Μετάβαση σε περιεχόμενο

Αναφορά

• Απαντήσεις

• Ναι ρώτησα μου είπε πιλάτες οκ .Να είναι κάτι ήπιο αυτό .Εκανα reformer .Στην αρχή πήγα με βαριά καρδιά καθότι άυπνη ένιωθα τέζα .Μολις έφυγα όμως ένιωσα τον αέρα της ανανέωσης 🤣🤣Και μ άρεσε οπότε θα πηγαίνω .Θα κρατάει λίγο ο άνδρας μου τον μικρούλη .Αμα σου πω ότι το περπάτημα με κουράζει πολύ περισσότερο τι θα πεις ; @Diwni Καλό το περπάτημα πολύ κ εγώ πάω αλλά λίγο 😩
    • Πετάγομαι κι εγώ να πω πως έτσι ξεκινήσαμε και πήγε εξαιρετικά! Κομμάτια τον ξεκίνησα μετά τον έβδομο όγδοο. Στα λαχανικά στην αρχή έβαζα λίγο ζεστό νεράκι και λάδι και λίγες σταγόνες λεμόνι. Πριν τα μπαχαρικά μπορείτε άφοβα να βάζετε μυρωδικά στα φαγητά. Και φυσικά όχι βαριά λαχανικά τύπου μελιτζάνα για αρχή ή επίφοβα φρούτα όπως φράουλες. 
    • Δεν φταις εσύ γλυκιά μου οι οδηγίες φταίνε που σου έδωσαν. Το κακό είναι πως εσύ βίωσες αυτήν την άσχημη εμπειρία. Ps εγώ δεν ρώτησα γιατρό ούτε ίντερνετ, μόνο το ένστικτο μου. Αλλά έκανα μεικτη διατροφή οπότε ούτως ή άλλως δεν είχα μεγάλη παραγωγή. Επίσης το θηλαστρο το σταμάτησα στο δίμηνο. Εύχομαι σε επόμενο παιδάκι να έχεις καλύτερη εμπειρία, ποτέ μην λες ποτέ, ίσως θελήσεις να δοκιμάσεις ξανά.
    • @MarMar90, είναι πολύ πολύ κουραστική περίοδος... το μόνο που μπορώ να σου πω είναι ότι θα περάσει .. εγώ στο τέλος κοιμόμουν καθιστή στον καναπέ με το μαξιλάρι εγκυμοσύνης δεμένο πάνω μου για να μη φύγει το μωρό... τα είχα δοκιμάσει όλα,  κ απλά στο τέλος κοιμόμουν όρθια κυριολεκτικά!  Με τη μικρή τώρα ήταν πολύ εύκολα τα πράγματα αλλά εδώ και 1 βδομάδα μου έχει αλλάξει τα φώτα . Είμαστε οοοολη μέρα αγκαλιά,  κ όλη μέρα κλαίει 😭
    • Σε ευχαριστώ κορίτσι μου!!! 34 είμαι κ έχω θρομβοφιλια, πολυκυστικες αλλά κάνω κανονικά ωορρηξία κ τελευταία ανακάλυψα κ ενδομητριωση, ο σύζυγος όλα τέλεια μετα την εγχείρηση. Στην εξωσωματική όλα αυτά που έχω "λύνονται". Προσπαθούμε σχεδόν 3 χρόνια κ η πρώτη παλινδρομη μας επηρέασε πολυ ψυχολογίκα. Τώρα στην 2η φορά απλά δεν το πιστεύουμε κ απλά ελπίζουμε η επόμενη φορά να είναι η τυχερή γτ έχουμε εμβρυακια στην κατάψυξη🤞🙏 Άστα να πάνε κ δύσκολες κ κοστοβορες εξετάσεις κ το κράτος απών ότι έχει να κάνει με γονιμότητα, εγκυμοσύνη κλπ. Μια περιουσία έχουμε ξοδέψει 😔 
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...