Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

Κορίτσια καλησπέρα!

Έχουν περάσει 3 μήνες ακριβώς από τη λαπαροσκόπηση που έκανα. Το θέμα που με απασχολεί είναι ότι εδώ και δύο ημέρες, για πρώτη φορά, με έχει τρελλάνει η τομή στον αφαλό. Με τραβάει το δέρμα και με τσιμπάει διαρκώς.:ohmy: Γνωρίζεται αν έχει να κάνει με αλλαγή καιρού? Όπως π.χ. λένε οι κοπέλες που έχουν κάνει καισαρική ότι τους τσιμπάει όταν χαλάει ο καιρός? Τι να κάνω? Υπομονή ή να μιλήσω στο γιατρό μου? Ευχαριστώ που με ακούσατεμ ή μάλλον, που με διαβάσατε!:)

Δημοσίευση

Αναστασία μου,

έχω κάνει 2 φορές λαπαροσκόπηση αλλά δεν μου είχε παρουσιαστεί

καμία ενόχληση, ούτε στις τομούλες ούτε πουθενά...

Να σκεφτείς ,1 μήνα μετά την τελευταία επέμβαση, έμεινα έγκυος

και λόγω του ότι ήμουν πολύ αδύνατη

η κοιλιά μου φούσκωσε πολύ γρήγορα αλλά τα ραμματάκια όλα είχαν θρέψει...

Δεν παίζει ρόλο η αλλάγη του καιρού

(εμπειρικά απαντώ)...

Κάνε ενα τηλ στον γιατρό σου...

Ισως χρειάζεται λίγη ενυδάτωση η περιοχή........

Μασαζάκι έκανες τοπικά στα ράμματακια σου?

Δεν θα σου έχουν φύγει εντελώς τα σημάδια;

Δημοσίευση

Marimari μου, όσο μπορώ ενυδατώνω την περιοχή της κοιλιάς μετά το ντουζ, κάνω μασάζ με body-lotion ή με λαδάκι.. Πάντως, τα σημάδια τα έχω ακόμη, είναι ορατά και στα τρία σημεία... Ο γιατρός μου είχε πει ότι ως το καλοκαίρι θα φύγουν, ωστόσο μέχρι στιγμής τα έχω, ειδικά του αφαλού φαίνεται πολύ... Μάλλον θα πρέπει να του τηλεφωνήσω για τα τσιμπήματα... Σ΄ευχαριστώ κοριτσάκι μου, να είσαι καλά!:)

Δημοσίευση

kalhspera...ego den exo na doso apanthsh sto thema soy, apla mia erothsh tha htela na kano.poso soy stoixhse h laparoskopish;;;;ego thn trith tha kano ysteroskopisi k o giatros moy, moy eipe kalo tha htan na kano k laparoskopisi alla moy fanhke arketa megalo to poso...k ta dyo moy eipe oti tha htan mono diagnostika xoris epembash k htele 3000Eyro..

Δημοσίευση

εχω κανει και εγω λαπαροσκοπηση πριν 8 μηνες περιπου.το πρωτο τριμηνο με ενοχλουσε και εμενα η τομη στον αφαλο.οταν μιλησα με τον γιατρο μου (αλλα και με τον ξαδερφο μου που ειναι χειρουργος)μου ειπαν οτι δεν υπαρχει κανενα προβλημα και οτι θα περασει οπως και εγινε.οσο για τα σημαδακια θα δεις οτι καθε μηνας που περναει θα τα κανει και πιο αχνα.βεβαια παρε ενα τηλ τον γιατρο σου γιατι αυτο θα σε κανει να αισθανεσαι σιγουρη....φιλια

