Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση
στις πριν 3 λεπτά, ο/η MarwDim είπε:

Εγώ θα σας προλάβω ...25/2 γενναωωωω και δεν έχω κάνει τίποτα ακόμα!!! Τελειααα

Ααα για σένα είπα marw μου πιο πάνω! Νόμιζα 24!! Αν θυμάμαι  καλα προγραμματισμένη.. πιστεύω μαζι θα είμαστε!! Τι κάνει το μικρό? Μεγαλώνει? Ποσο εισαι και πόσο είναι τώρα?

• Απαντήσεις 1.4k
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοσίευση
στις πριν 13 ώρες, ο/η Katerina1990 είπε:

Όχι καούρα έχω μόνιμα, είτε έχω φάει είτε είμαι νηστική, είτε πίνω νερό! Είναι ψηλά η μπέμπα, βλέπω ότι η κοιλιά έχει ανέβει πολύ και μάλλον τα πιέζει όλα!

αα ναι κατάλαβα! Δύσκολο κ αυτό υπομονή τι να κάνεις λίγο μας έμεινε.. μετά όλα θα επανέλθουν στα φυσιολογικά τους!! Θα γίνουμε καινούριες 🤣

Δημοσίευση
στις πριν 14 ώρες, ο/η Katerina1990 είπε:

Εγώ σήμερα ξύπνησα με πολύ έντονο πόνο στα ισχία,αυτό που αισθάνομαι σαν να χουν ξεκολλήσει😂. Οι γαμπες με πονάνε κάτι μέρες που με πιάνουν πολλές κράμπες το προηγούμενο βράδυ! Επίσης έχω τόση καούρα που με πιάνει βήχας και τάση για εμετό. 

Άσε καούρες είχα φουλ πριν ένα μήνα.. με νερό με μήλο με όλα.. και νομίζω μου ξεκινησαν πάλι απο προχτές.. θα περάσει...

Δημοσίευση
στις πριν 3 ώρες, ο/η MarwDim είπε:

Εγώ θα σας προλάβω ...25/2 γενναωωωω και δεν έχω κάνει τίποτα ακόμα!!! Τελειααα

Marw..ερωτηση επειδη αν θυμαμαι καλα εχεις και εσυ μεγαλο μωρο (σαν εμενα)..25/2 που έχεις κλεισει ποσο θα εισαι? Για να καταλαβω πως παει..

Δημοσίευση
στις πριν 16 λεπτά, ο/η nikiev98 είπε:

Καλησπέρα κορίτσια, μία ερώτηση μπήκε σε καμία το επίδομα μητρότητας? Κανονικά ήταν να πληρωθούν  σήμερα οι αιτήσεις εώς 15/01 αλλά δεν έχει μπει κάτι..

Καλησπέρα! εγω εχω βγει σε αδεια απο11/1, εκείνη την ημέρα έκανα και αίτηση..αλλα λόγω ενώ κωλλύματος την ακύρωσα και την ξαναέκανα χτες.. οποτε σίγουρα οχι.. Κυριακή, Δευτέρα στο ΙΚΑ-ΕΦΚΑ δεν είχαν συστήματα οπότε δεν ξέρω αν επηρέασε την πληρωμή..Να σε ρωτήσω πως ξέρεις ότι είναι η πληρωμή σήμερα? 

Δημοσίευση
στις πριν 30 λεπτά, ο/η nikiev98 είπε:

Καλησπέρα κορίτσια, μία ερώτηση μπήκε σε καμία το επίδομα μητρότητας? Κανονικά ήταν να πληρωθούν  σήμερα οι αιτήσεις εώς 15/01 αλλά δεν έχει μπει κάτι..

Καλησπέρα! Εμένα μπήκαν πριν κανα μισάωρο! 

Δημοσίευση
στις πριν 13 λεπτά, ο/η finallytheend είπε:

Καλησπέρα! εγω εχω βγει σε αδεια απο11/1, εκείνη την ημέρα έκανα και αίτηση..αλλα λόγω ενώ κωλλύματος την ακύρωσα και την ξαναέκανα χτες.. οποτε σίγουρα οχι.. Κυριακή, Δευτέρα στο ΙΚΑ-ΕΦΚΑ δεν είχαν συστήματα οπότε δεν ξέρω αν επηρέασε την πληρωμή..Να σε ρωτήσω πως ξέρεις ότι είναι η πληρωμή σήμερα? 

Υπάρχει ένας πίνακας που αναγράφει όλες τις πληρωμές του έτους! Θα προσπαθήσω να τον ανεβάσω εδώ!

Δημοσίευση
στις πριν 35 λεπτά, ο/η finallytheend είπε:

Με βάση αυτό το πινακάκι που αναφέρει και η Κατερίνα. Και μένα μόλις μπήκαν! Έχε το νου σου να την εγκρίνει ο εργοδότης για να πάει προς πίστωση στην επόμενη ημερομηνία!!

