Μετάβαση σε περιεχόμενο

Αναφορά

  • Απαντήσεις

    • Περαστικα κοριτσάκι μου.. μην ανησυχείς για το μωράκι, είναι καλά προστατευμένο στη κοιλίτσα σου! Ήταν για να πάρει τα αντισώματα της.. Εμένα δεν μου έχουν μιλήσει για κάποιο εμβόλιο ακόμα.. για τη καμπύλη ξέρω κορίτσια που τη κάνουν και αργότερα 28η πχ οπότε φαντάζομαι υπάρχει περιθώριο.. μίλα με το γιατρό σου και ότι σου πει!  Τώρα κρίμα που δεν είδατε τη νινου σας παρόλα αυτά φαντάζομαι δίνει το παρών καθημερινά! Οπότε όλα καλά, απλά θα τη δείτε λίγο αργότερα.. λίγο ακόμα υπομονή! 
    • Περαστικά σου κορίτσι μου!💪💪💪 Θα περάσει και ούτε που θα το καταλάβεις! Απλά είναι κρίμα που δε θα δεις την μπεμπούλα σου.... Κι εγώ ανυπομονώ να την ξαναδώ την Τρίτη που μας έρχεται.🥰 Εν τω μεταξύ κορίτσια έκανα και την καμπύλη σακχάρου και μου είπαν εξαιρετική, οπότε πάει και αυτό!!!! Πήραμε και κούνια και αλλαξιέρα από ικέα και λέμε μέσα στο σκ να τα στήσουμε επιτέλους! Ανυπομονώ να γεμίσουμε το δωματιάκι της με πράγματα να την περιμένουν!❤️🌷❤️🌷
    • Υ.Γ. Ήταν και για εμένα ένα άπιαστο όνειρο να καταφέρω να σπουδάσω.. δουλεύω από τα 14 και στα 18 έπρεπε να μπορώ να συντηρώ τον εαυτό μου οπότε οι βλέψεις μου δεν ήταν στις σπουδές, το '15 με τη στήριξη του συζύγου ξεκίνησα ιδιωτικά έως το '17 που έπρεπε να σταματήσω για να μαζέψουμε λεφτά για εξωσωματική.. παράλληλα έχω καταφέρει να πάρω πιστοποιήσεις απαραίτητες στο κλάδο μου από σχολές εξωτερικού αλλά στην Ελλάδα αυτά δεν αρκούν.. χωρίς κάποιο πτυχίο δεν πάς πουθενά.. οπότε όχι σίγουρα δεν θέλω να το αφήσω.. μου αξίζουν περισσότερα! Το μόνο θέμα είναι αν θα τα καταφέρω τώρα, καλώς εχόντων των πραγμάτων με ένα νεογέννητο ή κάποια στιγμή αργότερα..
    • Και μένα ξαφνικά κορίτσι μου μετά το 2ο άλμα έκανε ένα "κλικ" και ηρέμησε,κοιμόταν περισσότερες ώρες και γενικά την έβλεπες την αλλαγή...τώρα με το εμβόλιο το χάσαμε και θεωρώ 2 3 μέρες θα το χάσουμε αλλά ελπίζω να το ξανά βρούμε..
    • Χαχαχχαχα καλημέρα κορίτσια μου 🥰🥰🥰 Και αυτή την πρωτιά εγώ την έχω,αδιαθετησα την Δευτέρα στις 58 μέρες σήμερα όμως σχεδόν έχω τελειώσει!!!Κορίτσια εσείς με την τομή πώς είστε??εμένα σχεδόν δεν φαίνεται πια απλά έχει κάνει σαν "δίπλωμα" στην κοιλίτσα!! Σε ότι αφορά το εμβόλιο είμαστε πολύ πολύ καλά ευτυχώς...Δυσκολευτηκαμε λίγο το βράδυ αλλά όχι μεγάλα πράγματα...💙💙👣👣
  • Νέες συζητήσεις

×
×
  • Προσθήκη...