Μετάβαση σε περιεχόμενο

Αναφορά

• Απαντήσεις

• Καλησπέρα κορίτσια! Και γω εκανα την καμπύλη σήμερα και ευτυχως βγηκε καλη γτ για κάποιο λόγο πίστευα ότι θα μ βγαλει διαβήτη κυησης. @ΜαρίαΔημήτρης εμενα π ειναι το 3ο μ κορίτσι από ροζ άλλο τίποτα. Μωρουδιακα εχω τα απειρα! Απειρα ρουχα ομως. Μου ειχαν δώσει και ένα σωρο. Και γω χθες τ βραδυ ενιωσα να εχω συσπάσεις. Στα κορίτσια μ ειχα σίγουρα από τον 7ο. Σε φυσιολογικα πλαισια. Τωρα είμαι 25η βδομάδα. Ίσως βέβαια τότε να νομιζα οτι ειναι τ μωρο. Εντωμεταξύ το μικρό μου αυτές τιε μερες π η κοιλιά μου έχει εκτιναχθει το χει πιασει μια μαμακιαση άλλο πράγμα. Ήταν που ήταν μαμακιας τωρα θέλει να είναι όλη μερα αγκαλια. Τα 6 θα κλείσει φέτος. Τωρα ηρθε μ λεει εγώ θα είμαι το μωρουδι της μαμάς. Λέω ναι παιδί μου ένα μωρουδι έχει η μαμά εσένα. Ωχ τι έχουμε να τραβήξουμε χαχα
    • Τη Δευτέρα θα πάω κανονικά για δουλειά μετά από αναρρωτική σχεδόν μιας εβδομάδας και έχω ραντεβού στη γυναικολόγο μόλις σχολάσω στις 15:00.  Το θέμα είναι ότι έχω μπερδευτεί και πάρα πολύ με τους γιατρούς μου, ο ένας μου έκοψε κάθε ελπίδα και ο άλλος μου έδωσε ελπίδα.. ο ένας λέει οκ υπάρχει σάκος αλλά είναι σαν μισοφέγγαρο και δεν είναι καλό αυτό και δεν βλέπω και τπτ μέσα & ο άλλος εντάξει μπορεί να χάλασε το σχήμα του, εντάξει δεν είναι καλό σημάδι, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι το μωρό δε είναι εκεί από τη στιγμή που υπάρχει ο λεκιθικός ασκός. Και του λέω γιατρέ τον είδες τον ασκό και το λες αυτό από τη στιγμή που η γυναικολόγος μου λέει ότι για την εβδομάδα που είσαι δεν βλέπω τπτ, κανένα εμβρυικό στοιχείο.. και μου λέει από τη στιγμή που υπάρχει ο σάκος και είναι εκεί, εκεί θα είναι και ο λεκιθικός μιας και σε προηγούμενο υπέρηχο φάνηκε.. Εγώ τι να πω τώρα.. το μυαλό σαλάτα.. σκέφτηκα να κάνω χωριακή να δω πως πάει, αν πέφτει δηλαδή αλλά μετά σκέφτηκα ότι δεν έχει νόημα γιατί τη Δευτέρα όπως και να χει θα παω και θα δω..  Κράτα γερά, κράτα γερά.. εγώ θα τρελαθώ μέχρι τη Δευτέρα! αυτό ξέρω μόνο.. το ποιο ψυχοφθόρο πράγμα που έχω ζήσει μέχρι στιγμής στη ζωή μου. Να μην ξέρω αν έχω μωρό ή δεν έχω και να παίρνω διπλή ενέσιμη δόση. 🥴
    • Αχ το περιέγραψες ακριβώς όπως θα το περιέγραφα κι εγώ! Αυτά ακριβώς θυμάμαι, αυτό το πρώτο βλέμμα και την πρώτη φορά που την ακούμπησαν πάνω μου. Και θυμάμαι χαρακτηριστικά μια υπέροχη μαία που της εσφιγγα τόσο πολύ το χέρι που μετά της ζητούσα συγγνώμη κι εκείνη με χάιδευε. Αλλά κι αυτή την υπέροχη αίσθηση ανακούφισης! Τι σου κάνει η φύση... πραγματικά είναι απίστευτο αυτό που ζούμε οι γυναίκες. Δίνουμε ζωή σε ένα πλάσματακι και μετά από λίγο είναι σαν να μην συνέβη τίποτα!  
    • Με γεια σας κοριτσακι μου καλοφορετα να ειναι με το καλο να ερθουν τα μπεμπακια. Στο μεταξυ απαντησα και πριν αλλα νομιζω δεν καταχωρηθηκε το κειμενο μου. Μαρια μου εγω ειμαι ξαπλα για συσπασεις αλλα τον τελευταιο καιρο εχουν αρχισει καποια πιο αισθητα πετρωματακια. Μου ειπε ο γιατρος οτι ειναι φυσιολογικο τωρα που μεγαλωνει το μωρο να τα εχουμε και αυτα αρκει να μην ειναι πολλα. Προσπαθησε να ξεκουραζεσαι και να μην περπατας πολυ για να παραμενει ηρεμη η μητρα. Με την κινηση και το περπατημα ενεργοποιειται και συσπαται και να πινεις πολυ νερακι. Ειναι φυσιολογικο παντως να υπαρχουν καποιες συσπασουλες τις εβδομαδες που διανυουμε μην ανησυχεις. Εχουν και αλλες φιλες μου και καμια δεν ειναι στο κρεβατι εγω ειμαι αλλη περιπτωση. Ελπιζω να μην ηρθε διπλο το μηνυμα και σας σκοτισα. 
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...