Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

Σας ευχαριστώ κοριτσια! Τα χω δοκιμάσει όλα εκτός από άλλο νούμερο. Είναι 15 ημερών και σήμερα που την ζυγισα ήταν 4 κιλα, λίγα μου φαίνονται για να πάμε στο νο2, αλλά θα το δοκιμάσω! Η αλήθεια είναι ότι είναι πολύ γεμάτες οι πάνες της, και την αλλάζω πολύ συχνά, δεν είναι ότι μένει ώρες, για αυτό προβληματίζομαι!

• Απαντήσεις 2.2k
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοσίευση
  στις On 26/3/2025 at 7:53 ΜΜ, ο/η finallytheend είπε:

Καλησπέρα  κορίτσια! Πότε σκέφτεστε για βάφτιση?? Τι σκέφτεστε να κάνετε?

Expand  

Εμείς αύριο θα κάνουμε ονοματοδοσία στο δημαρχείο για αρχή και τον Σεπτέμβρη θα τις βαφτίσω και τις 2, ελπιζω... οσο ήμουν έγκυος στη μεγάλη είχα χάσει τον πατέρα μου οπότε το αφήσαμε για ένα χρόνο και..εεε μετά μέχρι να οργανωθω ξαναεμεινα έγκυος 😂😂😂

Εσείς για ποτε λέτε?

Δημοσίευση
  στις On 26/3/2025 at 8:01 ΜΜ, ο/η Katerina1990 είπε:

Εμείς αύριο θα κάνουμε ονοματοδοσία στο δημαρχείο για αρχή και τον Σεπτέμβρη θα τις βαφτίσω και τις 2, ελπιζω... οσο ήμουν έγκυος στη μεγάλη είχα χάσει τον πατέρα μου οπότε το αφήσαμε για ένα χρόνο και..εεε μετά μέχρι να οργανωθω ξαναεμεινα έγκυος 😂😂😂

Εσείς για ποτε λέτε?

Expand  

Και εμείς σκεφτόμασταν η Οκτωβρίο η το επόμενο πασχα..δηλαδή να είναι η 8 η 14.. λίγο με την οργάνωση εδώ Αθήνα έχω χαθεί.. εκκλησία, κέντρο για φαγητό. .και δεν ξέρω αν θα προλάβω γ Οκτωβρίο..αα 2 μαζί??!! Τελειοοοο 

Και τα έχεις έτοιμα??

Δημοσίευση
  στις On 26/3/2025 at 8:05 ΜΜ, ο/η finallytheend είπε:

Και εμείς σκεφτόμασταν η Οκτωβρίο η το επόμενο πασχα..δηλαδή να είναι η 8 η 14.. λίγο με την οργάνωση εδώ Αθήνα έχω χαθεί.. εκκλησία, κέντρο για φαγητό. .και δεν ξέρω αν θα προλάβω γ Οκτωβρίο..αα 2 μαζί??!! Τελειοοοο 

Και τα έχεις έτοιμα??

Expand  

Κοίτα στη μεγάλη που τα είχα κοιτάξει γινόταν ένας πανικός με φαγητο και με φωτογράφο, όλοι μου έλεγαν ότι έπρεπε να χω κλείσει ένα εξάμηνο πριν και οι τιμές απλησιαστες... Τώρα δεν ξερω, επειδή η μεγάλη μου θα είναι 3 ετών δεν ξέρω μου φαίνεται περίεργο να γίνει κλασσικά, σκέφτομαι να κάνω τη βάφτιση σε νησί να γίνει στη θάλασσα. Και να γίνει σε πολύ κλειστό κύκλο(οι άμεσοι συγγενείς και οι νονες) κι απλά μετά να πάμε κάπου να φάμε. Τώρα βέβαια αν τα πω αυτά στον άντρα μου θα πάθει σοκ, αλλά πρέπει να σκεφτώ άμεσα.😏😂😂

Δημοσίευση
  στις On 26/3/2025 at 8:10 ΜΜ, ο/η Katerina1990 είπε:

