Μετάβαση σε περιεχόμενο

"Με τα χρώματα του Οκτώβρη στέλνω σε όλους μια ευχή, να γεμίσουν οι κοιλίτσες με μωρά κι όχι φαΐ " 🧿🤰

Maria98

Recommended Posts

στις πριν 4 λεπτά, ο/η MinaSam είπε:

Μήπως ήπιες πολλά υγρά πριν το τεστ? Και επίσης κάνε ξανά και το βράδυ γιατί μπορεί να σκουρύνει πιο μετά. Πάντως εγώ στη θέση σου θα άκουγα το σώμα μου και αν μπορείς επαφές σήμερα, αύριο και μεθαύριο θα είσαι σίγουρα μέσα.

Ναι σιγουρα κάπως έτσι θα κινηθούμε!! 

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Κορίτσια την βοήθεια σας; Έχει περάσει κάποια την επιτροπή του Αμαρουσίου; Είχα ραντεβού 4/11 στο Αιγάλεω και με άλλαξαν για Μαρούσι στις 6/11. Μου είπαν ότι την απόφαση θα την πάρω την ίδια μέρα. Πόσο χρόνο σας πήρε να προμηθευτείτε τα φάρμακα; Εάν δηλαδή την ίδια μέρα μου γίνει και η συνταγογράφηση, κλείνω κάποιο ραντεβού με το φαρμακείο του ΕΟΠΥΥ; Αδιαθετώ 8-9/11 και θέλω να δω εάν προλαβαίνω. Με πήρε από κάτω, κλαίω από απογοήτευση γιατί συνέχεια και μια κακή αλλαγή που να δημιουργεί καθυστέρηση;

στις πριν 20 ώρες, ο/η anna_30 είπε:

Σας ευχαριστω για τα περαστικά ❤️ έχω πολλά συμπτώματα μαζί και είμαι λίγο αδύναμη αλλα από αύριο θα είμαι καλύτερα!ευχομαι να τριτωσουν και τα τεστ😂🤞 ότι προλάβαμε προλάβαμε! Την υγεία μας να έχουμε! Σας φιλω

Αμάν βρε κορίτσι μου... Μου θυμίζεις την @Elkπου λίγο πριν γεννήσει και αμέσως μετά... της ερχόντουσαν οι αναποδιές η μία πίσω από την άλλη!!! Περαστικά κι εύχομαι σύντομα ένα θετικό τεστάκι (κι ας είμαι εντελώς κατά) να σε ανταμείψει για όλα αυτά!!!

στις πριν 7 ώρες, ο/η marinamanoulitsa είπε:

Καλημέρα κορίτσια εγώ αυτό τον μήνα δεν έχω καθόλου πόνο και πρήξιμο στο στήθος...που συνήθως αμέσως μετά την ωορρηξία πρήζεται και πονάει φριχτά μέχρι την περίοδο...και λέω αφού είναι κάτι διαφορετικό ίσως να σημαίνει ότι κάτι έγινε;;;;;🤔🤔 Πάντως εχθές δεν έδειξε κάτι το τεστ... περιμένω περίοδο την Δευτέρα...έχω κάτι σαν ένστικτο ότι κάτι έγινε....σαν προαίσθημα 

Μακάρι βρε κορίτσι μου!!! Στο εύχομαι ολόψυχα!!!🙏🙏🙏🤞🤞🤞

Καλησπέρα κορίτσια τι κάνετε?

Εγώ σήμερα αισίως 12+4 και ξύπνησα και έχω ελαφρά πονακια περιόδου,ο γιατρός μου λέει φυσιολογικά είναι,πλέον τα έχω μέρα παρά μέρα.

@marinamanoulitsa αν μπορείς να κρατηθεις και να κανεις τεστ την Κυριακη και σου ευχομαι ολοψυχα να ειναι θετικό!!! 

@anna_30 περαστικά σου εύχομαι,το πέρασα και εγώ πριν 2 βδομάδες. 

Κορίτσια δεν κρατήθηκα πήγα πήρα το predictor που λέει 6 ημέρες πριν...έβγαλε μια πολύ αχνή γραμμουλα από την αρχή που βραχηκε.... χάρηκα  αλλά δεν ξέρω αν σημαίνει κάτι!!!επίσης το χθεσινό δεν ήταν πρώιμης ανίχνευσης το τεστ...

