Μετάβαση σε περιεχόμενο

✨️🌞Μωράκια Μαρτίου 2025 🌞✨️

Recommended Posts

στις πριν 9 ώρες, ο/η finallytheend είπε:

εγώ το έκανα το nipt μετα την αυχενική..προληπτικά  κ εγώ.. χωρίς ενδείξεις..το σκεφτήκαμε πόσο πεταμένα,λεφτά  είναι..που ειναι..και μετά,λέω ας μου φύγει από το μυαλό.. αλλά γενικά είμαι του ελέγχου..και μετά από τόσες ετ ήθελα να είμαι πιο ήσυχη..

Για τα κιλά σου..ότι σου πει ο γιατρός σου..εγώ ξεκίνησα τον Ιούνιο  70 κιλα αλλά είμαι κ 1.55 οπότε έχω μεγάλο ΔΜΣ..δεν έχω πάρει κιλα-εχανα βσκ κ χωρίς εμετό..έχω ρωτησει τον γιατρο μου γτ όλοι γύρω γύρω λένε δεν παίρνεις κόλα, δεν τρως κλπ.και μου είπε μια χαρά είσαι.. αν ο γιατρός  σιυ σου είπε οκ..προχώρα!

Ναι ξεχασα να αναφέρω το ύψος αναλογικά για να καταλαβαίνετε. Είμαι 1.64 αλλά και πάλι μπορώ να πω ότι ξεκίνησα με αρκετά κιλά. Ο γιατρός μου δεν ασχολείται με τα κιλά μου και δεν με πιέζει..απλώς μου ανάφερε ότι όσα βάλω κιλά βάλω πάνω από τα 10-12 της εγκυμοσύνης θα μου μείνουν.Και αυτό παρακολουθώ...μου λένε πάντως ότι δεν έχω παχύνει περισσότερο..μάλλον το μωράκι είναι αρκετά μπροστά σε γραμμάρια και αυτό μου το απέδειξαν και στην β επιπέδου.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

• Απαντήσεις 625
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...