Μετάβαση σε περιεχόμενο

"Με τα χρώματα του Οκτώβρη στέλνω σε όλους μια ευχή, να γεμίσουν οι κοιλίτσες με μωρά κι όχι φαΐ " 🧿🤰

Maria98

Recommended Posts

στις πριν 35 λεπτά, ο/η ΜαρίαΔημήτρης είπε:

Καλημέρα κορίτσια,βγήκαν τα αποτελέσματα της pap-a και δεν ξέρω αν πρέπει να χαρώ ή όχι. Τα έστειλα στον γυναικολόγο και αναμένω. 

Σας τα ανεβάζω και εδώ αν ξέρετε να μου πείτε μια γνώμη, υπόψιν η ηλικία μου ειναι 39 μισό ακριβώς.

Screenshot_20241029_114339_Drive.jpg

Screenshot_20241029_114356_Drive.jpg

Καλέ μην αγχώνεσαι τζάμπα! Μια χαρά είναι τα αποτελέσματά σου και συμφωνώ το πολύ πολύ να σου δώσει salospir. :) Άντε με το καλό!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

στις πριν 1 ώρα, ο/η Sia A είπε:

Είναι κάποια άλλη στην αναμονή να πάρουμε κουράγιο για να μη κάνω κάνα τεστ από τώρα κ βγει πιο λευκό κ από το γάλα 😂

Και εγωωω 5/11 περιμένω 🌈

Καλημέρα κορίτσια έκανα τεστ 8η ημέρα μετά την ωορρηξία και πήρα ένα αρνητικό αποτέλεσμα 🥺 είναι νωρίς βέβαια....θα δείξει 

στις πριν 43 λεπτά, ο/η ΜαρίαΔημήτρης είπε:

Καλημέρα κορίτσια,βγήκαν τα αποτελέσματα της pap-a και δεν ξέρω αν πρέπει να χαρώ ή όχι. Τα έστειλα στον γυναικολόγο και αναμένω. 

Σας τα ανεβάζω και εδώ αν ξέρετε να μου πείτε μια γνώμη, υπόψιν η ηλικία μου ειναι 39 μισό ακριβώς.

Δες ας πούμε τα δικά μου.. εξάλλου κ σένα οι πιθανότητες σου μια χαρά φαίνονται.. όλα καλά θα πάνε μην ανησυχείς.. περιμένουμε νέα σου από το γιατρό.. 

IMG_20241029_122039.jpg

IMG_20241029_122157.jpg

στις πριν 3 ώρες, ο/η Sia A είπε:

Καλημέρα κορίτσια,

όσες είστε στην αναμονή υπομονή μέχρι την καθυστέρηση, είναι κρίμα να απογοητε΄ύεστε με τα τεστ΄άκια τόσο νωρίς ;) Όσες είστε στις γόνιμες βουρ για επαφές κ σε 2 βδομάδουλες θέλω πολλά θετικά τεστάκια ❤️

Στα δικά μου νέα μετά από ένα κουραστικό 3ημε΄ρο αρρωστήσαμε όπως ο περισσότερος κόσμος :(

Περίοδο περιμένω σε μια εβδομάδα κ εύχομαι να μην έρθει επιτέλους

Περαστικά κοπέλα μου!! Κ μην απογοητεύεσαι!! Οι επαφές σας ήταν σούπερ κ αν είναι ο καιρός του θα έρθει!!

στις πριν 2 ώρες, ο/η evaa__ είπε:

Κορίτσια καλημέρα!Τα one step σας βγαζουν εξάτμισης?Ειμαι στην 25η μερα και συνήθως εχω κυκλο 26αρι ή 28αρι. Σημερα το one step εβγαλε μια πολύ άχνη γραμμή προσπαθησα να το βγάλω φωτο αλλα δεν διακρίνεται στη φωτογραφία . Επισης νιωθω τραβήγματα χαμηλα δεξια. Μωρε λέτε? Δεν εχω και αλλο τεστ στο σπίτι. Εννοείται δεν πιστεύω οτι είναι θετικό και είναι εξάτμισης αλλα δεν ειχα ξανα δει ουτε αχνη γραμμη τοσους μηνες.Θα περιμένω μεχρι 28 η μερα κυκλουυ και θα ξανα κάνω 

Εμένα μόνο μια φορά μου έβγαλε εξάτμισης ένα τεστ κ ήταν πολύ λεπτή η γραμμή, όλα τα υπόλοιπα ξεκάθαρα κατάλευκα σε ότι φως μπορείς να φανταστείς!! Περασμένα από λάμπα 🤣🤣🤣 Πάρε ένα predictor🤞🏻🤞🏻🤞🏻

στις πριν 58 λεπτά, ο/η ΜαρίαΔημήτρης είπε:

Μια χαρά φαίνονται κορίτσι μου!  Θα σου πει κ ο γιατρός σου.

