Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση
στις On 12/2/2025 at 9:33 ΜΜ, ο/η Amp92 είπε:

Kοριτσια σας γράφω κι εγώ τα νέα μας από τον επανελεγχο ντοπλερ λόγω του μικρού βάρους που είχαμε για να θυμίσω.... 

Το μωράκι είναι μια χαρά,  πήρε 300 γραμμάρια σε 2 εβδομάδες και όλα αναπτύσσονται φυσιολογικά. Η κοιλιά κ τα κιλά του όντως είναι λίγο πιο πίσω από τον μέσο όρο αλλά με τα ευρήματα που έχουμε δεν μας δείχνει κάτι ότι υπάρχει θέμα κ ότι δεν περνάει καλά μέσα. Μου είπε ότι απλώς θα είναι λίγο πιο μικρό. Δεν χρειάζεται ούτε να με ξαναδεί αυτός ( ο εμβρυολογος), ούτε να γεννήσω νωρίτερα.  Θα γεννήσω κανονικά στην ώρα μου μου είπε συγκεκριμένα. 

Φάνηκε πολύ χαλαρός κ καθησυχαστικος. Μου είπε ότι τα νέα είναι καλά κ ν ηρεμήσω.  

Τώρα την τρίτη με το καλό ακριβώς έναν μήνα πριν την ΠΗΤ έχω ραντεβού με τον δικό μου γιατρό. 

Αυτά κορίτσια από εμένα. Έχω αισιοδοξία πλέον και πίστη ότι θα πάνε όλα καλά 🤍

Τέλεια νέα! Χαίρομαι που είναι όλα καλά και ηρέμησες κορίτσι μου!

• Απαντήσεις 1.9k
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοσίευση
στις On 9/2/2025 at 4:10 ΜΜ, ο/η MarwDim είπε:

Για συσπασουλες μου μοιάζουν...ξεκουράσου τώρα αυτές τις μέρες μέχρι να πας στο γιατρό μην έχεις τίποτα απρόοπτα..εγώ πάντως πόνο στην λεκάνη μου σαν να ανοίγει νιώθω...και με χτυπάει πολύ στην κύστη και την ουρήθρα που πονάω, σαν μικρές σούβλιες στην ουρήθρα τα νιώθω αλλά μετά που ξεκουράζομαι περνάνε. Αύριο έχω και εγώ γιατρό να κάνω και καλλιέργεια κολπική και μάλλον θα κλείσουμε και ημερομηνία για την καισαρική...υπομονή κορίτσια λίγο μας έμεινε. Υπάρχει κάποια που να προγραμματίζεται τοκετός ή καισαρική για τέλος Φλεβάρη στο Γένεσις; Μπας και ειμασταν μαζί και γνωριστούμε 

Καλησπέρα @MarwDim! Εγώ θα γεννήσω στο Γένεσις μάλλον φυσιολογικά με ΠΗΤ 5/3. Έχεις προγραμματίσει ημερομηνία για καισαρική?

Δημοσίευση
στις On 14/2/2025 at 2:01 ΜΜ, ο/η Katerina1990 είπε:

Καλησπέρα κορίτσια! @finallytheend μου πλάνο τοκετου μπορείς να κάνεις με όποιον τρόπο και να γεννήσεις! Αφορά πολλα θέματα τόσο πριν όσο και μετά τον τοκετό. Βέβαια η αλήθεια είναι ότι όλα αυτά που συμπληρώνουμε στο πλάνο μου φαίνονται εντελώς ουτοπικά, με βάση την πρώτη εμπειρία μου, η οποία Παρ όλα αυτά ήταν πολύ καλή, αλλά όλα αυτά που γράφονται στο πλάνο τοκετου δεν θα γίνονταν σε καμία περίπτωση.