στις πριν 23 λεπτά, ο/η Katerina1990 είπε:

Καλησπέρα! Εμένα μπήκαν πριν κανα μισάωρο! 

Και εμένα μόλις μπήκαν!!! Στην αλφα 

Δημοσίευση
στις πριν 7 λεπτά, ο/η nikiev98 είπε:

Με βάση αυτό το πινακάκι που αναφέρει και η Κατερίνα. Και μένα μόλις μπήκαν! Έχε το νου σου να την εγκρίνει ο εργοδότης για να πάει προς πίστωση στην επόμενη ημερομηνία!!

ο εργοδοτης την ενεκρινε..δυστυχως αλλου υπηρχε το ζητημα..δεν πειραζει.. πηρα σημερινη ημερομηνια οποτε παω για μετα..ευχαριστω!

Δημοσίευση
στις πριν 1 λεπτό, ο/η finallytheend είπε:

ο εργοδοτης την ενεκρινε..δυστυχως αλλου υπηρχε το ζητημα..δεν πειραζει.. πηρα σημερινη ημερομηνια οποτε παω για μετα..ευχαριστω!

Τίποταα

Δημοσίευση
στις πριν 3 λεπτά, ο/η finallytheend είπε:

κοριτσια εσεις που πληρωθηκατε..ποσα περιπου παιρνουμε την πρωτη φορα? τα μισα απο 4μηνο? εννοω σε 2 δοσεις μπαίνουν ή σε παραπάνω?

Μπαίνει όλο το ποσό με την μία για το κυοφορίας. Φαντάζομαι και στο λοχείας αντίστοιχα... Περίπου τα 2/3 των αποδοχών σου βγαίνει μηνιαία.

Δημοσίευση
στις πριν 1 ώρα, ο/η nikiev98 είπε:

Εμένα είναι εθνική, γι αυτό μπαίνουν πιο νωρίς! Άντε σε καλή μεριά να πω?? Καλοφαγωτα θα πω!😂😂😂

Δημοσίευση
στις πριν 1 ώρα, ο/η nikiev98 είπε:

Μπαίνει όλο το ποσό με την μία για το κυοφορίας. Φαντάζομαι και στο λοχείας αντίστοιχα... Περίπου τα 2/3 των αποδοχών σου βγαίνει μηνιαία.

Έτσι όπως τα λέει η Νίκη είναι, αφού γεννησουμε με το καλό θα πάρουμε και ολόκληρο το λοχειας, και μετά την διαφορά που προκύπτει από όλα αυτά την παίρνεις από ΔΥΠΑ!

Δημοσίευση
στις On 21/1/2025 at 9:14 ΠΜ, ο/η finallytheend είπε:

Ααα για σένα είπα marw μου πιο πάνω! Νόμιζα 24!! Αν θυμάμαι  καλα προγραμματισμένη.. πιστεύω μαζι θα είμαστε!! Τι κάνει το μικρό? Μεγαλώνει? Ποσο εισαι και πόσο είναι τώρα?

Ευχαριστώ που με ρωτάς κορίτσι μου. Καλά είναι και εγώ καλά είμαι αλλά λίγο αρχίζω να αγχώνομαι τώρα για όλα ...εγώ προγραμματισμένα θα μπω ναι . Εσύ γιατί πιστεύεις ότι θα είμαστε μαζί, προγραμματισμένα και εσύ θα μπεις, θύμισε μου;Σήμερα κλείνω τις 33 βδομάδες και μπαίνω στην 34η...πιστευω πήγε το μωρό 2,200 κιλά...στις 27 που έχω ραντεβού με τον γιατρό θα  δούμε ποσο έχει αναπτυχθεί. Ευτυχώς την νιώθω συνεχώς να κλωτσά και να κουνιέται,δεν χωρά τώρα και τόσο και βλέπω κάτι καρουμπαλα και κυμματισμους που κάνει η κοιλιά μου και το χαίρομαι...μεγαλώνει το πεπονακι μου. Τα κορίτσια μου έχουν ξετρελαθει και την περιμένουν πως και πως. 🙂 Εσύ πως νιώθεις; Σε ποια εβδομάδα είσαι;

Δημοσίευση
στις πριν 23 ώρες, ο/η athrain είπε:

Έχεις κλείσει για τότε; καισαρική ή πρόκληση; 

Ναι καισαρική...πρώτα ο Θεός να φθάσω μέχρι εκεί αισίως...εσύ,πως είσαι; Φυσιολογικό τοκετό θα κάνεις;

Δημοσίευση
στις πριν 21 ώρες, ο/η finallytheend είπε:

Marw..ερωτηση επειδη αν θυμαμαι καλα εχεις και εσυ μεγαλο μωρο (σαν εμενα)..25/2 που έχεις κλεισει ποσο θα εισαι? Για να καταλαβω πως παει..

