Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

Σας ευχαριστώ κοριτσια! Τα χω δοκιμάσει όλα εκτός από άλλο νούμερο. Είναι 15 ημερών και σήμερα που την ζυγισα ήταν 4 κιλα, λίγα μου φαίνονται για να πάμε στο νο2, αλλά θα το δοκιμάσω! Η αλήθεια είναι ότι είναι πολύ γεμάτες οι πάνες της, και την αλλάζω πολύ συχνά, δεν είναι ότι μένει ώρες, για αυτό προβληματίζομαι!

• Απαντήσεις 2.2k
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοσίευση
στις πριν 5 λεπτά, ο/η finallytheend είπε:

Καλησπέρα  κορίτσια! Πότε σκέφτεστε για βάφτιση?? Τι σκέφτεστε να κάνετε?

Εμείς αύριο θα κάνουμε ονοματοδοσία στο δημαρχείο για αρχή και τον Σεπτέμβρη θα τις βαφτίσω και τις 2, ελπιζω... οσο ήμουν έγκυος στη μεγάλη είχα χάσει τον πατέρα μου οπότε το αφήσαμε για ένα χρόνο και..εεε μετά μέχρι να οργανωθω ξαναεμεινα έγκυος 😂😂😂

Εσείς για ποτε λέτε?

Δημοσίευση
στις πριν 2 λεπτά, ο/η Katerina1990 είπε:

Εμείς αύριο θα κάνουμε ονοματοδοσία στο δημαρχείο για αρχή και τον Σεπτέμβρη θα τις βαφτίσω και τις 2, ελπιζω... οσο ήμουν έγκυος στη μεγάλη είχα χάσει τον πατέρα μου οπότε το αφήσαμε για ένα χρόνο και..εεε μετά μέχρι να οργανωθω ξαναεμεινα έγκυος 😂😂😂

Εσείς για ποτε λέτε?

Και εμείς σκεφτόμασταν η Οκτωβρίο η το επόμενο πασχα..δηλαδή να είναι η 8 η 14.. λίγο με την οργάνωση εδώ Αθήνα έχω χαθεί.. εκκλησία, κέντρο για φαγητό. .και δεν ξέρω αν θα προλάβω γ Οκτωβρίο..αα 2 μαζί??!! Τελειοοοο 

Και τα έχεις έτοιμα??

Δημοσίευση
στις Just now, ο/η finallytheend είπε:

Και εμείς σκεφτόμασταν η Οκτωβρίο η το επόμενο πασχα..δηλαδή να είναι η 8 η 14.. λίγο με την οργάνωση εδώ Αθήνα έχω χαθεί.. εκκλησία, κέντρο για φαγητό. .και δεν ξέρω αν θα προλάβω γ Οκτωβρίο..αα 2 μαζί??!! Τελειοοοο 

Και τα έχεις έτοιμα??

Κοίτα στη μεγάλη που τα είχα κοιτάξει γινόταν ένας πανικός με φαγητο και με φωτογράφο, όλοι μου έλεγαν ότι έπρεπε να χω κλείσει ένα εξάμηνο πριν και οι τιμές απλησιαστες... Τώρα δεν ξερω, επειδή η μεγάλη μου θα είναι 3 ετών δεν ξέρω μου φαίνεται περίεργο να γίνει κλασσικά, σκέφτομαι να κάνω τη βάφτιση σε νησί να γίνει στη θάλασσα. Και να γίνει σε πολύ κλειστό κύκλο(οι άμεσοι συγγενείς και οι νονες) κι απλά μετά να πάμε κάπου να φάμε. Τώρα βέβαια αν τα πω αυτά στον άντρα μου θα πάθει σοκ, αλλά πρέπει να σκεφτώ άμεσα.😏😂😂

Δημοσίευση
στις πριν 8 λεπτά, ο/η Katerina1990 είπε:

Κοίτα στη μεγάλη που τα είχα κοιτάξει γινόταν ένας πανικός με φαγητο και με φωτογράφο, όλοι μου έλεγαν ότι έπρεπε να χω κλείσει ένα εξάμηνο πριν και οι τιμές απλησιαστες... Τώρα δεν ξερω, επειδή η μεγάλη μου θα είναι 3 ετών δεν ξέρω μου φαίνεται περίεργο να γίνει κλασσικά, σκέφτομαι να κάνω τη βάφτιση σε νησί να γίνει στη θάλασσα. Και να γίνει σε πολύ κλειστό κύκλο(οι άμεσοι συγγενείς και οι νονες) κι απλά μετά να πάμε κάπου να φάμε. Τώρα βέβαια αν τα πω αυτά στον άντρα μου θα πάθει σοκ, αλλά πρέπει να σκεφτώ άμεσα.😏😂😂

Ναι κ εγώ που άρχισα λίγο να ψάχνω κάηκα.. έχει κσνια,ιδέα για φαγητό/βάφτιση Αθήνα??

