Μετάβαση σε περιεχόμενο

"Με τα χρώματα του Οκτώβρη στέλνω σε όλους μια ευχή, να γεμίσουν οι κοιλίτσες με μωρά κι όχι φαΐ " 🧿🤰

Recommended Posts

Δημοσίευση
στις πριν 1 ώρα, ο/η Elk είπε:

καλημέρα κορίτσια 

τι κάνεις κορίτσι μου ; Πως πάει η εγκυμοσύνη σου ; Πες μας τα νέα σου 😊

@Girly κορίτσι μου σε χάσαμε πως είσαι ; Θα χαρώ να μας στείλεις νέα σου 😊 

Καλημέρα κοριτσι μου♥️ εγώ μια από τα ίδια έχω ακόμα τις ναυτίες μου τα απογεύματα αλλά προχωράμε 🥰 είμαι 14 και 6 σήμερα! Δεν μπορώ να το πιστέψω ακόμα ότι έφτασα τόσο! Ανυπομονώ να αρχίσω να νιώθω το μικρακι 🥰 εσύ πως είσαι? Η μικρούλα σου? Πως πάτε βρήκατε τον ρυθμο σας?

Δημοσίευση
στις πριν 6 λεπτά, ο/η cat12 είπε:

Καλημέρα κοριτσι μου♥️ εγώ μια από τα ίδια έχω ακόμα τις ναυτίες μου τα απογεύματα αλλά προχωράμε 🥰 είμαι 14 και 6 σήμερα! Δεν μπορώ να το πιστέψω ακόμα ότι έφτασα τόσο! Ανυπομονώ να αρχίσω να νιώθω το μικρακι 🥰 εσύ πως είσαι? Η μικρούλα σου? Πως πάτε βρήκατε τον ρυθμο σας?

Ποσο χαίρομαι κορίτσι μου!! Έχετε μάθει φύλο;;

Δημοσίευση
στις πριν 30 λεπτά, ο/η cat12 είπε:

Ελα κορίτσι μου μπράβο όλα πηγαίνουν καλά 😊

οι ναυτίες είναι ένα θέμα είναι η αλήθεια αλλά σιγά σιγά θα σταματήσουν πιστεύω  και θα είσαι οκ μετά το δεύτερο τρίμηνο είναι το πιο ωραίο 🥰

αγοράκι τελικά είναι ε; 🩵🧿 με το καλό!

ποτε έχεις ΠΗΤ ;

Εμείς καλά, εδώ μια τρέλα 😂 αλλά εντάξει καπως αρχίσαμε να μπαίνουμε σε μια σειρά.. τα τελευταία βράδια ευτυχώς κοιμάται η μπέμπα  αλλά αυτά πάνε μια έτσι μια αλλιώς.. η μεγάλη κοιμάται σερί δεν εχω θέμα με αυτό αλλά είναι ζωηρή γενικά θέλει προσοχή όλο στην ζημιά πηγαίνει 😂

Δημοσίευση
στις πριν 1 λεπτό, ο/η melitiniღ είπε:

Εγώ πάντως κορίτσια μόλις είδα αίμα οπότε η φιλενάδα μου έκανε ποδαρικό νωρίτερα απο ότι φαίνεται.. πφ! Καλά δεν περίμενα και κάτι διαφορετικό.

Είχες επιβεβαιωμένη ωορρηξία;; Αν ναι, νομίζω είναι αρκετά νωρίτερα. Μήπως είναι τίποτα άλλο;; 🥳

Δημοσίευση
στις πριν 16 λεπτά, ο/η melitiniღ είπε:

Εγώ πάντως κορίτσια μόλις είδα αίμα οπότε η φιλενάδα μου έκανε ποδαρικό νωρίτερα απο ότι φαίνεται.. πφ! Καλά δεν περίμενα και κάτι διαφορετικό.

