Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση
στις πριν 8 λεπτά, ο/η Katerina1990 είπε:

Εμένα κορίτσια από χτες με έχει πάρει τηλ και μου έχει στείλει μήνυμα ακόμα και ο πιο εξαφανισμένος συγγενής και φίλος για να με ρωτήσει αν γέννησα. Ασταμάτητα τηλεφωνήματα από φίλους και συγγενείς και πραγματικά δεν ξέρω γιατί αλλά μου την έχει δώσει όλο αυτό. Νομίζω με αγχώνουν πολύ. Χτυπάει το κινητό και με πιάνει ταχυκαρδία. Εσάς σας συμβαίνει ή έχω τρελαθεί?😂😂😂

χαχα όλοι είναι σε αναμονή κ έχουν περιέργεια τελευταία στιγμή!! Εμείς όχι δεν έχουμε τέτοια ευτυχώς γιατί αυτά με τους συγγενείς δε τα μπορώ καθόλου!!! Άσε που γενικά εμείς δεν έχουμε κ πάααρα πολλά πάρε δώσε με συγγενείς παρα μονο με μαμάδες και αδέλφια τίποτα άλλο! ούτε θείες ούτε θείους ούτε ξαδέλφια.

• Απαντήσεις 2.1k
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοσίευση
στις πριν 2 λεπτά, ο/η athrain είπε:

ναι ναι άσε ότι να ναι!! Εντάξει το πρωί δεν είχα κάτι όντως. Ήμουν καλά. Δε ξέρω αλλά από ότι βλέπω τώρα έχω συσπάσεις πετρώματα και συνοδεύονται από καλά πονάκια! Είχα πριν πέντε λεπτά κράτησε καμία 30 δευτερόλεπτα και πέρασε με πόνο γύρω στη μέση και χαμηλά. όπως επίσης και πριν μισή με μία ώρα κ γενικά έχω τώρα πιο πολλές ενοχλήσεις. Βλακείες θα έρθει μόνο του τελικά. Τι να δει αν το μωρό έχει θέση.??? Όταν με πιάσουν οι πόνοι θα με δουν εκείνη τη στιγμή αν έχει θέση όντως..  🙄 οτι να ναι..

Ρε συ κι εγώ αυτό δεν καταλαβαίνω, τι σχέση έχει η θέση😂 εύχομαι να έρθει οπότε θέλει το κορίτσι σας κι ας λένε!

Όσο για τους συγγενείς άστα...να χεις να μιλήσεις κάνα χρόνο και και να σε παίρνουν να δουν αν γεννήσες...και να πω ότι είναι από ενδιαφέρον πάει στο καλό😂😂😂

Εγώ σήμερα δεν έχω τίποτα απολύτως, απόλυτη ησυχία, μόνο ακροβατικά κάνει, για να βγει δεν βλέπω να θέλει😂

Μεχρι και ο γιατρός με πήρε τηλέφωνο πριν να με ρωτήσει πώς είμαι κι αν θέλω να πάω να με δει μην έχω ανησυχία, αλλά ούτε καν, δεν θέλω να κάνω τίποτα, νυσταζω όλη μερα... Θα πάω την Πέμπτη το πρωί να δούμε πως πάει και τι θα κανουμε!

Δημοσίευση
στις πριν 4 λεπτά, ο/η Katerina1990 είπε:

Ρε συ κι εγώ αυτό δεν καταλαβαίνω, τι σχέση έχει η θέση😂 εύχομαι να έρθει οπότε θέλει το κορίτσι σας κι ας λένε!

Όσο για τους συγγενείς άστα...να χεις να μιλήσεις κάνα χρόνο και και να σε παίρνουν να δουν αν γεννήσες...και να πω ότι είναι από ενδιαφέρον πάει στο καλό😂😂😂

Εγώ σήμερα δεν έχω τίποτα απολύτως, απόλυτη ησυχία, μόνο ακροβατικά κάνει, για να βγει δεν βλέπω να θέλει😂

Μεχρι και ο γιατρός με πήρε τηλέφωνο πριν να με ρωτήσει πώς είμαι κι αν θέλω να πάω να με δει μην έχω ανησυχία, αλλά ούτε καν, δεν θέλω να κάνω τίποτα, νυσταζω όλη μερα... Θα πάω την Πέμπτη το πρωί να δούμε πως πάει και τι θα κανουμε!

