Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση
στις πριν 3 ώρες, ο/η Katerina1990 είπε:

Ωωω θεεε μου...εύχομαι να μην είναι τίποτα κορίτσι μου! Μήπως βγάζει κάποιο δοντακι? Είναι και μικρούλης μωρέ ο γλυκούλης δεν μπορείς ακόμα και να συνεννοηθείς να ξέρεις τι του φταίει! 

Εμένα η δικιά μου μου χει βγάλει την πίστη γιατί δεν θέλει ούτε θερμόμετρο, ούτε σιρόπι ούτε ορό και έχουμε όλη μέρα μάχη...πφφφφ εύχομαι να ναι περαστικά όλα σύντομα και για μας και για σας να πάμε κι εμείς να γεννησουμε με ησυχία!

Σε άλλα νέα σήμερα έχασα και το τραχηλικό πώμα, ελπίζω να κρατήσει ακόμα 2 μερουλες να μαστε εντάξει!

Ααααα ! Είχες ροζ δλδ; εγώ είχα στον μικρό έτσι 2 3 φορές ροζ από αρχές Αυγούστου κ γέννησα με πρόκληση στις 23 σκέψου 🤣

• Απαντήσεις 2.1k
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοσίευση
στις πριν 21 λεπτά, ο/η Amp92 είπε:

Ααααα ! Είχες ροζ δλδ; εγώ είχα στον μικρό έτσι 2 3 φορές ροζ από αρχές Αυγούστου κ γέννησα με πρόκληση στις 23 σκέψου 🤣

Όχι ήταν διάφανο αλλά πολύ χαρακτηριστικό,μεγάλο και πηχτό πολυ.. συγγνώμη για την περιγραφή. Εγώ στην κόρη μου το είδα πρωί και μεσημέρι γέννησα, αλλά είχα πάει επίσης με πρόκληση οπότε δεν ξέρω πότε θα γεννούσα πραγματικά! Για να δούμε!! Πάντως κάτι άλλο δεν έχω! Ο μικρός σου είναι καλύτερα?

Δημοσίευση
στις πριν 29 λεπτά, ο/η Katerina1990 είπε:

Όχι ήταν διάφανο αλλά πολύ χαρακτηριστικό,μεγάλο και πηχτό πολυ.. συγγνώμη για την περιγραφή. Εγώ στην κόρη μου το είδα πρωί και μεσημέρι γέννησα, αλλά είχα πάει επίσης με πρόκληση οπότε δεν ξέρω πότε θα γεννούσα πραγματικά! Για να δούμε!! Πάντως κάτι άλλο δεν έχω! Ο μικρός σου είναι καλύτερα?

Δεν ξέρω εγώ γενικά έχω υγρα στην εγκυμοσύνη κυρίως στους τελευταίους μήνες. Και στον πρώτο κ τώρα.. αλλά δε νομίζω να είναι κάτι τέτοιο γιατί θα είχα θέμα προ πολλού χαχαα . Έχω διαβάσει πάντως πως μπορεί να κρατήσει κάποιον καιρό. Με έχει τσακίσει το εμβρυο πάντως 😜🤣 από χθες η κίνηση είναι σε άλλο επίπεδο! 

Ο μικρός κοιμήθηκε αλλά είναι ανήσυχος φαίνεται δλδ και στον ύπνο του. Δεν ξέρω πώς θα μας πάει το βράδυ κι ελπίζω να μην έχουμε τίποτα γιατί με την κούραση που έχω δε νομίζω ότι έχω κουράγιο να γεννήσω 🤣

Δημοσίευση
στις πριν 1 ώρα, ο/η Amp92 είπε:

Δεν ξέρω εγώ γενικά έχω υγρα στην εγκυμοσύνη κυρίως στους τελευταίους μήνες. Και στον πρώτο κ τώρα.. αλλά δε νομίζω να είναι κάτι τέτοιο γιατί θα είχα θέμα προ πολλού χαχαα . Έχω διαβάσει πάντως πως μπορεί να κρατήσει κάποιον καιρό. Με έχει τσακίσει το εμβρυο πάντως 😜🤣 από χθες η κίνηση είναι σε άλλο επίπεδο! 