κανονικό αίμα; μήπως είναι εμφύτευσης; σε συνδυασμό με τον πονοκέφαλο που δεν τον έχεις γενικά σαν σύμπτωμα περιόδου κάτι μου κάνει εμένα..έτσι κατάλαβα την 1η μου εγώ...πονοκέφαλοι και ταχυκαρδία..δεν κάνεις ένα τεστάκι πρώιμης; 🙏

Δημοσίευση
στις πριν 29 λεπτά, ο/η Elk είπε:

Ελα κορίτσι μου μπράβο όλα πηγαίνουν καλά 😊

οι ναυτίες είναι ένα θέμα είναι η αλήθεια αλλά σιγά σιγά θα σταματήσουν πιστεύω  και θα είσαι οκ μετά το δεύτερο τρίμηνο είναι το πιο ωραίο 🥰

αγοράκι τελικά είναι ε; 🩵🧿 με το καλό!

ποτε έχεις ΠΗΤ ;

Εμείς καλά, εδώ μια τρέλα 😂 αλλά εντάξει καπως αρχίσαμε να μπαίνουμε σε μια σειρά.. τα τελευταία βράδια ευτυχώς κοιμάται η μπέμπα  αλλά αυτά πάνε μια έτσι μια αλλιώς.. η μεγάλη κοιμάται σερί δεν εχω θέμα με αυτό αλλά είναι ζωηρή γενικά θέλει προσοχή όλο στην ζημιά πηγαίνει 😂

Με βάση περιόδου στις 28 Μαρτίου 😊 🙏 τώρα θα δω τι θα μου πει κ η γιατρός πάλι! Τρέχει η μεγάλη αδερφούλα ε?? Φαντάζομαι με δύο παιδάκια είναι λίγο τρέξιμο γιατί το καθένα έχει το δικό του πρόγραμμα... Χαίρομαι που έχεις βρει τον ρυθμο σου🥰 

Δημοσίευση
στις πριν 1 ώρα, ο/η cat12 είπε:

Ναι στην αυχενική μου είπαν 90% αγοράκι 🩵 🩵 🩵 περιμένω την β επιπέδου να το κάνουμε 100% 🥰🥰🥰

Με το καλό το μωράκι σας!!!! 
image.png.d1750db92ccf747c5320825844aeb13c.png
@Elk μου είναι πίστα για γερά νεύρα αυτή αλλά να ξέρεις την τερματίζουν όλες!!!!! Σου στέλνω αγωνιστικούς χαιρετισμούς….

Δημοσίευση
στις πριν 14 λεπτά, ο/η Diwni είπε:

@cat12κοριτσι μ ποσο πολυ χαιρομαι για σενα! Δ μπορεις να φανταστείς!

@ditaki ποτε ερχεται η μπουμπου σας? Πως τα πας εσυ?

Μέχρι την άλλη Παρασκευή με αφήνει. Γενικά καλά τα πάω, συσπάσεις δεν έχω πολλές αλλά κάνω δουλειές, περπάτημα κλπ μπας και βοηθήσω την κατάσταση. Σήμερα όμως που είχα μια μίνι γενική στο σπιτι το πρωί βγήκα off…και τώρα είμαι ξάπλα μέχρι να πάω τα μεγάλα δραστηριότητες. 

Δημοσίευση
στις πριν 2 ώρες, ο/η Rena92 είπε:

Είχες επιβεβαιωμένη ωορρηξία;; Αν ναι, νομίζω είναι αρκετά νωρίτερα. Μήπως είναι τίποτα άλλο;; 🥳

Ναι! και με υπέρηχο και με τεστάκια! Μπααα δεν το κόβω να είναι κάτι άλλο, απλά ήρθε νωρίτερα στην 29 μέρα αν και εγώ έχω κύκλο 30-32 μέρες.

στις πριν 2 ώρες, ο/η anna_30 είπε:

κανονικό αίμα; μήπως είναι εμφύτευσης; σε συνδυασμό με τον πονοκέφαλο που δεν τον έχεις γενικά σαν σύμπτωμα περιόδου κάτι μου κάνει εμένα..έτσι κατάλαβα την 1η μου εγώ...πονοκέφαλοι και ταχυκαρδία..δεν κάνεις ένα τεστάκι πρώιμης; 🙏

Είμαι στο δουλειά, τώρα που θα πάω σπίτι θα το σιγουρέψω, αν και είδα κανονικότατο αίμα! Δεν πιστεύω πολύ στα θαύματα ότι αφορά σε εμένα.. πιστευώ μόνο στα θαύματα που γίνονται σε άλλους! ;)

Δημοσίευση
στις πριν 9 λεπτά, ο/η melitiniღ είπε:

Ναι! και με υπέρηχο και με τεστάκια! Μπααα δεν το κόβω να είναι κάτι άλλο, απλά ήρθε νωρίτερα στην 29 μέρα αν και εγώ έχω κύκλο 30-32 μέρες.

