Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

Κορίτσια καλησπέρα, βρίσκομαι στην 19η εβδομάδα κύησης και ενώ το μωράκι μας είναι σε τέλεια κατάσταση εχθές η γιατρός βρήκε ένα μικρό άνοιγμα 0,6εκ και το μήκος τραχήλου 2.8εκ. Βάζω κάθε βράδυ κολπικά την vasclor από την αρχή της εγκυμοσύνης και τώρα μου έγραψε 3 φορές την ημέρα μαγνήσιο.  Δεν την είδα να ανησυχεί ιδιαίτερα, αλλά μου είπε να ξανά πάω σε μια εβδομάδα για μέτρηση και να ξεκουραστώ μέχρι τότε. Δουλειά πάω κανονικά για την ώρα αλλά ίσως την Δευτέρα να με βγάλει σε αναρρωτική. Είχε καμία κάποια παρόμοια εμπειρία; Έχω αρχίσει να ανησυχώ για πρόωρο τοκετό. 

  • 5 weeks later...
Δημοσίευση
στις On 11/9/2024 at 6:19 ΜΜ, ο/η Mboo είπε:

Κορίτσια καλησπέρα, βρίσκομαι στην 19η εβδομάδα κύησης και ενώ το μωράκι μας είναι σε τέλεια κατάσταση εχθές η γιατρός βρήκε ένα μικρό άνοιγμα 0,6εκ και το μήκος τραχήλου 2.8εκ. Βάζω κάθε βράδυ κολπικά την vasclor από την αρχή της εγκυμοσύνης και τώρα μου έγραψε 3 φορές την ημέρα μαγνήσιο.  Δεν την είδα να ανησυχεί ιδιαίτερα, αλλά μου είπε να ξανά πάω σε μια εβδομάδα για μέτρηση και να ξεκουραστώ μέχρι τότε. Δουλειά πάω κανονικά για την ώρα αλλά ίσως την Δευτέρα να με βγάλει σε αναρρωτική. Είχε καμία κάποια παρόμοια εμπειρία; Έχω αρχίσει να ανησυχώ για πρόωρο τοκετό. 

Αν η γιατρός σου ανησυχούσε θα σου το έλεγε δίνοντάς σου και τις κατάλληλες οδηγίες. Θεωρώ πως με προσοχή και εάν κανείς ότι σου λέει θα πάνε όλα καλά. Πώς είσαι τώρα;

Δημοσίευση

Στην πρώτη μου εγκυμοσύνη πριν 1.5 χρόνο στη Β επιπέδου 22η εβδομάδα μου βρήκαν μήκος τραχήλου 2.3. Πανικός εγώ ούτε ήξερα τι είναι αλλά με σωστή καθοδήγηση από τον γιατρό μου,  χωρίς πανικό και υπερβολές, κολπικα utrogestan κάθε βράδυ, με συχνή παρακολούθηση τον πρώτο μήνα ανά 10 μέρες περίπου κ μετά πιο αραιά όσο βλέπαμε ότι δεν χειροτερεύει κ μέχρι να μπω στην 34η εβδομάδα έφτασα να γεννήσω 40η εβδομάδα 😋 κάθε περίπτωση φυσικά είναι διαφορετική κ θα την κρίνει ο γιατρός σου,  αλλά το νούμερο από μόνο του δε λέει κάτι αμάν! Υπάρχουν λύσεις ! Περιμένουμε νέα σας :)

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Απαντήσεις

    • Αx @Diwni μου να ζησετε και σεις μεγαλωνετε. Να μας πεις πως τα πατε με βαρος υψος μολις πατε με το καλο. Καλυτερα ειναι εχει περιοριστει πολυ, αλλα ακομα υπαρχει φωτια. Πηγαμε σημερα με το μηχανακι να δουμε μεχρι ενα σημειο, ειχαν σωσει μετα βιας τα σπιτια και τριγυρω μαυριλα, καηκε τεραστια εκταση σαν κλοιος γυρω απο την πολη. Υπαρχει ενα σημειο ομως που προσπαθουν ακομα να τη σβησουν δεν εχουν σταματησει απο το πρωι τα ελικοπτερα καθολου. Ομως παει καλυτερα ευτυχως. 
    • @Sotiria_94 ναι ο ήχος απο τ νερο τα νανουριζει. Και οι πισινες κ η θάλασσα. Έτσι και η 2η μ π ήταν ακριβώς 3 μηνων τετοιο καιρο στη θάλασσα κοιμοταν με τις ώρες. Σήμερα έγινε 3ων και η δικιά μου. Δευτέρα εχω νυχια κ καπακι παιδίατρο για εμβόλιο και Τρίτη επιτέλους πάμε θάλασσα κ μεις. Ειναι καλύτερα τα πράγματα δηλαδή? Γτ στα σοσιαλ διαβαζω οτι καίγεται ολη η Πάτρα. 
    • @Diwni η μπεμπα καλοπερναει βλεπω πρεπει να της αρεσουν πολυ οι νεροτουληθρες λες να πιανονται για λευκος ηχος🤣🤣. Κοριτσια αμα βγαινουν εξω ειναι τρισευτυχισμενα τελικα πλεον δεν εχω αμφιβολια. 
    • Καλησπερα τι ωραια που περνατε χαιρομαι παρα πολυ. Εμεις εδω λιγο καλυτερα σημερα, περιοριστηκαν αρκετα οι φωτιες και φαινεται πιο καθαρη η ατμοσφαιρα. Χθες δεν ειχαμε ουτε νερο σημερα επανηλθε και αυτο. Τα μπαλκονια ειναι γεματα σταχτες. Πηγαμε τροφιμα για τους πυροπληκτους αλλα ο μπεμπεκος καθεται σπιτι μη τυχον και δυσφορησει. Ειδα στο ινσταγκραμ που ζητουσαν και pampers γιατι καποιοι εχουν και μωρακια και στεναχωρηθηκα παρα πολυ. Το βραδυ τον παμε στη θαλασσα που ειναι προς Αιγιο για να καθεται λιγο εξω να δροσιζεται και εμεις να ανασαινουμε λιγο γιατι σπιτι ακομα δεν ανοιγουμε παραθυρα.  
    • Για το γενεσις γνωρίζω ότι τα πληρώνεις εσύ ,απλά σε κάνουν μια έκπτωση ! 
  • Νέες συζητήσεις

×
×
  • Προσθήκη...