Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση
στις πριν 4 ώρες, ο/η MarwDim είπε:

Θηλαζω αντλώντας από το θηλαστρο και της το δίνω κάθε 2με 3 ώρες ...και κοιμάται. Δύο φορές την μέρα της δίνω και δύο ξένα γεύματα γτ δεν της φθανει το δικό μου...ότι μπορείς κάνεις κορίτσι μου,μην αγχώνεσαι...💓

Σκέφτομαι κι εγώ να αγοράσω ή να νοικιάσω ένα θήλαστρο. Θα το ψάξω. 

• Απαντήσεις 2.1k
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοσίευση
στις πριν 3 ώρες, ο/η MarwDim είπε:

Μην αγχώνεσαι όσο μπορέσεις και την θηλάσεις καλό θα κάνεις...τι πάθανε μωρέ και αυτά που δεν θήλασαν ποτέ;! Αρκεί εσύ να είσαι καλά και να νιώθεις καλά με τον θηλασμό..εγώ νιώθω ότι αντλώντας το μπορώ να προσφέρω κάτι στο μωρό όσο αντέξω να το κάνω ,αν ξεπεράσω και τον χρόνο θα είμαι ικανοποιημένη 💘 Έχε υπομονή και σκέψου ότι είναι για το καλό της και οσο αντεξεις

Ναι αυτό θα κάνω. Ισως δοκιμάσω και το θήλαστρο να δω αν είναι καλύτερα τα πράγματα και βλέποντας και κάνοντας. Σε ευχαριστώ πολύ!!!

Δημοσίευση
στις On 4/3/2025 at 9:59 ΜΜ, ο/η athrain είπε:

Ευχαριστώ πολύ να σαι καλά.. κορίτσια νομίζω έρχεται η ώρα.. έχω συσπάσεις ανα 20 με 15 λεπτά και πανω στη συσπαση πηγα τουαλετα να ουρησω και στο σκουπισμα ειδα λιγο αιμα.. παρα πολυ λιγο ομως σαν μια λεπτη κλωστη!! παμε στο νοσοκομειο τωρα για έλεγχο. Θα σας ενημερώσω!!!

Κορίτσι μου εύχομαι να γέννησες κ να είναι όλα καλά! 🤍 περιμένουμε νέα σου! Οπότε @Katerina1990  εμεις μείναμε λογικά! Τι νέα σήμερα. ; 

Βασικά βρε κορίτσια και η @cat12 έχει καιρό να εμφανιστεί και ήταν λίγο μετά από μένα η ΠΗΤ της. Ελπίζω να μας απαντήσει και να είναι όλα καλά!

Δημοσίευση
στις πριν 12 λεπτά, ο/η Amp92 είπε:

Κορίτσι μου εύχομαι να γέννησες κ να είναι όλα καλά! 🤍 περιμένουμε νέα σου! Οπότε @Katerina1990  εμεις μείναμε λογικά! Τι νέα σήμερα. ; 

Βασικά βρε κορίτσια και η @cat12 έχει καιρό να εμφανιστεί και ήταν λίγο μετά από μένα η ΠΗΤ της. Ελπίζω να μας απαντήσει και να είναι όλα καλά!

Έχουμε και τις @nikiev98 @LaV που έχουμε να ακούσουμε καιρό εκτός αν μου παράπεσε κάποιο μήνυμα! 

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...