Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση
στις πριν 51 λεπτά, ο/η MarwDim είπε:

Στις 25 Φλεβάρη θα είναι 37 και 6 ημερών...ναι είμαστε έξι μέρες μεγαλύτερες..εσύ για φυσιολογικό τοκετό προετοιμαζεσαι; Πόσο είναι το μωράκι σου τώρα;

Ααα 37+6?! Επειδή είναι πιο μπροστά  ε? Γτ και μένα είναι και ήθελα να κλείσω τις 38...ο άντρας μου γεννήθηκε 4800..οπότε έχω πιθανότητα για μεγάλο μωρο

• Απαντήσεις 1.4k
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοσίευση
στις πριν 46 λεπτά, ο/η MarwDim είπε:

Δεν με αγχωνει η διαδικασία της καισαρικής ούτε η παραμονή μου στην κλινική...πιο πολύ αγχώνομαι για τα πράγματα που από τον άλλον μηνα θα τα φέρω από την αποθήκη και θα αρχίσω να τα συναρμολογω,αυτά που πρέπει να παραγγείλω από φαρμακείο και γενικά να κάνω το σπίτι πάλι βρεφικο και να τρέχω και με όλα τα άλλα ...όπως επίσης μην συμβεί κάτι στην πορεία και δεν φθάσω την προγραμματισμένη ημερομηνία καισαρικής ή μου σπάσουν τα νερά νωρίτερα και αποσυντονιστω...αυτά με ανησυχούν... μπράβο για σένα που έκανες και δύο τοκετούς χωρίς επισκληριδιο...εγώ δεν θα μπορούσα να το επιχειρήσω...

Σε ιδιωτικό  ή σε δημόσιο? Δεν έχουν πρόβλημα  που δεν θα έχει κλείσει  τις 38 με θερμοκοιτίδα κλπ? Αφού είστε  πιο μπροστά  ε?

Δημοσίευση
στις πριν 1 ώρα, ο/η finallytheend είπε:

Εγώ είμαι 33+4 σήμερα..οπότε είμαστε κοντά και στις μέρες..άσε και εμενα αυτή την εβδομάδα δίνει πόνο..χτες σχεδόν υπέφερα γτ δεν μπορούσα να κάτσω με πονούσε στο στερνο.. με πίεζε.. πόσο ξάπλα κ εγώ? Κ δεν άλλαζε θέση μόνο χτυπιέταν.. χαχα 

Και το σκεφτόμουν λες να μη χωράει? Την προηγούμενη  Πέμπτη  32+5 στο doppler ηταν 2200? Μας ειπε ο γιατρος είναι λίγο μεγάλος αλλά φυσιολογικός..χαχα

ναι με καισαρική και εγώ.. αλλά δεν έχω ακόμα συζητησει λεπτομέρειες  με τον γιατρό..για αυτό  σε ρώτησα  πόσο θα είσαι όταν την έχεις προγραμματίσει.. αύριο που θα πάμε θα ρωτήσω και τπτ πιο συγκεκριμένο.. 

Εε οχι να αγχώνεσαι  εσύ!! Έχεις και άλλα παιδακια οπότε  ξέρεις την διαδικασία..

Την ξέρω όντως...το θέμα είναι να τα προλάβω κιόλας... υπομονή και σε εσένα,πλησιάζουν οι μέρες ..θα σου πει ο γιατρός όταν θα πλησιάζεις τις 38 βδομάδες πότε θα κανονίσετε για την καισαρική..έχουμε ακόμα ένα μήνα σίγουρα!! Και επειδή είναι λίγο μεγαλουτσικος για ανατομικους λόγους μπορεί να στο πάρει και λίγο νωρίτερα...αλλά όπως μου είπε και εμένα ο γιατρός αυτό θα το δούμε λίγες μέρες πριν. Ωστόσο για τότε με κανόνισε 24 η 25 όχι παραπέρα... νωρίτερα μην μας έρθει γτ έχω και ιστορικό στην πρώτη εγκυμοσύνη που γέννησα 37η βδομάδα και λίγο το σκέφτομαι με άγχος και αυτό το ενδεχόμενο...αλλά όλα καλά θα πάνε.Θετικες σκέψεις και υπομονή!!! Όλα καλά να πάνε σου εύχομαι 💓

Δημοσίευση

Ααα 37+6?! Επειδή είναι πιο μπροστά  ε? Γτ και μένα είναι και ήθελα να κλείσω τις 38...ο άντρας μου γεννήθηκε 4800..οπότε έχω πιθανότητα για μεγάλο μωρο

Όχι αν μετρήσω τις έξι μέρες πιο μπροστά θα είναι 38 και 5 . Με παρακολουθεί ο γιατρός και εκεί γύρω θα μου την πάρει. Νομίζω θα τις κλείσεις τις 38 αλλά μάλλον όχι παραπάνω.