Κοίτα στη μεγάλη που τα είχα κοιτάξει γινόταν ένας πανικός με φαγητο και με φωτογράφο, όλοι μου έλεγαν ότι έπρεπε να χω κλείσει ένα εξάμηνο πριν και οι τιμές απλησιαστες... Τώρα δεν ξερω, επειδή η μεγάλη μου θα είναι 3 ετών δεν ξέρω μου φαίνεται περίεργο να γίνει κλασσικά, σκέφτομαι να κάνω τη βάφτιση σε νησί να γίνει στη θάλασσα. Και να γίνει σε πολύ κλειστό κύκλο(οι άμεσοι συγγενείς και οι νονες) κι απλά μετά να πάμε κάπου να φάμε. Τώρα βέβαια αν τα πω αυτά στον άντρα μου θα πάθει σοκ, αλλά πρέπει να σκεφτώ άμεσα.😏😂😂

Expand  

Ναι κ εγώ που άρχισα λίγο να ψάχνω κάηκα.. έχει κσνια,ιδέα για φαγητό/βάφτιση Αθήνα??

Δημοσίευση

Κοίτα είχα πάει σε κάποια κτήματα στο κορωπι αλλά οι τιμές ήταν εξωφρενικές, τύπου 60-70 το άτομο και ελάχιστη χρέωση 120 άτομα, που δεν σκόπευαν να καλέσω τοσα.

Αν το κάνω Αθήνα σκέφτομαι το laforet eco resort. Ρίξε μια ματια.Είχα πάει σε βάφτιση και ήταν πολύ ωραία και απο τι μου είχαν πει πολύ καλές τιμές. Νομίζω 35 το άτομο, αλλά πολύ καλό φαγητό και χώρος.ειχα ρωτήσει και σε πιο συνοικιακά, κάποια Χαϊδάρι και κάποια Κορυδαλλό για πιο κοντά, αλλά κυμαίνονταν στα 30 με 40 ευρώ και ήταν η κλασσική ταβέρνα με το συνηθισμένο φαγητό.

Δημοσίευση

Α το κτήμα που σου λέω είναι Ραφήνα, αλλά εγώ αν το επιλέξω θα κάνω τη βάφτιση εκεί, έχει εκκλησάκι. τωρα να θες να κάνεις τη βάφτιση σε εκκλησία συγκεκριμένη δεν ξέρω κατά πόσο αξιζει να πάτε τόσο μακριά μόνο για το τραπέζι. Βόρεια μένεις?

Δημοσίευση

Expand  

Εμείς όπως κ τον μεγάλο λέμε να τον βαφτίσουμε νωρίς.. Ιούλιο λέμε ελπίζω να βρούμε κιόλας τα πάντα γιατί είναι κ χοτ εποχή 🤣

Δημοσίευση
  στις On 26/3/2025 at 7:47 ΜΜ, ο/η finallytheend είπε:

Είναι σήμερα ακριβώς 1 μήνα.. πίνει 120-100 τη φορά..  άστα αυτό με τις θηλες.. την αποστείρωση.. βράσε κλπ..

Expand  

Πάρα πολύ καλά σου πίνει! Είναι μια χαρά εμάς ο γιατρός μας είχε μετά τα 3 συνεχόμενα γεύματα που θα πίνει όλο το μπουκάλι ανεβαίνουμε 30μλ.

Αν έχεις την οικονομική δυνατότητα πάρε τη συσκευή baby breeza θα σωθείτε!!! Είναι επένδυση! 

Δημοσίευση
  στις On 26/3/2025 at 7:49 ΜΜ, ο/η finallytheend είπε:

5?! Μεγαλώσατε!!! Εε στα 5 είστε άνετα στο νο2..

Expand  

Το τρία ξεκινάει και 6 κιλά και είναι ακόμα καλύτερο ..χωρίς να σφίγγει. Μεγαλώνουμε με ταχείς ρυθμούς...120ml πίνουμε κάθε δυόμιση ώρες. 

