Μετάβαση σε περιεχόμενο

Αναφορά

• Απαντήσεις

• Σε άλλα νέα... τη Δευτέρα πήγανε στην παιδίατρο και έκανε τη 2η δόση του bexsero. Ευτυχώς καμία απολύτως παρενέργεια αυτήν τη φορά! Η μπουμπού έφτασε τα 5950γρ. Πήρε 450γρ  σε ένα μήνα και 3εκ. ύψος. Η παιδίατρος αυτήν τη φορά δε μου είπε τίποτα για το βάρος της γιατί της είπα πως εγώ δεύτερα γυμνασίου ζύγιζα 30 κιλά και ο μπαμπάς της είναι ακόμα πάρα πολύ αδύνατος! Κατάλαβε λοιπόν πως είναι και θέμα γονιδίων. Ξεκινήσαμε τροφές γιατί η μπουμπού μου τραβούσε τα χέρια όταν έτρωγα και της έτρεχαν τα σάλια. Δευτέρα έφαγε πατάτα, καρότο, κολοκυθάκι! Γέλασα άπειρα!!! Σύνολο μέσα στη μέρα έφαγε περίπου 10 κουταλάκια... Χτες έφαγε το ίδιο περίπου 14 κουταλάκια σε ένα 24ωρο... Σήμερα όμως της έφτιαξα πατάτα, καρότο, μπρόκολο και έφαγε περίπου 100γρ!!! Κορίτσια έπρεπε να τη βλέπατε!!! Ορμούσε στο κουτάλι σήμερα κι έγλυφε τα πάντα. Όταν τελείωσε είχε κρέμα παντού!!! Ματιά, μύτη, αυτί και σε όλη την μπλουζοσαλιάρα της!!!🤣🤣🤣🤣 Μεθαύριο θα βάλουμε μοσχάρι κι από Δευτέρα φρούτα.
    • Τέλεια τα νέα σου κορίτσι μου 🦋🦋 Μπράβο σας που δημιουργήσατε τόσες αναμνήσεις 🩷🩷
    • Κορίτσια μου καλησπέρα!!! Μετά από 1 μήνα και κάτι, επιστρέψαμε σπίτι μας!!! Κουράστηκα πολύ τόσο καιρό μακριά από το σπίτι μου αλλά όσο δε δουλεύω είναι ευκαιρία για τους δικούς μου να χαρούν τη μικρή γιατί μετά θα τη βλέπουν 1-2 φορές το χρόνο κι αν! Περάσαμε πολύ ωραία γενικά αν και δεν κοιμηθήκαμε ούτε μια μέρα σύμφωνα με το πρόγραμμα που είχαμε στη Λευκάδα και ούτε ένα βράδυ σερί!!!  Στο Λονδίνο περάσαμε φανταστικά!!! Πήγαμε σε πολλά μέρη και το ευχαριστήθηκα πολύ. London Eye, Buckingham Palace, Big Ben, St. James Park, Green Park, Piccadilly square, London Dungeon, Hard Rock Café και φυσικά το Βρετανικό μουσείο!!! Βγάλαμε φωτογραφίες σε όλα τα διάσημα του Λονδίνου... κόκκινο λεωφορείο, ταξί, τηλεφωνικό θάλαμο... Γέλασα πάρα πολύ με τη φιλενάδα μου και τη "βαφτιστήρα" μου... Μου λείπουν πολύ και όσο και να καθόμουν δε θα τις χόρταινα!!! Από την Κυριακή που γυρίσαμε σπίτι μας, απευθείας μπήκαμε σε πρόγραμμα πάλι και ξεκίνησε να κοιμάται από τις 9 μέχρι τις 7 με μόνο μία αφύπνιση για λίγο στήθος... 
    • Κι εγώ ακριβώς τα ίδια, την νιώθω τόσο ψηλά που αισθάνομαι σαν να χω μια μπάλα στο διάφραγμα που ανεβαίνει προς τα πάνω.  Όσο για το περπάτημα κι εγώ δυσκολεύομαι πολύ, αισθάνομαι σαν να μην ορίζω τα πόδια μου και πάνε όπου θέλουν. Επίσης έχω πολλή υπνηλία, όπως στο πρώτο τρίμηνο, κλείνουν τα μάτια μου συνέχεια. 
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...