Μετάβαση σε περιεχόμενο

Αναφορά

• Απαντήσεις

• Καλησπέρα κορίτσια! Εχει κανει καποια κοπέλα πλήρη έλεγχο θρομβοφιλιας να μου πει κόστος των εξετάσεων ? Ολα καλα σήμερα στο γιατρό εδωσε το οκ. Την Τρίτη εχω ραντεβού με αιματολογο για να κανω τις εξετάσεις.
    • Εμένα είναι ήδη 2, αλλα στην μεγάλη μου στην ίδια εβδομάδα ήταν grade 3. Και η αλήθεια ειναι ότι ο γυναικολόγος μου τότε είχε βρει πάτημα σε αυτό και μπήκα με πρόκληση και δεν θέλω να ξανασυμβεί το ίδιο. Ναι μεν στις 39, αλλά δεν θέλω να το ξαναζήσω έτσι γιατί βολεύεται εκείνος, ειναι και το τριήμερο της Καθαράς Δευτέρας εκείνες τις μέρες και φοβάμαι μην θέλει να λείπει ! 😂😂😂 Ο εμβρυολόγος μου ειπε ότι μετά τις 30 εβδομάδες το grade 2 είναι νορμάλ, ειδικά εφόσον το μωρό τροφοδοτείται κανονικά. Τη Δευτέρα έχω ραντεβού με τον γυναικολόγο, να δω τι θα ακούσω!😂
    • Ναι εννοείται είναι όλα έτοιμα!! Από ψυχολογία επειδή είμαι φοβιτσιαρα προσπαθώ να μην το σκέφτομαι για να πάω χαλαρή και να το ζήσω! Οπότε δε πολύ συνειδητοποιω ότι όντως έφτασε η ώρα!!
    • Καλησπέρα Κατερίνα! Μπράβο όλα καλά.. εε εντάξει και εγώ 31 εβδομάδες που το έκανα ήταν 1630γρ.. κανονικά βέβαια και η δική σου κανονική είναι. κ εγώ τώρα τόσο που είμαι υπολογίζω κάπου 2 κιλά να έχει πάρει σαν εσένα...εμένα γράφει Ωρίμανση πλακούντα grade 0. Εσένα πόσο γράφει;
    • Κορίτσι μου γενικά ο ύπνος είναι από το πιο δύσκολο κομμάτι θέλει πολύ υπομονή δεν είναι εύκολο ειδικά τον πρώτο χρόνο  η μεγάλη άρχισε να κοιμάται σερί από 13 μηνών και μετά που κόψαμε στήθος  κοιμοταν στο λίκνο από 4 έως 6 μηνών μετά μπήκε ανάμεσα μας και δεν έχει φύγει  σεμινάριο ύπνου δεν έχω κάνει δεν ξέρω κανένα κολπάκι να σου πω την αλήθεια το μόνο που χρησιμοποιώ πολύ εγώ είναι ενα αρκουδάκι που έχει μελωδία νανούρισμα και λευκο θόρυβο η μπέμπα κοιμάται στο λίκνο αλλιώς δεν θα χωρούσαμε με τον άντρα μου στο κρεβάτι με 2 παιδεία… μόλις ανοίξει ο καιρός από Απρίλιο λογικά θα φτιάξω δωμάτιο παιδικό και θα προσπαθήσω να βάλω τα παιδεία να κοιμούνται εκεί 🫣
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...