Στις 25 Φλεβάρη θα είναι 37 και 6 ημερών...ναι είμαστε έξι μέρες μεγαλύτερες..εσύ για φυσιολογικό τοκετό προετοιμαζεσαι; Πόσο είναι το μωράκι σου τώρα;

Δημοσίευση
στις πριν 4 λεπτά, ο/η MarwDim είπε:

Ναι καισαρική...πρώτα ο Θεός να φθάσω μέχρι εκεί αισίως...εσύ,πως είσαι; Φυσιολογικό τοκετό θα κάνεις;

Όλα καλά θα πάνε. Εγω ναι και τα 3 προηγούμενα φυσιολογικά το πρωτο με επισκληρίδιο τα άλλα δύο χωρίς.. εε λογικά και τώρα ναι για φυσιολογικό πάμε... Πως αισθάνεσαι που πλησιάζεις;

Δημοσίευση
στις πριν 1 λεπτό, ο/η athrain είπε:

Όλα καλά θα πάνε. Εγω ναι και τα 3 προηγούμενα φυσιολογικά το πρωτο με επισκληρίδιο τα άλλα δύο χωρίς.. εε λογικά και τώρα ναι για φυσιολογικό πάμε... Πως αισθάνεσαι που πλησιάζεις;

Δεν με αγχωνει η διαδικασία της καισαρικής ούτε η παραμονή μου στην κλινική...πιο πολύ αγχώνομαι για τα πράγματα που από τον άλλον μηνα θα τα φέρω από την αποθήκη και θα αρχίσω να τα συναρμολογω,αυτά που πρέπει να παραγγείλω από φαρμακείο και γενικά να κάνω το σπίτι πάλι βρεφικο και να τρέχω και με όλα τα άλλα ...όπως επίσης μην συμβεί κάτι στην πορεία και δεν φθάσω την προγραμματισμένη ημερομηνία καισαρικής ή μου σπάσουν τα νερά νωρίτερα και αποσυντονιστω...αυτά με ανησυχούν... μπράβο για σένα που έκανες και δύο τοκετούς χωρίς επισκληριδιο...εγώ δεν θα μπορούσα να το επιχειρήσω...

Δημοσίευση
στις πριν 2 ώρες, ο/η MarwDim είπε:

Ευχαριστώ που με ρωτάς κορίτσι μου. Καλά είναι και εγώ καλά είμαι αλλά λίγο αρχίζω να αγχώνομαι τώρα για όλα ...εγώ προγραμματισμένα θα μπω ναι . Εσύ γιατί πιστεύεις ότι θα είμαστε μαζί, προγραμματισμένα και εσύ θα μπεις, θύμισε μου;Σήμερα κλείνω τις 33 βδομάδες και μπαίνω στην 34η...πιστευω πήγε το μωρό 2,200 κιλά...στις 27 που έχω ραντεβού με τον γιατρό θα  δούμε ποσο έχει αναπτυχθεί. Ευτυχώς την νιώθω συνεχώς να κλωτσά και να κουνιέται,δεν χωρά τώρα και τόσο και βλέπω κάτι καρουμπαλα και κυμματισμους που κάνει η κοιλιά μου και το χαίρομαι...μεγαλώνει το πεπονακι μου. Τα κορίτσια μου έχουν ξετρελαθει και την περιμένουν πως και πως. 🙂 Εσύ πως νιώθεις; Σε ποια εβδομάδα είσαι;

Εγώ είμαι 33+4 σήμερα..οπότε είμαστε κοντά και στις μέρες..άσε και εμενα αυτή την εβδομάδα δίνει πόνο..χτες σχεδόν υπέφερα γτ δεν μπορούσα να κάτσω με πονούσε στο στερνο.. με πίεζε.. πόσο ξάπλα κ εγώ? Κ δεν άλλαζε θέση μόνο χτυπιέταν.. χαχα 

Και το σκεφτόμουν λες να μη χωράει? Την προηγούμενη  Πέμπτη  32+5 στο doppler ηταν 2200? Μας ειπε ο γιατρος είναι λίγο μεγάλος αλλά φυσιολογικός..χαχα

ναι με καισαρική και εγώ.. αλλά δεν έχω ακόμα συζητησει λεπτομέρειες  με τον γιατρό..για αυτό  σε ρώτησα  πόσο θα είσαι όταν την έχεις προγραμματίσει.. αύριο που θα πάμε θα ρωτήσω και τπτ πιο συγκεκριμένο.. 

Εε οχι να αγχώνεσαι  εσύ!! Έχεις και άλλα παιδακια οπότε  ξέρεις την διαδικασία..

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...