Μετάβαση σε περιεχόμενο

Αναφορά

• Απαντήσεις

• Σημαντικό να υπάρχει η δυνατότητα αυτή. Νομίζω ότι και μόνο που το έχεις στο πίσω μέρος του μυαλού σου ότι αν δεν αντέξεις μπορείς να ζητήσεις, είσαι πιο ήρεμη.. Εύχομαι να γεννήσουμε όλες μας γρήγορα και εύκολα! Θα κάνω τα μαθήματα ναι, πιστεύω κι εγώ ότι αν ξέρεις τι έχεις να αντιμετωπίσεις και τι συμβαίνει σε κάθε στάδιο είσαι πιο προετοιμασμένη και φοβάσαι λιγότερο..από το να σου είναι όλα άγνωστα..
    • Αχ ευτυχώς που γέννησες γρήγορα! Αφήστε δεν θέλω να τα σκέφτομαι αυτά από τώρα...🤣 Καλά μιλούσαμε χθες για ρουχαλάκια και ζιπουνάκια..🤣🤣
    • Καλησπέρα κορίτσι μου! Καλά θα κάνεις, εγώ πιστεύω πως είναι απαραίτητα και πας Κ με άλλο αέρα. Εγώ πάντως στη μεγάλη δεν έκανα επισκληριδιο γιατί γέννησα σε εποχή κοβιντ στο Αττικό που ήταν νοσοκομείο αναφοράς και δεν υπήρχαν διαθέσιμοι αναισθησιολογοι. Βέβαια ήξερα καιρό πριν ότι υπάρχει και αυτή η πιθανότητα και είχα προσπαθήσει να προετοιμαστω όσο καλύτερα γίνεται! Όπως έγραψα και παραπάνω στην @athrain τώρα θα γεννήσω στο Έλενα, υπάρχει η δυνατότητα επισκληριδιου. Δεν το χω συζητήσει ακόμα να δω τι και πώς! Βλεποντας και κανοντας! 
    • Αααααχ κι εγώ την μεγάλη την γέννησα χωρίς επισκληριδιο και καταλαβαίνω ακριβώς αυτό που λες...εγώ η αλήθεια είναι ότι έκανα μαθήματα ανώδυνου και τώρα θα ξανακάνω. Δεν ξέρω αν με βοήθησαν, αλλά ήμουν ιδιαίτερα ψύχραιμη. Εγώ είχα ακολουθήσει αυτό που έλεγαν να εστιάζω την προσοχή μου σε ένα συγκεκριμένο αντικείμενο και να κάνω τις αναπνοές. Ε όταν γεννούσα ήταν απέναντι μου ένα σταματημενο ρολόι. Μόνο αυτό κοιτούσα και προσπαθούσα με τις αναπνοές..βασικά νομίζω είχα σβήσει εντελώς και δεν καταλάβαινα καν τι γινόταν. Παρ όλα αυτά έχω ξανά άγχος, από την αρχή κιόλας της εγκυμοσύνης για τον τοκετό, αν και τώρα θα γεννήσω άλλου και θα υπάρχει η δυνατότητα επισκληριδιου. Όμως θα το σκεφτώ. Πόσες ώρες διήρκησαν οι τοκετοί σου? Παίζει κι αυτό ρολο, γιατί εγώ γέννησα σε 5 ώρες και νερα έσπασαν 20 λεπτά πριν γεννηθει, οπότε είχα έναν πολύ εύκολο και γρήγορο τοκετό..
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...