Είμαι στο δουλειά, τώρα που θα πάω σπίτι θα το σιγουρέψω, αν και είδα κανονικότατο αίμα! Δεν πιστεύω πολύ στα θαύματα ότι αφορά σε εμένα.. πιστευώ μόνο στα θαύματα που γίνονται σε άλλους! ;)

Εύχομαι να σε διαψεύσεις 🤭 και να μας πεις τα ευχάριστα 🙏🙏

Δημοσίευση
στις πριν 2 ώρες, ο/η ditaki είπε:

Με το καλό το μωράκι σας!!!! 
image.png.d1750db92ccf747c5320825844aeb13c.png
@Elk μου είναι πίστα για γερά νεύρα αυτή αλλά να ξέρεις την τερματίζουν όλες!!!!! Σου στέλνω αγωνιστικούς χαιρετισμούς….

στις πριν 55 λεπτά, ο/η Diwni είπε:

@cat12κοριτσι μ ποσο πολυ χαιρομαι για σενα! Δ μπορεις να φανταστείς!

@ditaki ποτε ερχεται η μπουμπου σας? Πως τα πας εσυ?

Σας ευχαριστώ πολύ κορίτσια μου♥️ κ σε εσάς εύχομαι ότι καλύτερο 🙏 

Δημοσίευση
στις πριν 5 ώρες, ο/η melitiniღ είπε:

Αχ αυτή η ελπίδα κάθε μήνα που γίνεται περίοδος.....

Δεν ξέρεις πόσο σε καταλαβαίνω....

Πάμε για τον επόμενο 💪

Δημοσίευση

εγώ 19η σήμερα και τα κλασικά, κούραση, πολύ ήπια τραβήγματα κλπ. Ό,τι δηλαδή και στον περασμένο κύκλο. Κάπου με κουράζει αυτό το πράγμα δεν ξέρω εσάς. Δηλαδή δεν καταλαβαίνω γιατί από τόσο νωρίς να νιώθω έτσι αν είναι να έρθει περίοδος! κάπου ώπα. 😤

Δημοσίευση
στις πριν 14 λεπτά, ο/η Naty_ είπε:

εγώ 19η σήμερα και τα κλασικά, κούραση, πολύ ήπια τραβήγματα κλπ. Ό,τι δηλαδή και στον περασμένο κύκλο. Κάπου με κουράζει αυτό το πράγμα δεν ξέρω εσάς. Δηλαδή δεν καταλαβαίνω γιατί από τόσο νωρίς να νιώθω έτσι αν είναι να έρθει περίοδος! κάπου ώπα. 😤

Γτ το σκέφτεσαι από τον αλλο μήνα μπαίνεις στον κύκλο των 3 μηνο που θα δούμε θετικό τεστ από εσένα είπαμε Φεβρουάριος +-3 μήνες .. μεγάλη όμως προσοχή όσο δεν μένεις στα λόγια μου τόσο θα σε καθυστέρει αυτό. Άκουσε με άκουσε την γυάλα μου και πες τώρα είμαι έτοιμη. Τώρα μπήκα στον κύκλο τον θετικό .. Νοεμβρίο, Δεκεμβρίο, Ιανουαρίο, Φεβρουαρίο,Μάρτιο, Απριλίο,Μάιο. Είσαι αυτή ζώνη ετοιμάσου και άσε να βλέπεις τι και πώς αλλά επαφές επαφές θετική σκέψη και η γυάλα μιλησε

Δημοσίευση
στις πριν 14 λεπτά, ο/η Παρασκευαιδου είπε:

