Μετάβαση σε περιεχόμενο

Αναφορά

• Απαντήσεις

• Βάλε σκέτα λαχανικά. Όλα τα μωρά ζορίζονται με το μοσχάρι και ειδικά στην αρχή.
    • Κορίτσια ούτε τη γλυκοπατάτα με μοσχάρι ήθελε.. σφραγίζει τα χείλη..φφφ έτσι μου έρχεται να του πάρω καμιά κρεμουλα μπισκότο ή βανίλια μπας και..δεν ξέρω..θα παρω τηλ παιδίατρο αν συνεχιστεί..
    • Αυτό ακριβώς που περιγράφεις με την σούβλιες...κάνουμε υπομονή.. εγώ μιλάω εκ του ασφαλούς γτ ξέρω ότι μου έχουν μείνει 3 μέρες μέχρι να γεννήσω...αν δεν ήξερα και περίμενα του πόνους κτλ θα είχα σκάσει. Ούτε τα παιδιά μου δεν μπορώ να πάρω από το σχολείο και νιώθω τόσο ανήμπορη....για αυτό θέλω να τελειώνω...μετά θα μετράω τις μέρες μέχρι να σαραντησω και θα αγχώνομαι μην κολλήσει και καμιά ίωση από τα κορίτσια...υπέροχες μέρες θα περάσουμε!!
    • Κορίτσι μου χαίρομαι που γυρίσατε σπίτι και έχεις την μανούλα σου να σε βοηθά. Η αλήθεια είναι πως τα βραδιά είναι δύσκολα και σίγουρα ο αποκλειστικός θηλασμός είναι μια δέσμευση παραπάνω.  Εμεις προσπαθούμε να προσαρμοστούμε ακόμα. Το χάνουμε λίγο στο τάισμα, μας πνιγεται συχνά γιατί τρώει λαίμαργα, την πιάνει λοξυγγας κλπ… όποτε έχουμε μεγάλα διαλείμματα μεταξύ του ταΐσματος, σταματάμε για λίγο και μετά πάλι από την αρχή. Έτσι χάνει τις ωρες ύπνου της. Θα το βρούμε όμως, συμβουλευτήκαμε και την παιδίατρο και μας είπε πως θέλει υπομονή για να το μάθει και εκείνη.Γενικα όμως ξυπνάει μόνη της κάθε 4 ώρες και τρώει. Επίσης την ζυγίσαμε και εχθές και είναι πλέον 3.240.  Εγω εχω σχεδόν αναρρώσει, δεν εχω πια τα τραβήγματα και τους πόνους όποτε τα διαχειρίζομαι όλα πολύ καλύτερα. 
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...