Σας ευχαριστώ πολύ κορίτσια, η εμβρυομητρικος που μου έκανε την αυχενική μπυ είχε πει βάση υπερηχου πως δεν χρειάζεται να κάνω κάτι άλλο γιατί είναι όλα σούπερ, εν τω μεταξύ τώρα είδα πως έχω βάλει την ίδια φωτο 2 φορές.  

Η αυχενική είχε βγει 1,4 που είναι τέλεια μου είπε καινπως και όλα τα άλλα είναι φυσιολογικά.  

στις πριν 13 λεπτά, ο/η ΜαρίαΔημήτρης είπε:

Σας ευχαριστώ πολύ κορίτσια, η εμβρυομητρικος που μου έκανε την αυχενική μπυ είχε πει βάση υπερηχου πως δεν χρειάζεται να κάνω κάτι άλλο γιατί είναι όλα σούπερ, εν τω μεταξύ τώρα είδα πως έχω βάλει την ίδια φωτο 2 φορές.  

Η αυχενική είχε βγει 1,4 που είναι τέλεια μου είπε καινπως και όλα τα άλλα είναι φυσιολογικά.  

Είδες? Όλα καλά.. παρόλα αυτά καταλαβαίνω απόλυτα το άγχος σου.. εγώ στην αυχενική έτρεμα μιλάμε.. και ειμαι σίγουρη ότι και σε επόμενη εγκυμοσύνη πάλι το ίδιο θα αγχωθω.. είναι πολύ σημαντική εξέταση.. και το πρώτο σκαλοπάτι για να χαλαρωσουμε.. απόλαυσε την εγκυμοσύνη σου κ όλα θα πάνε σούπερ!! Με το καλό!!

στις πριν 25 λεπτά, ο/η evaa__ είπε:

@annie!Περασμενα από λάμπα 😂 Έτσι ακριβώς εκανα το πρωί!

Πρώτα στη λάμπα και μετά μπροστά στη μπαλκονόπορτα για φυσικό φως με τη σκέψη πόσο γελοία φαίνομαι στον απέναντι :)

στις πριν 27 λεπτά, ο/η evaa__ είπε:

@annie!Περασμενα από λάμπα 😂 Έτσι ακριβώς εκανα το πρωί!

Και εμένα έτσι ήταν σε κάθε εγκυμοσύνη τα τεστ μου. Τόσο αχνά την πρώτη μέρα (9η συνήθως από ωορρηξία) που τα έβλεπα μόνο σε ειδικό φως 😂😂. Κατηγορούνται πολύ πλέον για εξάτμισης, μου έβγαλε και εμένα στον προηγούμενο κύκλο, αλλά ήταν μια γραμμή γκρι σαν μολυβια, πολύ λεπτή. Το δικό μου μάτι δηλαδή την κατάλαβε, που έχω κάνει άπειρα τεστ. Αυτό λέγαμε πριν λίγες μέρες, ότι δυστυχώς τα συγκεκριμένα τεστ έχουν χαλάσει πάρα πολύ τους τελευταίους μήνες, καμία σχέση με παλιά. Δεν είναι και τόσο ευαίσθητα όσο ήταν. Η γραμμή ήταν υπερβολικά αχνή εμένα, ενώ στο predictor early πολύυυυ πιο σκουρη.

Εύχομαι να είσαι έγκυος και να σκουρυνει τις επόμενες μέρες 🤞🤞🤞

στις πριν 11 λεπτά, ο/η anna_30 είπε:

@Elli13 κορίτσι μου πως είσαι εσύ; πήγατε γιατρό; :) 

Εγώ σε μια παράνοια 😂😂 Πότε σκέφτομαι θετικά (προσπαθώ), πότε με πιάνει απίστευτο άγχος .. Χτες είδα ελάχιστα μπεζ/καφέ υγρά και φρικαρα. Ήταν όμως μόνο μια φορά και τέλος. Τελοσπαντων, η παλιά μου αγάπη τα one step, σκουρυναν μέχρι ένα σημείο και μετά κάθε μέρα έβγαιναν ίδια. Αλλά δεν με αγχωσε και ιδιαίτερα αυτό, καθώς διάβασα σε πολλές κριτικές ότι έτσι συμβαίνει πλέον με τα συγκεκριμένα. Αφού δεν έγιναν πιο αχνά, είπα μέσα μου πιθανότατα όλα καλά.