Έλα ντε τι σχέση έχει η θέση; φαγώθηκε με τη θέση 😅

Καλά είναι μερικοί συγγενείς έτσι απλά περίεργοι να μάθουν τι συμβαίνει πωπω! έλεος!

Πέμπτη τι θα κάνεις; καρδιοτοκογράφημα; θα αποφασίσετε τότε αν θα πάτε για πρόκληση? θύμισε μου 12 Μαρτίου έχεις κι εσύ?

Δημοσίευση
στις πριν 20 ώρες, ο/η MarwDim είπε:

Μια χαρά αντέδρασαν...έχουν πέσει πάνω της ..να την ταισουν,να την αλλάξουν, να την φροντίσουν σε σημείο που είναι απρόσεκτες και πολύ φοβάμαι μην κάνουν καμία ζημιά...πιο πολύ η μεγάλη που ήταν εκ αρχής ξετρελαμενη με την δεύτερη αδελφή της....εγώ πάντως αυτό που φοβάμαι περισσότερο είναι τι θα μου φέρουν από το σχολείο από ιώσεις και πως θα προστατευτει το μωρό....τρέμω όχι φοβάμαι!!! Προς το παρόν η καθημερινότητα μας είναι μαμά,κακα και νάνι....κάθε τρεις ώρες 💓💓💓 Αχ και αυτήν μωρουδιλα δεν μπορώ να την χορτάσω 🫠

αχ τι όμορφα!!! Ωραίες στιγμές.. Είναι ένα άγχος αυτό με τις ιώσεις αλλά δεν μπορείς να κάνεις και πολλά οπότε μην το σκέφτεσαι..

Να σε ρωτήσω? Θηλάζεις? Ή δίνεις μπιμπερό..? Επειδή λες καθε 3 ώρες..εμείς έχουμε πιο ακανόνιστα γεύματα. Προσπαθώ να τη θηλάσω αλλά δυσκολευόμαστε λιγάκι.. δίνω και λίγο ξένο γιατί έχω την εντύπωση ότι δεν της φτάνει το δικό μου.. δεν ξέρω.. 

Δημοσίευση
στις Just now, ο/η athrain είπε:

Έλα ντε τι σχέση έχει η θέση; φαγώθηκε με τη θέση 😅

Καλά είναι μερικοί συγγενείς έτσι απλά περίεργοι να μάθουν τι συμβαίνει πωπω! έλεος!

Πέμπτη τι θα κάνεις; καρδιοτοκογράφημα; θα αποφασίσετε τότε αν θα πάτε για πρόκληση? θύμισε μου 12 Μαρτίου έχεις κι εσύ?

Ναι μου είπε να κάνουμε ένα καρδιοτοκογραφημα και υπέρηχο να δούμε λίγο και το βάρος και να δούμε τι θα κάνουμε γιατί ΠΗΤ έχω την Δευτέρα κι απ' όσο τον ξέρω δεν πρόκειται να Μ αφήσει παραπάνω. Βασικά απορώ πως Μ άφησε να φτάσω μέχρι κι εδώ.  Άρα το αργότερο Δευτέρα θα μπω, εύχομαι έστω να εχω κάτι την Πέμπτη μπας και δούμε φως!😂 Πάντως και στην κόρη μου έτσι είχε γίνει, είχαμε κλείσει ραντεβού για πρόκληση, πήγα κι ήμουν ετοιμογεννη και δεν είχα πάρει χαμπάρι, είχα διαστολή 3, έπιανα 100ρες συσπάσεις κι εγώ στον κόσμο μου, ένιωθα ενοχλήσεις απλά. Για να δούμε!!

