Μετάβαση σε περιεχόμενο

✨️🌞Μωράκια Μαρτίου 2025 🌞✨️

Recommended Posts

στις πριν 35 λεπτά, ο/η NORATSALIKI είπε:

Είσαι λίγο πιο ανεβασμένη στη 1η ώρα αλλά οι υπόλοιπες δύο είναι καλύτερες από τις δικές μου. Τελοσπαντων..Ναι τα γλυκά πρέπει να τα μετριάσουμε..αν κι εγώ όλο γλυκό θέλω..κι ερχονται και γιορτές...στον υπνο μας θα τα βλέπουμε...χαχα!!!

Υπομονή λίγό μας έμεινε!

Δεν υπάρχει πρόβλημα που ανεβαίνει γτ πάλι είναι κάτω του 180.. το νηστείας τον ενόχλησε που ήταν στο όριο. Υπομονή 

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

• Απαντήσεις 840
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

στις πριν 2 ώρες, ο/η Katerina1990 είπε:

Όλα καλά θα πάνε κορίτσια μου! Εγώ προσπαθώ να δω τη θετική πλευρά της πείνας! Θα πάψω να παίρνω ασύστολα κιλά με αυτά που τρώω πλέον!😂😂😂

Καλά τα ψέματα κι εγώ λατρεύω τα γλυκά είτε έγκυος είτε όχι, αλλά σε κάθε περίπτωση κακό κάνουν, οπότε το βλέπω σαν μια ευκαιρία για αποτοξίνωση!

Βέβαια και στη μεγάλη μου έτσι ελεγα κι όταν γέννησα έφαγα ότι υπήρχε και δεν υπήρχε,αλλά ακόμα ελπίζω!😂😄

Για doppler έχετε κλείσει κορίτσια? Εγώ όχι ακόμα, όλο το αμελώ, ελπίζω να βρω!

Εγώ ναι! 16/1!

στις πριν 12 ώρες, ο/η Katerina1990 είπε:

Όλα καλά θα πάνε κορίτσια μου! Εγώ προσπαθώ να δω τη θετική πλευρά της πείνας! Θα πάψω να παίρνω ασύστολα κιλά με αυτά που τρώω πλέον!😂😂😂

Καλά τα ψέματα κι εγώ λατρεύω τα γλυκά είτε έγκυος είτε όχι, αλλά σε κάθε περίπτωση κακό κάνουν, οπότε το βλέπω σαν μια ευκαιρία για αποτοξίνωση!

Βέβαια και στη μεγάλη μου έτσι ελεγα κι όταν γέννησα έφαγα ότι υπήρχε και δεν υπήρχε,αλλά ακόμα ελπίζω!😂😄

Καλημέρα, ούτε εγώ έκλεισα ακόμα, την Πέμπτη έχω ραντεβού με τον γιατρό μου οπότε θα τον ρωτήσω πότε θέλει για να το κλείσω. Εγώ σήμερα είμαι 27+1 από ότι ξέρω το ιδανικότερο είναι από 32η έως 34η εβδομάδα, οπότε έχουμε καιρό!!

Εγώ θέλω να ξέρω πότε φεύγει αυτό το άγχος ρε κορίτσια! Με τον πρόσθιο πλακούντα δεν αντιλαμβάνομαι πλήρως όλες τις κινήσεις της και ώρες ώρες αγχώνομαι υπερβολικά.

στις πριν 2 ώρες, ο/η nikiev98 είπε:

Εγώ θέλω να ξέρω πότε φεύγει αυτό το άγχος ρε κορίτσια! Με τον πρόσθιο πλακούντα δεν αντιλαμβάνομαι πλήρως όλες τις κινήσεις της και ώρες ώρες αγχώνομαι υπερβολικά.

Βάλε μουσικουλα και θα την νιώσεις...

στις πριν 29 λεπτά, ο/η MarwDim είπε:

Βάλε μουσικουλα και θα την νιώσεις...

Τα πρωινά στην δουλειά είναι κυρίως το άγχος γιατί εκεί χάνω κάθε επαφή..

στις πριν 4 ώρες, ο/η nikiev98 είπε:

Ε τα πρωινά ούτε εγώ την νιώθω .. κινούμαι συνεχώς...ενώ το βράδυ του δίνει και καταλαβαίνει...ειδικά με μουσική αν της βάλω!

στις On 11/12/2024 at 3:15 ΜΜ, ο/η MarwDim είπε:

Ναι μου έδωσε ,στην οποία υπάρχουν τα φαγητά όλα αλλά ρυθμισμένα σε ποσότητες και με επιλογές αντικατάστασης σε κάτι άλλο αν δεν το προτιμάς...δύσκολο και αυτό να είσαι συνεπής και να ζυγίζεις τα τρόφιμα όταν πείνας 

Ναι είναι δύσκολο το καταλαβαίνω!! Η πείνα δε παλεύεται, σου δημιουργεί νεύρα και σε ρίχνει τη ψυχολογία.. υπομονή για λίγο είναι..