Δημοσίευση

Σε ιδιωτικό  ή σε δημόσιο? Δεν έχουν πρόβλημα  που δεν θα έχει κλείσει  τις 38 με θερμοκοιτίδα κλπ? Αφού είστε  πιο μπροστά  ε?

Όχι μια χαρά θα είναι...πιστεύω και εύχομαι πρώτα ο Θεος να έχει κλείσει τις 38 βδομάδες...θα κάνουμε και ενεσουλεε για τα πνευμόνια της και όλα καλά θα πάνε...αλλά μετά τις 25 Φλεβάρη δεν θα με αφήσει ο γιατρός σίγουρα και λόγω δύο προηγούμενων τομών..σε ιδιωτικό,εσύ; Καισαρική θα κάνεις λόγω προηγούμενης καισαρικής ή λόγω μεγέθους του μωρού;

Δημοσίευση
στις πριν 17 ώρες, ο/η Katerina1990 είπε:

Εμένα είναι εθνική, γι αυτό μπαίνουν πιο νωρίς! Άντε σε καλή μεριά να πω?? Καλοφαγωτα θα πω!😂😂😂

Χαχαχχαχαχαχαχα όλα για την μπέμπα θα πάνε... έχω να ψωνίσω χαλί , κουρτίνες, φωτιστικό. Αυτά τα άφησα για το τέλος 😅

Δημοσίευση
στις πριν 13 λεπτά, ο/η MarwDim είπε:

Την ξέρω όντως...το θέμα είναι να τα προλάβω κιόλας... υπομονή και σε εσένα,πλησιάζουν οι μέρες ..θα σου πει ο γιατρός όταν θα πλησιάζεις τις 38 βδομάδες πότε θα κανονίσετε για την καισαρική..έχουμε ακόμα ένα μήνα σίγουρα!! Και επειδή είναι λίγο μεγαλουτσικος για ανατομικους λόγους μπορεί να στο πάρει και λίγο νωρίτερα...αλλά όπως μου είπε και εμένα ο γιατρός αυτό θα το δούμε λίγες μέρες πριν. Ωστόσο για τότε με κανόνισε 24 η 25 όχι παραπέρα... νωρίτερα μην μας έρθει γτ έχω και ιστορικό στην πρώτη εγκυμοσύνη που γέννησα 37η βδομάδα και λίγο το σκέφτομαι με άγχος και αυτό το ενδεχόμενο...αλλά όλα καλά θα πάνε.Θετικες σκέψεις και υπομονή!!! Όλα καλά να πάνε σου εύχομαι 💓

Ναι αυτό σκεφτόμουν  ότι θέλω να κλείσω 38.. αλλά δεν ήξερα πως πάει για αυτό σε ρώτησα! Σε ευχαριστώ!!!

Δημοσίευση
στις πριν 12 λεπτά, ο/η MarwDim είπε:

Όχι μια χαρά θα είναι...πιστεύω και εύχομαι πρώτα ο Θεος να έχει κλείσει τις 38 βδομάδες...θα κάνουμε και ενεσουλεε για τα πνευμόνια της και όλα καλά θα πάνε...αλλά μετά τις 25 Φλεβάρη δεν θα με αφήσει ο γιατρός σίγουρα και λόγω δύο προηγούμενων τομών..σε ιδιωτικό,εσύ; Καισαρική θα κάνεις λόγω προηγούμενης καισαρικής ή λόγω μεγέθους του μωρού;

Σε ιδιωτικό  και εγώ..  ιασω..όχι η πρώτη  μου είναι  λόγω μεγέθους.. και με μαύρα  μεσάνυχτα!!

Δημοσίευση
στις πριν 9 λεπτά, ο/η nikiev98 είπε:

Εγώ πάλι κορίτσια πήγα την προηγούμενη Πέμπτη στον γιατρό ήμουν 32 εβδομάδες ακριβώς και την μέτρησε 2350😅.. Έχω αρχίσει και ανησυχώ πόσο θα φτάσει 🤣

Μεγαλουτσικο και το δικό σου...εμένα έχει να με δει ένα μήνα .Τώρα την Δευτέρα θα πάω και θα ακούσω πόσο θα την βγάλει...πιστεύω θα είναι γύρω στα 2.200-2.300... φυσιολογική όμως είναι έτσι και αλλιώς ,δεν πηγαίνει προς υπέρβαρο μωρό γτ θα πάρει άλλο ένα κιλό σε έναν μήνα και θα είναι 3.300 κιλά ,μια χαρά,όσο περίπου γεννήθηκαν οι άλλες μου κόρες. Υπομονη οι γιατροί ξέρουν..