Δημοσίευση
στις πριν 20 ώρες, ο/η athrain είπε:

Αχ τι ωραία! και η δικιά μου ανυπομονεί να τη δει! όλο με ρωτάει άντε μαμά ποτε θα γεννηθεί το μωρο!!! Γενικά πως τα πάτε τώρα; θηλάζεις; κάθε πότε ζητάει; εγώ θυμάμαι κάθε μια ώρα τους τάιζα δε χόρταιναν εύκολα με το μητρικό! 🤣 Πήγαινα να κλείσω τα μάτια λίγο να κοιμηθώ τσουπ κλάμα και στήθος! Κάθε μια ώρα το πολύ 1,5! Πολύ κούραση τις πρώτες μέρες άσε!

Εμένα δεν ζητάει τόσο συχνά...Μπορεί να κάνει και 3ωρο και να μην φάει.. δεν ξέρω.. είμαι πολύ προβληματισμένη πάνω σε αυτό.. της δίνω που και που και λίγο ξένο και το πίνει όλο...φοβάμαι ότι δεν της φτάνει.. είμαι και τελείως άπειρη με το θηλασμό.. και προσπαθούμε να βρούμε τα  πατ΄ηματα μας... Θα δείξει..

Δημοσίευση
στις πριν 3 λεπτά, ο/η NORATSALIKI είπε:

Εμένα δεν ζητάει τόσο συχνά...Μπορεί να κάνει και 3ωρο και να μην φάει.. δεν ξέρω.. είμαι πολύ προβληματισμένη πάνω σε αυτό.. της δίνω που και που και λίγο ξένο και το πίνει όλο...φοβάμαι ότι δεν της φτάνει.. είμαι και τελείως άπειρη με το θηλασμό.. και προσπαθούμε να βρούμε τα  πατ΄ηματα μας... Θα δείξει..

Κορίτσι μου εγώ θα σου πρότεινα, αν επιθυμείς να θηλασεις και έχεις προβληματισμούς κι απορίες να έρθεις σε επαφή με μια σύμβουλο θηλασμού! Πραγματικά θεωρώ ότι ήταν το καλύτερο δώρο που μου είχα κάνει όταν γέννησα! Μόνο και μόνο η σιγουριά που μου πρόσφερε!  Αυτό βέβαια συνέβη με μένα, δεν είναι απαραίτητο ότι ισχύει για όλες!

Πάντως αυτό που θυμάμαι από τη δική μου είναι ότι επίσης δεν ήθελε συχνά γάλα στην αρχή και η συμβουλή ήταν να την ξυπνάω στο 3ωρο και να τη θηλάζω, μέρα νύχτα μέχρι και τους 2 μήνες???δεν είμαι σίγουρη για το χρονικό διάστημα...ίσως και μέχρι να σαραντισω. Αλλά τα δύσκολα ήταν μέχρι να εδραιωθεί ο θηλασμός, μετά όλα κυλούσαν πολύ πιο εύκολα, τόσο εύκολα που έχει φτάσει 2.5 ετών και δεν λέει να το κόψει 😂

Δημοσίευση
στις πριν 1 ώρα, ο/η Katerina1990 είπε:

Ναι μου είπε να κάνουμε ένα καρδιοτοκογραφημα και υπέρηχο να δούμε λίγο και το βάρος και να δούμε τι θα κάνουμε γιατί ΠΗΤ έχω την Δευτέρα κι απ' όσο τον ξέρω δεν πρόκειται να Μ αφήσει παραπάνω. Βασικά απορώ πως Μ άφησε να φτάσω μέχρι κι εδώ.  Άρα το αργότερο Δευτέρα θα μπω, εύχομαι έστω να εχω κάτι την Πέμπτη μπας και δούμε φως!😂 Πάντως και στην κόρη μου έτσι είχε γίνει, είχαμε κλείσει ραντεβού για πρόκληση, πήγα κι ήμουν ετοιμογεννη και δεν είχα πάρει χαμπάρι, είχα διαστολή 3, έπιανα 100ρες συσπάσεις κι εγώ στον κόσμο μου, ένιωθα ενοχλήσεις απλά. Για να δούμε!!

Μπορεί και τώρα το ίδιο να γινει!! Δε πονούσες με 100αρες συσπάσεις???? γιατι κι εμενα σημερα εφτανε 40, 50, 75 ειχε παει ένιωθα λιγο οτι πηγαινε να πετρωσει αλλα δεν ειχα πονο ενώ τώρα έχω παραπάνω ενοχλήσεις..!! Λες να εχω κι εγω τιποτα διαστολη κ να μη το ξερω??!! Θα πάω αύριο να με ξαναδουν!!