Ο μικρός κοιμήθηκε αλλά είναι ανήσυχος φαίνεται δλδ και στον ύπνο του. Δεν ξέρω πώς θα μας πάει το βράδυ κι ελπίζω να μην έχουμε τίποτα γιατί με την κούραση που έχω δε νομίζω ότι έχω κουράγιο να γεννήσω 🤣

Αχ ακριβώς το ίδιο έλεγα πριν στον άντρα μου, ότι αν δεν συνέλθει, να κοιμηθώ έστω αυτό το 5ωρο που κοιμόμουν σπαστά πριν αρρωστήσει και να κάτσω έστω λίγο να ηρεμήσω, δεν νομίζω ότι έχω κουράγιο να γεννήσω. Άσε που εχουν σπάσει εντελώς τα νεύρα μου με την όλη κατάσταση και λέω αχ αυτό το μωράκι με νεύρα θα βγει σίγουρα και μετά ποιος μας σώζει😂😂😂

Κουράγιο μανούλα! Θα ρθουν κάποτε και ήρεμες μέρες! Το πότε θα έρθουν με τρομάζει, αλλά λέμε τώρα!😂

Δημοσίευση
στις πριν 23 ώρες, ο/η Katerina1990 είπε:

Αχ ακριβώς το ίδιο έλεγα πριν στον άντρα μου, ότι αν δεν συνέλθει, να κοιμηθώ έστω αυτό το 5ωρο που κοιμόμουν σπαστά πριν αρρωστήσει και να κάτσω έστω λίγο να ηρεμήσω, δεν νομίζω ότι έχω κουράγιο να γεννήσω. Άσε που εχουν σπάσει εντελώς τα νεύρα μου με την όλη κατάσταση και λέω αχ αυτό το μωράκι με νεύρα θα βγει σίγουρα και μετά ποιος μας σώζει😂😂😂

Κουράγιο μανούλα! Θα ρθουν κάποτε και ήρεμες μέρες! Το πότε θα έρθουν με τρομάζει, αλλά λέμε τώρα!😂

Τι κάνεις Κατερίνα μου ; πώς πάει; αύριο είναι η ΠΗΤ σου ε ; τι θα κάνετε; 

Δημοσίευση
στις πριν 39 λεπτά, ο/η Amp92 είπε:

Τι κάνεις Κατερίνα μου ; πώς πάει; αύριο είναι η ΠΗΤ σου ε ; τι θα κάνετε; 

Καλά είμαι κορίτσι μου! Τελικά η κόρη μου έχει γρίπη β, οπότε δεν ξέρω τι θα πει ο γιατρός. Αύριο το πρωί έχουμε ραντεβού, θα το συζητήσουμε! Ευτυχώς εγώ είμαι αρνητική, αλλά δεν ξέρω τι γίνεται σε τέτοιες περιπτώσεις, γιατί και η μικρή έχει ακόμα πυρετό και συμπτώματα. Μα δεν μπορούσε την προηγούμενη εβδομάδα έστω???😌

Τελοσπαντων κάθε εμπόδιο για καλό! Μας βλέπω μαζί να γεννάμε! Εσύ πως είσαι? Ποτέ έχεις τώρα γιατρό?

Δημοσίευση

Καλημέρα! Καλημέρα! Σήμερα είναι η ΠΗΤ μου και απ' ότι φαίνεται η μπέμπα μας, συνεπεστατη ! Πήγαμε σήμερα στον γιατρό και όλα είναι έτοιμα, έχω ήδη διαστολή 3 με 4 και περιμένουμε να συντονιστούν οι συσπάσεις. Γύρισα σπίτι και απλά περιμένω! Χάρηκα γιατί μου είπε ότι το σώμα μου έχει ανταποκριθεί τόσο καλά που δεν θεωρεί ότι θα μας πάρει πάνω από 2 με 3 ώρες αφού μπω σε ενεργό τοκετό! Μακάρι Παναγία μου να πάνε όλα καλά!

