Μετάβαση σε περιεχόμενο

Αναφορά

• Απαντήσεις

• Σιγά καλέ και τι έγινε να χεις το λάπτοπ? Εμένα πάντως δεν θα μου φαινόταν περίεργο! Αλλά ρώτα και για μονοκλινο, λογικά σε όλα υπάρχει έστω ένα!
    • Ναι ρε συ, 10/2 θα μαι 36 ακριβώς😱 Ναι νομίζω είμαι έτοιμη! Βαλίτσα θέλω μόνο να τελειώσω  και τον υπόλοιπο καιρό να περάσω χρόνο με το παιδάκι μου, γιατί σκέφτομαι ότι τίποτα πια δεν θα ναι ίδιο μετά και με πιάνει μια μελαγχολία! Αλλά δεν ξέρω τι να πρωτοβαλω και σε αυτή τη βαλίτσα, με το καλοκαιρινό μωρό όλα ήταν πιο απλά, τώρα προβληματίζομαι 😂
    • Καλύτερα να μπεις στις ομάδες υποστήριξης θηλασμού στο φεισμπουκ, εκεί θα σε κατατοπίσουν πλήρως! Από ότι θυμάμαι ο κανόνας για να πάψεις να το ξυπνάς είναι να ανακτήσει το βάρος γέννησης συν κάτι ακόμα. Πόσο ακριβώς ακόμα δεν θυμάμαι... Αλλά θα σου απαντήσουν αμέσως, ή μπορεί κ να βρεις έτοιμο το ερώτημα σε κάποιο ποστ. Πάντως όπως τα γράφεις τα νούμερα νομίζω καλά είσαι γιατί το μωράκι είναι ήδη πάνω από το βάρος γέννησης! https://www.facebook.com/groups/Attiki.Thilasmos/?ref=share Να σου ζήσει!
    • Εγώ τα ξεκίνησα πάλι τα γαλακτοκομικά και βλέπουμε! Μέχρι στιγμής δε βλέπω κάτι περίεργο, όμως τρώω λίγο πχ ένα ποτήρι γάλα και σταδιακά θα τα αυξήσω.. μακάρι Παναγία μου να πάει καλά γτ είχα βαρεθεί δεν είχα τι να φάω και τώρα που περιμένω και περίοδο - δεν ήρθε ακόμη - έχω τρελαθεί στις λιγούρες! Αχ μακάρι να τα ξεκινήσεις κι εσύ σιγά σιγά!! Εγώ βέβαια δε ρώτησα παιδίατρο, το έκανα από μόνη μου και θα της το πω τώρα που θα πάω..
    • Για τα γαλακτοκομικα δεν είμαι σίγουρη, υποθέτω πως ίσως έχει κάποια αλλεργια η μικρή και την ενοχλουν; είναι γενικά το πρώτο που κόβουν στο θηλασμό όταν ζορίζεται το μωρό    Ναι ναι έτσι είναι η apno, κι εμάς με συνταγή μας την ετοίμασαν στο φαρμακείο και την πήραμε την επόμενη μέρα. Είναι αποτελεσματική αλλά είναι και δυνατή πολύ, εγώ την παραχρησιμοποιησα μάλλον    Λογικό να ζοριστει το παιδί με το ποτηρακι, υποθέτω δεν θέλατε μπιπμερο για να αποφύγετε τη σύγχυση θηλων ε;  Ε φαντάζομαι η δική μας κλαιει λίγο λόγω κολικων, παλινδρομηση, αλμα, όλα μαζί 😅 θέλει όντως πολλή υπομονή, στεναχωριεμαι που τη βλέπω να ζοριζεται κιολας
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...