Μετάβαση σε περιεχόμενο

Αναφορά

• Απαντήσεις

• Καλό μήνα κορίτσια!! Εύχομαι να δούμε πολλά θετικά αυτό τον μήνα!!  14/2/2024 έμαθα ότι είμαι εγκυος την μικρή μου νεράιδα 
    • εγώ έκλεισα φωτογράφο με 620 ευρώ (με βίντεο και 4 αλμπουμ)... ευτυχώς τον έχω κλεισμένο απο τέλος Σεπτέμβρη γιατι μου είπε οτι τώρα ανέβηκαν οι τιμές! και εμενα θα ερθει από 50 χλμ μακριά! νομίζω ο φωτογράφος και ο στολισμός είναι αυτά που πρέπει να κλειστούν πολύ νωρίς!
    • Καλησπέρα! Εγώ 15 και 4, και έχω δυο μέρες να σηκωθώ το βράδυ για τουαλέτα! Μεγάλη επιτυχία! Βέβαια ίσως παίζει ρόλο οτι σταμάτησα τα υπόθετα utrogestan! Έχεις κάνει το εμβόλιο της γρίπης?
    • Ααα ωραία μπράβο καλά έκανες και έκλεισες γιατί το πιο δύσκολο νομίζω είναι να βρεις φωτογράφο 😅
    • Αχ ναι είμαι σε χωριό και είναι δύσκολο να φέρω από πόλη είναι 1,5 ώρα μακριά(για να έρθει μόνο ) με πολύ δύσκολο δρόμο όλο στροφές και πιστεύω θα μου ζητήσουν πολλά λεφτά 😔 έχει 2 φωτογράφους σε διπλανό χωριό είδα σε πιο κοντινή απόσταση 45 λεπτά από εδώ  εδώ στο χωριό έχει έναν που είχα πάρει στο γάμο μου αλλά βγάζει μόνο φωτό όχι βίντεο δεν έμεινα και πολύ ευχαριστημένη μαζί του αλλά θα μου πεις ότι πληρώνεις παίρνεις 400 ευρώ με πήρε και τυπώσαμε 50 φωτό αλλά δεν ήταν καλός αφού δυσκολεύτηκα να βρω 50 φωτό για να τύπωσε είχε βγάλει περίπου 300 φωτο.. δεν μπορώ να δώσω πολλά λεφτά γιατί ακούω κάτι τιμές τσιμπημένες και τώρα δεν με περισσεύουν εγώ έλεγα αντε με 400 βαριά 500 αλλά σιγά μην βρω  στην μεγάλη που έκανα ήταν γνωστός του μπαμπά μου και με πήρε 350 (χωρίς άλμπουμ ) με φωτο και βίντεο έμεινα ευχαριστημένη μαζί του αλλά δυστηχως τώρα αυτός είναι μακριά(650χιλ) δεν θα πάω στον τόπο καταγωγής μου να κάνω βάφτιση θα την κάνω στο χωριό.. και κάπως έχω προβληματιστεί με αυτό το θέμα  ΥΓ δεν έκανα επαγγελτικη φωτογράφιση στο γάμο μου αυτά που πάει το ζευγάρι με φώτα και τους στήνει ο φωτογράφος.. 20 άτομα είμασταν έβγαλα μερικές φωτό εκκλησία και με συγγενείς στο προαύλιο της εκκλησίας και τελος τέτοια απλά πράγματα θέλω και στην βάφτιση 
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...