Μετάβαση σε περιεχόμενο

Αναφορά

• Απαντήσεις

• Εννοείται καλά κάνεις και το λες και χρειάζεται να είμαστε ενημερωμένες για αυτό το ζήτημα γιατί ειδικά στην Ελλάδα έχουν κανονικοποιηθει πολλές τέτοιες πρακτικές μαιευτικης βίας...και νομίζω σε όλες χτυπάνε άσχημα αλλά μπορεί να ακούσουν ένα "Έλα μωρέ υπερβολική είσαι" και να πιστέψουν ότι όντως είναι υπερβολικές!  Δυστυχώς πολλές φορές οι γυναίκες γιατροί μπορεί να είναι χειρότερες και σε τέτοια θέματα...
    • 2 χάπια την βδομάδα ήταν όντως αρκετή δόση  Τώρα που τα έκοψες θα ανέβει και η προλακτινη ξανα ειναι η ορμόνη που όταν μένεις έγκυος αυξάνεται για να κατεβάσεις γάλα 
    • Ευχαριστώ για την απάντηση❤️❤️ από γραμμάρια εχουν διαφορά εσένα τα μωράκια σου;;;τι φύλα είναι έχετε δει;
    • Σέβομαι απόλυτα την εμπειρία σου. Είσαι τυχερή που σε πρόσεξαν και δεν σε πίεσαν για τίποτα. Το έγραψα, επί ευκαιρία, για να βοηθήσω κοπέλες που αισθάνονται το τραύμα και δεν μπορούν να το διαχειριστουν. Γιατί είναι κρίμα να το κρατάμε μέσα μας και να μας βασανίζει. Και να αναρωτιόμαστε αν είναι οκ που δεν αισθανόμαστε καλά. Είναι απόλυτα οκ. Σίγουρα χρειάζεται λίγος χρόνος μετά τον τοκετό για να το διαχειριστείς και να δεις αν θα απευθυνθείς σε ειδικό, όμως καλό είναι να ενημερωνόμαστε για την μαιευτική βία και να μπορούμε να δώσουμε ένα όνομα σ' αυτό που ζούμε.  Προσωπικά είχα μια πολύ όμορφη και γλυκιά εμπειρία προγραμματισμένης καισαρικής, με σχεδόν μηδενικό πόνο, που δεν το πίστευα! Όμως τραυματικές εμπειρίες τοκετού ακούμε συχνά. Ναι, μας επηρεάζουν και οι ορμόνες, αλλά δεν είμαστε αλλού, ξέρουμε πολύ καλά τι συμβαίνει στο σώμα μας ανά πάσα στιγμή και αν κάτι μας έχει ενοχλήσει. Εγώ, μπορώ να σου πω ότι μαιευτική βία ένιωσα στην σαλπιγγογραφία. Και μάλιστα από γυναίκα γιατρό. Ό,τι χειρότερο έχω ζήσει σε γυναικολογικό επίπεδο. Και έχω περάσει και από εξωσωματικές. Ο γιατρός μου τότε, αν και του έκανα παράπονα, αδιαφόρησε. Δεν ήταν όμως τοκετός, που έχει άλλη συναισθηματική και ηθική βαρύτητα. @Spanakopita13 εύχομαι να μπορέσεις να το διαχειριστείς με τον καλύτερο τρόπο και να χαρείς το παιδάκι σου. Είσαι τυχερή που έχεις τόσο υποστηρικτικό σύζυγο!
    • Κορίτσια να ρωτήσω εγώ κάτι άλλο.. Όποια χρησιμοποιεί τη Vasclor έχει μετά υπολείμματα καφέ που βγαίνουν και με την ούρηση και στο σκούπισμα;; Σόρυ για την περιγραφή αλλά ρε φίλε σαν κακάκια κατσίκας βγαίνουν.. δεν απορροφάται όλη και μάλλον όσο μένει στον κόλπο καφεδιάζει, τι να πω... πφ! 🤪
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...