Δημοσίευση
  στις On 16/3/2025 at 6:50 ΜΜ, ο/η Katerina1990 είπε:

Σε ευχαριστώ πολύ κορίτσι μου! Ναι όλα μια χαρά, να μην την ματιασω είναι πολύ ήσυχη, θηλάζει πολύ καλα και γενικά είναι μαμ, κακα και νάνι. Με την μεγάλη μου αυτό το έζησα αφού πήγε 2 ετών😂😂😂

Εσείς τι κάνετε? Πώς τα πάτε?

Expand  

Καλά είμαστε κι εμείς! Ησυχούλα είναι. Εγώ ήμουν λίγο άρρωστη τις προηγούμενες μέρες είχα πολύ μπούκωμα συνάχι και τη πρώτη μέρα κομάρες.. φορούσα μάσκα αλλά η μικρούλα κόλλησε συναχάκι και την είχα με ορό. Ευτυχώς ήπια πράγματα όμως! Το πέρασε καλά. Παρόλα αυτά όμως δεν επηρέασε το θηλασμό κ έπινε κανονικότατα. Επίσης τις περισσότερες φορές την κοίμιζα επάνω μου σε όρθια στάση για να μην ενοχλείται.. Τώρα είναι καλύτερα αλλά συνεχίζω τους ορούς να καθαρίζει η μυτούλα. Κ επειδή της προκαλεί φτέρνισμα μετά βγάζει τη μυξούλα μόνη της και καθαρίζει καλύτερα.. 

Δημοσίευση
  στις On 24/3/2025 at 10:21 ΠΜ, ο/η finallytheend είπε:

Καλημέρα  κορίτσια! Είναι κάποια εδώ που δίνει φόρμουλα? Πόσο πίνει το μωρό σας κ πόσα γεύματα κάνετε?

Expand  

Καλημέρα! Εμείς θηλάζουμε κυρίως αλλά ενα γεύμα τη δίνω μέσα στη μέρα και πίνει κάπου 90ml αλλά προηγουμένως πριν μια ώρα πχ είχε πιει κ απο το στήθος οπότε είναι κάπως σαν συμπλήρωμα... και μετά ξαναπίνει λίγο απο το στήθος και αποκοιμιέται πάνω μου.. Εσύ τη δίνεις ξένο αποκλειστικά;

Δημοσίευση

Expand  

Εγώ το σκέφτομαι μέσα στο καλοκαίρι που θα είναι κάπου 4-5 μηνών δε θέλω να μεγαλώσει πολύ. Και τη μεγάλη μου κόρη τόσο τη βάφτισα ούτε έκλαψε θυμάμαι!! Όσο πιο μεγάλο πιο πολύ θα κλαίει και θα ταλαιπωρηθεί. Άσε που δε θα κάνουμε τίποτα ιδιαίτερο απλά θα πάμε στην εκκλησία και θα γίνει η βάφτιση με τους γονείς μας και τα αδέλφια μας σε πάρα πολύ κλειστό κύκλο δε θα καλέσουμε ούτε θείους κανέναν, ούτε στολισμούς τίποτα. Δηλαδή ζήτημα θα είναι καμία 10αρια άτομα... Έξοδα και εφέ μόνο είναι αυτά! Θα πάρουμε μόνο μερικές μπομπονιέρες με το όνομα και λίγα γλυκάκια μετρημένα κομμάτια να δώσει η μαμα μου σε κάποιους γείτονες και συγγενείς που θέλει και εμείς σε κανέναν φίλο και γνωστό. Μετά από τη βάφτιση θα πάμε να τους κεράσουμε έξω να φάμε.

Δημοσίευση
  στις πριν 7 ώρες, ο/η athrain είπε:

Καλημέρα! Εμείς θηλάζουμε κυρίως αλλά ενα γεύμα τη δίνω μέσα στη μέρα και πίνει κάπου 90ml αλλά προηγουμένως πριν μια ώρα πχ είχε πιει κ απο το στήθος οπότε είναι κάπως σαν συμπλήρωμα... και μετά ξαναπίνει λίγο απο το στήθος και αποκοιμιέται πάνω μου.. Εσύ τη δίνεις ξένο αποκλειστικά;

Expand  

Ξενο ναι..δεν τα καταφέραμε..μπαίνει στήθος αλλά δεν είχα ποτέ αρκετό..  τώρα μπαίνει ως παρηγοριά..όταν πονάει.. 

