Μετάβαση σε περιεχόμενο

Αναφορά

• Πιτζάμες εγκυμοσύνης topaki.gr

• Απαντήσεις

• Ευχαριστώ πολύ κορίτσια για τις απαντήσεις σας, οπότε είναι φυσιολογικό. Αυτό περιμένω να αδιαθετησω και να πάω για υπέρηχο και τεστ Παπ και μετά να ξεκινήσω επαφές 
    • Καλησπέρα κορίτσια και καλή χρονιά  Αν και είχα και μια περσινή αποτυχημένη εξωσωματικη με κατεψυγμένα ωάρια  Φέτος άλλαξα κεντρο και θέλω να ξαναπροσπαθησω  Ήθελα με σπερματεγχυση αλλά λέω μήπως θα είναι τζάμπα κόπος και ξανά απογοήτευση?  Να ξεκινήσω εξωσωματικη νέο κύκλο με φρέσκα?  Δεν έχω κάποιο θέμα τουλάχιστον ιατρικως για υπογονιμοτητα  Απλά ηλικία μόνο  Και το σπερμα ειναι δοτη οποτε υποτίθεται ειναι πιο ελεγμενο  Σας ευχαριστώ πολύ 😊😊
    • Κορίτσι μου δε χρειάζεται να τρελαίνεσαι και να στεναχωριέσαι. Οκ συμφωνώ ότι το μητρικό γάλα είναι πολύ καλό για το μωρό σου αλλά αν αυτό συνεπάγεται μια κακη ψυχολογία της μαμάς δεν έχει κανένα απολύτως νόημα. Δηλαδή αν το μωράκι πίνει μητρικό γάλα και η μαμά κλαίει όλη μέρα πως μπορεί να είναι αυτό καλό για το μωρό; Στα λέω γιατί κι εγώ πέρασα παρόμοια κι επέμεινα τόσο στο θηλασμό που θεωρώ ότι "χάλασα" άλλα πράγματα στους πρώτους μήνες με το μωρό μου και έχω αποφασίσει ότι αν κάνω 2ο παιδί δε θα επαναληφθεί αυτό. Αν πάει καλά ο θηλασμός έχει καλώς, αν όχι, κανένα πρόβλημα και πάλι. Το σημαντικό είναι το μωράκι να είναι καλά, να τρώει (είτε ξένο είτε μητρικό) και όσο κλισέ και να ακούγεται, το λένε όλοι γιατί ισχύει, η μαμά πρέπει να είναι χαρούμενη για να είναι κ το μωρό καλά. Πώς είσαι τώρα; Πώς τα πάτε με το μωράκι;
    • Κορίτσι μου είχα ακριβώς τις ίδιες σκέψεις με εσένα..έχουμε και περίπου την ίδια ηλικία.. εγώ τελικά αποφάσισα να περιμένω λίγο ακόμα καθώς σκέφτηκα ότι και σε ένα εξάμηνο να ξεκινήσουμε προσπάθειες, ουσιαστικά δεν κάνει μεγάλη διαφορά..αλλά ταυτόχρονα ένα εξάμηνο σ αυτή την ηλικία του μωρού μπορεί να κάνει μεγάλη διαφορά.. όταν το σκεφτόμουν ο μικρός μου ήταν 1 και όντως βλέπω μεγάλη διαφορά με τώρα που είναι 1.5.. καταλαβαίνει καλύτερα, μπορείς σε ένα βαθμό να συνεννοηθείς.. οπότε πλέον ναι, αισθάνομαι έτοιμη για ένα 2ο.. Η άποψή μου είναι να το αφήσεις λίγους μήνες και θα δεις ότι θα αλλάξει τόσο πολύ το παιδάκι σου σε αυτό το διάστημα που σε λίγο καιρό θα αισθανθείς όντως έτοιμη..
    • καλημέρα από εμάς ❤️    ναι όντως θα είναι η τελευταία φωτό με κοιλίτσες καλή ιδέα Ελενακι ❤️
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...