ έχω ξεκινήσει να τρώω αλλά και αυτό όχι πολύ,  δηλαδή την μία θα χω όρεξη την άλλη όχι, δεν έχω βάλει τίποτα ακόμα σε κιλά, πιστεύω να μη τα βάλω μαζεμένα 

Καλησπέρα κορίτσια! Τι κάνετε? Εγώ έχω καταλήξει ότι με πειράζει τ ασβεστιο. Μ προκαλεί πρήξιμο κ αναγουλες με αποτέλεσμα να κανω εμετο. Το κόβω 2 μερες είμαι καλά, το ξανα ξεκιναω, ξανα μάνα. Θα πω τ γιατρό μ να μ αλλάξει σκεύασμα. Επίσης είμαι 18η βδομάδα κ δ τ νιώθω αμαν τ μωρο. Ξέρω ότι είναι νωρίς αλλά θυμάμαι στα κορίτσια τ ενιωθα καθαρα από την 16η βδομάδα.

Καλησπέρα κορίτσια, αυτό με το ασβέστιο το παρατήρησα και εγώ,εμένα μου κάνει πρήξιμο και δεν το παίρνω συχνά!

Σε άλλα νέα σήμερα πήγα για εξετάσεις αίματος αποτελέσματα θα έχω Δευτέρα. Το νινί κάνει πάρτι στην κοιλια! 

Ρε κορίτσια να ρωτήσω, το δώρο Χριστουγέννων μέχρι πότε είναι να καταβληθεί? Πήρε παράταση μέχρι 23? 

Γειά σας κορίτσια,  εγώ που δεν έχω ξεκινήσει ακόμα ασβέστιο δε ξέρω πως είναι...μπορώ να πω όμως με τον σιδηρο τα πάω λίγο καλύτερα τώρα 🫡

Σήμερα 19+2 , ούτε εγώ νιώθω τοοοοσο το μωρό πέρα από μια φορά που το ένιωσα έντονα, ίσως να το νιώσω καταλαθος να το πω έτσι χαχα

Από την άλλη,  έκανα και γω εξετάσεις αίματος και ουρων , φαίνεται έχω μύκητες γιαυτό και αυτός ο ερεθισμός και τώρα κάνω αγωγή με κρεμα canesten κάθε βράδυ 

Την Δευτέρα έχουμε ραντεβού με τον γιατρό, περιμένω πως και πως μήπως μάθουμε ξεκάθαρα και το φύλο του μωρου 🧿

Για το δώρο Χριστουγέννων, η μαμά μου το πήρε μέσω ΟΑΕΔ κανονικά,  δε ξέρω αν έχει κάποια παράταση όμως 

Θα περιμένω μέχρι Δευτέρα να δω αν θα μου το βάλει ο καλός μου εργοδότης. Δεν του αρέσει που είμαι σε άδεια βλέπεις!

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...