Για δείτε και πείτε μου ...αν την καταλαβαίνετεIMG20241030163356.thumb.jpg.7e85a36faadda279f874c634b8767a3d.jpg

στις πριν 2 ώρες, ο/η Mantarini είπε:

Έκανα τεστάκι ωορρηξίας πριν μια ώρα περίπου και ενώ νιώθω ότι η ωορρηξία γίνεται τώρα η γραμμή του τεστ δεν είναι αρκετά έντονη. 

Είναι πιο έντονη από εχτές αλλά όχι τόσο όσο περίμενα. Βάση ημερολογίου αύριο θεωρητικά "πρέπει" να γίνει. ίσως να είναι το έντερο και να με μπερδεύει... πάντως τα υγρά είναι αυξημένα! 

Ναι αν έχεις πιει υγρά όμως αρκετά επηρεάζει....ξανακανε ένα και πιο βράδυ 

στις πριν 1 ώρα, ο/η marinamanoulitsa είπε:

Κορίτσια δεν κρατήθηκα πήγα πήρα το predictor που λέει 6 ημέρες πριν...έβγαλε μια πολύ αχνή γραμμουλα από την αρχή που βραχηκε.... χάρηκα  αλλά δεν ξέρω αν σημαίνει κάτι!!!επίσης το χθεσινό δεν ήταν πρώιμης ανίχνευσης το τεστ...

Για δείτε και πείτε μου ...αν την καταλαβαίνετεIMG20241030163356.thumb.jpg.7e85a36faadda279f874c634b8767a3d.jpg

Κάτι νομίζω ότι βλέπει το εκπαιδευμένο μου μάτι.... Απλά δεν καταλαβαίνω αν είναι ροζ η γραμμή.. Εύχομαι να είναι κορίτσι μου 🙏🙏🙏

Εγώ κορίτσια πήγα το μεσημέρι και έκανα άλλη μια χοριακη πριν τρελαθώ από το άγχος. Στείλτε μου λίγη θετική ενέργεια σας παρακαλώ, δεν είναι καθόλου αισιόδοξη για το αποτέλεσμα. Τα μπε,/καφέ υγρά δεν τον ανησυχούν τον γιατρό, αλλά εμένα με έχουν τρελάνει οι γραμμές των τεστ που μια είναι έντονες, μια πιο αχνές, μετά από λίγες ώρες ξανά έντονες... Αλλά κανενα τεστ ακόμα δεν έχει δείξει τη γραμμή τόσο έντονη όσο τη γραμμή ελέγχου και αυτό μου δημιουργεί τεράστιο άγχος.. Θα μου πείτε γιατί ασχολούμαι ακόμα με τα τεστ... Μετά από τόσες απώλειες δεν μπορώ να ηρεμήσω με τίποτα. Ειδικά μόλις είδα τα μπεζ υγρα με κυρίευσε το άγχος και κάπως προσπαθώ να νιώσω ότι έχω τον έλεγχο της κατάστασης. Ωστόσο έχω τρελαθεί χειρότερα. Σε αναμονή της χοριακης λοιπόν, και προσεύχομαι να μην έχει φύγει και αυτό το μωράκι.... (Μετά τη χοριακη πήγα στην εκκλησία να αναψω ένα κεράκι και να προσευχηθώ, και όπως πάντα άναψα και ένα κεράκι για όλες τις γυναίκες που προσπαθούν να αποκτήσουν το θαυματακι τους).

Δεν είμαι σίγουρη αν βλέπω κάτι αλλά νομίζω ότι είναι πολύ νωρις για να φανεί. Μπορείς να βάλεις αρνητικό στην φωτογραφία μήπως φαίνεται καλύτερα;;;

στις πριν 3 λεπτά, ο/η Elli13 είπε:

Κάτι νομίζω ότι βλέπει το εκπαιδευμένο μου μάτι.... Απλά δεν καταλαβαίνω αν είναι ροζ η γραμμή.. Εύχομαι να είναι κορίτσι μου 🙏🙏🙏

