Μετάβαση σε περιεχόμενο

Αναφορά

• Απαντήσεις

• Κορίτσια τι κάνετε;; Πως είναι τα μωράκια;;    εγω αρχισα δουλεια την Δευτέρα π μας πέρασε, έχουμε αρκετές αλλαγές στην εταιρία κ προσπαθω να προσαρμοστώ με τα νέα δεδομένα!    Η μικρή μου είναι καλά μεγαλώνει κ θα αρχίσει κ βρεφικό από εβδομάδα! Θα την αρχίσω κ φαγητό την άλλη εβδομάδα πιθανόν 
    • Σας εύχομαι μια όμορφη τελειομηνη εγκυμοσύνη!! Ήμουν στις μανούλες του Οκτώβρη 2024 αλλά τελικά βιάστηκε η μικρή κ μας ήρθε τον Σεπτέμβρη!! Γερά μωράκια σας εύχομαι 💕💕
    • Χαχαχα σαν τον γιο μου! 5.5 μηνών τον βαφτίσαμε 6 μηνών μπουσουλούσε σερνόταν σε όλο το σπίτι 😂 9 μηνών κρατούσε κ περπατούσε γύρω γύρω από τα έπιπλα 10 μηνών κρατούσε τη στράτα κ περπατούσε κ ένα τραπεζάκι κ ακριβώς 12 μηνών περπάτησε!    η μικρή μου είναι πίσω γενικά κινητικά είναι κ πρόωρο το βάζουμε κ αυτό υπόψην μας βέβαια, γυρνάει πιο εύκολα από μπρούμυτα ανάσκελα αλλά από ανάσκελα  μπρούμυτα ούτε καν οπως την βάζω την βρίσκω! Της κάνουμε ασκήσεις να την βοηθάμε κ κάνει κ φυσιοθεραπεία. Αλλά γενικά η μικρή μου είναι διαφορετική δλδ αυτή πιστεύω θα μιλήσει πιο γρήγορα από τον γιο μου! Ανταποκρίνεται δλδ σε αυτά π της λέμε από πολύ πιο νωρις από ότι ο γιος μου, της μιλάμε κ μας μιλάει κ αυτή απαντάει στη γλώσσα της 😂! Αλλά ο γιος μου είχε κατακτήσει τα  κινητικά πολύ πιο γρήγορα  καθε παιδάκι έχει τον ρυθμό του.    @Ioanna6κοριτσι μου σίγουρα να συμβουλευτείς έναν σύμβουλο. Εμένα όταν εδραιώθηκε πια ο θηλασμός πεινούσε κάθε 2-3 ώρες κ σκεψου ο τελευταίος ήταν στις 9-9:30 το βράδυ κ ξυπνούσε στις 4:30-5:00 χανόταν ο ενας το βράδυ. Κ το γάλα μου δεν μειώθηκε. Όταν ήθελα να το κόψω 1 μήνα προσπαθούσα δεν κόβεται τόσο εύκολα δλδ αν δίνεις 1 μπιμπερό κ μετά βγάλεις το γάλα σου δεν θα κοπεί εγω κορίτσια επέστρεψα δουλεια κ πρέπει να ξανά μπούμε σε ρουτίνα. Θα την αρχίσω κ φαγητό από εβδομάδας είπα να δω πως θα είμαι στη δουλεια κ θα την αρχίσω 
    • Με το καλό κορίτσι μου περιμενουμε νέα σου ! 
    • Αχ τι ωραία! Με το καλό με το καλό! 
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...