Μετάβαση σε περιεχόμενο

Αναφορά

• Απαντήσεις

• Αααα αυτά τώρα τα είδα! Εσείς είστε σκληρό πυρηνικές χαχαχα 
    • Α κ να πω ότι μόλις με έπιασε η επισκληριδιος με έλεγξαν κ είχα διαστολή 10 ... οπότε θεωρώ ότι κ πριν την κάνω είχα φτάσει σε ένα καλό επίπεδο 😅
    • Ναι τον θηλάζω. Κατά βάση για να κοιμηθεί το βράδυ. Μέσα στην μέρα ή μέσα στο βράδυ πάρα πολύ σπάνια. Στην ουσία ένας θηλασμος είναι. Να σου πω την αλήθεια σε κάποια φάση τον έβλεπα ότι με το ζόρι έπινε προτιμούσε πιπίλα. Αφού πιεζα το στήθος να δω αν βγάζει πλέον. Έχει όμως λίγο καιρό που πάλι πίνει κ θεωρώ ότι έχει αρχίσει να αλλάζει η σύσταση κ να του αρέσει πάλι 😅🤣πόσο ακριβώς είναι η μικρή σου θύμισε μου!    Θα σου πω ότι 2 ώρες μετα που μου έδωσαν 1/4 από ένα χαπάκι για να ξεκινήσει η πρόκληση με είδαν κ είχα ήδη 2-3 διαστολή. Εγώ δεν καταλάβαινα τίποτα. Μου είχαν πει αν θέλω επισκληριδιο είχα πει εννοείται κ μου έλεγαν αν θέλω να κάνω από τότε κιόλας κ πριν μου σπάσουν τα νερά αλλά δεν πονουσα κ δεν ήθελα. Το άφησα. Μου έσπασαν κ τα νερά έτσι κ πάλι δεν κατάλαβα τίποτα 😅 έκοβα βόλτες με τον όρο να διευκολύνω τη φάση, άρχισα να έχω 100αρες συσπάσεις κ όταν πλέον ένιωσα ότι είναι πιο συχνό κ δυσκολεύομαι τους είπα να φωνάξουν αναισθησιολογο. Με παρακαλούσαν από πριν αυτές τύπου αφού θα κάνεις δεν Χρειάζεται να περάσεις πόνο αλλά εγώ δεν πονουσα πολύ , ήταν πολύ ανεκτό μέχρι κάποια στιγμή κ σκέφτηκα ότι όσο νιώθω επιταχυνεται η διαδικασία γιατί είχα ακούσει ότι αν δεν νιώθεις τίποτα αργείς πιο πολύ δεν μπορείς να βοηθήσεις πολύ κτλ. Ε όταν ένιωσα ότι δεν την παλεύω είπα για επισκληριδιο απλώς μέχρι να έρθει κ να με πιάσει τα είδα λίγο κωλυομενα 🤣 γιατί μάλιστα με έπιασε στη μία πλευρά το άλλο πόδι έκανε πιρουέτα οπότε μου έβαλαν κ άλλη δόση... έτσι λίγο άργησε να με πιάσει κ κατάλαβα περισσότερα πράγματα απλώς δεν μπορώ να πω ότι ήταν πόνος που δεν άντεχα και εννοείται ότι ούτε καν τον θυμάμαι τώρα. Κι εγώ γέννησα στις 5 ώρες ούτε.. 
    • Κι εγώ έτσι ακριβώς σκέφτομαι, ότι αφού άντεξα τότε γιατί όχι και τώρα. Πραγματικά πέρα από ένα μισαωρο έντονου πόνου, από τη στιγμή που έσπασαν τα νερά μέχρι τις εξωθήσεις δεν το είχα ζήσει και άσχημα, νομίζω ήμουν πολύ ψύχραιμη και βοήθησε αυτό. Για να δούμε και τώρα! Αααχ αυτό το χέρι της μαίας, σκεφτόμουν σήμερα αν θα ξαναπετυχω τόσο υπομονετικη και βοηθητική μαία. Εκείνη δεν θα την ξεχάσω ποτέ πραγματικά...κοντευα να της σπάσω το χέρι κι εκείνη με είχε πάρει αγκαλιά και μου ψυθιριζε ότι λίγο έμεινε ακόμα. Ενώ η αντίστοιχη πρωινή ήταν πολύ απότομη και αδιαφορη και με είχε κομπλαρει πάρα πολύ. Νομίζω ότι έπαιξε κι αυτό ρόλο στο ότι μετά που ήρθε η καλή πήρα τα πάνω μου! 
    • Ισως τι να σου πω.. δεν είμαι απόλυτα σίγουρη γιατί στο πρώτο έκανα και επισκληρίδιο και με πρόκληση. Τον 2ο τοκετό δεν τον πολυθυμάμαι για να πω την αλήθεια λίγες στιγμές έχω στο μυαλό μου μάλλον ήταν πιο εύκολο απο θέμα πόνου ίσως γι' αυτο.. αλλά το τρίτο επειδή ήταν και το πιο πρόσφατο το θυμάμαι ναι είχα πολύ πόνο! δεν άντεχα άλλο στις εξωθήσεις μάλιστα είχα μελανιάσει και το χέρι της μαίας δίπλα μου!!! Παρόλα αυτά κ εγώ δε θα ήθελα να κάνω επισκληρίδιο τώρα αν και εκείνη τη στιγμή ξέρω ότι μπορεί να το ζητήσω απο φόβο γιατί στη μικρή το είχα ζητήσει και οι γιατροί κάναν οτι δεν άκουσαν τι να το κανεις λεει τωρα δεν εχει νοημα σε λίγο γεννάς 😅 Καλα ειναι να το αποφύγεις αν το αντέχεις κ δε σε πιάσει πανικός είναι θέμα ψυχραιμίας και ψυχολογίας τη δεδομένη στιγμή. Εγώ δε θα ζητήσω τώρα όχι. Αν άντεξα τη τρίτη φορά με τόσο πόνο άνετα θα αντέξω κ τώρα. Ούτως η άλλως ο πόνος είναι μέχρι σε ένα σημείο η κορύφωση. Δε μπορεί να πάει παραπάνω.
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...