Δημοσίευση

Εγώ το σκέφτομαι μέσα στο καλοκαίρι που θα είναι κάπου 4-5 μηνών δε θέλω να μεγαλώσει πολύ. Και τη μεγάλη μου κόρη τόσο τη βάφτισα ούτε έκλαψε θυμάμαι!! Όσο πιο μεγάλο πιο πολύ θα κλαίει και θα ταλαιπωρηθεί. Άσε που δε θα κάνουμε τίποτα ιδιαίτερο απλά θα πάμε στην εκκλησία και θα γίνει η βάφτιση με τους γονείς μας και τα αδέλφια μας σε πάρα πολύ κλειστό κύκλο δε θα καλέσουμε ούτε θείους κανέναν, ούτε στολισμούς τίποτα. Δηλαδή ζήτημα θα είναι καμία 10αρια άτομα... Έξοδα και εφέ μόνο είναι αυτά! Θα πάρουμε μόνο μερικές μπομπονιέρες με το όνομα και λίγα γλυκάκια μετρημένα κομμάτια να δώσει η μαμα μου σε κάποιους γείτονες και συγγενείς που θέλει και εμείς σε κανέναν φίλο και γνωστό. Μετά από τη βάφτιση θα πάμε να τους κεράσουμε έξω να φάμε.

Expand  

Ααα είστε αρκετά κλειστοί.. εμένα μου φαίνεται βουνό για τόσο νωρίς.. ταξιδεύει κιόλας ο σύζυγος  αρκετά..και λεγαμε γ το πασχα που θα ειμαστε 14..

Δημοσίευση

Expand  

Κ εγώ έτσι επειδή βίωσα ως μαμά νωρίς τη βάφτιση κ ως νονά 2 φορές με πιο μεγάλα παιδιά θεωρώ πολύ πιο δύσκολο να είναι μεγάλο το παιδί και για τους γονείς κ για τους νονούς κ για το ίδιο το παιδί.. είναι σίγουρα πιο ζόρι η προετοιμασία σε τόσο λίγο χρόνο αλλά με καλή διάθεση όλα γίνονται..

