Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση
στις πριν 16 λεπτά, ο/η nikiev98 είπε:

Πάντως εγώ έκανα την παραγγελία μου το Σάββατο και μου ήρθε  μήνυμα χθες το βράδυ ότι αναχωρεί από την αποθήκη.. τώρα μην σε πάρω στο λαιμό μου βεβαια.

Όταν παραλάβεις πες μας πόσες μέρες έκανε!

• Απαντήσεις 1.2k
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοσίευση
στις πριν 6 λεπτά, ο/η finallytheend είπε:

εγω αυριο θα κανω την αιτηση..αλλα πηρα το χαρτι απο τον γιατρο και ειχα μπει να δω την πλατφορμα..οτι θελεις πες μου..

image.thumb.png.516cf72ff4a546ae8f9e22c66038ac96.pngΕδώ τι έβαλες?? Δεν θα έπρεπε να τα παίρνει αυτόματα??

Δημοσίευση
στις πριν 15 λεπτά, ο/η nikiev98 είπε:

Αααχχχ είμαι να σκάσω κορίτσια.. έχει 3 μέρες περίπου που ειδικά το βράδυ με πιάνει τρελή φαγούρα σε χέρια και σε πόδια. Μίλησα με τον γιατρό μου ο οποίος φοβάται για χολόσταση κύησης. Μου έγραψε εξετάσεις να κάνω αύριο.. Αγχώθηκα...

Μήπως είναι ψυχολογικό; Εμένα το βράδυ αν με πιάσει μία φορά φαγο΄ύρα, μετά με πιάνει και σε άλλο σημείο και σε άλλο και πάει λέγοντας..αλλά έχω παρατηρήσει ότι είναι ψυχολογικό.. επίσης με έπιανε πιο πολύ όταν ντυνόμουν πιο ζεστά..

Μην αγχώνεσαι..δεν νομίζω ότι έχεις κάτι, απλά ο γιατρός θέλει να αποκλείσει το ενδεχόμενο και καλά κάνει. 

Δημοσίευση
στις πριν 5 λεπτά, ο/η finallytheend είπε:

και εγω αυτα δεν εχω ακομα.. περιμενω την εκπτωσεις..και κατα τις 20-25 θα τα παρω..εχεις σκεφτει μαγαζι για αυτα? εγω ειδα το spitishop, το moromou.gr τα οποια και τα 2 εχουν φυσικα καταστηματα για να τα δω απο κοντα.. 1 απο τα 2 εχουν nef-nef εννοω δεν ειναι μαπα.. και σημερα ελαβα μειλ απο Mothercare για 50% εκπτωσεις αν και εκει δε τα ειχα κοιταξει αυτα.. 

Θα σου πω από εμπειρία ότι από εδώ που πήρα moromou.gr δεν μου φάνηκαν πολύ καλά. Πήρα σεντονάκια κουβεράκια και λοιπά. Nef nef που μου εφεραν η ποιότητα πολύ καλή!!!!!

Δημοσίευση
στις πριν 7 λεπτά, ο/η finallytheend είπε:

και εγω αυτα δεν εχω ακομα.. περιμενω την εκπτωσεις..και κατα τις 20-25 θα τα παρω..εχεις σκεφτει μαγαζι για αυτα? εγω ειδα το spitishop, το moromou.gr τα οποια και τα 2 εχουν φυσικα καταστηματα για να τα δω απο κοντα.. 1 απο τα 2 εχουν nef-nef εννοω δεν ειναι μαπα.. και σημερα ελαβα μειλ απο Mothercare για 50% εκπτωσεις αν και εκει δε τα ειχα κοιταξει αυτα.. 

Ελεγα να πάω στο Orchestra που έχω την κάρτα και έχω ανοίξει και τη λίστα γέννησης οπότε από αυτά ένα ποσό θα μου επιστραφεί με δωροεπιταγή αργότερα. Το moromou έχει ωραία πραγματάκια, τα είχα δει κι εγώ κάποια..Spitishop δεν έχω κοιτάξει, θα το δω. 

Δημοσίευση
στις πριν 7 λεπτά, ο/η finallytheend είπε:

μην αγχωνεσαι!! ειναι συχνο στην εγκυμοσυνη..θα κανεις τις εξετασεις σου και θα το παρακολουθησετε..

Διάβαζα για πρόωρο τοκετό ... και χειρότερα όπως ότι συνδέεται με εμβρυικό θάνατο ... ούτε να το σκέφτομαι δεν θέλω!!

Δημοσίευση
στις πριν 8 λεπτά, ο/η finallytheend είπε:

και εγω σκεφτομουν για τοιχογραφια..τλκ εβαλα αυτοκολλητο τοιχου..