Γτ το σκέφτεσαι από τον αλλο μήνα μπαίνεις στον κύκλο των 3 μηνο που θα δούμε θετικό τεστ από εσένα είπαμε Φεβρουάριος +-3 μήνες .. μεγάλη όμως προσοχή όσο δεν μένεις στα λόγια μου τόσο θα σε καθυστέρει αυτό. Άκουσε με άκουσε την γυάλα μου και πες τώρα είμαι έτοιμη. Τώρα μπήκα στον κύκλο τον θετικό .. Νοεμβρίο, Δεκεμβρίο, Ιανουαρίο, Φεβρουαρίο,Μάρτιο, Απριλίο,Μάιο. Είσαι αυτή ζώνη ετοιμάσου και άσε να βλέπεις τι και πώς αλλά επαφές επαφές θετική σκέψη και η γυάλα μιλησε

Μωρέ εγώ έτοιμη είμαι! Μου είχες πει για Ιανουάριο χαχαχ άρα το +- μπορεί να δω θετικό και τέλη Οκτώβρη;; 🤣 αχχχ θετικό και να είναι μέσα και να μείνει αγαπημένη μας Ζαϊρα! 

Δημοσίευση
στις πριν 49 λεπτά, ο/η Naty_ είπε:

Και εγώ σε νιώθω γιατί αυτό το στήθος αλήθεια αρχίζει και πρήζεται μετά την ωορρηξία σε δύο τρεις μέρες!!!πλάκα μας κάνει;;;; Γιατί με τυραννάει τόσες μέρες;

Δημοσίευση
στις πριν 2 ώρες, ο/η Naty_ είπε:

Μωρέ εγώ έτοιμη είμαι! Μου είχες πει για Ιανουάριο χαχαχ άρα το +- μπορεί να δω θετικό και τέλη Οκτώβρη;; 🤣 αχχχ θετικό και να είναι μέσα και να μείνει αγαπημένη μας Ζαϊρα! 

Οπότε πάμε να μπαίνουμε σε αυτό το μουντ.. και άσε ένιωσα κτλ κτλ πάμε θετικαααααά τώρα. Κανόνισε Ε.. θέλω ταγκ με μεγάλα γράμματα, να ξεκινήσω σιγά σιγά να διαγημιζομαι 😂😂😂😂 

Δημοσίευση

Κορίτσια καλησπέρα, ειμαι πολύ απογοητευμένη βγηκα θετική σε μυκόπλασμα ουρεοπλασμα και στις 16 του μηνα ειναι να κανω εμβρυομεταφορα.. Θα προλάβει η αντιβίωση να το καταπολέμησει; 

Δημοσίευση
στις πριν 47 λεπτά, ο/η Apol είπε:

Κορίτσια καλησπέρα, ειμαι πολύ απογοητευμένη βγηκα θετική σε μυκόπλασμα ουρεοπλασμα και στις 16 του μηνα ειναι να κανω εμβρυομεταφορα.. Θα προλάβει η αντιβίωση να το καταπολέμησει; 

Ότι πει ο γιατρός σου θα κάνεις κορίτσι μου!!! Γενικά τώρα θα σου πω ότι η αντιβίωση συνήθως μετά από δύο ημέρες αρχίζει να κάνει δουλειά....