Δημοσίευση

Καλημέρα! Καλημέρα! Σήμερα είναι η ΠΗΤ μου και απ' ότι φαίνεται η μπέμπα μας, συνεπεστατη ! Πήγαμε σήμερα στον γιατρό και όλα είναι έτοιμα, έχω ήδη διαστολή 3 με 4 και περιμένουμε να συντονιστούν οι συσπάσεις. Γύρισα σπίτι και απλά περιμένω! Χάρηκα γιατί μου είπε ότι το σώμα μου έχει ανταποκριθεί τόσο καλά που δεν θεωρεί ότι θα μας πάρει πάνω από 2 με 3 ώρες αφού μπω σε ενεργό τοκετό! Μακάρι Παναγία μου να πάνε όλα καλά!

Ααααααα δεν είχες καταλαβει κάτι ε ; πονάς; πώς εισαι; θα πάνε όλα καλά και περιμένω νέα σου σύντομα! Η Παναγία μαζί σου 🤍

Δημοσίευση

@Katerina1990 μου με το καλό!! Αχ σαν τη προηγούμενη φορά και εγώ ακριβώς στη ΠΗΤ γέννησα!!! Αφού έχεις και τόσο διαστολή ήρθε γεννάς σε λίγο!! Πως είσαι τώρα έχεις πόνους συσπάσεις?? Με 3, 4 διαστολή και δε πονάς;

Δημοσίευση

Όχι βρε κορίτσια είμαι μια χαρά! Μάλλον είμαι εντελώς αναίσθητη, δεν εξηγείται αλλιώς! Νιώθω που και που κάτι δυνατές, αλλά όχι κάτι φοβερό. Τι κάνεις @athrain μου γυρίσατε σπίτι? Πώς είναι η μπεμπουλα?

Εσύ @Amp92 μου πως είσαι? Πηγές γιατρό?

Δημοσίευση
στις πριν 15 λεπτά, ο/η Katerina1990 είπε:

Όχι βρε κορίτσια είμαι μια χαρά! Μάλλον είμαι εντελώς αναίσθητη, δεν εξηγείται αλλιώς! Νιώθω που και που κάτι δυνατές, αλλά όχι κάτι φοβερό. Τι κάνεις @athrain μου γυρίσατε σπίτι? Πώς είναι η μπεμπουλα?

Αχ τέτοια αναισθησία θέλουμε όλες!!!! Χααχχα από συσπάσεις πώς πας ; σου είπε δλδ να πας μόλις αρχίσουν συσπάσεις ανά κάποια ώρα.; 

Εγώ αύριο έχω γιατρό,  χθες πήγα για καρδιοτοκογραφημ αλλά σιγή ιχθύος από συσπάσεις.  Τίποτα! Κ όλη μέρα δεν κάθομαι ρε κορίτσια ειλικρινά απορώ! 

Αύριο λογικά θα μου πει να πάω προγραμματισμένα τέλη της εβδομάδας. 

Δημοσίευση

Έχω κάποιες αλλά δεν είναι συντονισμένες, μου είπε όταν γίνουν 10λεπτες να πάω ή αν σπάσουν τα νερά. Αλλά νομίζω έχουμε ακόμα...ανά ώρα έχω περίπου...

Α μην ανησυχείς, έχεις μέρες ακόμα, κι εγώ τίποτα δεν ειχα και ξαφνικά ξεκίνησαν όλα! Όλα με το καλό!

στις πριν 19 λεπτά, ο/η Amp92 είπε:

Αχ τέτοια αναισθησία θέλουμε όλες!!!! Χααχχα από συσπάσεις πώς πας ; σου είπε δλδ να πας μόλις αρχίσουν συσπάσεις ανά κάποια ώρα.; 

Εγώ αύριο έχω γιατρό,  χθες πήγα για καρδιοτοκογραφημ αλλά σιγή ιχθύος από συσπάσεις.  Τίποτα! Κ όλη μέρα δεν κάθομαι ρε κορίτσια ειλικρινά απορώ! 

Αύριο λογικά θα μου πει να πάω προγραμματισμένα τέλη της εβδομάδας. 

Δημοσίευση
στις On 6/3/2025 at 11:37 ΠΜ, ο/η Katerina1990 είπε:

Αχ άστα το πρωί τρελάθηκα...πήγα με είδε μου είπε ότι είναι μαλακός ο τράχηλος, διαστολή δεν έχω, συσπάσεις δεν εχω οπότε ελπίζουμε να μην έχει γρίπη και να φτάσω ως τη Δευτέρα και να με ξαναδεί. Μου είπε θα περιμένουμε όσο χρειαστεί αν έχει γρίπη ή αν τυχόν κολλήσω, αν κι έχω κάνει εμβόλιο. Οπότε προς το παρόν όλα καλά! 