Ότι βολεύει είναι !!! Γλιτ΄΄ωνεις και πιο εύκολα με το αυτοκόλλητο 🤣

Δημοσίευση
στις πριν 9 λεπτά, ο/η nikiev98 είπε:

όχι Θεσσαλονίκη είμαστε. Τυχαία τον βρήκα αλλά λίγο που είδα δουλειές του είναι εξαιρετικός!

Εγώ σκεφτόμουν αυτοκόλλητο να βάλω..απλά αν ήταν Αθήνα αυτός που βρ΄ήκες θα έπαιρνα μια προσφορά..

Δημοσίευση
στις πριν 7 λεπτά, ο/η nikiev98 είπε:

image.thumb.png.516cf72ff4a546ae8f9e22c66038ac96.pngΕδώ τι έβαλες?? Δεν θα έπρεπε να τα παίρνει αυτόματα??

οχι αυτοματα δεν ειναι τιποτα..τα συμπληρωνεις ολα..απο το ικα μου ειπαν να το κανω απο υπολογιστη οχι απο κινητο γτ βγαζει ενα κουμπι (κατι που δεν φαινεται απο κινητο). Εκεί περνάς μια μια τις δουλείες σου για τα 2 χρονια.. αν ειναι 1 θα τον βαλεις με ολο το διαστημα..αν ειναι παραπανω εναν εναν

Δημοσίευση
στις πριν 1 λεπτό, ο/η NORATSALIKI είπε:

Εγώ σκεφτόμουν αυτοκόλλητο να βάλω..απλά αν ήταν Αθήνα αυτός που βρ΄ήκες θα έπαιρνα μια προσφορά..

Tο σχέδιο που ήθελα ήταν πολυ συγκεκριμένου για αυτό και κατέληξα στην τοιχογραφία!! Μόλις ολοκληρωθεί θα σας το ανεβάσω!!!!

Δημοσίευση
στις πριν 4 λεπτά, ο/η nikiev98 είπε:

Διάβαζα για πρόωρο τοκετό ... και χειρότερα όπως ότι συνδέεται με εμβρυικό θάνατο ... ούτε να το σκέφτομαι δεν θέλω!!

Μην διαβάζεις καλέ τέτοια..Εγω σταμάτησα να ψάχνω..Εμπιστεύσου το γιατρό σου..αυτός ξέρει. Κι όλα θα πάνε καλά!

Δημοσίευση
στις πριν 7 λεπτά, ο/η nikiev98 είπε:

Θα σου πω από εμπειρία ότι από εδώ που πήρα moromou.gr δεν μου φάνηκαν πολύ καλά. Πήρα σεντονάκια κουβεράκια και λοιπά. Nef nef που μου εφεραν η ποιότητα πολύ καλή!!!!!

ααα ωραια! δεν εχω παρει..απλα το βρηκα στο ιντερνετ.. το spitishop έχει nef-nef εκει πηρα και το χαλι εγω..

Δημοσίευση
στις πριν 1 λεπτό, ο/η finallytheend είπε:

οχι αυτοματα δεν ειναι τιποτα..τα συμπληρωνεις ολα..απο το ικα μου ειπαν να το κανω απο υπολογιστη οχι απο κινητο γτ βγαζει ενα κουμπι (κατι που δεν φαινεται απο κινητο). Εκεί περνάς μια μια τις δουλείες σου για τα 2 χρονια.. αν ειναι 1 θα τον βαλεις με ολο το διαστημα..αν ειναι παραπανω εναν εναν

Ναι ναι και εγώ από υπολογιστή το κάνω... Ααααα οπότε την τελευταία 2ετία καταχωρώ από 01/12/2022 έως και την ημερομηνία που βγαίνεις σε άδεια???

Δημοσίευση
στις πριν 1 λεπτό, ο/η NORATSALIKI είπε:

Μην διαβάζεις καλέ τέτοια..Εγω σταμάτησα να ψάχνω..Εμπιστεύσου το γιατρό σου..αυτός ξέρει. Κι όλα θα πάνε καλά!

Μωρέ και εγώ είχα σταματήσει μέχρι προχθές που εμφάνισα αυτό

Δημοσίευση
στις πριν 1 λεπτό, ο/η finallytheend είπε:

ααα ωραια! δεν εχω παρει..απλα το βρηκα στο ιντερνετ.. το spitishop έχει nef-nef εκει πηρα και το χαλι εγω..