Εγω @athrainμου σήμερα το πρωί θυμήθηκα τον τοκετο, αλλά είμαι ακόμα ψύχραιμη😂

@Katerina1990εγώ τελευταία μόνο αυτό σκέφτομαι!! αγχώθηκα για τα καλά δε ξέρω τι μ' έπιασε..🤣

Δημοσίευση

Κορίτσια εγώ την Πέμπτη που μας έρχεται έχω ξανά ραντεβού με τον γιατρό και μάλλον θα κανονίσουμε ραντεβού για πρόκληση την μεθεπόμενη βδομάδα δηλαδή 24-26/2 κάπου εκεί, διότι η μπέμπα στον τελευταλιο υπέρηχο που έκανα την Πέμπτη που μας πέρασε ήταν 3600 kg, βέβαια έχουν και απόκλιση τα μηχανήματα, αλλά αγχώθηκα λίγο..

Το άλλο το ωραίο είναι ότι από χθες ο συζυγος είναι πάλι με βήχα και δέκατα κι έχω αρχίσει κι αγχώνομαι.. τους εξω φοβάμαι, από εμάς θα την πατήσουμε..

τι να πω..ελπίζω να πανε όλα καλα! 

Δημοσίευση

Καλησπέρα κορίτσια! Να έχετε μια όμορφη Κυριακή!

@NORATSALIKI μου με το καλό να δείτε ξανά την μπέμπα σας και να αποφασίσετε ότι είναι καλύτερο για όλους!! Βλέπω θα χούμε τα περισσότερα γεννητουρια 24-26!

Μην ανησυχείς πάντως για τον συζυγο, σκέψου ότι καλύτερα τώρα γιατί ότι και να ναι σε 2 εβδομάδες θα χει σίγουρα αναρρώσει πλήρως!πρόσεχε εσύ όσο μπορείς να μην αρρωστήσεις !

Δημοσίευση
στις πριν 38 λεπτά, ο/η Katerina1990 είπε:

Καλησπέρα κορίτσια! Να έχετε μια όμορφη Κυριακή!

@NORATSALIKI μου με το καλό να δείτε ξανά την μπέμπα σας και να αποφασίσετε ότι είναι καλύτερο για όλους!! Βλέπω θα χούμε τα περισσότερα γεννητουρια 24-26!

Μην ανησυχείς πάντως για τον συζυγο, σκέψου ότι καλύτερα τώρα γιατί ότι και να ναι σε 2 εβδομάδες θα χει σίγουρα αναρρώσει πλήρως!πρόσεχε εσύ όσο μπορείς να μην αρρωστήσεις !

Σε ευχαριστώ πολύ!!! Ναι νομίζω εκείνο το διήμερο θα γίνει χαμός από μπεμπάκια..🤣

Αχ μακάρι να του περάσει γιατί έχω αγχωθεί!! Εγ΄ώ προσέχω όσο μπορώ.. τον έχω σε απόσταση.. τι να κάνω..🤣

Δημοσίευση
στις πριν 1 ώρα, ο/η NORATSALIKI είπε:

Κορίτσια εγώ την Πέμπτη που μας έρχεται έχω ξανά ραντεβού με τον γιατρό και μάλλον θα κανονίσουμε ραντεβού για πρόκληση την μεθεπόμενη βδομάδα δηλαδή 24-26/2 κάπου εκεί, διότι η μπέμπα στον τελευταλιο υπέρηχο που έκανα την Πέμπτη που μας πέρασε ήταν 3600 kg, βέβαια έχουν και απόκλιση τα μηχανήματα, αλλά αγχώθηκα λίγο..

Το άλλο το ωραίο είναι ότι από χθες ο συζυγος είναι πάλι με βήχα και δέκατα κι έχω αρχίσει κι αγχώνομαι.. τους εξω φοβάμαι, από εμάς θα την πατήσουμε..

τι να πω..ελπίζω να πανε όλα καλα! 

Καλησπέρα!! Και εγώ έχω ραντεβού  αύριο και περιμένω  να είναι κάπου τόσο ο μπέμπης.. αλλά για αυτο θα το κανονίσετε? Λόγω βάρους? Εγω  αύριο θα το συζητήσουμε..και δεν έχω καταλάβει  πως πάει, ποτε θα κανονίσουμε..

πόσο ήσουν την Πέμπτη? Εγώ αύριο 37+2..