Στον γιατρό θα πάω τη Δευτέρα, να δούμε και τίποτα... Αν πάω τώρα το πολύ πολύ να δούμε σάκο και στην καλύτερη εμβρυϊκά στοιχεία. Αυτής της άποψης είναι και ο γιατρός μου δηλαδή, από όταν ήμουν έγκυος στην κόρη μου. Και επειδή τώρα έχουμε μετακομίσει και ο γιατρός μας πέφτει λίγο μακριά, ο άντρας μου με τις δύο δουλειές λείπει συνέχεια, βοήθεια δεν εχω ή κάπου να αφήσω το μωρό για να πάω για υπέρηχο (όπως πήγαινα κάθε εβδομάδα για να είμαι ήρεμη),  αναγκαστικά θα πηγαίνω πολύ πιο αραιά τώρα.

Ίσως κάνω και καμιά χοριακη στο μεσοδιάστημα να μου φύγει λίγο το άγχος ..

Πειτε μου οτι κάποια βλέπει την αχνη γραμμή γιατι νομίζω οτι κανουν πουλάκια τα μάτια μου. Εβγαλα μια δε ξερω κατά πόσο σας βοηθάω να δειτε  από κοντά υπάρχει πάντως κατιphotostudio_1730205412542.thumb.jpg.55231b76034be66bf9ab2c719b1dc313.jpg

στις πριν 30 λεπτά, ο/η evaa__ είπε:

Πειτε μου οτι κάποια βλέπει την αχνη γραμμή γιατι νομίζω οτι κανουν πουλάκια τα μάτια μου. Εβγαλα μια δε ξερω κατά πόσο σας βοηθάω να δειτε  από κοντά υπάρχει πάντως κατιphotostudio_1730205412542.thumb.jpg.55231b76034be66bf9ab2c719b1dc313.jpg

Ναι φαίνεται μια πολύ αχνή γραμμή. Καλύτερα να επαναλάβεις σε δύο μέρες να δεις αν θα σκουρυνει. 

στις Just now, ο/η evaa__ είπε:

@evaioanΕυτυχώς που την βλέπεις νόμιζα τρελάθηκα 😂

Φαίνεται η άκρη της κάτω. Επανέλαβε όμως να είμαστε σίγουροι. 

στις πριν 1 ώρα, ο/η MinaSam είπε:

Πρώτα στη λάμπα και μετά μπροστά στη μπαλκονόπορτα για φυσικό φως με τη σκέψη πόσο γελοία φαίνομαι στον απέναντι :)

Αχαχχαα τελικά όλες τα ίδια κάνουμε και λάμπα και μπαλκονόπορτα. Εγώ αποφάσισα για να μην τρελαθώ εντελώς δεν θα ξαναπάρω τεστ όταν και μόνο ΟΤΑΝ έχω καθυστέρηση θα πάω απευθείας για χοριακή. 

@marinamanoulitsa δεν κρατηθηκες ε;! Είναι νωρίς πιστεύω ακόμη!!

στις πριν 4 ώρες, ο/η ΜαρίαΔημήτρης είπε:

Σου πρότειναν να κάνεις NIPT; Περίμενε το γιατρό σου και βλέπεις!

στις πριν 5 λεπτά, ο/η anna_30 είπε:

Μετά το θετικό τεστ ωορρηξιας ήρθε και το θετικό τεστ κοβιντ 🫣🫣 όταν έχεις timing Ε;😂😂

Περαστικά κοριτσάκι μου!! Είσαι καλά ;

στις πριν 7 λεπτά, ο/η anna_30 είπε:

Μετά το θετικό τεστ ωορρηξιας ήρθε και το θετικό τεστ κοβιντ 🫣🫣 όταν έχεις timing Ε;😂😂

@anna_30 Περαστικα σου🙏

στις πριν 24 λεπτά, ο/η Katiana1987 είπε:

Σου πρότειναν να κάνεις NIPT; Περίμενε το γιατρό σου και βλέπεις!

Ο γιατρός μου ειπε πως είναι πολύ μικρές οι πιθανότητες για κάποιο συνδρομο. Θα μιλήσει και με την εμβρυομητρικο για να ξεκινήσω salospir εκτός από τις αντιπηκτικες που κάνω γιατί έχω πιθανότητες προεκλαμψιας και περιορισμό ανάπτυξης πριν τις 37 εβδομάδες,αλλά μου είπε να μην ανησυχώ. 