Δημοσίευση
στις πριν 2 λεπτά, ο/η MarwDim είπε:

Μεγαλουτσικο και το δικό σου...εμένα έχει να με δει ένα μήνα .Τώρα την Δευτέρα θα πάω και θα ακούσω πόσο θα την βγάλει...πιστεύω θα είναι γύρω στα 2.200-2.300... φυσιολογική όμως είναι έτσι και αλλιώς ,δεν πηγαίνει προς υπέρβαρο μωρό γτ θα πάρει άλλο ένα κιλό σε έναν μήνα και θα είναι 3.300 κιλά ,μια χαρά,όσο περίπου γεννήθηκαν οι άλλες μου κόρες. Υπομονη οι γιατροί ξέρουν..

Με το καλό το ραντεβού σας!!

Δημοσίευση
στις πριν 46 λεπτά, ο/η nikiev98 είπε:

Εγώ πάλι κορίτσια πήγα την προηγούμενη Πέμπτη στον γιατρό ήμουν 32 εβδομάδες ακριβώς και την μέτρησε 2350😅.. Έχω αρχίσει και ανησυχώ πόσο θα φτάσει 🤣

Χαχα

Και εμενα την Πέμπτη 32+5 ήταν κάπου τόσο 2200-2400.. εγώ θέλω μεγάλο μωροοο μακάριιι.. αύριο θέλω να δω πόσο θα είναι!

Δημοσίευση
στις πριν 1 λεπτό, ο/η finallytheend είπε:

Χαχα

Και εμενα την Πέμπτη 32+5 ήταν κάπου τόσο 2200-2400.. εγώ θέλω μεγάλο μωροοο μακάριιι.. αύριο θέλω να δω πόσο θα είναι!

Να μας πεις!!!!

Δημοσίευση
στις On 20/1/2025 at 5:28 ΜΜ, ο/η finallytheend είπε:

Αν αλλάζουν 10 πάνες τη μέρα..  εγώ σκέφτηκα  ότι όσο και να βγει το νο1 το μεγάλο που πήρα θα βγάλει 15 μέρες μαξ..ναι και εμάς μεγαλούτσικο είναι αλλά το νο1 ειναι 2-5..λογικά για 15-20  μέρες  μας κάνει.. ο σκλαβενιτης  έχει τα pampers προσφορά αυτές τις μέρες αλλά εγώ τα πήρα από skroutz 

Παράθεση

Ένα δίκιο το έχεις! Θα πάρω μάλλον 1-2 πακέτα ακόμα. Θα τσεκάρω και την έκπτωση που λες. 

Δημοσίευση

Αν αλλάζουν 10 πάνες τη μέρα..  εγώ σκέφτηκα  ότι όσο και να βγει το νο1 το μεγάλο που πήρα θα βγάλει 15 μέρες μαξ..ναι και εμάς μεγαλούτσικο είναι αλλά το νο1 ειναι 2-5..λογικά για 15-20  μέρες  μας κάνει.. ο σκλαβενιτης  έχει τα pampers προσφορά αυτές τις μέρες αλλά εγώ τα πήρα από skroutz 

Παράθεση

Ένα δίκιο το έχεις! Θα πάρω μάλλον 1-2 πακέτα ακόμα. Θα τσεκάρω και την έκπτωση που λες. 

Δημοσίευση

Δημοσίευση
στις On 20/1/2025 at 5:24 ΜΜ, ο/η athrain είπε:

Κορίτσια είναι δυο μέρες τώρα που πονάει η γάμπα μου στο δεξί πόδι.... σας έχει τύχει?? να δω τι άλλο θα βγει.

Όχι αλλά από πιασίματα σε μέση, προσαγωγούς κλπ όλο και κάτι έχω οπότε και αυτό που λες δεν το θεωρώ και απίθανο. Όσο να είναι μια ταλαιπωρία το σώμα μας την έχει. 