στις On 12/12/2024 at 4:00 ΜΜ, ο/η NORATSALIKI είπε:

Πήζει το αίμα πιο πολύ από το κανονικό και υπάρχει φόβος για θρομβώσεις. Στην εγκυμοσύνη ούτως ή άλλως ο οργανισμός το κάνει αυτό για να μας προστατέψει από αιμορραγίες κλπ αλλά σε κάποιες γίνεται σε μεγαλύτερο βαθμό. 

Δεν έκανα απλές εξετάσεις αλλά εξειδικευμένες σε αιματολόγο, ο οποίος με παρακολουθούσε από την αρχή της κύησης κατόπιν προτροπής του γυναικολόγου μου (πιθανόν και λόγω ηλικίας αλλά και ότι είχα και μία αποβολή παλιότερα). 

Ίσως με είχε βάλει να ψαχτώ λίγο παραπάνω αλλά να που εντέλει είχε δίκιο..

Μάλλον είναι το ακριβώς αντίθετο από αυτό που έχω εγώ? δηλαδή εμένα το αίμα αραιώνει.. και ειναι αυτο που λες οτι ο οργανισμός το κάνει αυτό για να μας προστατέψει όχι απο αιμορραγίες σε αυτή τη περίπτωση αλλά από θρομβώσεις..Μάλλον έχεις και περισσότερα αιμοπετάλια από το κανονικό; Γιατί κ εκεί φαίνεται.

στις πριν 2 ώρες, ο/η MarwDim είπε:

Ε τα πρωινά ούτε εγώ την νιώθω .. κινούμαι συνεχώς...ενώ το βράδυ του δίνει και καταλαβαίνει...ειδικά με μουσική αν της βάλω!

Θα το δοκιμάσω και αυτό!! 

Ευχαριστώ ❤️ 

στις On 12/12/2024 at 8:18 ΜΜ, ο/η Katerina1990 είπε:

Εμένα δεν μου έχει πει ακόμα για doppler..Λογικα θα μου το αναφέρει τώρα στις 19 του μήνα που έχουμε  ραντεβού. 

στις πριν 10 ώρες, ο/η nikiev98 είπε:

Δεν φεύγει μάλλον..χαχα!! Κι εγώ πρόσθιο και προχθές δεν την είχα ακούσει όλη μέρα και πραγματικά ήμουν έτοιμη να πάρω τον γιατρό..με καθυσήχαζε το γεγονός ότι είχα υπνηλία και είχα κοιμηθεί αρκετά οπότε ίσως κουνιόταν στον ύπνο μου και δεν το καταλάβαινα. Τελικά από την επόμενη μέρα την νοιώθω πιο έντονα και περισσότερες φορές μέσα στην ημέρα.. Μάλλον ξεκουράστηκε και πήρε δυνάμεις το κορίτσι μου..🙂 

¨Ολα καλά θα πάνε μην αγχώνεσαι..(τα λέω να τα ακούω κι εγώ...🤣)

Παράθεση

στις πριν 7 ώρες, ο/η nikiev98 είπε:

Μάλλον επειδή κουνιέσαι..νανουρίζεται..

στις πριν 3 ώρες, ο/η MarwDim είπε:

Εμένα πλέον αντιδράει και στις έντονες ομιλίες..πχ αν μιλάει κάποιος δυνατά στο τηλέφωνο..🤣

στις πριν 3 ώρες, ο/η athrain είπε:

Μάλλον είναι το ακριβώς αντίθετο από αυτό που έχω εγώ? δηλαδή εμένα το αίμα αραιώνει.. και ειναι αυτο που λες οτι ο οργανισμός το κάνει αυτό για να μας προστατέψει όχι απο αιμορραγίες σε αυτή τη περίπτωση αλλά από θρομβώσεις..Μάλλον έχεις και περισσότερα αιμοπετάλια από το κανονικό; Γιατί κ εκεί φαίνεται.

Μάλλον είναι εντελώς αντίθετο.. Δεν το έχω ακούσει αυτό για την αραίωση.. ήξερα ότι ο οργανισμός το πήζει για τις αιμορραγίες..αλλά για να το λες.. 

Σου έχουν δώσει κάτι δηλαδή εσένα για να σε προστατεύει από τυχόν αιμοραγίες; Πώς το κατάλαβες. 