Άστο με τις ασθένειες  και εγώ πάω τοίχο τοίχο..χαχα

Δημοσίευση
στις πριν 15 ώρες, ο/η Zoidiam είπε:

Καλησπέρα @MarwDim! Εγώ θα γεννήσω στο Γένεσις μάλλον φυσιολογικά με ΠΗΤ 5/3. Έχεις προγραμματίσει ημερομηνία για καισαρική?

Καλησπέρα. Δυστυχώς δεν θα σε προλάβω εκτός και αν έρθεις νωρίτερα που καλύτερα το απευχομαι.. 25/2 με καισαρική θα μπω και 1 / 3 θα βγω. Με το καλό και εσύ ...όλα να πάνε καλά. Το πρώτο σου είναι;

Δημοσίευση
στις πριν 1 ώρα, ο/η finallytheend είπε:

Καλησπέρα!! Και εγώ έχω ραντεβού  αύριο και περιμένω  να είναι κάπου τόσο ο μπέμπης.. αλλά για αυτο θα το κανονίσετε? Λόγω βάρους? Εγω  αύριο θα το συζητήσουμε..και δεν έχω καταλάβει  πως πάει, ποτε θα κανονίσουμε..

Εγώ πάντως αύριο 36+6 εύχομαι να έχει ανέβει στα 2800 γτ θα ανησυχήσω... Πάντως εμείς κλείσαμε 25 για καισαρική και αυτό δεν άλλαζει. Καλή επιτυχία με τα τελευταία ραντεβού σας στον γιατρό κορίτσια..άντε και όλα κατευχην να πάνε!! Είμαστε ήδη 3 με 4 για το διήμερο 24-26/2...ωραία!!

Δημοσίευση
στις πριν 3 ώρες, ο/η MarwDim είπε:

Καλησπέρα. Δυστυχώς δεν θα σε προλάβω εκτός και αν έρθεις νωρίτερα που καλύτερα το απευχομαι.. 25/2 με καισαρική θα μπω και 1 / 3 θα βγω. Με το καλό και εσύ ...όλα να πάνε καλά. Το πρώτο σου είναι;

Κρίμα..  σε ευχαριστώ πολύ! Επίσης! Ναι το πρώτο είναι.

Δημοσίευση
στις πριν 6 ώρες, ο/η finallytheend είπε:

Την Πέμπτη ήμουν 37+1. Νομίζω για αυτό ναι..με τον φόβο μην βγει πάνω από τέσσερα και κιλά..δεν ξέρω κιόλας..θα το δω ξανά μαζί του τη Πέμπτη! 

Στείλε να μας πεις κι εσένα τι σου είπε αύριο..

Δημοσίευση
στις πριν 4 ώρες, ο/η MarwDim είπε:

Εγώ πάντως αύριο 36+6 εύχομαι να έχει ανέβει στα 2800 γτ θα ανησυχήσω... Πάντως εμείς κλείσαμε 25 για καισαρική και αυτό δεν άλλαζει. Καλή επιτυχία με τα τελευταία ραντεβού σας στον γιατρό κορίτσια..άντε και όλα κατευχην να πάνε!! Είμαστε ήδη 3 με 4 για το διήμερο 24-26/2...ωραία!!

Αχ εσύ έχεις το αντίθετο πρόβλημα από μένα.. εγώ παρακαλάω να μην ακούσω τίποτα του στυλ 4 κιλά στην επόμενη επίσκεψη... Να σου πάνε όλα καλά κορίτσι μου! Στείλε μας αύριο να μας πεις τι σου είπε ο γιατρός!

Δημοσίευση
στις πριν 22 λεπτά, ο/η NORATSALIKI είπε:

Αχ εσύ έχεις το αντίθετο πρόβλημα από μένα.. εγώ παρακαλάω να μην ακούσω τίποτα του στυλ 4 κιλά στην επόμενη επίσκεψη... Να σου πάνε όλα καλά κορίτσι μου! Στείλε μας αύριο να μας πεις τι σου είπε ο γιατρός!