Δημοσίευση
στις On 20/1/2025 at 7:29 ΜΜ, ο/η athrain είπε:

α κ αυτό με τα ισχία με πιάνει ώρες ώρες αρκετά συχνά!!! Εγώ στη γάμπα έχω απλά πόνο όχι κράμπες. Πονάνε λες και ήμουν όρθια ένα 24ωρο.. Καούρα γιατί; Όταν τρως; 

Καούρα που και που με πιάνει και μένα. Αλλά όχι τρελά πράγματα ευτυχώς..

Δημοσίευση
στις πριν 3 ώρες, ο/η finallytheend είπε:

Εγώ είμαι 33+4 σήμερα..οπότε είμαστε κοντά και στις μέρες..άσε και εμενα αυτή την εβδομάδα δίνει πόνο..χτες σχεδόν υπέφερα γτ δεν μπορούσα να κάτσω με πονούσε στο στερνο.. με πίεζε.. πόσο ξάπλα κ εγώ? Κ δεν άλλαζε θέση μόνο χτυπιέταν.. χαχα 

Και το σκεφτόμουν λες να μη χωράει? Την προηγούμενη  Πέμπτη  32+5 στο doppler ηταν 2200? Μας ειπε ο γιατρος είναι λίγο μεγάλος αλλά φυσιολογικός..χαχα

ναι με καισαρική και εγώ.. αλλά δεν έχω ακόμα συζητησει λεπτομέρειες  με τον γιατρό..για αυτό  σε ρώτησα  πόσο θα είσαι όταν την έχεις προγραμματίσει.. αύριο που θα πάμε θα ρωτήσω και τπτ πιο συγκεκριμένο.. 

Εε οχι να αγχώνεσαι  εσύ!! Έχεις και άλλα παιδακια οπότε  ξέρεις την διαδικασία..

Κι εμένα στις 32 + 1 μέρα η μπέμπα ήταν 2338 γρ. Τώρα τη Δευτέρα έχω Doppler 34 + 5 θα είμαι.. Έχω αγωνία να δω πόσο θα έχει μεγαλώσει..Εγώ αγχώθηκα ότι είναι μεγαλούτσικη η μπουμπού... αλλά ο γιατρός μου είπε καλύτερα μεγάλο μωρό.. Τώρα τι να πώ..Για καισαρική και τέτοια δεν έχουμε μιλήσει ακόμα... Αλλά με την μαία του που συζήτησα έτσι κάποια πράγματα για τον τοκετό μου είπε ότι είναι πολύ υπερ τους φυσιολογικού. Οπότε θα δείξει. 

Εμένα είναι με τις ώρες της..την ημέρα είναι πιο ήσυχη..Το βράδυ κάνει πάρτυ.. αλλά τις τελευταίες μέρες έχει επανέλθει η υπνηλία μου και πέφτω ξερή..οπότε κάποιες φορές δεν τη νοιώθω..

Δημοσίευση
στις πριν 3 ώρες, ο/η finallytheend είπε:

4800? Πω πω...Εμείς και οι 2 γεννηθήκαμε 3200 με 3300 αλλά η μπεμπα να δούμε που θα φτάσει..χαχα!!

Δημοσίευση
στις πριν 1 ώρα, ο/η nikiev98 είπε:

Ααα!!! Επιτέλους.. Μία μπέμπα σαν τη δική μας...χαχα!!! Κι εγώ πήγα στις 32 + 1 και τη μέτρησε 2338. Κι εγώ την ίδια ανησυχία έχω...🤣

Δημοσίευση
στις πριν 4 ώρες, ο/η MarwDim είπε:

Δεν με αγχωνει η διαδικασία της καισαρικής ούτε η παραμονή μου στην κλινική...πιο πολύ αγχώνομαι για τα πράγματα που από τον άλλον μηνα θα τα φέρω από την αποθήκη και θα αρχίσω να τα συναρμολογω,αυτά που πρέπει να παραγγείλω από φαρμακείο και γενικά να κάνω το σπίτι πάλι βρεφικο και να τρέχω και με όλα τα άλλα ...όπως επίσης μην συμβεί κάτι στην πορεία και δεν φθάσω την προγραμματισμένη ημερομηνία καισαρικής ή μου σπάσουν τα νερά νωρίτερα και αποσυντονιστω...αυτά με ανησυχούν... μπράβο για σένα που έκανες και δύο τοκετούς χωρίς επισκληριδιο...εγώ δεν θα μπορούσα να το επιχειρήσω...

χαχα ούτε και εγώ αλλά έτσι ήρθαν οι συγκυρίες που τελικά δεν έκανα.. ε εντάξει μια στιγμή είναι.. μετά τα ξεχνάς όλα.