Εγώ κορίτσια πήγα το μεσημέρι και έκανα άλλη μια χοριακη πριν τρελαθώ από το άγχος. Στείλτε μου λίγη θετική ενέργεια σας παρακαλώ, δεν είναι καθόλου αισιόδοξη για το αποτέλεσμα. Τα μπε,/καφέ υγρά δεν τον ανησυχούν τον γιατρό, αλλά εμένα με έχουν τρελάνει οι γραμμές των τεστ που μια είναι έντονες, μια πιο αχνές, μετά από λίγες ώρες ξανά έντονες... Αλλά κανενα τεστ ακόμα δεν έχει δείξει τη γραμμή τόσο έντονη όσο τη γραμμή ελέγχου και αυτό μου δημιουργεί τεράστιο άγχος.. Θα μου πείτε γιατί ασχολούμαι ακόμα με τα τεστ... Μετά από τόσες απώλειες δεν μπορώ να ηρεμήσω με τίποτα. Ειδικά μόλις είδα τα μπεζ υγρα με κυρίευσε το άγχος και κάπως προσπαθώ να νιώσω ότι έχω τον έλεγχο της κατάστασης. Ωστόσο έχω τρελαθεί χειρότερα. Σε αναμονή της χοριακης λοιπόν, και προσεύχομαι να μην έχει φύγει και αυτό το μωράκι.... (Μετά τη χοριακη πήγα στην εκκλησία να αναψω ένα κεράκι και να προσευχηθώ, και όπως πάντα άναψα και ένα κεράκι για όλες τις γυναίκες που προσπαθούν να αποκτήσουν το θαυματακι τους).

Ποτε θα βγει η χοριακη σου;;; Αναμένουμε τα καλά νέα….θετικη σκέψη εσυ!!!!

στις πριν 11 λεπτά, ο/η Elli13 είπε:

Σε ευχαριστώ πολύ 😘 μακάρι να ειμαι έγκυος όντως 🤞🙏 χαίρομαι που την βλέπεις και εσύ!!! 

Οοοολα θα είναι τέλειααααα!!!!καλά αποτελέσματα κορίτσι μου γλυκό!!! περιμένουμε νέα σου

Ειναι πολυ αχνη αλλά νομίζω τη διακρίνω!!!!Μακαριιιι🙏🙏🙏

@marinamanoulitsa αχχ δεν ξέρω αν βλέπω, ίσως και ναι αχαχα εύχομαι να είναι όντως εκεί και αληθινή!!!

@Elli13 αναμένουμε τη χοριακή σου!!!

@ΜαρίαΔημήτρης φυσιολογικά είναι τα τραβηγματάκια-πονάκια, μεγαλώνει η μήτρα! πότε θα ξαναπάς γιατρό;;

στις πριν 58 λεπτά, ο/η Elli13 είπε:

Κορίτσι μου όλα καλά θα είναι υπομονή να βγει η χοριακη και θα είναι όλα εντάξει θα το δεις … 

για τεστ και εγώ στην θέση σου το ίδιο θα έκανα αλλά όταν είχα κάνει την δεύτερη χοριακη επειδή δεν σκούρυναν όσο θα ήθελα εγώ και κάποια έτυχε να είναι και λίγο πιο αχνά από τα προηγούμενα τα παράτησα γιατί θα τρελαινόμουν στο τέλος 

Θα περιμένουμε νέα σου

στις πριν 2 ώρες, ο/η marinamanoulitsa είπε:

Κορίτσι μου είναι νωρίς ακόμα πιστεύω δεν βλέπω κάτι για είμαι ειλικρινής 

Εσύ από κοντά σίγουρα βλέπεις καλύτερα μακάρι να γίνει σκούρο σε λίγες μέρες 🥰

Κορίτσια δυστυχώς άλλη μια απώλεια. Έχει ανέβει λίγες μονάδες μόνο. Ελπίζω να μην χρειαστεί αποξεση και να φύγει με μια απλή περίοδο. 

στις πριν 5 λεπτά, ο/η Elli13 είπε:

Κορίτσια δυστυχώς άλλη μια απώλεια. Έχει ανέβει λίγες μονάδες μόνο. Ελπίζω να μην χρειαστεί αποξεση και να φύγει με μια απλή περίοδο. 

Λυπαμαι πολυ για την απωλεια σου. Εχεις επικοινωνήσει με τον γιατρο σου; Τις εκανες στο ιδιο εργαστηριο;

στις πριν 3 ώρες, ο/η marinamanoulitsa είπε:

Φαινεται πολυ αχνη. Περιμενε λιγες μερες και ξανα κανε ενα τεστ. Μακαρι να εισαι.