Εύχομαι να σου πάνε όλα δεξιά και να μην κολλήσεις και ταλαιπωρηθείς κι εσύ και το μωρό. Η μικρούλα σου ελπίζω να είναι καλύτερα. Περιμένουμε νέα σου. 

Δημοσίευση
στις On 7/3/2025 at 8:33 ΜΜ, ο/η athrain είπε:

Κορίτσια να μαι κ εγώ!! Γεννήσαμε 5/3 εκείνη τη μέρα που σας ειπα εχω συσπασεις. Χωρίς πρόκληση χωρίς επισκληρίδιο τίποτα εντελώς φυσικά θα σε αφήσουμε να γεννήσεις όπως με ειχε πει κ ενας γιατρός εκεί, είσαι και 4τοκη μια χαρά θα τελειώσεις γρήγορα λεει. Αρχικά πήγα νοσοκομείο 8 το πρωί με ειδαν με 4 διαστολή με βάλαν καρδιοτογραφημα κτλ με ειπαν θα σε κρατησουμε να γεννησεις!! με αυτα κ αυτα μεχρι να με ετοιμάσουν τελικά στις 10 με βαλαν στην αιθουσα ωδινων κ στις 12.30 γέννησα!! απόρησαν κ αυτοί τόσο speed!! με άφησαν αρχικά 1 ώρα έτσι να δουν πως παω ειχα φτασει 5 διαστολή κ μετα ειπε ο γιατρος τωρα θα σου σπασουμε τα νερά για να γινει η διαδικασια πιο γρηγορα αλλα λεει να ξερεις οι πονοι θα γινουν πιο εντονοι ωχ λεω ναι φανταζομαι οντως γιναν νομιζα οτι θα λιποθυμησω θα χασω τις αισθησεις μου μιλαμε ειχα ξεχασει πως ειναι τελος παντων.. απο τη στιγμη που μου σπασαν τα νερα μεχρι που τελικα γεννησα περασε αλλη μια ωρα συνολο 2 δηλαδή. Οι γιατροί άψογοι και με βοήθησαν πολύ και ψυχολογικά!! Σε 2 σπρωξιές βγήκε. 

Τώρα θηλάζουμε αποκλειστικά χθες μονο την εδωσα το βραδυ μια φορα μπουκαλι για να ξεκουραστω χρειαζομουν υπνο ημουν 2 μερες αυπνη. Η μικρή είναι φοβερή! Είχα ξεχασει ποσο μικρουλια ειναι οταν τη βαλαν επανω μου τρελαθηκα!!!!! Αυριο βγαινουμε το μεσημέρι θα παμε σπιτακι μαςςς!

@Amp92 και @Katerina1990με το καλό και σε σας να ερθουν τα μωράκια σας!!!! 

Πόσο όμορφη εμπειρία τοκετού είχες!!! Πολύ χαίρομαι για σενα!!! να σου ζήσει η μικρούλα σου! Καλή ανατροφή!!! Είναι απόλαυση αυτές οι πρώτες μέρες που είναι τόσο μικρούλια. Κι εγώ κάθομαι και τη χαζεύω που ε΄ίναι μια σταλίτσα. 

Δημοσίευση
στις πριν 1 ώρα, ο/η Katerina1990 είπε:

Με το καλό κι εσύ!!! Περιμένουμε νέα σου!!!!