στις πριν 43 λεπτά, ο/η evaa__ είπε:

Σας βαζω και αυτη τη φωτογραφία 

Screenshot_2024-10-29-16-09-49-190_com.miui.gallery.jpg

Πότε περιμένεις περίοδο? Εγώ θα έλεγα να κάνεις predictor early μια δυο μέρες πριν την αναμενόμενη περίοδο. Εμένα οι ταινίες τις hometest που είχα πάρει παλιότερα με θετική χοριακη έβγαινε αρνητικό και έτσι δεν εμπιστεύομαι τις ταινίες. 

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Και για τον ύπνο που ρωτήσατε από αυτήν την εβδομάδα της βάζω υπνόσακο είμαι και εγώ πιο ήρεμη να σας πω την αλήθεια γιατί με τη κουβερτούλα την πέτυχα 2-3 φορές να την τραβάει στα μουτράκια 
    • Κορίτσια και εγώ το ίδιο με το αριστερό πόδι όταν πάω να σηκωθώ πονάει απο πάνω ψηλά ψηλά και δε μπορώ να κουνηθώ!! Σήμερα το πρωί που σηκ΄ώθηκα από το κρεβάτι για να πάω 8η φορά τουαλέτα (😅) πιάστηκα τελείως απο την αριστερή μεριά με χτυπούσε μέχρι το κόκκαλο χαμηλά χαμηλά και πήγαινα κουτσαίνοντας.
    • Κορίτσια μου @*Vasoula @Lila86 θετικηηηηη περίμενα τηλ από το κέντρο για να είμαι σίγουρη και μετά να σας πω ττα ευχαριστααα. Θα χαζεψωωω .ακομα δεν σταματησε το τρέμουλο σαν το ψαρι πηγαινω .ειναι λιγο χαμηλη βεβαια αλλα μ ειπν οτι εινι και η 9 μερα μ ενα εμβρυακι και να μην αγχωνομαι αλλα ακομα ειναι νωρις και τριτη να ξαναπαω για χωριακη ,συνεχιζω κανονικα την αγωγη μου ...και ευχομαι να εχω αυξησεις μεχρι την τριτη ... @*Vasoula λογικά αυτά τα καφε που είχα πριν δυο μέρες  ήταν η εμφυτευση αυτό μου το είπαν σήμερα οι άτιμοι και εγώ είχα χεστει 
    • Είμαστε πολλές ❤️❤️❤️ θα ήμασταν πιο πολλές αν είχαμε στήριξη από επαγγελματίες υγείας κ το στενό περιβάλλον.    προσωπικά ευτυχώς το οικογενειακό περιβάλλον δεν ανακατεύεται. Κ οι επαγγελματίες υγείας που έχω είτε ήταν θετικοί είτε όχι εγώ επέλεξα αυτό που πιστεύω καλύτερα για μένα κ για τα παιδιά μου.    τώρα θηλάζω τα 2 παιδιά μου κ σε 3 μήνες το πολύ θα έρθει κ το τρίτο άρα θα τ θηλάζω κ τα τρία ❤️ ( η κόρη μου το πιο μεγάλο παιδί μου είχε κόψει τον θηλασμό τώρα στο δεύτερο τρίμηνο γιατί είχε κοπεί το γάλα μου όπως κ στην προηγούμενη εγκυμοσύνη αλλά τώρα που μπήκα στο τρίτο τρίμηνο κ έχω πρωτογαλα πάλι μου ζήτησε πολλές φορές να πιει. Ο γιος μου, το δεύτερο παιδί μου δεν το συζητώ δεν τον ένοιαξε καθόλου θήλαζε κ στεγνά- dry nursing- κ τώρα που ήρθε το γάλα χαμουλης 🤣🤣🤣🤣🤣).    δεν είναι πάντα εύκολο να θηλάζεις εννοείται… ούτε αρέσει σε όλες τις γυναίκες. Όσες θέλουν κ μπορούν όμως καλώς το επιλέγουν ❤️❤️❤️ ο,τι μπορεί κάνει η κάθε μητέρα με βάση τις ανάγκες της οικογένειας ❤️❤️❤️ Με το καλό σε όλα τα κορίτσια της παρέας ❤️❤️❤️
    • Αχ μπράβο σας…ωχ ναι ισχύει εκεί η Λένε θα είναι ακόμα πιο δύσκολη 🔥για να δούμε τι θα δούμε 
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...