Περαστικά 

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• σας ευχαριστωωωω ❤️ με κοίταξε με ενα βλέμμα η γυναικολόγος όταν είδαμε και το δεύτερο μεγάλο αυγό στην άλλη ωοθήκη και της λεω ναι κατάλαβα καλά, επαφές σήμερα και αύριο😅 για να δούμε! Πέρσι είχα το πρώτο θετικό τεστ τέλος Μάρτη!  επίσης, @Παρασκευαιδου καλε ζαιρα που είσαι; όχι για πρόβλεψη..απλά να δούμε ότι είσαι καλά  
    • @ΜαρίαΔημήτρης όλα καλά κορίτσι μου! Δ θα ξανά δεις αιμα. Απο την κουραση ηταν. Κ αν ο πλακουντας ειναι κοντά στον τράχηλο πολύ πιθανόν να είναι κ από εκεί. @Sotiria_94 κορίτσι μου ότι κ να γίνει απο δω κ περα εχεις ενα μωρακι που οχι μονο θα επιβιώσει αλλά θα τα παει κ μοα χαρά. Γτ σε έχουν αγχώσει τοσο πολυ? Ναι οκ έχεις σημαδια προωροτητας απο ότι καταλαβα αλλά απο δω κ περα ολα θα ειναι μια χαρά. Βλέπεις επίσης ότι τ αγχος τ βοηθαει καθολου. Ίσα ίσα. Όταν έχεις πολλά πετρώματα να παίρνεις βαθιές κοιλιακες ανασες. Βοηθάνε πολύ.  Εγώ σήμερα είμαι ακριβώς 29 βδομαδες. Πιο πίσω από όλες σας. Κ μένα κουνιέται αρκετα μέσα στη μέρα. Εκλεισα κ ντομπλερ στις 31/3. Και μετά σιγα σιγα να οργανωθώ καλύτερα με πράγματα κτλ. Μου έφερε κ η κουμπάρα μ ένα κουτί με βρεφικά προϊόντα κρέμες αφρολουτρα κτλ. Οπότε έχω για αρχή.
    • Μαρακι μου δε το συζητω ευτυχως που την ακους, αυτο υποσυνειδητα σε δυναμωνει ψυχολογικα και ξερεις οτι το παιδι ειναι καλα. Αστην να κλωτσαει φτου φτου Παναγιτσα μου καλοπερναει η μπεμπα στην κοιλιτσα. Με γεια και τα καινουρια πραγματακια που πηρατε. Οσο για τα πετρωματα Θεος βοηθος, ειδικα οταν στεναχωριεμαι η αγχωνομαι χαλια η κοιλια μου αυτες τις μερες. Με το που μπηκα 33 εβδομαδα επιδεινωθηκε αποτομα. 
    • Πετρώματα έχω και εγώ συνέχεια,είναι Braxton  συσπασεις. Από κινήσεις και εγώ άλλο τίποτα. Δεν σταματά καθολου,μου είχαν πει από τι μαιευτήριο πως με την ενεση κορτιζόνης ίσως δεν την αισθάνομαι για 48-72 ώρες αλλά αυτή εκεί ακάθεκτη. Βέβαια καλύτερα γιατί έτσι ηρεμώ ότι είναι καλά. 
    • Καλημεραααα!! Πήγε πολύ καλά!! Η συγκεκριμένη είναι και παιδίατρος και εάν δεν ήταν μακριά θα πηγαίναμε με τα 1000! Μου αρέσει παρά πολύ, ήταν εξαιρετική μπορώ να πω!! Μου είπε ότι το μωρό πιάνει πολύ καλά και πως τα κιλά της γενικά είναι μια χαρα και πως ακολουθεί τις καμπύλες της!! Μου είπε και 2 πράγματα που δεν τα ήξερα και με βοήθησαν παρά πολύ! Μότ είπε πως σε κάθε γεύμα προσφέρουμε και τα 2 στήθη και αν θέλει τρώει από το δεύτερο, αλλά εμείς το προσφέρουμε έτσι και αλλιώς και επίσης μου είπε πως όταν βλέπω ότι σταματάει να ρουφάει 1-2 λεπτά να κάνω μαλάξεις στο στήθος για να την βοηθήσω να τραβήξει το γάλα διότι έχει μένει λίγο και βγαίνει αργά και ίσως γιαυτο νευριάζει καμία φορά και τραβιέται! Επίσης μου είπε ότι είναι φυσιολογικό να τρώει πιο σύντομα τώρα γιατί μεγαλώνει κσι τρώει πιο αποτελεσματικά και επίσης το κάθε 2-3 ώρες φυσικά που μου λέγαν ΔΕΝ ισχύει στα θηλαζοντα βρέφη. Τρώει ΟΣΟ ΚΑΙ ΟΠΟΤΕ θέλει. Απλώς αν καμία φορά είπε μου πεινάει πολύ σύντομα είναι ίσως γιατί δεν είχε χορτάσει πριν, είτε γιατί την πήρε ο ύπνος είτε γιατί έδινα μόνο το 1 στήθος. Αυτααα. Γενικά με βοήθησε πααααρα πολύ και βλέπω ήδη ότι το μωρακι μου τρώει καλύτερα και νομίζω κοιμάται και καλύτερα!! Επίσης σε κιλά είναι 6250 κσι ύψος σχεδόν 67. Ξεπέρασε και την καμπύλη στο ύψος😲❤️  παραγγειλαμε και καρεκλάκι φαγητού και λογικά την επόμενη βδομάδα ξεκινάμε και έχω τρομεροοοο άγχος😅.    Εσεις πως είστε;;
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...