Καλά κορίτσια πλάκα πλάκα και οι 2 καταστάσεις αγχωτικές! Εγώ είμαι σαν την @MarwDim ελπίζω να φτάσει έστω τα 3 κιλά μέχρι να γεννηθεί και γενικότερα ελπίζω να πάρει αν είναι δυνατόν όλες τις μέρες! 36+2 ήταν 2630. Επίσης με βάση και την κόρη μου ξέρω ότι ο υπέρηχος του πέφτει μέσα ακριβώς στις μετρήσεις, άρα δεν ελπίζω ούτε σε απόκλιση!😂 Πιο πολύ φοβάμαι για την απώλεια βάρους που έχουν τις πρώτες μέρες.

Δημοσίευση
στις πριν 22 λεπτά, ο/η NORATSALIKI είπε:

Θα σας πω.. πάντως εμένα δεν θα με άφηνε να φθάσει 4 κιλά το μωρό..θα μου το έπαιρνε λόγω κιλών νωρίτερα αλλά όχι πριν τις 20/2.. θα δούμε αύριο λοιπόν. Επίσης δυστυχώς βρέθηκε κάτι σε στρεπτόκοκκο στην κολπική καλλιέργεια και έτσι την Τρίτη θα ξεκινήσω αντιβίωση και φοβάμαι πολύ την αλλεργία γτ τον Ιούλιο είχα πάθει αναφυλαξια με το Zinadol  την αντιβίωσης και ανησυχώ λιγο

Δημοσίευση
στις πριν 2 λεπτά, ο/η Katerina1990 είπε:

Καλά κορίτσια πλάκα πλάκα και οι 2 καταστάσεις αγχωτικές! Εγώ είμαι σαν την @MarwDim ελπίζω να φτάσει έστω τα 3 κιλά μέχρι να γεννηθεί και γενικότερα ελπίζω να πάρει αν είναι δυνατόν όλες τις μέρες! 36+2 ήταν 2630. Επίσης με βάση και την κόρη μου ξέρω ότι ο υπέρηχος του πέφτει μέσα ακριβώς στις μετρήσεις, άρα δεν ελπίζω ούτε σε απόκλιση!😂 Πιο πολύ φοβάμαι για την απώλεια βάρους που έχουν τις πρώτες μέρες.

Αυτό ακριβώς λέω και εγώ...και είναι μεγάλη η απώλεια ξέρω...αν δηλαδή γεννηθεί 3000 κιλά μπορεί να χάσει και μισό κιλό στην Κλινική. Δεν θέλω να τα σκέφτομαι...εμένα 35+6 ήταν 2600...αύριο θα δούμε πόσο έχει ανέβει που θα ειμαι 36+6.  Πάντως και η απόκλιση από τον υπέρηχο που λένε είναι +- 400γρ άρα με φοβίζει ότι μπορεί να είναι ακόμα λιγότερο από αυτό που υπολογίζει ο γιατρός...και επειδή δεν θα παρει όλες τις μέρες και σε 8 μέρες θα την κρατάω στην αγκαλιά μου εύχομαι να φθάσει έστω και με το ζόρι 3000κιλα...😔

Δημοσίευση
στις πριν 1 λεπτό, ο/η MarwDim είπε:

Αυτό ακριβώς λέω και εγώ...και είναι μεγάλη η απώλεια ξέρω...αν δηλαδή γεννηθεί 3000 κιλά μπορεί να χάσει και μισό κιλό στην Κλινική. Δεν θέλω να τα σκέφτομαι...εμένα 35+6 ήταν 2600...αύριο θα δούμε πόσο έχει ανέβει που θα ειμαι 36+6.  Πάντως και η απόκλιση από τον υπέρηχο που λένε είναι +- 400γρ άρα με φοβίζει ότι μπορεί να είναι ακόμα λιγότερο από αυτό που υπολογίζει ο γιατρός...και επειδή δεν θα παρει όλες τις μέρες και σε 8 μέρες θα την κρατάω στην αγκαλιά μου εύχομαι να φθάσει έστω και με το ζόρι 3000κιλα...😔

Εγώ την μεγάλη την γέννησα 3100 στις 39 εβδομάδες και την πήρα από το μαιευτήριο 2700. Ενώ αντικειμενικά είχε φυσιολογικό βάρος μια παιδίατρος εκεί με αγχωσε παρά πολύ και μετά ξεκίνησε η τρέλα της ζυγαριάς, για αυτό δεν θέλω να το ξαναζήσω! 

