Μετάβαση σε περιεχόμενο

Αναφορά



  • Απαντήσεις

    • Το οικονομικό δυστυχώς είναι μεγάλο θέμα.. κ μένα μου χει κάτσει βαριά αυτη η αμη κυρίως όταν το ανακάλυψα απογοητεύτηκα γιατί ήμουν κ μικρή.  Πάντως επειδή το έψαξα πολύ τότε κ με γιατρούς κλπ, από μόνη της η αμη δεν σημαίνει ότι δεν θα μείνεις έγκυος φυσιολογικά, το χαμηλό απόθεμα δεν σημαίνει ότι δεν υπάρχουν ωάρια μην το προδικάζεις.. εκτός αν έχετε βρει κάτι άλλο στις εξετάσεις σας. εγώ πχ όντως πήγα με εξωσωματική αλλά όχι γι'αυτό το λογο.. με το σπέρμα ήταν το σοβαρό πρόβλημα που δεν μας έδινε καμια ελπίδα για σύλληψη. Μέχρι να βρούμε αυτό κανένας γιατρός δεν μου πρότεινε εξωσωματική.. οπότε κάντε πολλές κ μεγάλες αγκαλιές με το κοριτσάκι σας και μην χάνετε τις ελπίδες σας!!!
    • https://www.instagram.com/tv/CfbZ883lWkU/?igsh=MWJja2QwOXp6ZXo2Yw== Ιωάννα μου δες αυτό το βίντεο που είναι για τους κολικούς. Η Μουστάκα είναι απίστευτη γιατρός! Ίσως να τη βοηθήσουν τη μπουμπούκα σου!!! Αχ δεν ξέρω τι μπορεί να γίνει...θέλω να πιστεύω κι εγώ πως λόγω θηλασμού δε θα μου έρθει ακόμη. Τι να πω...θα πάω την Τρίτη στον γιατρό μου να δω τι θα μου πει.
    • @Tina23 οι εξετάσεις μας πάνω κάτω είναι ίδιες. και εγώ αυξημένη fsh και χαμηλή η Lh όπως και η άμη μου βγήκε αρκετά χαμηλή. ο γυναικολόγος μου μου έδωσε περιθώριο 3 μήνες μήπως τα καταφέρουμε μόνοι μας, αν όχι θα το συζητήσουμε για το πως θα κινηθούμε.  Εγώ απο εχτές διαβαζω και διαβάζω οι περισσότερες γυναίκες πήραν την κατάσταση στα χέρια τους και πήγαν με εξωσωματική, εγώ με το σύζυγο δεν είμαστε διατεθειμένοι να μπούμε σε αυτή τη διαδικασία, όχι επειδή "σνομπάρουμε' την εξωσωματική αλλά γιατί οικονομικά δεν το αντέχουμε! Έχουμε ένα παιδάκι, το κοριτσάκι μας και όσο και αν με πονάει όταν με ρωτάει εκείνη γιατί δεν έχει αδερφάκι νομίζω σιγά σιγά πρέπει να αρχίσω να της μιλάω ότι μάλλον δεν θα έχει ποτέ αδερφάκι. Γενικά μου έκατσε βαριά αυτό με την ΑΜΗ, στεναχωρήθηκα αρκετά, είπα και στον άντρα μου ότι εμείς αντί να κοιτάξουμε να κάνουμε οικογένεια όταν έπρεπε, χτίζαμε ντουβάρια (κάναμε ανακαίνιση το σπίτι μας). Τέλος πάντων, σήμερα είμαστε καλύτερα και κάπως το δουλεύω μέσα μου για να μην τρέφω πολλές ελπίδες.  
    • @ΜαρίαΔημήτρηςΣ ευχαριστω πολύ! Να χαίρεσαι το παιδάκι σου και με μια τελειομηνη εγκυμοσύνη εύχομαι 🙏🤍
    • Ω λυπάμαι για τη βιοχημική, είναι δύσκολο, είχα κ γω μια παλινδρομη κύηση. κοντά είμαστε σε ηλικία εγώ πλέον 37. Ναι έχω ένα παιδάκι 2.5 χρόνων το οποίο αποκτήσαμε με εξωσωματική και τώρα πάμε για δεύτερο, είπαμε να προσπαθήσουμε λίγο φυσιολογικά μπας και είμαστε πιο τυχεροι.. αν και δεν έχω σκοπό να το παλέψω για πολύ θα ξανακάνω εξωσωματική.. 
  • Νέες συζητήσεις

×
×
  • Προσθήκη...