Τα αιμοπετάλια στη γενική αίματος που έκανα πρόσφατα ήταν εντός φυσιολογικών ορίων. Το πρόβλημα φάνηκε σε μια εξειδικευμένη εξέταση που μου έκανε ο αιματολόγος στο ιατρείο του (λέγεται θρομβοελαστογραμμα NATEM) κι έδειξε υψηλή πηκτικότητα στο αίμα. 

Τώρα οι οδηγίες είναι μέχρι την 30η βδομάδα να κάνω μία ένεση innoher 0.45 και να πίνω κι ένα salospir 80 και στην 30η βδομάδα να κάνω μία εξέταση αίματος D Dimers ώστε να δει αν θα πρέπει να μου προσαρμόσει τις παραπάνω δοσολογίες. Την ένεση θα τη συνεχίσω μέχρι να γεννήσω και το salospir μέχρι και λίγες βδομάδες πριν. Μου είπε να με δει ξανά στην 35η βδομάδα για τελικές οδηγίες. 

στις πριν 21 ώρες, ο/η NORATSALIKI είπε:

Δεν φεύγει μάλλον..χαχα!! Κι εγώ πρόσθιο και προχθές δεν την είχα ακούσει όλη μέρα και πραγματικά ήμουν έτοιμη να πάρω τον γιατρό..με καθυσήχαζε το γεγονός ότι είχα υπνηλία και είχα κοιμηθεί αρκετά οπότε ίσως κουνιόταν στον ύπνο μου και δεν το καταλάβαινα. Τελικά από την επόμενη μέρα την νοιώθω πιο έντονα και περισσότερες φορές μέσα στην ημέρα.. Μάλλον ξεκουράστηκε και πήρε δυνάμεις το κορίτσι μου..🙂 

¨Ολα καλά θα πάνε μην αγχώνεσαι..(τα λέω να τα ακούω κι εγώ...🤣)

Πραγματικά όμως χαχαχαχαχα😅

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Κοριτσια τι κανετε??? Πως περνατε το Σαββατο σας....εγω ετοιμαζομαι να παω σε ενα τραπεζι εχουμε κ καιρο να βγουμε με το συζυγο κ σκεφτομαι πως ολες εκει στο τραπεζι θα ειναι εγκυες φιλες μας κ δεν μπορω να το διαχειριστω οταν βρισκομαι σε τετοια παρεα...παλαιοτερα δεν μπορουσα καν να το ελεγξω...τωρα προσπαθω να το κοντρολαρω να κ ενα κομπο στο λαιμο τον νοιωθω ... κ αναρωτιεμαι τωρα τοοοοοσες προσευχες σε ολους τους Αγιους(μεχρι κ ειδικη ευχη πηρα) τοοοσες βιταμινες ,εξετασεις κ αλλες εξετασεις, τοοοσα δακρυα τοοοοσο υπομονη δεν μπορω αλλο κουραστηκα ειλικρινα....ευτυχως ο συζυγος με ηρεμει !!! Πφφ συγνωμη γ το σεντονι απλα ηθελα να γραψω να τα πω... αυτη η στιγμη ποτε τελικα θα ρθει??? Θα ρθει αραγε ποτε??!!!!!!! Εντωμεταξυ το glugophase αν κ το παιρνω πρωι παντα το στομαχι μ με ποναει το απογευμα νοιωθω σαν τσιμπιες θα το συνηθισω μ ειπε ο νεος γιατρος...  @Παρασκευαιδου ετοιμασε τους χριστουγεννιατικους χρησμους σου σιγα σιγα κ δες μας σε καμια απο τις γυαλες σου
    • Καλησπέρα , καλό σαββατοκύριακο …Όλα καλά δόξα το θεό …εσείς ;;;
    • @Kiddo& @_piripiri_ Σας ευχαριστώ πάρα πάρα πολύ που μοιράζεστε τις γνώσεις σας! Κάτι κατάλαβα... αλλά όπως φαίνεται δεν υπάρχει κανόνας... Η κάθε γυναίκα είναι τόσο διαφορετική! Το έχω άγχος αυτό με τον τράχηλο... @Kallia.GeoΤην τελευταία φορά και μένα μου είχε βρει αυξημένο το αμνιακό υγρό ο εμβρυομητρικός και με ρώτησε μήπως είχα φάει αρκετά γλυκά το διάστημα κοντά στην εξέταση... Δεν ανέφερε τίποτα για διαβήτη κύησης... Όλα καλά θα είναι!!!
    • Α ρε κορίτσια.. μπράβο σας, πώς τα καταφέρνετε.. εμείς με το μωρό έχουμε πελαγώσει! @Katiana1987 κορίτσι μου πήγατε γιατρό; Πώς είστε;
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...