Δημοσίευση

Κοίτα είχα πάει σε κάποια κτήματα στο κορωπι αλλά οι τιμές ήταν εξωφρενικές, τύπου 60-70 το άτομο και ελάχιστη χρέωση 120 άτομα, που δεν σκόπευαν να καλέσω τοσα.

Αν το κάνω Αθήνα σκέφτομαι το laforet eco resort. Ρίξε μια ματια.Είχα πάει σε βάφτιση και ήταν πολύ ωραία και απο τι μου είχαν πει πολύ καλές τιμές. Νομίζω 35 το άτομο, αλλά πολύ καλό φαγητό και χώρος.ειχα ρωτήσει και σε πιο συνοικιακά, κάποια Χαϊδάρι και κάποια Κορυδαλλό για πιο κοντά, αλλά κυμαίνονταν στα 30 με 40 ευρώ και ήταν η κλασσική ταβέρνα με το συνηθισμένο φαγητό.

Δημοσίευση

Α το κτήμα που σου λέω είναι Ραφήνα, αλλά εγώ αν το επιλέξω θα κάνω τη βάφτιση εκεί, έχει εκκλησάκι. τωρα να θες να κάνεις τη βάφτιση σε εκκλησία συγκεκριμένη δεν ξέρω κατά πόσο αξιζει να πάτε τόσο μακριά μόνο για το τραπέζι. Βόρεια μένεις?

Δημοσίευση
στις πριν 1 ώρα, ο/η finallytheend είπε:

Καλησπέρα  κορίτσια! Πότε σκέφτεστε για βάφτιση?? Τι σκέφτεστε να κάνετε?

Εμείς όπως κ τον μεγάλο λέμε να τον βαφτίσουμε νωρίς.. Ιούλιο λέμε ελπίζω να βρούμε κιόλας τα πάντα γιατί είναι κ χοτ εποχή 🤣

Δημοσίευση
στις πριν 2 ώρες, ο/η finallytheend είπε:

Είναι σήμερα ακριβώς 1 μήνα.. πίνει 120-100 τη φορά..  άστα αυτό με τις θηλες.. την αποστείρωση.. βράσε κλπ..

Πάρα πολύ καλά σου πίνει! Είναι μια χαρά εμάς ο γιατρός μας είχε μετά τα 3 συνεχόμενα γεύματα που θα πίνει όλο το μπουκάλι ανεβαίνουμε 30μλ.

Αν έχεις την οικονομική δυνατότητα πάρε τη συσκευή baby breeza θα σωθείτε!!! Είναι επένδυση! 

Δημοσίευση
στις πριν 15 ώρες, ο/η finallytheend είπε:

5?! Μεγαλώσατε!!! Εε στα 5 είστε άνετα στο νο2..

Το τρία ξεκινάει και 6 κιλά και είναι ακόμα καλύτερο ..χωρίς να σφίγγει. Μεγαλώνουμε με ταχείς ρυθμούς...120ml πίνουμε κάθε δυόμιση ώρες. 

Δημοσίευση
στις On 16/3/2025 at 8:50 ΜΜ, ο/η Katerina1990 είπε:

Σε ευχαριστώ πολύ κορίτσι μου! Ναι όλα μια χαρά, να μην την ματιασω είναι πολύ ήσυχη, θηλάζει πολύ καλα και γενικά είναι μαμ, κακα και νάνι. Με την μεγάλη μου αυτό το έζησα αφού πήγε 2 ετών😂😂😂

Εσείς τι κάνετε? Πώς τα πάτε?

Καλά είμαστε κι εμείς! Ησυχούλα είναι. Εγώ ήμουν λίγο άρρωστη τις προηγούμενες μέρες είχα πολύ μπούκωμα συνάχι και τη πρώτη μέρα κομάρες.. φορούσα μάσκα αλλά η μικρούλα κόλλησε συναχάκι και την είχα με ορό. Ευτυχώς ήπια πράγματα όμως! Το πέρασε καλά. Παρόλα αυτά όμως δεν επηρέασε το θηλασμό κ έπινε κανονικότατα. Επίσης τις περισσότερες φορές την κοίμιζα επάνω μου σε όρθια στάση για να μην ενοχλείται.. Τώρα είναι καλύτερα αλλά συνεχίζω τους ορούς να καθαρίζει η μυτούλα. Κ επειδή της προκαλεί φτέρνισμα μετά βγάζει τη μυξούλα μόνη της και καθαρίζει καλύτερα.. 

