Μετάβαση σε περιεχόμενο

Αναφορά

• Απαντήσεις

• Καλημέρα κορίτσι μου σ' ευχαριστώ με επαναφέρουν κάπως τα λόγια στη λογική. Αυτό με την ΠΗΤ κι εγώ το κάνω, ακόμα και τι ζώδιο θα είναι το υποτιθέμενο μωρό, μιλάμε είναι αστείο όλο αυτό.  Είναι λίγες οι πιθανότητες σε κάθε κύκλο ναι, εγώ ήμουν άτυχη 3 συνεχόμενες φορές και απλώς δεν μπορώ να είμαι σίγουρη για τίποτα για το μέλλον. Πέρα από το να ελπίζω ότι όλα θα πάνε καλά.  Τελοσπαντων πήγα σήμερα έκανα και κάποιες εξετάσεις πάλι, είμαι 2η μέρα περιόδου, από αύριο μεθαύριο θα επανέλθω εντελώς ψυχολογικά. Και προχωράμε! 
    • Σε ευχαριστώ πολύ κορίτσι μου για το κουράγιο!! Ελπίζω να πάνε όλα καλά!!  Να τα χαίρεσαι τα κοριτσούδια σου!!🥰
    • Καλημερα κορίτσια!! 10η μέρα του κύκλου σήμερα και λογικά έχω άλλες 5-6 μέρες για ωορρηξία. Αυτή η περίοδος κράτησε πολύ, είχε πολύ αίμα και πόνο αρκετό όπως πάντα. Τον προηγούμενο μήνα στην βιοχημική δεν είχα τόσο αίμα. Αυτό που μου κάνει εντύπωση, είναι πως σταμάτησε το αίμα στην 6η μέρα αλλά έως και σήμερα έχω πολλά υγρά μπεζ καφέ και πονάκια. Λέτε να κάνω τόσο νωρίς ωορρηξία;; Δεν έχω τεστακια να το τσεκάρω, απλά μου έκανε εντύπωση..
    • Καλημέρες κορίτσια ❤️❤️❤️ ελπίζω να είστε όλες καλά’    εμείς εδώ στην προσαρμογή! Πιο πολύ με αγχώνει το βράδυ γιατί θηλάζω 3 παιδιά που ξυπνάνε! Μέχρι τώρα το μωρό το νεογέννητο ξυπνάει συχνά κ μερικές φορές θέλει να μένει κ στο στήθος κ ας έχει φάει! 🥰 δν έχει κάποιο μοτίβο άλλο βράδυ θα ξυπνάει συχνά άλλο βράδυ μπορεί να ξυπνάει ανά 2 ώρες άλλο ανά 3 στην καλύτερη.    ο γιος μου ξυπνάει κ αυτός 3-4 φορές το βράδυ να θηλάσει ή να με ψάξει να δει ότι είμαι εκεί.    έχει τύχει να ξυπνήσουν κ ταυτόχρονα κ να τα έχω μαζί στο στήθος 😝 ευτυχώς έχω την εμπειρία κ από την προηγούμενη φορά δλδ όταν ειχα μωρό το γιο μου τον δεύτερο κ την κόρη μου πιο μεγάλη. Αλλιώς θα είχα αγχωθεί πάρα πολυυυυ!  Ξέρω ότι θα τα καταφέρουμε 🙏🏼💪🏽😍 η κόρη μου θηλάζει 2-3 φορές αλλά είναι μεγάλη κ πάει για ύπνο με τον μπαμπά της κ όταν ξυπνάει το βράδυ την αναλαμβάνει ο μπαμπάς της! Βέβαια όπως κ όταν γέννησα τον δεύτερο γιο μου έτσι κ τώρα όπως είναι λογικό βγάζει έντονη ζήλια (όχι προς το μωρό ευτυχώς αυτό το θέλει κ το προσέχει και τα πάντα) αλλά βγάζει ζήλια προς τα εμάς. Όμως θα συνηθίσει το ξέρω 🩷🩷🩷   αυτά κορίτσια μου!    σας το λέω με σιγουριααααα ότι θα τα καταφέρετε όλες όσες δυσκολίες κ αν περνάτε τώρα στο πρώτο στάδιο! 🙏🏼💪🏽🎈 να πιστέψετε στον εαυτό σας κ να ζητήσετε βοήθεια αν την χρειάζεστε 💪🏽
    • Αχχχ αυτοι οι κολικοι! Στο πρώτο μου παιδί υποφέραμε κ εμείς κ το μωρό! Στο δεύτερο παιδί ευτυχώς δεν είχαμε θέμα! Τώρα στο τρίτο θα φανεί!  Αν θηλάζεις ίσως  βοηθήσει ο περιορισμός των γαλακτοκομικων αλλά το πιο σημαντικό στους κολικούς είναι τα αέρια! Να βοηθάς το μωράκι να απελευθερώνει τα αέρια! Είτε παίρνει μπιμπερό είτε θηλασμό! 🥹    
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...