Δημοσίευση
στις πριν 1 ώρα, ο/η NORATSALIKI είπε:

Αν δε γκρινιάζει χορταίνει.. θα φανεί και στο ζύγισμα μη σε αγχώνει. Κάθε μήνα θα την ζυγίζετε.

Δημοσίευση
στις πριν 21 ώρες, ο/η MarwDim είπε:

Γενικά μια χαρά...βγάζω με το θηλαστρο αλλά ακόμα της δίνω που και που και λίγο ξένο. Άργησε να κατεβει το γάλα και την έδωσαν ξένο για τις δύο πρώτες μέρες,μετά με πλήγωσε κιόλας και πονούσα και επειδή οι ρώγες μου είναι πιο μέσα δεν μπόρεσε να τις πιάσει καλά και έτσι αποφάσισα να το αντλώ,όπως έκανα με τις άλλες μου κόρες για κάνα χρόνο. Μια χαρά έτσι ξέρω πόσο πίνει και μετά κοιμάται και τρεις ώρες σερί και είμαι ελεύθερη να ασχοληθώ με τα κορίτσια που έχουν υποχρεώσεις...πίνει τώρα που είναι μιας βδομάδας περίπου 110ml πιο πολύ δικό μου γάλα που είναι πιο εύπεπτο...και όλα καλά!! Υπομονή και θα γεννηθει πες σύντομα πες της να είναι προετοιμασμένη ...με το καλό 👍

Κ΄άπως έτσι κι εγώ..Αλλά δεν έχω δοκιμάσει θήλαστρο ακόμα γιατί μου είπαν να μην βάλω ακόμα.. ότι είναι νωρίς..Κι εγώ της δίνω λίγο ξένο αλλά τις φτιάχνω πχ 60 ml μπιμπερό και το πίνει όλο, αφού την έχω βάλει και στήθος..λες να θέλει παραπάνω? Στο μαιευτήριο είδα ότι έδιναν μπουκαλάκια των 70 ml περίπου. Εμείς σήμερα είμαστε 9 ημερών. 

Κι εμένα με πλήγωσε από τη μία μεριά και από την άλλη δυσκολεύεται να πιάσει..Αλλά από χθες δείχνει να πιάνει καλύτερα και νομίζω αρχίζω κι έχω και παραπάνω γάλα.. πάντως πάνες λερώνει αφού θηλάσει ή φάει μετά από λίγο. Δεν ξέρω..εχω αγχωθεί με το θέμα του θηλασμού τόσο που σκέφτομαι να το γυρισω στο μπουκάλι..από την άλλη ήθελα να τη θηλάσω..

Δημοσίευση
στις πριν 2 ώρες, ο/η Katerina1990 είπε:

Εμένα κορίτσια από χτες με έχει πάρει τηλ και μου έχει στείλει μήνυμα ακόμα και ο πιο εξαφανισμένος συγγενής και φίλος για να με ρωτήσει αν γέννησα. Ασταμάτητα τηλεφωνήματα από φίλους και συγγενείς και πραγματικά δεν ξέρω γιατί αλλά μου την έχει δώσει όλο αυτό. Νομίζω με αγχώνουν πολύ. Χτυπάει το κινητό και με πιάνει ταχυκαρδία. Εσάς σας συμβαίνει ή έχω τρελαθεί?😂😂😂

Χαχα!!! Τυχερή είσαι.. εμείς ενημερώσαμε όταν γέννησα.. αλλά δεν είχαμε και πολλές επισκέψεις. Μόνο λίγοι κοντινοι συγγενείς και 2-3 φίλοι. Ίσως επειδή γέννησα Κυριακή κιόλας.. Ήρθαν 2-3 την ίδια μέρα, πολύ κουραστικό αυτό, ήμουν σαν ζόμπι..και μετά επειδή ήταν και καθημερινές μόνο οι πολύ κοντινοί μας. 