Δημοσίευση
στις πριν 1 ώρα, ο/η NORATSALIKI είπε:

Όχι αλλά από πιασίματα σε μέση, προσαγωγούς κλπ όλο και κάτι έχω οπότε και αυτό που λες δεν το θεωρώ και απίθανο. Όσο να είναι μια ταλαιπωρία το σώμα μας την έχει. 

Μόνο μια ταλαιπωρία; Σαν πάπια περπατάω παντού πονάω.. άσε που απο το βήχα πονάω και κάτω χαμηλά στο πιπι εχω διαλυθεί σου μιλάω!!

Δημοσίευση

Καλημέρα σε όλες! Κάναμε κι εμείς χτες απογευμα το doppler και τα βρήκε όλα φυσιολογικά! Ανησυχώ λίγο γιατί δεν έχει γυρίσει με το κεφάλι κάτω, αλλά με διαβεβαίωσε ότι σε δευτερότοκες μπορεί να συμβεί και πολύ αργότερα, γιατί το σώμα θυμάται! Επίσης είναι μικρούλα νομίζω, γιατί 33 και 1 χτες μου την έβγαλε 2070, αλλά φαντάζομαι 1 κιλό θα το πάρει σιγουρα μέχρι να γεννηθεί. Επίσης ρε κορίτσια εσάς ο πλακούντας τι grade είναι? Σας το γράφει?

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Καλησπέρα Κατερίνα! Μπράβο όλα καλά.. εε εντάξει και εγώ 31 εβδομάδες που το έκανα ήταν 1630γρ.. κανονικά βέβαια και η δική σου κανονική είναι. κ εγώ τώρα τόσο που είμαι υπολογίζω κάπου 2 κιλά να έχει πάρει σαν εσένα...εμένα γράφει Ωρίμανση πλακούντα grade 0. Εσένα πόσο γράφει;
    • Κορίτσι μου γενικά ο ύπνος είναι από το πιο δύσκολο κομμάτι θέλει πολύ υπομονή δεν είναι εύκολο ειδικά τον πρώτο χρόνο  η μεγάλη άρχισε να κοιμάται σερί από 13 μηνών και μετά που κόψαμε στήθος  κοιμοταν στο λίκνο από 4 έως 6 μηνών μετά μπήκε ανάμεσα μας και δεν έχει φύγει  σεμινάριο ύπνου δεν έχω κάνει δεν ξέρω κανένα κολπάκι να σου πω την αλήθεια το μόνο που χρησιμοποιώ πολύ εγώ είναι ενα αρκουδάκι που έχει μελωδία νανούρισμα και λευκο θόρυβο η μπέμπα κοιμάται στο λίκνο αλλιώς δεν θα χωρούσαμε με τον άντρα μου στο κρεβάτι με 2 παιδεία… μόλις ανοίξει ο καιρός από Απρίλιο λογικά θα φτιάξω δωμάτιο παιδικό και θα προσπαθήσω να βάλω τα παιδεία να κοιμούνται εκεί 🫣
    • Καλημέρα σε όλες! Κάναμε κι εμείς χτες απογευμα το doppler και τα βρήκε όλα φυσιολογικά! Ανησυχώ λίγο γιατί δεν έχει γυρίσει με το κεφάλι κάτω, αλλά με διαβεβαίωσε ότι σε δευτερότοκες μπορεί να συμβεί και πολύ αργότερα, γιατί το σώμα θυμάται! Επίσης είναι μικρούλα νομίζω, γιατί 33 και 1 χτες μου την έβγαλε 2070, αλλά φαντάζομαι 1 κιλό θα το πάρει σιγουρα μέχρι να γεννηθεί. Επίσης ρε κορίτσια εσάς ο πλακούντας τι grade είναι? Σας το γράφει?  
    • Μια χαρά μπράβο τρώτε όλο το φαγάκι σας 😊 πολύ πιθανόν να έφταιγε η γρίπη κορίτσι μου τα κόβει τα μωράκια  τις σταγόνες είναι μια φορά την μέρα ; Εγώ θα πάω σε μια βδομάδα να την ζυγίσουμε την μπέμπα μακάρι να είμαστε και εμείς σαν εσάς 🥰
    • Μόνο μια ταλαιπωρία; Σαν πάπια περπατάω παντού πονάω.. άσε που απο το βήχα πονάω και κάτω χαμηλά στο πιπι εχω διαλυθεί σου μιλάω!!
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...