Μετάβαση σε περιεχόμενο

Αναφορά

• Απαντήσεις

• Σκέφτομαι ακριβώς τα ίδια πραγματικά, ίσως πιο πολύ αυτό με αγχωνει...πρώτα απ' όλα η κόρη μου εκτός του ότι θηλάζει ακόμα, δεν έχει μείνει ποτέ βράδυ με κανέναν άλλον και σκεφτομαι πόσο μεγάλο σοκ θα ναι για εκείνη... Επίσης, ο σύζυγος δουλεύει αρκετά μακριά, χρειάζεται τουλάχιστον μία ώρα να φτάσει κι έπειτα σκέφτομαι αν γίνει μέρα και δουλεύει και η μητέρα μου η οποία δεν οδηγεί καν τι θα κάνω? Ποιος θα κρατήσει το παιδί? Εγώ με ποιον θα πάω? Να πάρω ταξί? Κι αν πονάω πως θα αντέξω με έναν ξένο άνθρωπο...άστα να πάνε...εν τω μεταξύ όλη μέρα δεν τα σκέφτομαι καν, μόλις ξαπλώσω ή ξυπνήσω το ξημέρωμα τα σκέφτομαι όλα αυτά..και η τελευταία μου τρελα είναι μην με πιάσουν πόνοι την Παρασκευή που λόγω της επετείου των Τεμπών παραλύουν όλα, ειδικά στο κέντρο που γεννάω... Με βλέπω να γενναω στο σπίτι και να με δείτε στις ειδήσεις😂😂 Αααχ ελπίζω να μην αγχωνω κι άλλες με τις τρελές μου, αλλά δεν έχω που να τα πω...όλοι θεωρούν παράλογες τις ανησυχίες μου.
    • Εμένα το δέχτηκε πιο εύκολα το κοτόπουλο πάντως. Αλλά σιγά σιγά! Όπως λες κι εσύ δεν υπάρχει άνθρωπος που δεν τρώει. Όλα τα μωράκια θα φάνε κάποια στιγμή!
    • Θα έρθω να επιβεβαιώσω αυτή την φράση..  1.5 χρόνο προσπάθειες θερμόμετρα , πρόκληση,χάπια κτλ...  Τσατιζομαι παθαίνω κάτι λέω ως εδώ οι αντοχές μου πάω να ζησω... Έρχεται η φίλη μου ξενύχτια βόλτες το μυαλό αλλού.. μια επαφή γτ  ήταν 14.02 😂 και βουαλα έλεγα αποκλείεται... Μα δεν είχα δεν δεν ..    Πάμε τώρα 5 χρόνια αργότερα  Επαφές 1.5 χρ με όλα τα παραπάνω.. τίποτα φουλ αγχος , έλεγχος κακό κάκιστο σπέρμα στα πατώματα εγώ .. πάμε εξωσωματική πάμε (δεν θέλω να σχολιάσω για αυτή την εμπειρία μου ) και τελικά αφού μαζεύω τα κομμάτια μου με κόπο και μοναδική ελπίδα η Ελλάδα (ο εξωσωματικος που ήταν ήρεμος και ψείρας) προετοιμάζομαι για όλες τις εξετάσεις το μυαλό πως να μαζέψω εξετάσεις κτλ και τελικά αααααααα  Παμε Ελβετία στον αδελφό μου ούτε επαφές σε γόνιμες δε θα είχαμε (σε ξένο σπίτι δεν γίνεται) αρκαπος μήνας είπα.. τελικά μόνο αρκαπος δεν φάνηκε. 
    • Καλύτερα είμαι κορίτσι μου από θέμα συμπτωμάτων, ευτυχώς. Έχει ανοίξει η όρεξη μου όμως ξαφνικά, ίσως επειδή έφυγαν οι ναυτίες, και τρώω ο,τι υπάρχει 🥴🥴 Η Λυδία είναι με τις μέρες της. Να μην έχει καμία αφύπνιση δεν το έχουμε πετύχει αλλαααααα... Έχουμε κόψει το γάλα στις αφυπνισεις και συνήθως ξανακοιμαται εύκολα με λίγο κούνημα στον πωπο. Υπάρχουν όμως και βράδια όπως το χτεσινό, που ξύπνησε με τσιριδες και κλάματα και μου πήρε πάλι ένα δίωρο να την ξανακοιμησω. Η εξάντληση έχει φτάσει σε άλλο λεβελ και πλέον έχουμε και εντάσεις με τον σύζυγο λόγω της κούρασης. Αμέσως μετά βέβαια αναγνωρίζουμε και οι δύο ότι μιλάει η αϋπνία μας και η κούραση μας, οπότε τα βρίσκουμε. Κάνει κ αυτός ο,τι καλύτερο μπορεί... Είχαμε εμβόλιο προχθές και ρώτησα την παιδίατρο αν είναι φυσιολογικό που ακόμα πετάει πράγματα κάτω και που δεν θέλει να μου πιανει το χέρι στη βόλτα πλέον. Μου είπε να μην ανησυχώ, είναι απόλυτα φυσιολογικά και τα δύο για την ηλικία της και να συνεχίσω να της λέω ποιο είναι το σωστό χωρίς φυσικά να της φωνάζω ή να την τρομάξω.  Έχω την αίσθηση ότι νιώθω το μωρό κάποιες φορές μέσα στη μέρα. 17+1 σήμερα, με πρόσθιο πλακούντα ξανά αλλά πλέον ξέρω πως είναι οι κινήσεις του μωρού και τι να περιμένω. Στην μικρή είχα νιώσει ελαφριά χτυπήματα 19η εβδομάδα πάλι με πρόσθιο πλακούντα. Ανυπομονώ τόσο πολύ να μάθω το φύλο!! Αλλά δεν σας κρύβω ότι ο φόβος υπάρχει ακόμα! Σε ευχαριστώ κοριτσάκι μου για το ενδιαφέρον 🩷🩷   Υ.Γ. έκλαψα με τις κουραδες 💩💩💩😂😂😂
    • Κορίτσια μου ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας! Όχι, δεν τρώει καθόλου! Ότι έχει φάει είναι ελάχιστο και κατά λάθος αλλά δεν τον ζορίζω μην τα κάνω χειρότερα! Δλδ μη δε θέλει μετά ούτε στο καρέκλακι να κάτσει! Ούτε στην αγκαλιά του μπαμπά τρώει.. τι στο καλό, υπάρχει άνθρωπος που δεν έχει φάει; 😀 Δε νομίζω.. πφφ απορώ να δω πότε! Δίνω το πρωί φρουτόκρεμα και το μεσημέρι λαχανικά είτε σκέτα είτε με κρέας μοσχάρι, θα δοκιμάσω και κοτόπουλο..
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...