Μετάβαση σε περιεχόμενο

Αναφορά



  • Απαντήσεις

    • Καλησπέρα Elk μου!! Μιλήσαμε με τον παιδίατρο χθες κ μου είπε ότι όντως δε χορταινει το μωρό από εμένα κ πως ο,τι ήταν να καθιερωθεί από τον θηλασμό έχει γίνει. Κι επειδή δε μπορούμε να αφήσουμε το μωρό με την ελάχιστη ποσότητα κ πρέπει να αναπτυχθεί, μου είπε κρατάμε πλέον 3ωρα, τον βάζω στο στήθος κανονικά κάθε φορά κ μετά παίρνει συμπλήρωμα 90ml.   Στον μπαμπά του ξεκίνησε να κάθεται από χθες, γιατί κ το στήθος μου έχει αρχίσει να το αρνείται. Μπαίνει, κάθεται πέντε με δέκα λεπτά, τον ακούω που καταπίνει μετά από 4-5 κινήσεις, το αδειάζει μάλλον εντελώς, γιατι γίνεται τέρμα μαλακό κ μετά με σπρώχνει κι αρχίσει κ κλαίει από την πείνα. Οπότε μόλις τον δώσει ο μπαμπάς του μπιμπερό ηρεμεί κ μετά κάθεται κ σε εκείνον! Την πιπίλα την παίρνει μόνο το βράδυ αν έχει φάει κ θέλει να πιπιλισει κάτι. Μετά τον παίρνει ο ύπνος κ του πέφτει. Μετά δεν τη θέλει ξανά, ακόμη κι αν ξυπνήσει.
    • @Maria98Θύμισε μου σε ποιο νοσοκομείο θα πας? Έχεις βρει γιατρό?  @Diwni εγώ στην ουσία που είμαι 11η εβδομαδα από το πρωινό και μετα εχω μια μονιμη αηδια. Τουλάχιστον πέρασε η πολύ αναγούλα που είχα.  Αλλά από την μία λέω ας πηγαίνουν όλα καλά και ας  έχω τα συμπτώματα για όσο καιρό πάρει.   
    • Καλησπέρα Ιωάννα μου!! Τη νύχτα μου κοιμάται περίπου 10:30 με 11 κ φτάνουμε να σηκωνόμαστε 8 με 9 το πρωί με 3-4 ξυπνήματα το βράδυ, γιατί έπαιρνε έξτρα το ξένο μετά από κάθε θηλασμό. Τη μέρα δεν μου κοιμόταν παρά μόνο 12-2 ή 2-4 κ το απόγευμα καμιά φορά κοιμάται 6-8, αλλά όχι πάντα. Γενικά δυσκολεύεται τη μέρα.  Τώρα από χθες που τον ζύγισε ο παιδίατρος κ τον έβγαλε 4100 κ 57 εκ ύψος, του είπα ότι τις τελευταίες 3 μέρες πρόσθεσα κι άλλα 2 μικρότερα γεύματα ξένου τη μέρα για να χορταινει, γιατί έφτασα σε σημείο να είναι όλη μέρα στο στήθος κ να το πατάω κ να μη βγάζει τίποτα. Κ μου είπε ότι δεν χορταινει, γιατί κ με τα έξτρα που έβαλα δεν ήταν αρκετά για να τον καλύψει. Οπότε τώρα συνεχίζω θηλασμό κ σε κάθε γεύμα του ανά 3 ώρες θα παίρνει έξτρα 90ml ξένο γάλα. Θα το παλέψω με τον θηλασμό μέχρι να κοπεί τελείως το γάλα. Με αυτό τον τρόπο μου κοιμάται πιο πολύ. Σήμερα που είναι η πρώτη μέρα με το νέο σύστημα κοιμήθηκε 3 ώρες 12 με 3 κ έφαγε κ τώρα κοιμήθηκε ξανά. Τον βλέπω από εκεί που ήταν αδυνατουλης, χωρίς μάγουλα να γίνεται μπαμπατσικος με αυτό το σύστημα 🤣.  Στις 11 Νοεμβρίου θα κάνει το πρώτο του εμβόλιο κι εγώ έκλεισα την επόμενη Τρίτη για τεστ Παπ.  Εσείς πως τα πάτε;;
    • @MinaSam κοριτσι μου θες τουλάχιστον 2 μερες ακομα για να δείξει φουλ κοκκινο. Συνεχισε τα τεστ και θα το βρεις.
  • Νέες συζητήσεις

×
×
  • Προσθήκη...