Δημοσίευση

Χαχα!!! Τυχερή είσαι.. εμείς ενημερώσαμε όταν γέννησα.. αλλά δεν είχαμε και πολλές επισκέψεις. Μόνο λίγοι κοντινοι συγγενείς και 2-3 φίλοι. Ίσως επειδή γέννησα Κυριακή κιόλας.. Ήρθαν 2-3 την ίδια μέρα, πολύ κουραστικό αυτό, ήμουν σαν ζόμπι..και μετά επειδή ήταν και καθημερινές μόνο οι πολύ κοντινοί μας. 

Δημοσίευση

Κορίτσια έχω πολλές συσπασούλες τις τελευταίες ώρες δε ξέρω τι συμβαίνει ενώ το πρωί ήταν όλα νορμάλ που πήγα για καρδιοτοκογράφημα!! Μάλλον αν συνεχίσουν έτσι θα πάω νοσοκομείο σήμερα!!! Είπα και τη μαμα μου να ειναι σε ετοιμότητα για τηλεφώνημα να έρθει να κρατήσει τα παιδιά!!!

Δημοσίευση

Κορίτσι μου εγώ θα σου πρότεινα, αν επιθυμείς να θηλασεις και έχεις προβληματισμούς κι απορίες να έρθεις σε επαφή με μια σύμβουλο θηλασμού! Πραγματικά θεωρώ ότι ήταν το καλύτερο δώρο που μου είχα κάνει όταν γέννησα! Μόνο και μόνο η σιγουριά που μου πρόσφερε!  Αυτό βέβαια συνέβη με μένα, δεν είναι απαραίτητο ότι ισχύει για όλες!

Πάντως αυτό που θυμάμαι από τη δική μου είναι ότι επίσης δεν ήθελε συχνά γάλα στην αρχή και η συμβουλή ήταν να την ξυπνάω στο 3ωρο και να τη θηλάζω, μέρα νύχτα μέχρι και τους 2 μήνες???δεν είμαι σίγουρη για το χρονικό διάστημα...ίσως και μέχρι να σαραντισω. Αλλά τα δύσκολα ήταν μέχρι να εδραιωθεί ο θηλασμός, μετά όλα κυλούσαν πολύ πιο εύκολα, τόσο εύκολα που έχει φτάσει 2.5 ετών και δεν λέει να το κόψει 😂

Ναι σκέφτομαι να κάνω κάποιο σεμινάριο θηλασμο΄υ που έχω δει από μία μαία στο instagram..είχα κάνει και του τοκετού αλλά δυστυχώς όπως εξελίχθηκαν τα πράγματα δεν μπόρεσα να τα εφαρμόσω όσα μου είπε. 

Στο Ιασώ την τελευταία μέρα ήρθε μια σύμβουλος θηλασμού και πραγματικά κάποια πράγματα που μου εδειξε με βοήθησαν πολύ. Αυτό με τις ώρες ναι με έχει προβληματίσει.. ο παιδίατρος είπε ότι είναι καλό το βάρος της και αν δεν ξυπνάει μόνη της μπορούμε να την αφήνουμε και 4ωρο. Στο Ιασώ μας είπαν κάθε 2 με 2,5 ώρες. Δεν βγάζεις άκρη. 

Δημοσίευση
στις πριν 1 ώρα, ο/η athrain είπε:

Αν δε γκρινιάζει χορταίνει.. θα φανεί και στο ζύγισμα μη σε αγχώνει. Κάθε μήνα θα την ζυγίζετε.

Δεν γκρινιάζει.. κοιμάται πολύ.. γενικώς πιστεύω ότι πιο πολύ της αρέσει να κοιμάται παρά να τρώει..χαχα!!

Ώρες ώρες δείχνει να ψάχνει να φάει.. και της δίνω.. και βέβαια αν δεν ξυπνήσει να φάει στο 4ωρο την ξυπνάω εγώ και την ταίζω. Τώρα μου είπε να την ζυγίζω πιο συχνά. Δηλαδή κάθε βδομάδα. Έχω νοικιάσει ζυγαριά. το πρώτο μας ζύγισμα είναι αύριο. 