Κορίτσι μου μην αγχώνεσαι (στα λέω για να το ακούω κι εγώ), σίγουρα θα φτάσει 3 κιλά. Κάπου διάβαζα οτι σε αυτή τη φάση θεωρητικά παίρνουν περίπου 200-250 γραμ την εβδομάδα! 

Δημοσίευση
στις πριν 4 λεπτά, ο/η Katerina1990 είπε:

Εγώ την μεγάλη την γέννησα 3100 στις 39 εβδομάδες και την πήρα από το μαιευτήριο 2700. Ενώ αντικειμενικά είχε φυσιολογικό βάρος μια παιδίατρος εκεί με αγχωσε παρά πολύ και μετά ξεκίνησε η τρέλα της ζυγαριάς, για αυτό δεν θέλω να το ξαναζήσω! 

Κορίτσι μου μην αγχώνεσαι (στα λέω για να το ακούω κι εγώ), σίγουρα θα φτάσει 3 κιλά. Κάπου διάβαζα οτι σε αυτή τη φάση θεωρητικά παίρνουν περίπου 200-250 γραμ την εβδομάδα! 

Ακριβώς και εγώ τις κόρες μου τις γέννησα 3080 και 3100 (37 και 39 βδομάδες αντίστοιχα)...άρα πιστεύω η συνταγή είναι η ίδια. Όλα καλά θα πάνε μην ανησυχείς και εσύ ... θυμάμαι για να κατέβει το γαλα πιο σύντομα ερεθιζα τις θηλές με το θηλαστρο.. 

Δημοσίευση
στις πριν 3 λεπτά, ο/η MarwDim είπε:

Ακριβώς και εγώ τις κόρες μου τις γέννησα 3080 και 3100 (37 και 39 βδομάδες αντίστοιχα)...άρα πιστεύω η συνταγή είναι η ίδια. Όλα καλά θα πάνε μην ανησυχείς και εσύ ... θυμάμαι για να κατέβει το γαλα πιο σύντομα ερεθιζα τις θηλές με το θηλαστρο.. 

Από τα δικά σας κιλά πως τα πάτε κορίτσια; Εγώ έχω πάρει 9 ..πιστεύω καλά είναι.

Δημοσίευση
στις πριν 8 ώρες, ο/η finallytheend είπε:

Κορ ερώτηση είδατε ότι τα επιδόματα  κλπ θα γίνουν σε προπληρωμενη? Έχετε κάνει αίτηση για προπληρωμενη?

Ακόμα και το επίδομα γέννας;

Δημοσίευση

Καλημέρα κορίτσια! Εγώ πρέπει να χω πάρει 10 κιλά σίγουρα, ίσως και παραπάνω, δεν τολμώ να ανεβω 😁. Αλλά είναι ομοιόμορφα ευτυχώς και δεν φαίνονται!

Ααα τι είναι αυτό με την προπληρωμενή?δεν έχω ιδέα! Φανταζομουν ότι στα βάζουν στο λογαριασμό αλλά δεν μπορείς να κάνεις ανάληψη.

Για διαφωτισε μας βρε @finallytheendμας !

Δημοσίευση
στις πριν 11 ώρες, ο/η MarwDim είπε:

Κορίτσια γυρνάω από τον γιατρό και έχω υπέροχα νέα...η μικρούλα μου σήμερα 36+5 είναι 2960 γρ...ευτυχώς ησύχασα!! Αν γεννιοταν μέχρι την ΠΗΤ θα ξεπερνούσε τα 3500 κιλά όπως εκτιμά ο γιατρός μου... Άντε μπήκα στην τελική ευθεία 7 μερες και σήμερα...θα πάρω και την αντιβίωση μου και την Κυριακή πάω Γένεσις για καρδιοτοκογραφο και ότι απαραίτητες εξετάσεις πρέπει να κάνω ..και την Τρίτη πρωί πρωί θα κρατώ το 3ο μου θαύμα στα χέρια μου....τι ευλογία Θεέ μου!!! Υγιές και γερό να γεννηθεί και τίποτα άλλο δεν θέλω και για μένα και για όλες σας κορίτσια μου....♥️♥️♥️♥️

