Μετάβαση σε περιεχόμενο

Αναφορά

  • Απαντήσεις

    • Άντε κορίτσι μου μακάρι να μπορέσεις να κάνεις δουλειά με το θήλαστρο. Εγώ σε κάνα μήνα θα ξεκινήσω τράπεζα σιγά σιγά! Κι εγώ έτσι το σκέφτομαι να σου πω την αλήθεια. Καλύτερα ένα σπίτι άνω κάτω αλλά με δικό μου ρυθμό και πρόγραμμα πάρα ένα σπίτι μια χαρά και να αισθάνομαι πιεσμένη στο μεγαλύτερο μέρος της ημέρας! Ναι θα κάνω και album και poster μεγάλο!
    • Γεια σας κορίτσια! Ούτε εγώ έχω δώσει πιπίλα! @Elkαναμένω εντυπώσεις από το θήλαστρο! Κορίτσια κι εμένα ηρεμεί μόνο με αγκαλιά και βόλτες από τους κολικούς! @Katiana1987 τι καλά που χαρήκατε τη φωτογράφιση! Μπράβο στη μπεμπούλα που έκατσε ήσυχη! Κορίτσια είναι δύσκολο να είσαι μόνη με το μωρό στο σπίτι αλλά όσο το σκέφτομαι δε θα άντεχα με άλλον κόσμο μόνιμα στο σπίτι..δε θα μουν άνετα..
    • Καλησπέρα κορίτσια!!!εμεις έχουμε στις 6 ραντεβου!!θα γράψω μετά να σας πω!! Καλή επιτυχία @Elenaki_ ! Όλα να πάνε τέλεια!!😊
    • Μακαρι να πανε ολα καλα και να εχετε το αποτελεσμα που θελετε. Αφου ειναι στο κολπο και ο γιατρος πιστευω κατι θα γινει ισως τα λογια του γιατρου να παιξουν ρολο στην τελικη του αποφαση. Αυτο το συναισθημα τις απογοητευσης το περασαμε με τον αντρα μου οταν χασαμε το παιδι που περιμεναμε, μετα που προσπαθουσαμε και δεν ερχοταν το πολυποθητο αποτελεσμα και οταν επρεπε κανω εξετασεις για να δω τι γινεται. Εν τελει εμεινα εγκυος οταν το ξεχασαμε και οι δυο επειδη ειχαμε αλλες υποχρεωσεις και δεν μας ενοιαζε να εχουμε επαφες για να μεινω εγκυος. Τωρα σε εσας ειναι διαφορετικα τα πραγματα. 
    • Σήμερα είμαι λίγο καλύτερα με το στήθος  Ήρθε και το θήλαστρο οπότε θα το δοκιμάσω το βράδυ να βγάλω  Ωω μπράβο συνεργάστηκε και στην φωτογράφιση τέλεια θα βγουν πολύ ωραίες.. θα κάνεις και κανένα άλμπουμ ; Και τόσο που άντεξες Αθήνα πάλι καλά είσαι 😊 εντάξει οι μπαμπάδες δεν πολύ καταλαβαίνουν και αυτήν την φάση που παίρναμε της λοχείας.. σιγά σιγά θα πάτε σπίτι σας θα είναι ακόμα καλύτερα  για εσένα και για το μωρό..   εγώ να πω την αλήθεια είμαι πιο καλά που μείναμε μόνες μας εντάξει έχω ένα σπίτι άνω κάτω αλλά το προτιμώ και ας κουράζομαι πιο πολύ.. 
  • Νέες συζητήσεις

×
×
  • Προσθήκη...