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Απαντήσεις

    • Και γω με καισαρική θα πάω, για τον ίδιο λόγο @eva96.  @melitiniღ, βάλε προτεραιότητες. Ας πούμε το ριλάξ δεν νομίζω πως θα το χρησιμοποιήσεις άμεσα. Εγώ δηλαδή τον έβαλα τον μικρό μας στο ριλάξ όταν ήταν 3 μηνών περίπου. Όταν δεν ήταν στην κούνια του (ή στην αγκαλιά μας!) ήταν στην καλαθούνα/πορτ μπεμπέ αραχτός και λάιτ! Σωστή σκέψη από νωρίς ο αποστειρωτής. Εγώ η έξυπνη πίστευα πως θα κάνω αποκλειστικό θηλασμό και δεν είχα πάρει αποστειρωτή. Όταν λοιπόν επιστρέψαμε σπίτι έφαγα φρίκη με την κατσαρόλα και την αποστείρωση και μήπως κάνω κάποιο λάθος στην αποστείρωση και πάρει κανένα μικρόβιο το παιδί. Ευτυχώς αυτό κράτησε πολύ λίγο. Τον αγαπημένο μου αποστειρωτή δεν τον έχω αποχωριστεί καθόλου. Παρόλο που ο μικρός πια είναι 2 ετών, που και που του αποστειρώνω τα μπιμπερό του κυρίως για την αποφυγή των οσμών που (νομίζω) πως έχουν τα μπουκάλια. Να κάνετε καλή επιλογή και στα αφρόλουτρα και τις κρέμες (αλλαγής και ενυδατικές). Εγώ είχα γεννήσει ιδιωτικά και μας έδωσαν πολλά δείγματα από διάφορες εταιρείες. Προτίμησα τα φαρμακευτικά και μέχρι στιγμής έχω μείνει ευχαριστημένη.
    • Ναι από την αρχή φαινόταν ότι θα είναι μικρό μωρό οπότε έπαιξε κ αυτό τον ρόλο του. Αχ αυτές τις λίγες μέρες περιμένω κ γω να περάσουν.. Θέλει υπομονή!  Δεν ξέρω να σου πω για τις συσπάσεις γτ από την αρχή είχα 2 στο 10λεπτο δηλαδή 2:00 το μεσημέρι. Στη γιατρό πήγα 6 το απόγευμα κ ήταν ήδη 3λεπτες. Δεν ξέρω πως μετράνε τη διαστολή πάντως η μαία μου έβαλε 3 δάχτυλα. Δεν μου είπε αν έχω διαστολή μ είπε ότι εξαληφθηκε ο τράχηλος. Όταν πήγα ιασω μου βάλανε όρο και ήταν σαν να μην είχα μετά δλδ 7:30 - 8 το απόγευμα λες κ οι συσπάσεις είχαν φύγει. Ή τουλάχιστον εγώ δεν τις μετρούσα! Δεν ξέρω πως έγινε. Έπρεπε να πάει 9 το βράδυ γτ είχα φάει στις 3 και δεν γινόταν νωρίτερα η επισκληριδιος. 
    • Ευχαριστώ πάρα πολύ! Διάβασα και τα δικά σου πως περνάς και πως σκέφτεσαι ώρες ώρες και να ξέρεις ταυτίστηκα με κάποιες σκέψεις σου... Δεν είσαι μόνη! θα σου πω πως όλα γίνονται σιγά σιγά.. Όλοι θέλουμε να έχουμε τη Σειρά μας, να είναι όλα έτοιμα, τακτοποιημενα, ρυθμισμένα, "ιδανικά" με άλλα λόγια και να γεννήσουμε χωρίς σκοτούρες αλλά δεν βγαίνει πάντα και δεν είναι κακό. Είναι απλά διαφορετικό. Εγώ τον πρώτο στο αυτοκίνητο τον έχω από την πρώτη μέρα στη θέση του συνοδηγού με κλειστό αερόσακο όπως προβλέπει ο νόμος. Οπότε ένας ενήλικας με 4 παιδιά χωράνε σε ένα αμάξι έστω κ έτσι αν χρειαστεί να τους πας κάπου.  Μόνο τη χάρη μου έκανε! Ευτυχώς είχε 26 ο μήνας κ είναι όντως ωραία!   
    • Ναι μωρέ λίγο πρόωρο αλλά οριακά! Μια μέρα μετά αν γενναγες θα θεωρούνταν τελειομηνο σκέψου! Οπότε για λίγο θα μείνει θερμοκοιτίδα, όλα καλά θα είναι σε λιγες μέρες θα την έχετε μαζί σας ☺️ Βγήκε και λίγο μικρούλι στα κιλά ε, ίσως παίζει ρόλο κι αυτό! Σε λίγες μέρες θα πάρει τα πάνω της και θα την έχετε σπιτάκι❤️ Εγώ ένα πράγμα αναρωτιέμαι μόνο, από το μεσημέρι που είχαν φτάσει στο 3λεπτο πώς καθυστέρησες τη γέννα μέχρι τις 9 το βράδυ;; Γίνεται αυτό;;
    • Καλησπεραα να σου ζήσει η μικρούλα!!!🩷🩷 Χαίρομαι που τουλάχιστον γέννησες σε ωραία ημερομηνία (26/01/26) επειδή έλεγες ότι είχες κόλλημα με τους αριθμούς 😁😁
  • Νέες συζητήσεις

×
×
  • Προσθήκη...