Δημοσίευση
στις πριν 4 λεπτά, ο/η athrain είπε:

Κορίτσια έχω πολλές συσπασούλες τις τελευταίες ώρες δε ξέρω τι συμβαίνει ενώ το πρωί ήταν όλα νορμάλ που πήγα για καρδιοτοκογράφημα!! Μάλλον αν συνεχίσουν έτσι θα πάω νοσοκομείο σήμερα!!!

Αντε με το καλό!!! Περιμένουμε νέα σου!!!

Δημοσίευση
στις πριν 37 λεπτά, ο/η NORATSALIKI είπε:

Ναι σκέφτομαι να κάνω κάποιο σεμινάριο θηλασμο΄υ που έχω δει από μία μαία στο instagram..είχα κάνει και του τοκετού αλλά δυστυχώς όπως εξελίχθηκαν τα πράγματα δεν μπόρεσα να τα εφαρμόσω όσα μου είπε. 

Στο Ιασώ την τελευταία μέρα ήρθε μια σύμβουλος θηλασμού και πραγματικά κάποια πράγματα που μου εδειξε με βοήθησαν πολύ. Αυτό με τις ώρες ναι με έχει προβληματίσει.. ο παιδίατρος είπε ότι είναι καλό το βάρος της και αν δεν ξυπνάει μόνη της μπορούμε να την αφήνουμε και 4ωρο. Στο Ιασώ μας είπαν κάθε 2 με 2,5 ώρες. Δεν βγάζεις άκρη. 

Καλά ναι, θα το δεις ότι ο καθένας έχει άλλη τακτική! Αν το μωράκι σου είναι καλά και παίρνει και βάρος δεν υπάρχει λόγος ανησυχίας! Είναι πολύ μικρούλα ακόμα και κουράζεται εύκολα! Τον χρειάζεται τον ύπνο! 

@athrain ναι έπιανε κατοσταρες κι ένιωθα κάτι ελαφριές κραμπες και σαν να θελα τουαλετα, όχι περιόδου. Και να σου πω την αλήθεια πίστευα ότι είναι από το άγχος μου! Όλα καλά να πάνε κορίτσι μου! Κι όποτε μπορέσεις να μας γράψεις! Με έναν πόνο!

Δημοσίευση
στις πριν 1 ώρα, ο/η Katerina1990 είπε:

Καλά ναι, θα το δεις ότι ο καθένας έχει άλλη τακτική! Αν το μωράκι σου είναι καλά και παίρνει και βάρος δεν υπάρχει λόγος ανησυχίας! Είναι πολύ μικρούλα ακόμα και κουράζεται εύκολα! Τον χρειάζεται τον ύπνο! 

@athrain ναι έπιανε κατοσταρες κι ένιωθα κάτι ελαφριές κραμπες και σαν να θελα τουαλετα, όχι περιόδου. Και να σου πω την αλήθεια πίστευα ότι είναι από το άγχος μου! Όλα καλά να πάνε κορίτσι μου! Κι όποτε μπορέσεις να μας γράψεις! Με έναν πόνο!

Ευχαριστώ πολύ να σαι καλά.. κορίτσια νομίζω έρχεται η ώρα.. έχω συσπάσεις ανα 20 με 15 λεπτά και πανω στη συσπαση πηγα τουαλετα να ουρησω και στο σκουπισμα ειδα λιγο αιμα.. παρα πολυ λιγο ομως σαν μια λεπτη κλωστη!! παμε στο νοσοκομειο τωρα για έλεγχο. Θα σας ενημερώσω!!!

Δημοσίευση
στις πριν 38 λεπτά, ο/η athrain είπε:

Ευχαριστώ πολύ να σαι καλά.. κορίτσια νομίζω έρχεται η ώρα.. έχω συσπάσεις ανα 20 με 15 λεπτά και πανω στη συσπαση πηγα τουαλετα να ουρησω και στο σκουπισμα ειδα λιγο αιμα.. παρα πολυ λιγο ομως σαν μια λεπτη κλωστη!! παμε στο νοσοκομειο τωρα για έλεγχο. Θα σας ενημερώσω!!!

Αχ τι ωραία! Με το καλό με το καλό! 

Δημοσίευση
στις πριν 1 ώρα, ο/η athrain είπε:

Με το καλό κορίτσι μου περιμενουμε νέα σου ! 

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...