Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

Κορίτσια καλησπέρα!

Έχουν περάσει 3 μήνες ακριβώς από τη λαπαροσκόπηση που έκανα. Το θέμα που με απασχολεί είναι ότι εδώ και δύο ημέρες, για πρώτη φορά, με έχει τρελλάνει η τομή στον αφαλό. Με τραβάει το δέρμα και με τσιμπάει διαρκώς.:ohmy: Γνωρίζεται αν έχει να κάνει με αλλαγή καιρού? Όπως π.χ. λένε οι κοπέλες που έχουν κάνει καισαρική ότι τους τσιμπάει όταν χαλάει ο καιρός? Τι να κάνω? Υπομονή ή να μιλήσω στο γιατρό μου? Ευχαριστώ που με ακούσατεμ ή μάλλον, που με διαβάσατε!:)

Δημοσίευση

Αναστασία μου,

έχω κάνει 2 φορές λαπαροσκόπηση αλλά δεν μου είχε παρουσιαστεί

καμία ενόχληση, ούτε στις τομούλες ούτε πουθενά...

Να σκεφτείς ,1 μήνα μετά την τελευταία επέμβαση, έμεινα έγκυος

και λόγω του ότι ήμουν πολύ αδύνατη

η κοιλιά μου φούσκωσε πολύ γρήγορα αλλά τα ραμματάκια όλα είχαν θρέψει...

Δεν παίζει ρόλο η αλλάγη του καιρού

(εμπειρικά απαντώ)...

Κάνε ενα τηλ στον γιατρό σου...

Ισως χρειάζεται λίγη ενυδάτωση η περιοχή........

Μασαζάκι έκανες τοπικά στα ράμματακια σου?

Δεν θα σου έχουν φύγει εντελώς τα σημάδια;

Δημοσίευση

Marimari μου, όσο μπορώ ενυδατώνω την περιοχή της κοιλιάς μετά το ντουζ, κάνω μασάζ με body-lotion ή με λαδάκι.. Πάντως, τα σημάδια τα έχω ακόμη, είναι ορατά και στα τρία σημεία... Ο γιατρός μου είχε πει ότι ως το καλοκαίρι θα φύγουν, ωστόσο μέχρι στιγμής τα έχω, ειδικά του αφαλού φαίνεται πολύ... Μάλλον θα πρέπει να του τηλεφωνήσω για τα τσιμπήματα... Σ΄ευχαριστώ κοριτσάκι μου, να είσαι καλά!:)

Δημοσίευση

kalhspera...ego den exo na doso apanthsh sto thema soy, apla mia erothsh tha htela na kano.poso soy stoixhse h laparoskopish;;;;ego thn trith tha kano ysteroskopisi k o giatros moy, moy eipe kalo tha htan na kano k laparoskopisi alla moy fanhke arketa megalo to poso...k ta dyo moy eipe oti tha htan mono diagnostika xoris epembash k htele 3000Eyro..

Δημοσίευση

εχω κανει και εγω λαπαροσκοπηση πριν 8 μηνες περιπου.το πρωτο τριμηνο με ενοχλουσε και εμενα η τομη στον αφαλο.οταν μιλησα με τον γιατρο μου (αλλα και με τον ξαδερφο μου που ειναι χειρουργος)μου ειπαν οτι δεν υπαρχει κανενα προβλημα και οτι θα περασει οπως και εγινε.οσο για τα σημαδακια θα δεις οτι καθε μηνας που περναει θα τα κανει και πιο αχνα.βεβαια παρε ενα τηλ τον γιατρο σου γιατι αυτο θα σε κανει να αισθανεσαι σιγουρη....φιλια

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Απαντήσεις

    • Εμένα το πέρασε έντονα αυτό το αλμα. Γκρίνια, κλαμα και αγκαλιά συνέχεια. Και όλο το βράδυ ξυπνούσε για γάλα. 
    • Για σένα μπήκα για να δω τα νέα σου!! Ήμουν σίγουρη πως ήταν δίδυμα!!!! Με το καλοοοοοοοο!!!! Είναι ένας υπέροχος κόσμος !!
    • @ΜαρίαΔημήτρης μπορει να φταίει τ ότι δ εκανε κακα σήμερα αλλα εγω τ εχω δει όλα. Εχω ψοφήσει τοσες ωρες. Μονο κλαμα. Κ χθες τ βραδυ ξυπνάγε συνέχεια οπότε είμαι τερμα αυπνη. Τετάρτη κλεινει 5 βδομαδες. Ουσιαστικα δηλαδη διανύει την 5η τωρα. Τ σκεφτηκα για άλμα, αλλα τοσο πολυ? Τι γλυκο μωρε τ αγόρι σου! Γερο να ειναι να την προσέχει! Και αυριο μεθαύριο θα ειναι μεγάλη βοήθεια. Θα μπορεί να της ετοιμάσει τ φαγητο, να της βάλει ενα νερο, να την απασχολήσει μερικές ώρες. Τ βλεπω κ απο τις δικές μου.
    • Μήπως την ενοχλει η ζέστη ή η κοιλιτσα της? Εκτός αν μπήκατε νωρίτερα στο αλμα της 5ης εβδομάδας. Εμένα το απόγευμα κοιμόταν και ξαφνικά έβγαλε μια κραυγή με πολύ κλάμα στον υπνο της,έτρεχαν δάκρυα τα ματάκια της.  Σήμερα πάντως κύλησε καλά η μέρα,είχα πολύ βοήθεια και από τον γιο μου. Το πρωι της διάβαζε παραμύθια και εγώ σκούπισμα,ξεσκονισα,σφουγγαρισα, έπλυνα μπιμπερό και μου είπε και από μόνος του να βγω στο μπαλκόνι αν θέλω να πιω τον καφέ μου. Μου είπε πως είναι μεγάλος αδελφός και μπορεί να την προσέχει και να ξεκουράζομαι. Έλιωσα κορίτσια. Στα δικά μου έχει 3 μέρες που ζαλίζομαι αρκετά συχνά μέσα στη μέρα. Πρέπει να πάω να κάμω εξετάσεις γιατί παρόλο τις βιταμίνες που πίνω νιώθω πολύ αδυναμία. Ξεκίνησα και σιδηρο πάλι από χθες.
    • Υπέροχα τα νέα σου σου έγραψα και στο άλλο θεματάκι αλλά δν κρατήθηκα να μην σχολιάσω και εδώ!!! Αχ με το καλό τα διδυμακια!!!! Να είναι πολύ πολύ γουρλίδικα φυσά καλά!!!! Μακάρι όλες να τα καταφέρουμε όσο πιο σύντομα!!!💗
  • Νέες συζητήσεις

×
×
  • Προσθήκη...