στις πριν 10 λεπτά, ο/η eva96 είπε:

Λυπαμαι πολυ για την απωλεια σου. Εχεις επικοινωνήσει με τον γιατρο σου; Τις εκανες στο ιδιο εργαστηριο;

Ναι μίλησα με τον γιατρό, δεν έχει κάτι να μου πει. Πέρασαν 9 μέρες, δεν τίθεται θέμα εργαστηρίου, αλλά ναι στο ίδιο τις εκανα

@Elli13 θυμαμαι οτι το ειχες ψάξει πολύ. Για nk κύτταρα κοιταξατε? Θυμασαι αν στην εγκυμοσυνη της μικρης ησουν αρρωστη η αν ηταν πεσμενο τ ανοσοποιητικο σου? Τις πρωτες βδομαδες της κυησης. 

στις πριν 36 λεπτά, ο/η Elli13 είπε:

😓😓😓😓😓 Πόσο λυπάμαι!!αχ κορίτσι μου τι λόγια να σου πούμε;;; πάρε αγκαλιά την κορούλα σου να πάρεις δύναμη ❣️

στις πριν 35 λεπτά, ο/η Elli13 είπε:

Πφφφ έλα ρε κορίτσι μου... Λυπαμαι παρά πολύ αλήθεια.. νιώθω την απώλεια σου. Πώς θα κινηθείς τι σου είπε ο γιατρός; 

στις πριν 4 λεπτά, ο/η Diwni είπε:

@Elli13 θυμαμαι οτι το ειχες ψάξει πολύ. Για nk κύτταρα κοιταξατε? Θυμασαι αν στην εγκυμοσυνη της μικρης ησουν αρρωστη η αν ηταν πεσμενο τ ανοσοποιητικο σου? Τις πρωτες βδομαδες της κυησης. 

Όχι δεν ήμουν άρρωστη, αλλά είχα αποβολές και πριν την μικρή..

στις πριν 1 λεπτό, ο/η Naty_ είπε:

Πφφφ έλα ρε κορίτσι μου... Λυπαμαι παρά πολύ αλήθεια.. νιώθω την απώλεια σου. Πώς θα κινηθείς τι σου είπε ο γιατρός; 

Ο γιατρός είπε συνεχίζουμε, όπως ήρθε η κόρη μου θα έρθει κ άλλο. Και νευρίασα τόσο πολύ με αυτήν την απάντηση την ώρα που του έλεγα κουράστηκα με τις αποβολες και έκλαιγα.,

@Elli13 ξερω οτι ειχες αποβολες κ πριν τη μικρη γι αυτο σε ρωταω. Αν τη φορα π πετυχε η κυηση ειχες κατο διαφορετικό. Καλα μεγαλη μαλακια σ ειπε ο γιατρός. Τοσες αποβολες κατι σημαίνουν. Κάτι πρεπει να ψαξεις π δ τ εχεις κανει ακομα. Και αν ο γιατρός δ ξερει τι κ πως πρεπει να σε παραπέμψει σε αρμοδιο. Σε αιματολογο εχεις πάει? 

στις πριν 1 λεπτό, ο/η Diwni είπε:

@Elli13 ξερω οτι ειχες αποβολες κ πριν τη μικρη γι αυτο σε ρωταω. Αν τη φορα π πετυχε η κυηση ειχες κατο διαφορετικό. Καλα μεγαλη μαλακια σ ειπε ο γιατρός. Τοσες αποβολες κατι σημαίνουν. Κάτι πρεπει να ψαξεις π δ τ εχεις κανει ακομα. Και αν ο γιατρός δ ξερει τι κ πως πρεπει να σε παραπέμψει σε αρμοδιο. Σε αιματολογο εχεις πάει? 

Ναι, με παρακολουθούσε σε όλη την εγκυμοσύνη της κόρης μου. Τα πιο άδικα 80€/επίσκεψη, τίποτα δεν μου είχε βρει, απλά ένιωθα εγώ σιγουριά και πήγαινα 

Τώρα κατάλαβα τι εννοείς... Σε αυτήν την εγκυμοσύνη είμαι λίγο άρρωστη, σαν γρίπη, όχι κάτι σοβαρό. Οπότε φαντάζομαι δεν είναι αυτό με το ανοσοποιητικό 

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...