Μετάβαση σε περιεχόμενο

Αναφορά

• Απαντήσεις

• Σ ευχαριστώ κοριτσάκι μου!!!! Μια χαρά θα ξέρεις πάνω κάτω πότε θα γίνει.... Πάντως εγώ Ιανουάριο πήγα για τσεκ απ είδαμε το ωοθηλάκιο έτοιμο να σκάσει είχαμε επαφές αλλά τζίφος, απογοήτευση πάλι με το ψευδώς θετικό τεστ ουρων κλπ τα θυμάσαι.. Και τώρα νααααααα ενώ στο μυαλό μου το είχα αποκλέισει!!!! Ήρθε από το πουθενααααααα!!!! Η @Παρασκευαιδου πότε σου έδωσε πρόβλεψη;;;; 
    • Καλημέρα κορίτσια!! Καλή εβδομάδα!! Εγώ μπήκα στις γόνιμες σιγά σιγά..μεθαύριο έχω και τεστ παπ οπότε θα δούμε λίγο πιο συγκεκριμένα τι θα γίνει με ωορρηξια!  @annie! μπράβο κοπέλα μου!! Πολύ καλή αύξηση ❤️ φύγαμε για υπέρηχο τώρα!! @Eliza Kats περιμένουμε τα αποτελέσματα! Με το καλό! 🥰 περαστικά κιόλας!
    • Καλημερα και καλη εβδομαδα σε ολα τα κοριτσια🌹. @ΜαρίαΔημήτρης πώς αισθανεσαι σημερα; Ειναι λογικο να φοβασαι και για εσενα και για το μωρακι σου και για το γιο σου, ομως μετα απο λιγες μερες ηρεμιας ελπιζω να καθησυχαστεις καπως και να το αφησεις πισω σου. ❤️ Να γραφεις οτι θελεις. @Maria98 μακαρι να μην αρρωστησεις. Βλεπω και τον καιρο τωρα εχει βελτιωθει μακαρι να ελαττωθουν οι ιωσεις γιατι ειναι σκετη ταλαιπωρια. 
    • Λυπάμαι πολύ κορίτσι μου, δεν έκανες κάτι λαθος!!!! Δεν γταις σε καμμία περίπτωση!!!! Με τις πιθανότητες παίζουμε στην εξωσωματική!!!! Η φύση ξέρει τι κάνει, μπορεί να μην ήταν υγιή τα έμβρυα κ γι αυτό να μην προ΄χωρησαν. Με το γιατρό μίλησες; Τι είπε; Έχεις άλλα εμβρυάκια στην κατάψυξη;
    • Κορίτσι μου καλημέρα! Όπως σου είπε και η Σοφία παραπάνω είσαι ακόμη δοκιμαστικό μέλος και τα μνμτα σου δεν φαίνονται αμέσως, μόλις συμπληρώσεις τα 20 μνμ τότε θα μπορείς να συμμετέχεις στις συζητήσεις κανονικά. Εγώ θα σου πω ότι είμαι 36 ετών με πρώτη εξωσωματική προσπάθεια στις 10/01/25, με μία βλαστοκύστη 5ΑΑ. Δυστυχώς παλίνδρομη κύηση στην 8η εβδομάδα. Δεν ξέρω τελικά τι θα ήταν καλύτερο, να μην έπιανα καθόλου ή που έπιασα και δυστυχώς το έχασα και έπρεπε το σώμα μου να μπει και στη διαδικασία της απόξεσης. Τώρα είμαι σε ανάρρωση και ψυχολογική και σωματική γιατί η απόξεση έγινε 28/02. Εγώ θα σου πω ότι δεν βλέπω την ώρα να πάω σε επόμενη ετ.. δεν κρατιέμαι.. θέλω τόσο πολύ να ξαναπροσπαθήσω. Το μόνο που με κρατάει είναι το γεγονός ότι ο οργανισμός θέλει το χρόνο του για να επανέλθει από όλο αυτό.. και χρειάζομαι δύο περιόδους για να μπορέσω να πάω σε επόμενη ετ.. αλλά θα πάω.. δεν το σκέφτομαι καν ότι δεν θα πάω. Γι' αυτό μάζεψε τα κομμάτια σου, σκούμπωσε τα μανίκια, και αν έχεις εμβρυάκια στην κατάψυξη που σε περιμένουν μην το σκέφτεσαι καν. Αν υπάρχει και η οικονομική δυνατότητα φυσικά. Που έκανες την προσπάθεια σου αν επιτρέπεται;
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...