Ναι ναι καλύτερα απέφυγε το. Εγώ έδωσα 100 € άδικα. Σκέψου πήρα 7 σεντονάκια,3 κουβερτούλες φλις και κατι ακόμα και το δέμα ζύγιζε κάτω από 500 γρ.. Τώρα θα τα έχω για καροτσιο΄΄υ πρόχειρα

Δημοσίευση
στις πριν 9 λεπτά, ο/η NORATSALIKI είπε:

Ελεγα να πάω στο Orchestra που έχω την κάρτα και έχω ανοίξει και τη λίστα γέννησης οπότε από αυτά ένα ποσό θα μου επιστραφεί με δωροεπιταγή αργότερα. Το moromou έχει ωραία πραγματάκια, τα είχα δει κι εγώ κάποια..Spitishop δεν έχω κοιτάξει, θα το δω. 

ααα δεν ειχα προσεξει οτι εχει η orchestra προικα, σεντονια κλπ.. θα το κοιταξω.. και εγω εχω γινει μελος..

Δημοσίευση
στις πριν 9 λεπτά, ο/η nikiev98 είπε:

μη τα διαβαζεις!! θα αγχωθεις χωρις λογο.. αυτο ειναι το τελευταιο σταδιο..θα κανεις τις εξετασεις σου και θα το παρακολουθειτε..

Δημοσίευση
στις Just now, ο/η finallytheend είπε:

ααα δεν ειχα προσεξει οτι εχει η orchestra προικα, σεντονια κλπ.. θα το κοιταξω.. και εγω εχω γινει μελος..

Kαι εγώ είδα ναι.. απλά μετά που έπαθα έμαθα.. είπα μόνο αφού τα βλέπω από κοντά 

Δημοσίευση
στις Just now, ο/η finallytheend είπε:

μη τα διαβαζεις!! θα αγχωθεις χωρις λογο.. αυτο ειναι το τελευταιο σταδιο..θα κανεις τις εξετασεις σου και θα το παρακολουθειτε..

Ευχαριστώ κορίτσια μου ❤️

Δημοσίευση
στις πριν 3 λεπτά, ο/η nikiev98 είπε:

Ναι ναι καλύτερα απέφυγε το. Εγώ έδωσα 100 € άδικα. Σκέψου πήρα 7 σεντονάκια,3 κουβερτούλες φλις και κατι ακόμα και το δέμα ζύγιζε κάτω από 500 γρ.. Τώρα θα τα έχω για καροτσιο΄΄υ πρόχειρα

Ευχαριστω!! γτ και η ελευσινα που ηθελα να παω δεν ειναι και κοντα.. χαχα

Δημοσίευση
στις πριν 2 λεπτά, ο/η nikiev98 είπε:

Kαι εγώ είδα ναι.. απλά μετά που έπαθα έμαθα.. είπα μόνο αφού τα βλέπω από κοντά 

και εγω το εχω παθει με δικα μας..οποτε αυτα ηθελα να τα δω.. και ελεγα να παω στο spitishop, σε αυτο που μολις το απεκλεισα και σκεφτομουν για orchestra και Mothercare.. για οσες ειναι αθηνα..εχει μεγαλο orchestra στην λυκοβρυση οποτε εκει εχει και καροτσια κλπ και πιθανως να εχει και τα σεντονια κλπ..γτ και εγω ηθελα να τα δω απο κοντα και ειχα ρωτησει που εχει καροτσια ανοιχτα..

Δημοσίευση
στις πριν 15 λεπτά, ο/η nikiev98 είπε:

Ναι ναι και εγώ από υπολογιστή το κάνω... Ααααα οπότε την τελευταία 2ετία καταχωρώ από 01/12/2022 έως και την ημερομηνία που βγαίνεις σε άδεια???

και μεχρι πητ να βαλεις δεν ειναι λαθος..αλλα αν πχ εχει πητ 8/3/25 η διεταια ειναι 8/3/23.. το 1/12/22 δεν ξερω πως σου βγαινει..

Δημοσίευση
στις πριν 1 ώρα, ο/η finallytheend είπε:

Ευχαριστω!! γτ και η ελευσινα που ηθελα να παω δεν ειναι και κοντα.. χαχα

AXXAXAXA δεν έχω ιδέα από Αθήνα ...αλλά ναι οι αποστάσεις είναι μεγάλες

Δημοσίευση
στις πριν 1 ώρα, ο/η finallytheend είπε:

και εγω το εχω παθει με δικα μας..οποτε αυτα ηθελα να τα δω.. και ελεγα να παω στο spitishop, σε αυτο που μολις το απεκλεισα και σκεφτομουν για orchestra και Mothercare.. για οσες ειναι αθηνα..εχει μεγαλο orchestra στην λυκοβρυση οποτε εκει εχει και καροτσια κλπ και πιθανως να εχει και τα σεντονια κλπ..γτ και εγω ηθελα να τα δω απο κοντα και ειχα ρωτησει που εχει καροτσια ανοιχτα..

Mothercare και εγώ λέω να πάω 

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...