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Κ εγώ έτσι επειδή βίωσα ως μαμά νωρίς τη βάφτιση κ ως νονά 2 φορές με πιο μεγάλα παιδιά θεωρώ πολύ πιο δύσκολο να είναι μεγάλο το παιδί και για τους γονείς κ για τους νονούς κ για το ίδιο το παιδί.. είναι σίγουρα πιο ζόρι η προετοιμασία σε τόσο λίγο χρόνο αλλά με καλή διάθεση όλα γίνονται..
    • Ακριβώς έτσι κι εγώ, έβλεπα το φαγητό σαν διάλειμμα. Είχα αποφασίσει ότι θα κάνω γυμναστική γιατί δεν ήμουν σε φάση να κόψω το φαγητό κ δεν είδα καμία διαφορά, ίσα ίσα ένα διάστημα με πολλά τσιμπολογηματα, πήρα κιόλας 1-2 κιλά παρά τη γυμναστική. Για αυτό κατέληξα στη διατροφή κ στο να μετράω τις θερμίδες μου μέσα στη μέρα. Έχω ξεκινήσει πρόσφατα, ελπίζω να καταφέρω να το κρατήσω, αλλά μέχρι στιγμής πάει πολύ καλά.
    • Θα σου μιλήσω καθαρά με γεγονότα για να μην νομίζεις ότι σου χρυσώνω το χάπι. Εδώ στο φόρουμ είμαι 3,5 χρόνια. Έχω διαβάσει απίστευτες ιστορίες. Κάποιες πολύ θλιβερές, τόσο που λες πως αντέχει αυτή η γυναίκα... Έχω χάσει 4 μωρά. Το ένα πίσω από το άλλο. Όταν απέκτησα το κοριτσάκι μου μέχρι τη στιγμή που άκουσα το κλάμα της δεν μπορούσα να πιστέψω ότι όντως θα γίνω μαμά. Με είχαν ρίξει πολύ οι αναποδιες. Ήμουν στο μαιευτήριο ετοιμογεννη και μέσα μου ακόμα φοβόμουν ότι δεν θα τα καταφέρω. Την φέραμε σπίτι, την κοιτούσα και έκλαιγα για εβδομάδες. Έκλαιγα γιατί ακόμα δεν μπορούσα να το πιστέψω. Και ξανά αποβολή και ξανά βιοχημική... Και το μυαλό μου γύρισε και τα έβαλα με τον Θεό... Και ξέρω πόσο δυνατή είναι η πίστη σου, για αυτό στο αναφέρω! Τον Θεό που ευγνωμονουσα για το κοριτσάκι μου...  Τώρα όλα πάνε καλά όρος ώρας, και η πρώτη μου σκέψη χτες μετά τη β επιπέδου ήταν ευχαριστώ Παναγία μου... Δεν ξέρω γιατί έπρεπε να τα περάσω όλα αυτά. Δεν ξέρω γιατί τα περνάμε όλες μας. Σίγουρα όμως όχι επειδή δεν είμαστε αξιες. Το καλοκαίρι ήμασταν διακοπές, είχα το μωράκι μου αγκαλιά, και έκλαιγα συνεχώς για όσα έγιναν. Πέρασα μια μορφή κατάθλιψης για αρκετούς μήνες. Δεν μπορούσα να χαρώ τίποτα. Με είχαν στοιχειώσει τα όσα πέρασα και τα άπειρα γιατί. Είναι λογικό να πέφτουμε. Είναι απόλυτα λογικό να χάνουμε την αισιοδοξία μας. Ειναι απίστευτα δύσκολο όλο αυτό. Αλλά το πιο σημαντικό από όλα είναι να μην τα παρατάμε. Κοιτάμε τον στόχο μας και συνεχίζουμε 🩷🌈🙏
    • Τι ωραίο θεματακι ανοίξατε ρε κορίτσια!! Γεμάτο ελπίδα και αισιοδοξία!! Καλό μήνα να έχουμε και όντως μακαρι αυτός ο μήνας να φέρει Ανάσταση και στις ψυχές μας!!!  💐💐
    • Κορίτσι μου έχεις ένα δάνειο μαζί του, ένα παιδί μαζί του και κάποια οικονομικά θέματα λόγω αγοράς επίπλων που μάλλον σε βοηθάει. Συνεπώς τα θετικά της συμβίωσης μαζί του είναι μια οικονομική στήριξη, το δάνειο που από πληρώνετε μαζί και το παιδί σας που σας έχει και τους δύο. Δεν έχετε παντρευτεί και δεν ξέρουμε αν έχει αναγνωρίσει το παιδί σας. Έχει άσχημη αντίδραση σε ότι συμβαίνει με το παιδί διότι πιέζεται και είσαι η τρίτη γυναίκα στη ζωή του και δεν θέλει να πιέζεται. Όσο μεγαλώνει το παιδί θα μεγαλώνουν τα προβλήματα, θα αυξάνεται η πίεση. Σαφώς το ιδανικό θα ήταν πρωτίστως να αυτονομηθεις οικονομικά, να δεις τι αντέχεις μόνη σου, να βάλεις σε σειρά τη σκέψη σου και να δεις τι αντέχεις και αν αγαπάς κάτι πλέον στο σύντροφο σου. Σαφώς να απευθυνθείς σε κέντρο για γυναίκες που δέχονται κακοποίηση κυρίως μήπως μιλήσεις με κάποιον ψυχολόγο εκεί να δεις πως αισθάνεσαι και τι ζητάς εσύ στη ζωή σου. 
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...