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Κορίτσι μου είσαι Αθήνα. Προφανώς και θα πίνει νερό βρύσης. Εμείς στην επαρχία δεν πίνουμε το νερό της βρύσης.  Εγώ κορίτσια εμφιαλωμένο της δίνω, χωρίς βράσιμο. Αλλά αν πιεί 2 γουλιές κάνω γιορτή. Ούτε με σύριγγα κορίτσια. Πάντως πάνες βρέχει και είναι οκ στο χρώμα. Δηλαδή είναι πάρα πολύ ανοιχτό κίτρινο. Δεν έχουν σκουρίνει καθόλου. Απλά απο τότε που έγιναν στέρεα τα κακά της, είναι λιγότερες. Δηλαδή 4-5 την ημέρα, βαριά 6. 
    • Εγώ απλά τη βράζω με τα λαχανικά και μετά την αλέθω μαζί. Ούτε φλούδα, ούτε σπόρια βγάζω.
    • Σοφία μου καλά θα κάνεις να ηρεμήσει λίγο το μέσα σου κ να ασχοληθείς με πράγματα που σε ηρεμούν κ σε κάνουν χαρούμενη 😊 Είναι πολύ σημαντικό να είμαστε καλά κ σωματικά κ ψυχικά κ θα έρθει κ μια εγκυμοσύνη!!! Για τα συμπτώματα περιόδου κάποιος μήνας μπορεί να είναι διαφορετικός. Στο παρελθόν για κανά 6μήνο 1η μέρα περιόδου έκανα εμετό. Έτσι ξαφνικά ξεκίνησε κ έτσι ξαφνικά σταμάτησε μετά από κάποιους κύκλους χωρίς εξήγηση!!! Οπότε μην σκας κ αγχώνεσαι αν υπήρχε εγκυμοσύνη θα το έδειχνε στο τεστ, είναι απλά μια βαριά περίοδος 😕   Ναι ακόμη περιμένω 😟 3/2 περνούσαμε επιτροπή κ όταν τους πήρα στις 8/2 δεν είχε καν συνεδριάσει η επιτροπή, ότι να ναι δλδ να παίζουν με τον πόνο μας.... Κ μου είπαν σε κανά 2 βδομάδες. Ε μέχρι την Παρασκευή θα τους ξαναπάρω   Μαρίνα μου όπως είπαν κ τα κορίτσια εφόσον μεγάλωσε κ ακούσατε καρδούλα μην σε πιάνει άγχος!!! Απλά έκανες πιο αργά ωορρηξία γι αυτό είσαι πίσω!!! Εύχομαι μια τελειόμηνη εγκυμοσύνη 😊 🙏   Χαχαχαχα γέλασα τόσο πολύ με το μήνυμα 😂 Κ όμως ακολουθώ αυτή τη διατροφή από π΄άντα κ είμαι πολύ ψηλή κ αδύνατη κ δεν μπαίνει ούτε γραμμάριο. Κ αν μια μέρα παραλείψω κάτι θα χάσω κιόλας.... Θα μου πεις καλά είσαι χαζή αλλά όσο δύσκολο είναι για κάποιον που θέλει να χάσει κ δεν χάνει άλλο τόσο δύσκολο είναι κ για μας που παλεύουμε να παχύνουμε κ δεν βάζουμε κιλό 😵
    • Κορίτσια μόνο σε μένα είπε νερό της βρύσης; ούτε βράσιμο; Εμείς συνεχίζουμε να μην τρώμε.. άντε να πάει κάτω ένα κουταλάκι.. λαχανικά με μοσχάρι το ίδιο.. αύριο θα του δοκιμάσω αβοκάντο 🥑 περιμένω πώς και πώς να ωριμάσει 😂
    • εμενα μου ειπε μέχρι το χρόνο να το βράζω το νερό! @katerinayia ακόμα κάνεις αποστείρωση; πως την παλεύεις;
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...