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Καλησπέρα κορίτσι μου, έχει φορτσάρει ο μικρός για τα καλά ε; Χαχαχα  καλα είμαστε και εμείς!! Σήμερα είδα ότι έσκασε το πρώτο δοντάκι κάτω… σοκ και συγκίνηση🥹.    Η μικρή τα πάει καλά με το φαγητό. Υπάρχουν φορες που τρώει και φορες που δεν θέλει ούτε να το βλέπει😂 Παρ όλα αυτά συνεχίζομε και από τον 7ο λέμε να ξεκινήσουμε πατημένα έτσι ώστε στον 8ο πρώτα ο θεος να εχουμε πετάξει το μπλέντερ.    Η σαλιαρα μπλούζα που λες είναι τέλεια!! Εννοείται να πάρεις με τα 1000! Οι λεκέδες ειδικά από τα φρούτα δεν φεύγουν καθόλου εύκολα!!    Εμεις εχουμε τέτοια σαλιαρα και εχουμε και την κλασική και την σιλικόνη πιυ έχει και την «τσεπούλα» που πέφτουν εκεί τα φαγητά. Της βάζω η την ολόσωμη που πιάνει και μανίκια ή την κλασική και από πάνω την σιλικόνη! Και έτσι αντί για το ρούχο λερώνεται η απλή σαλιαρα που μάλιστα μπροστά έχει σαν αδιάβροχη υφή και μετά ρίχνω νερό και φεύγει επι τόπου!!😅 αυτή με βολεύει πιο πολύ τώρα, γιατί η ολόσωμη στο λαϊκό της είναι λίγο μεγάλη και περνάει το φαΐ..  ωστοσο επειδή και πάλι μπορεί να περάσει κάπως το φαγητό καμία φορα, σκέφτηκα να έχω 2 απλά μπλουζάκια εναλλάξ μόνο για το φαΐ που δεν με νοιαζει αν θα λερωθούν!! 
    • Καλησπέρα Ιωάννα μου!! Τι κάνετε;;; Εμείς καλά είμαστε..ο μικρός έβγαλε και το 4ο δόντι σήμερα και είναι σαν δρακουλινι 🤣 έχει τα δύο κάτω και τα δύο πάνω τα πλαϊνά, όχι τα μπροστινά! Ο ατμομαγειρας μέχρι στιγμής καλά μου πάει, γιατί τα βάζω όλα τα λαχανικά μέσα, τον ρυθμίζω σε χρόνο και κλείνει μόνος του! Από την Τετάρτη ξεκινάω να βάζω και κοτόπουλο στο φαγητό του! Μέχρι στιγμής τα λαχανικά τα πατάω με πιρούνι και με πιο μεγάλα κομμάτια και μια χαρά τα τρώει! Τον δίνω και το κουτάλι και το βάζει στο στόμα του αν και γίνεται χάλια και σκέφτομαι να αγοράσω σαλιαρα μπλούζα, γιατί δε φεύγουν οι λεκέδες από τα ρούχα, ειδικά αν πέσει γλυκοπατάτα. Επίσης άρχισε να κάθεται και μόνος του, σκύβει μπροστά και σηκώνει ξανά το σώμα του! Εσένα πως τα πάει η μικρή σου;;
    • Καλησπέρα κορίτσια!! Όλα καλά στην αυχενική. Μας είπε φάνηκε το φύλο αλλά είναι νωρίς να μας το πει. Έχω ξανά υπέρηχο στις 14/04 και ελπίζω να αντέξω έως τότε 🤍🤍🤍
    • Γεια σας κοριτσια μου ομορφα, ειστε καλα; @Elenaki12 μην αγχωνεσαι καθολου, το παιδι εχει τρελο λοξυγγα πολλες φορες τη μερα και καποιες φορες τον νιωθω απο κατω ή πισω στο εντερο μου αναλογα με το προς τα που ειναι στραμμενο. Ειναι λιγο cringe αλλα το συνηθησα πια και καμια φορα κραταει κανα 10λεπτο. Κανει ασκησουλες αναπνοης οπως τα λεει η @ΜαρίαΔημήτρης.  Ο λογος που στο ειπε αυτο ο γιατρος ειναι γιατι αποδω και στο εξης το παιδι μπορει να βγει οποτε θελει καθως ειμαστε 36 εβδομαδα πια, δεν θεωρω οτι ειδε κατι ανησυχητικο. Και μενα μου τονισε την πολλη ξεκουραση. @Diwni μου καλα αποτελεσματα στο doppler περιμενουμε ωραια νεακια και απο τη μπεμπα σου. Μαρακι μου σημερα αλλαξε η ωρα ειμαστε ολοι σαν ζομπι και γω με το αγορι μου ξανακοιμηθηκαμε το μεσημερι μαλλον μας επηρεασε. 
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...