Μετάβαση σε περιεχόμενο

Αναφορά

• Απαντήσεις

• Καλημερα και καλη εβδομαδα σε ολα τα κοριτσια🌹. @ΜαρίαΔημήτρης πώς αισθανεσαι σημερα; Ειναι λογικο να φοβασαι και για εσενα και για το μωρακι σου και για το γιο σου, ομως μετα απο λιγες μερες ηρεμιας ελπιζω να καθησυχαστεις καπως και να το αφησεις πισω σου. ❤️ Να γραφεις οτι θελεις. @Maria98 μακαρι να μην αρρωστησεις. Βλεπω και τον καιρο τωρα εχει βελτιωθει μακαρι να ελαττωθουν οι ιωσεις γιατι ειναι σκετη ταλαιπωρια. 
    • Λυπάμαι πολύ κορίτσι μου, δεν έκανες κάτι λαθος!!!! Δεν γταις σε καμμία περίπτωση!!!! Με τις πιθανότητες παίζουμε στην εξωσωματική!!!! Η φύση ξέρει τι κάνει, μπορεί να μην ήταν υγιή τα έμβρυα κ γι αυτό να μην προ΄χωρησαν. Με το γιατρό μίλησες; Τι είπε; Έχεις άλλα εμβρυάκια στην κατάψυξη;
    • Κορίτσι μου καλημέρα! Όπως σου είπε και η Σοφία παραπάνω είσαι ακόμη δοκιμαστικό μέλος και τα μνμτα σου δεν φαίνονται αμέσως, μόλις συμπληρώσεις τα 20 μνμ τότε θα μπορείς να συμμετέχεις στις συζητήσεις κανονικά. Εγώ θα σου πω ότι είμαι 36 ετών με πρώτη εξωσωματική προσπάθεια στις 10/01/25, με μία βλαστοκύστη 5ΑΑ. Δυστυχώς παλίνδρομη κύηση στην 8η εβδομάδα. Δεν ξέρω τελικά τι θα ήταν καλύτερο, να μην έπιανα καθόλου ή που έπιασα και δυστυχώς το έχασα και έπρεπε το σώμα μου να μπει και στη διαδικασία της απόξεσης. Τώρα είμαι σε ανάρρωση και ψυχολογική και σωματική γιατί η απόξεση έγινε 28/02. Εγώ θα σου πω ότι δεν βλέπω την ώρα να πάω σε επόμενη ετ.. δεν κρατιέμαι.. θέλω τόσο πολύ να ξαναπροσπαθήσω. Το μόνο που με κρατάει είναι το γεγονός ότι ο οργανισμός θέλει το χρόνο του για να επανέλθει από όλο αυτό.. και χρειάζομαι δύο περιόδους για να μπορέσω να πάω σε επόμενη ετ.. αλλά θα πάω.. δεν το σκέφτομαι καν ότι δεν θα πάω. Γι' αυτό μάζεψε τα κομμάτια σου, σκούμπωσε τα μανίκια, και αν έχεις εμβρυάκια στην κατάψυξη που σε περιμένουν μην το σκέφτεσαι καν. Αν υπάρχει και η οικονομική δυνατότητα φυσικά. Που έκανες την προσπάθεια σου αν επιτρέπεται;
    • Αμάν βρε κοριτσάκι μου γλυκό.. Να σου πώ; Κλείσου για 2 μερούλες για να πάρεις μετά τα πάνω σου!!! Βγες για ψώνια, ανανεώσου κ πάμε δυναμικά γι αυτό το μηνα Σ ευχαριστώ πολύ κορίτσι μου!!! Δεν έχω εμπειρία δεν ξέρω αγαπη, εύχομαι να πάνε όλα καλα!!! Για ανέβασε τα τεστ να πάρεις κι άλλες γνώμες για το αν σκούρυνε ή οχι!!!! Περαστικάααααα Σ ευχαριστώ μωρό μου. Περιμένουμε και τη δική σου
    • Καλημέρα κορίτσι μου γλυκό. Τι κάνετε εσείς; Πως τα πάτε;; Εμεις είμαστε καλά, κλείσαμε έναν μήνα στις 5 Μαρτίου. Γενικά πάει καλά και με το τάισμα αλλά και με τον ύπνο. Σίγουρα βέβαια δεν είναι όλες οι μέρες ίδιες αλλά σε γενικές γραμμές το έχουμε βρει πιστεύω. Βγαίνουμε και για περιπάτους και χαλαρώνει αρκετά οπότε μετά κοιμάται για κάποιες ώρες σερί.  Πηγαμε και για εξέταση πάνω στον μηνα και μας βρήκε πολύ καλά η παιδίατρος. Έχει φτάσει τα 3.800 και 55 εκ.❤️
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...