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Τίποτα δεν έκανες λάθος. Δεν ήταν χρωμοσωμικα υγιή τα έμβρυα σας. Ή ίσως δεν σου ταιριαξε το πρωτοκολλο της εμφυτευσης. Τα έβαλες απευθείας, σε φυσικό ή τεχνητο κυκλο;  Την επόμενη φορά θα κάνετε κάτι διαφορετικό, με την ελπίδα να πετύχουν. Οι χαρακτηρισμοι Α,Β,Γ αφορούν το περιβλημα, οχι τον πυρηνα των εμβρυων. Μακάρι το "άριστο ΑΑ" να μας εξασφαλιζε εμφυτευση. Κι εγω ειχα πολύ καιρό αυτό το παράπονο μέσα μου, έχω κάνει τρεις ετ, σχεδον μόνο με "άριστα" και μόνο ένα έδωσε εγκυμοσύνη. Είναι κ η ηλικία μας επιβαρυντικός παράγοντας στην ποιότητα των ωαρίων. Αυτό όμως δεν σημαίνει ότι δεν πετυχαινουμε σε μεγαλύτερες ηλικίες. Όλα είναι δυνατά. Είναι πολύ θέμα τύχης, συγκυριων, κύκλου, καλού χεριού του γιατρού...Εγω τα πιστεύω αυτά.  Θα συνεχίσεις να προσπαθείς, δεν θα χανεις το κουραγιο σου!! Και θ ακολουθείς τις συμβουλές του γιατρού σου. Αν έχεις αρκετά έμβρυα, σε επόμενη διέγερση μπορεί να τα περασεις και από ελεγχο, ώστε να είσαι σίγουρη ότι εμφυτευεις υγιες. Να πάνε όλα καλα και να έρθει σύντομα  το μωράκι που λαχταράς!
    • Καλησπέρα κορίτσια! Πήγαμε γιατρό σήμερα! Έκανε το εμβόλιο, έφτασε 7450 και ύψος 66 εκ. Μας είπε για τις στερεές να αρχίσουμε με 2  φρούτα, επόμενο μοσχάρι, λαχανικό, βρώμη, κ μετά προσθέτω φρούτα, λαχανικά, και άλλα κρέατα και ζυμαρικά.  2 γεύματα μέχρι 8 μηνών. Εισαγωγές θα γίνονται ανά 3 μερες. Ξεκινάμε σε 2 βδομάδες που θα είναι 5,5 μηνων
    • Είμαι με μπλοκάκι οπότε τους έχω πει από Σεπτέμβρη ότι θα ξεκινήσω και μου είπαν οκ..δεν ξέρω..ναι, χρειάζομαι λίγη βοήθεια.. απλώς τώρα που δε δουλεύω κάνουμε λίγη οικονομία..θα δούμε! Εσύ πότε πας δουλειά;
    • Η εκατοστιαια θεση ειναι η θεση που εχει το μωρο σε εναν πινακα αναπτυξης που εχουν οι γιατροι για τα μωρα, αναλογα με το βαρος τους. Θα παρεις ολες σου τις εβδομαδες κοριτσι μου οχι μονο δυο τρεις δεν εχεις λογο να μην ολοκληρωσεις την εγκυμοσυνη σου με αυτο τον τραχηλο που εχεις ο οποιος ειναι παρα πολυ καλος, ακομα και συσπασεις να εχεις που ειναι και το νορμαλ τωρα πια. Απλα προσπαθησε να καθεσαι ξαπλα για να μειωσεις τυχον συσπασουλες. Επισης προσπαθησε να μην κλαις ξερω οτι εχεις φοβηθει και αγχωνεσαι αλλα δεν βοηθαει η αρνητικη ψυχολογια. Το λεω για να το ακουω και εγω που ειμαι μια απο τα ιδια αλλα προσπαθω να συγκρατουμαι. Ξεκινα μια σειρα στο netflix η ενα βιβλιο ωστε να περασουν οι μερες και να ξεχαστεις. Κοιτωντας πισω ο καιρος παιρνα γρηγορα οσο χαζα κι αν σου ακουγονται αυτα που λεω, ειμαι σιγουρη για σενα οτι θα πανε ολα καλα🌹❤️🌹❤️
    • Είναι δύσκολη περίοδος για τα μικρακια μας και για μας από ό,τι φαίνεται!  Κι εγώ μέσα στα νεύρα είμαι γενικότερα!  Αισθάνομαι πολύ κουρασμένη σωματικά και ψυχικά..! Ίσως η κοπέλα ήταν μια καλή λύση!  Κανονικά πότε είναι να γυρίσεις στη δουλειά;  Μήπως να έβρισκες κοπέλα να στον κρατάει πχ 2-3 φορές τηβ εβδομάδα για κανένα 2-3ωρο και να επεστρεφες στη δουλειά όταν τελειώσει η άδεια! Γιατί και στη δουλειά παρόλο που θα ξεφεύγεις θα έχει κούραση 
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...